Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TAKIMDA BİRLİK

Kaptan Hüseyin ve takım arkadaşları, kulüp içinde esen sert rüzgârların kendilerini üzdüğünü belirtirken, düşmanlarına koz vermemek için takım içinde birlik olmaları gerektiğini vurguladılar. Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Kaptan Hüseyin, “Bütün takım arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Herkesin buna ihtiyacı var. Düşmanlarımıza koz vermememiz lazım. Trabzonspor takımı için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Benim saha içinde biraz agresifliğim olabilir. O da kazanma hırsından kaynaklanıyor. Eğer aşırıya kaçmışsam özür diliyorum” dedi.

RÜZGARLAR ÜZÜYOR
    Sivasspor maçında başarılı performans sergileyen futbolcular arasında olan kaleci Tolga ise, “Her ne kadar hedefsiz gibi gözüksek de bir dördüncülük hedefimiz var. Kazandığımız için mutluyuz. Bu camianın içinde kötü rüzgârların esmesi bizi üzüyor. Ama biz profesyonel futbolcuyuz, sahada işimize bakmak zorundayız” dedi. Mustafa Keçeli de, hedeflerinin ligi dördüncü sırada bitirmek olduğunu ifade ederek, “Önümüzde 3 maç kaldı bunları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TAKIMDA BİRLİK

Kaptan Hüseyin ve takım arkadaşları, kulüp içinde esen sert rüzgârların kendilerini üzdüğünü belirtirken, düşmanlarına koz vermemek için takım içinde birlik olmaları gerektiğini vurguladılar. Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Kaptan Hüseyin, “Bütün takım arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Herkesin buna ihtiyacı var. Düşmanlarımıza koz vermememiz lazım. Trabzonspor takımı için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Benim saha içinde biraz agresifliğim olabilir. O da kazanma hırsından kaynaklanıyor. Eğer aşırıya kaçmışsam özür diliyorum” dedi.

RÜZGARLAR ÜZÜYOR
      Sivasspor maçında başarılı performans sergileyen futbolcular arasında olan kaleci Tolga ise, “Her ne kadar hedefsiz gibi gözüksek de bir dördüncülük hedefimiz var. Kazandığımız için mutluyuz. Bu camianın içinde kötü rüzgârların esmesi bizi üzüyor. Ama biz profesyonel futbolcuyuz, sahada işimize bakmak zorundayız” dedi. Mustafa Keçeli de, hedeflerinin ligi dördüncü sırada bitirmek olduğunu ifade ederek, “Önümüzde 3 maç kaldı bunları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

mustafa keçeli ..................

Yorum

• mustafa keçelide konuştu en nihayetinde...
        valla helal olsun...
        bu takımda teknik kadro yönetim değişmediği sürece 11 futbolcuyuda yeni alsanız camia bi kez bu teknik kadroya güvenini kaybetti bi dahada güvenemez..bunu anlayıp görecek bi yönetimde olmadığı için seneyede bu kadroyla çok ecel terleri dökeceğiz..çünkü herkes biliyoki kim gelirse gelsin bu takıma artık güveni kalmadı taraftarın..
        tek yol yeni yönetim yeni hoca ve takviye..
        takımda 2-3 kişi dışında herkes halısaha topçusu, o iki üç kişide onların yüzünden düz topçu olmuşlar..kendilerine güvenemiyolar ...ne yazıkki bu takıma gelecek olan topçuda sıradanlaşmaya mahkumdur ziya sayesinde...
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mustafa keçelide konuştu en nihayetinde...
          valla helal olsun...
          bu takımda teknik kadro yönetim değişmediği sürece 11 futbolcuyuda yeni alsanız camia bi kez bu teknik kadroya güvenini kaybetti bi dahada güvenemez..bunu anlayıp görecek bi yönetimde olmadığı için seneyede bu kadroyla çok ecel terleri dökeceğiz..çünkü herkes biliyoki kim gelirse gelsin bu takıma artık güveni kalmadı taraftarın..
          tek yol yeni yönetim yeni hoca ve takviye..
          takımda 2-3 kişi dışında herkes halısaha topçusu, o iki üç kişide onların yüzünden düz topçu olmuşlar..kendilerine güvenemiyolar ...ne yazıkki bu takıma gelecek olan topçuda sıradanlaşmaya mahkumdur ziya sayesinde...
          aynen katılıyorum sana abi devam arkandayızzzz
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Milan´lı Kaka Müslüman oldu...17.10.2006
            Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslamı seçti. Geçen Kuveyte yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka, İslamı seçmeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti.

Kaka yaptığı açıklamada, Ben Müslüman olmak için doğdum dedi. Brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan bir tanesi olan Milanlı Kaka, Brezilyada genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken Kakanın ailesi Brezilyanın önde gelen ailelerinden birisi.
            Kaka kimdir?
            Ricardo Izecson dos Santos Leite (bilinen adıyla Kaka) 22 Nisan 1982de Brezilyada doğmuştur. Günümüz forvet kriterlerine uygun sürat çalım ve sert şutlarıyla son derece başarılı bir futbolcudur. Brezilya’nın Sao Paolo takımında yıldızı parlayan Kaka, 2003 yılında 8.5 milyon € karşılığında Milan’a transfer olmuştur. Şu anda A.C Milan’da oynamaktadır. Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur. Milan’da 22 numaralı formayı giymektedir. Brezilya milli takımının 2002 Dünya Kupası kadrosunda da yer bulan Kaka 2006 Dünya Kupası’nda da Brezilya milli takımı kadrosunda yer almaktadır.Kaka şu ana kadar Brezilya milli takımıyla çıktığı 37 maçta 12 gol kaydetmiştir ve ayrıca dünya kulüplerinin de gözüne girmiştir. Bir çok kişi de merak uyandıran Kaka ismi ise küçük kardeşinin küçüklüğünde gerçek ismi olan Ricardoyu söyleyememesinden dolayı Portekizcede Ricardo anlamına gelen Caca kelimesini kullanmasından gelmektedir.

Yorum

• Albayrak'tan Özrünü Geri Aldı

07 Mayıs 2007 09:22

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hacıosmanoğlu, Başkan Albayrak'tan özrümü geri aldım dedi.

Reklam
              Albayrak'tan Özrünü Geri Aldı
              Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Nuri Albayrak'la ilgili kullandığı bazı ifadelerden dolayı, özür dilediğini ancak buna gerek olmadığını anladığını söyledi.

Hacıosmanoğlu, "Başkan'la ilgili yaptığım bir açıklama kamuoyuna yanlış aksettirilmişti. Kendisiyle görüştüğümde 'kamuoyu önünde özür di!edim.Kırılan gururunu düzeltiriz' demiştim. Bunu da Sivasspor maçı sonrasında yapmıştım. Ancak Başkan'ın 'Ben O'nu affedebilirim, Ancak yetkili kurullar ne der bunu bilemem' sözleri özür konusunda yanlış yaptığımı anlamama neden oldu. Hayatımda birkