Bu gazetelerdeki transfer haberleri doğruysa geçen seneki yanlışlar yine yapılmaya başladı demektir. Takımın öncelikle iki tane çok iyi ve hucuma da çıkabilen bek bulması lazım. Yoksa 4 kişiyle hucum etmeye devam ederiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yavuz’dan yönetime
Trabzonspor Kulübü’nde daha önce koordinatörlük görevi yapan İsmail Yavuz, yönetime olağanüstü genel kurul çağrısında bulundu.
07.05.2007
“Yönetimde kimin ne yaptığı belli değil” diyen Yavuz, “Verdikleri sözleri tutmamalarına rağmen bugüne kadar destekledik. Ama Trabzonspor’u seviyorlarsa seçim kararı almalılar” dedi. Yönetim içindeki çekişmenin kulübü yıprattığını da vurgulayan Yavuz, 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun KOÇ Grubu’na yaptığı eleştirileri kınadığını kaydederek, “Bunlar Trabzon’un imajını zedeliyor. Bu yapı çok kötü. Böyle kimse ileri gidemez” dedi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
YA KANCA YA KONGRE
Trabzonspor’da tüm gelişmeleri okurlarına önceden haber veren TAKA yönetim içi dengeleri ortaya çıkardı. Albayrak’ın önünde iki seçeneğin olduğu belirlendi
ASBAŞKAN ÖNEMLİ!
Trabzonspor’da Cumartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra artık tüm gözler başkan Nuri Albayrak’a çevrildi. Yönetim kurulu üyelerinin görevlerini Albayrak’a iade etmesinden sonra ipleri eline alan Trabzonspor başkanı yeni kabinesini oluşturmak için çalışmalara başladı. Yönetim içi dengeleri değerlendiren Albayrak’ın Haşim Sayıtoğlu’ndan boşalan Asbaşkanlığa Faruk Kanca’yı getirmesi bekleniyor.
KONGRE KONUŞULUYOR
Yönetim kurulunda 9 kişilik bir grup, belirlenecek Asbaşkanın dengeler açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Kulislere göre Haşim Sayitoğlu’nun yeniden ya da Sayitoğlu’na yakın bir yöneticinin Asbaşkan olması durumunda yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongre kararı yönünde oy kullanılacağı öğrenildi. 9 kişilik grup Faruk Kanca’nın Asbaşkanlığına olumlu bakıyor ve Kancayı destekliyor.
SAYİTOĞLU OLMAZSA!
Trabzonspor’daki yönetim içi dengelerinde Haşim Sayitoğlu tarafında da durum farklı değil. Bazı yöneticiler Haşim Sayıtoğlu’nun Asbaşkan olmaması durumunda 7 kişiyle istifa edeceklerini söyledi. Bir başka yönetici Sayıtoğlu’nun Asbaşkan olmaması durumunda tepki olarak istifacıların 4 yöneticiyi geçmeyeceğini ve bu durumda ise Albayrak’ın yedekleri göreve çağırarak yola devam edeceğini iddia etti.
Taka2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
SÜMER “KONGRE RAHATLATIR”
Trabzonspor kulübü eski başkanı Özkan Sümer yönetim içinde yaşanan parçalanmanın
Trabzonspor kulübü eski başkanı Özkan Sümer yönetim içinde yaşanan parçalanmanın Trabzonspor’u parçaladığına dikkat çekerek çözümün kongrede olabileceğini söyledi. Kongre’nin herkesi rahatlatacağını belirten Özkan Sümer “Trabzonspor için 6 aylık süre 6 yıl değerindedir. Birgün bile çok önemlidir. En kısa sürede sağlıklı bir yapı oluşturulmalıdır. Yoksa bundan zararlı çıkacak olan Trabzonspor kulübü olur” diye konuştu
TRABZON MECLİSİ!
Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeler TBMM’ni de gölgede bıraktı
ÇARŞAMBA GELİYOR
Türk siyaseti tarihinin en yoğun günlerini yaşarken Trabzonspor’daki gelişmelerde siyaseti gölgede bıraktı. Nuri Albayrak’ın yönetimindeki arkadaşlarının istifalarını almasından sonra oluşturacağı yeni kabine merakla bekleniyor. Çarşamba günü Trabzon’a gelerek yapacağı yönetim toplantısında yeni görevleri açıklayacak olan Albayrak kabinesinin 0 kilometreye yakın olduğu öğrenildi. Futbolun başına Serhat Akçay geliyor, İbrahim Baturoğlu başkan yardımcısı oluyor.
Taka2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
GÜÇ SAYİTOĞLU NDA

İbrahim Hacıosmanoğlu nu kesin olarak silen Başkan Albayrak, asbaşkanlık görevini yeniden Haşim Sayitoğlu’na verecek. Aksi taktirde Trabzon kanadının yönetimden istifa etmesi bile gündemde. Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak’ın tüm yönetim kurulu üyelerinden yetkilerini almasından sonra yeni görevlendirmenin nasıl olacağı merakla beklenmeye başladı. Önceki gün yapılan toplantıda, Başkan Albayrak’ın, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kesin olarak sildiğini kesin olarak diğer yöneticilere ilettiği belirlenirken, tüm yetkileri Haşim Sayitoğlu’na vereceği belirlendi.
ALBAYRAK SİLDİ
Çarşamba günü yeni görevlendirmeyi yönetimine sunacak olan Başkan Nuri Albayrak’ın, Haşim Sayitoğlu’na yeniden asbaşkanlık görevi vereceği kaydedilirken, aksi bir ihtimalde ise Sayitoğlu ve ekibinin yönetim kurulundan kesin olarak istifa edeceği dile getirildi. Başkan Albayrak’ın yapacağı yeni oluşumda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun olmayacağı kaydedildi.
FAVORİ İSİMLER
Cemal Sağlam’ın da yeni oluşumun içinde olmayacağı belirtilirken, başkan yardımcılığı görevinin de Zeyyat Kafkas, Yusuf Şimşek, Faruk Kanca ve İbrahim Baturoğlu dörtlüsünden seçileceği bilgisine ulaşıldı. Emin Kahraman’ın Genel Saymanlık görevine devam edeceği, Genel Sekreterliğin de Zekai Fırat Dülger ve Aydın Pişiren ikilisinden seçileceği ifade edildi. Bu arada Günhan Üçüncüoğlu’nun ismi de basın sözcülüğü için geçiyor.
İlkhaber2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bahsettiği kişi Trabzonspor kulübünün başkanı ve sanki küsmüş çocuğun eline elma şekeri veririz de barışırız sandıydık der gibi kırılan gururunu düzeltiriz demiştim diyor. Ayıptır ya, ALBAYRAK'a karşı saygı duyulmuyorsa dahi makama karşı saygılı olmak lazım.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu, "Başkan'la ilgili yaptığım bir açıklama kamuoyuna yanlış aksettirilmişti. Kendisiyle görüştüğümde 'kamuoyu önünde özür di!edim.Kırılan gururunu düzeltiriz' demiştim...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-

Başkana sert tepki!
Sivasspor maçı sonrası yönetim kuruluna istifasını sunarak Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı kazanan Başkan Yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşak, toplantıya katılmamak için özel bir nedenlerinin olmadığını söylediler. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kurumlarına karşı hiç bir saygısızlık yapmadığını belirterek, "Bu kurumu kendi çıkarlarına karşı kullananların her zaman karşılarında olacağım" dedi. Şimşak ve Sağlam ise, Trabzonspor'a hizmet için herşeyi yapmaya hazır olduklarını söylediler.
TOPLANTIYA KATILMAYA GEREK DUYMADIM
Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın yönetim kurulu üyelerinin istifasını istemesinin ardından sular durulmuyor. Yönetim içindeki kilit isimlerden biri haline gelen ve başkan yardımcılığı sıfatını kaybeden yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu toplantısına isteyerek katılmadığını ifade ederek, "Yönetim kurulu toplantısına katılmaya gerek duymadım. O sırada Ziya Doğan ile yemek yiyordum. Benim için her şeyden herkesten önce Trabzonspor'un başarısı gelir. Benim Trabzonspor'un başarısı için çalışan, çaba harcayan herkese saygım vardır. Trabzonspor'un değerlerine karşı hiç bir saygısızlığım olmaz. Ancak bu kulübe hizmet davası ile yola çıkıp, kendi çıkarlarını önde tutan insanlara karşı da eleştirilerim her zaman devam edecek" diye konuştu.
SUSARAK YÖNETİCİLİK YAPILMAZ
Susarak yöneticilik yapmanın Trabzonspor'a zarar verdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Benim bir disiplin suçu işleyip işlemediğime polit bürodakiler karar veremez, buna Trabzonsporlular karar verir. Ben Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için akıllı ve mantıklı cümleler kullanıyorum. Susmak ve takımın hakkını korumadan yöneticilik yapmak Trabzonspor'a zarar verir. 95 - 96 sezonundaki insanlar da sustu ve alın terimiz olan şampiyonluk gitti. Bunların hep temsil eksikliğinden kaynaklanıyor. İki sezondur da Trabzonspor bir temsil eksikliği yaşıyor" dedi.
BAŞKAN FENERİ DEĞİL TRABZON'U SAVUNSUN
Trabzon halkının Fenerbahçe'nin haklarını değil Trabzonspor'un haklarını savunan bir başkan istediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Benim yaptığım açıklamalarda başkanı rencide edecek bir şey yoktu. Ancak Başkan çıkıp Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı tercih etti. Ben Sivasspor maçı öncesi başkanla bir görüşme yaptım. Ona 'Çıkıp gazetecilerin huzurunda seni yüceltmek için istersen, abimsin, büyüğümsün, affedersin gibi açıklamalar yaparım'dedim ve yaptım da. Ama bunu bazı insanlar değişik algılayabiliyor. Benim başkandan hiç bir beklentim yok, olmaz da zaten.
Başkan ise yaptığı açıklamada 'Ben bir büyük olarak Hacıosmanoğlu'nu affederim ama Trabzonspor'un kurumları affeder mi bilmiyorum'diyor. Ben affedilmesi gereken bir suç işlemedim. Bütün birikimlerimi, işimi, geleceğimi bir yana bırakıp Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da yönetim kurulu üyesi olsam da olmasam da yapmaya devam edeceğim" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, "Sadece Trabzonspor'un menfaatlerini düşenenlere saygıda kusur etmem. Ancak Trabzonspor'u şahsi çıkarları uğruna kullanan insanların da her zaman karşısında duracağım. Fenerbahçe'nin başkanı bile çıkıp Asbaşkanı'na sahip çıkmazken, sayın Albayrak'ın çıkıp Koç'a neden sahip çıktığının takdiri kamuoyunundur" ifadesini kullandı.
SAĞLAM: ÖZEL BİR NEDENİM YOK
Yönetim kurulundaki görevinden istifasını faksla kulübe bildiren Cemal Sağlam ise toplantıya katılmamak için özel bir nedeninin olmadığını ifade ederek, "Ankara'da bulunduğum için toplantıya katılmadım. Zaten toplantıdan nasıl bir karar çıkacağını biliyordum, bu yüzden katılmadım. Şu anda yönetim kurulu üyesi olarak görevimize devam ediyoruz. Aralık ayına kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Ondan sonrası için birşey söylemek doğru olmaz. Önemli olan Trabzonspor'un şu anki konumu ve durumudur" diye konuştu.
ŞİMŞAK: "HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM"
Yönetim kurulu toplantısına katılmayarak dikkatleri üzerine çeken isimler arasında olan Yusuf Şimşak, verilecek her görevi yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Önemli olan Trabzonspor'dur. Benim görev alıp almamam önemli değil. Biz görevlerimizi Başkan'a verdik. Takdir onun bundan sonra eğer yönetim kurulu üyesi olarak devam etmemiz gerekiyorsa öyle devam ederiz. Ben Trabzonspor'a hizmet etmek için hangi şartlarda olursa olsun elimden geleni yapmaya hazırım. Trabzon'a gelmememin ardında özel şartlar aramaya gerek yok. Hepimiz daha iyi bir Trabzonspor için çalışıyoruz" dedi.
07.05.2007
Kaynak : DHA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-

Trabzon Kadıköy'de kazanamıyor
UEFA Kupası'na katılma şansını sonuna kadar sürdürmek isteyen Trabzonspor, hafta sonunda karşılaşacağı lig lideri Fenerbahçe ile deplasmanlarda yaptığı maçlarda son yıllarda galip gelemiyor.
Trabzonspor, Fenerbahçe ile İstanbul'da yaptığı son 8 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılamadı.
Bordo-mavililer, en son 1997-98 sezonunda rakibini 3-1 yenme başarısı göstermişti.
Karadeniz ekibi, kalesinde 21 gol görürken sadece 9 kez rakip fileleri havalandırabildi.
-SON 8 SEZON-
Trabzonspor, son 8 sezonda Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı maçlarda 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi.
Trabzonspor'un söz konusu sezonlarda rakibiyle yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
1998-99: Fenerbahçe-Trabzonspor:1-0
1999-00: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-1
2000-01: Fenerbahçe-Trabzonspor:5-2
2001-02: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-0
2002-03: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-2
2003-04: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-1
2004-05: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-1
2005-06: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-2
07.05.2007
Kaynak : AA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiği kişi Trabzonspor kulübünün başkanı ve sanki küsmüş çocuğun eline elma şekeri veririz de barışırız sandıydık der gibi kırılan gururunu düzeltiriz demiştim diyor. Ayıptır ya, ALBAYRAK'a karşı saygı duyulmuyorsa dahi makama karşı saygılı olmak lazım.
böyle insanlari yönetiminde son ana kadar barindiran sayin BASKAN in futbuldan sonra adam dan anlamadigi ortaya cikmistir.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
TRABZON'UN KAREASI!
İşte transferde liste başı isimler; Martinez, Ali Bilgin, Volkan ve Gökhan Ünal ...

Doğan'ın Martinez ve Ali Bilgin'in mutlaka alınmasını istediği belirtilirken, Gökhan Ünal'ın da transfer edilmesinin takıma büyük güç katacağı görüşünde. Volkan'ın durumu ise şartlara bağlı
ÖNCE MARTİNEZ VE ALİ
Trabzonspor transferde yurt içindeki rotasını belirledi. Bordo-Mavililer'de Teknik Patron Ziya Doğan'ın yurt içinden Sakaryaspor'un kalecisi Martinez, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman ile Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı istediği belirtildi. Martinez ve Ali Bilgin için ön görüşme yapan Trabzonspor, Volkan ve Gökhan Ünal konusunda sezon sonu girişimlerini hızlandıracak.
ŞARTLAR UYGUN OLURSA
Öncelikle Martinez ve Ali Bilgin'in işini bitirmek isteyen Bordo-Mavililer, ardından Gökhan Ünal ve Volkan Yaman için şartlara bakacak. Gökhan Ünal'ın alınması durumunda forvet hattına yabancı takviye düşünmeyen Ziya Doğan'ın Volkan için de "Fiyatlar uygunsa, alınabilir" raporu verdiği belirtildi. G.Birliği'nden M.Çakır'ın, A.Gücü'nden A.Rahman ve Sedat ile Beşiktaşlı İ.Akın'da listede alternatif isimler olarak bulunuyor.
KaradenizEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 12:06.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İŞTE SULTAN'IN VELİAHTI!
Bir kraldı Fatih Tekke..Şimdi Trabzonspor yeni prensinden çok Umut'lu...

Süper Lig'de 50.golünü Sivas'a atan Umut Bulut, "Fatih abi yeri dolmaz. Ama onun gibi Trabzonspor'da efsane olmak en büyük hayalim" dedi
FATİH'İN PEŞİNDE
Trabzonspor'un yeni prensi Umut Bulut. Fatih Tekke'nin satılmasından sonra 'yeri asla dolmaz' denilirken, A.Gücü'nden büyük umutlarla transfer edilen Umut, Trabzonspor'a giderek ısınırken, taraftarın yeni sevgili haline geldi. Sivasspor'a attığı golle Süper Lig'de 50.golünü atan, Trabzonspor'da ise bu sezon 14. gole ulaşan genç oyuncunun hedefi Fatih Tekke gibi unutulmaz olmak.
O BİR EFSANE
Umut, Fatih Tekke'nin sadece Trabzonspor'un değil, Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük golcü olduğunu ifade ederek, "Fatih abiden sonra Trabzonspor'da oynamak çok zor. Ancak ben elimden gelenin en iyisini yaparak, Trabzonspor'da başarılı olmaya çalışıyorum. Gol krallığı için kalan 3 maçta elimden geleni yapacağım. Arkadaşlarımın desteğiyle bunu başarırsam, çok mutlu olacağım. En büyük dileğim, Fatih abi gibi Trabzonspor'un efsane golcülerinden olmak" dedi.
KARADENİZ2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
PARAYI VERİN GİTSİN
Trabzonspor'un yollarını ayırmayı düşündüğü Musampa resti çekti...
KRİZ ÇIKACAK
Trabzonspor'da Musampa krizi. Büyük umutlarla alınmasına rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan ve Antalyaspor maçı öncesi de Teknik Patron Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Musampa ile sezon sonu yollarını ayırmayı planlayan Bordo-Mavililer'e bu ağır bir bedele mal olacak gibi.
2 YILI DAHA VAR
Yıllık 1 milyon EURO'ya anlaşan ve 2 yıl daha mukavelesi bulunan Musampa, tazminat almadan gitmeyi düşünmüyor. Yönetimden sözleşmesinin feshedilmesi durumunda alacağı 2 milyon EURO isteyecek siyahi oyuncu, "Parayı verirseniz giderim" resti çekecek. Yönetim ise Musampa ile görüşerek 1 milyon EURO verip gönderme planı yapıyor2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
YA İPLER KOPARSA!
Trabzonspor'da Başkan Albayrak, yöneticilerin istifalarını cebine koydu ama..

Sayitoğlu ve Hacıosmanoğlu'nun gözü Nuri Albayrak'ta. Asbaşkanlığa Kanca veya Pişiren'i getirecek olan Albayrak'ın bu kararı Haşim Sayitoğlu'nun istifasına neden olabilir
Hacıosmanoğlu'na görev vermeyerek, "İstersen, istifa et" mesajı verecek Albayrak, Haşim Sayitoğlu'na etkin görev vererek yeni bir 'iç krizi' engellemek düşüncesinde
GÖZLER ALBAYRAK'TA
Albayrak bıçak sırtında. Trabzonspor'da 'iç krizi' bitirmek için tüm yöneticilerin istifasını alan ve gelecek hafta yeni bir görev dağılımı yapacak olan Başkan Nuri Albayrak'ı, yeni ekibin oluşumunda sıkıntılı bir süreç bekliyor. Albayrak için ilk sıkıntı Asbaşkan Haşim Sayitoğlu olacak. Asbaşkanlığa Sayitoğlu yıprandığı için büyük ihtimalle Faruk Kanca veya Aydın Pişiren'i getirecek olan Albayrak, bu kararı yeni bir kriz yaratabileceği konuşuluyor.
İSTİFA EDERSE
Asbaşkanlık için Faruk Kanca'nın bir adım önde olduğu ifade edilirken, Albayrak'ın bu kararının Haşim Sayitoğlu'nun istifasına neden olabileceği ifade edildi. Başkan Albayrak'ın bu nedenle Sayitoğlu'nu Futbol Şube Sorumluluğu ile birlikte transfer komitesinde görev vererek, yeni bir kriz çıkmasını engelleme gayretinde. Albayrak'ın kararını bekleyen diğer bir isim ise İbrahim Hacıosmanoğlu. Albayrak'ın yeni ekipte görev vermeyeceği Hacıosmanoğlu'na "İstersen istifa et" mesajı göndereceği belirtildi.
ARKASI GELİR Mİ?
Hacıosmanoğlu'nun bu durumda yönetimden istifa edebileceği konuşulurken, kendisiyle birlikte Cemal Sağlam'ın da bırakacağı, Yusuf Şimşek'in ise Albayrak ile yapacağı görüşmede kararını vereceği belirtildi. Hacıosmanoğlu'nun yönetimden ayrılması durumunda diğer yöneticilerin tavrının nasıl olacağı merak konusu. Eğer Hacıosmanoğlu istifa edip, yanına 4-5 yönetici çekmesi durumunda yönetimin kongre gitme durumu ile karşı karşıya kalabilir. Albayrak'ın bu nedenle diğer yöneticilerle görüştüğü ifade edilirken, Hacıosmanoğlu'nun F.Bahçe maçından sonraki görev dağılımı sonrası kararını verecek.
KARADENİZ2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePARAYI VERİN GİTSİN
KRİZ ÇIKACAK
Trabzonspor'da Musampa krizi. Büyük umutlarla alınmasına rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan ve Antalyaspor maçı öncesi de Teknik Patron Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Musampa ile sezon sonu yollarını ayırmayı planlayan Bordo-Mavililer'e bu ağır bir bedele mal olacak gibi.
2 YILI DAHA VAR
Yıllık 1 milyon EURO'ya anlaşan ve 2 yıl daha mukavelesi bulunan Musampa, tazminat almadan gitmeyi düşünmüyor. Yönetimden sözleşmesinin feshedilmesi durumunda alacağı 2 milyon EURO isteyecek siyahi oyuncu, "Parayı verirseniz giderim" resti çekecek. Yönetim ise Musampa ile görüşerek 1 milyon EURO verip gönderme planı yapıyor
YASASIN ISTIKRAR ................. stichus ,baskan ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii milyon euro vermisti dimi ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii istikrar adina beceriksizlikleri kaca maloldu kulübe onuda yazarmisin ...........Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
ne demek 1 milyon euro verip gönderme planı olur mu öle bişey zaten klubü okadar borca soktular. Bu arada Hacıosmanoğlu açıklmalarında haklı bence şu ana kadar destek vermiyordum ama başkan ne yazıkki umut vermiyor geleck içinİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePARAYI VERİN GİTSİN
KRİZ ÇIKACAK
2 YILI DAHA VAR
Yıllık 1 milyon EURO'ya anlaşan ve 2 yıl daha mukavelesi bulunan Musampa, tazminat almadan gitmeyi düşünmüyor. Yönetimden sözleşmesinin feshedilmesi durumunda alacağı 2 milyon EURO isteyecek siyahi oyuncu, "Parayı verirseniz giderim" resti çekecek. Yönetim ise Musampa ile görüşerek 1 milyon EURO verip gönderme planı yapıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum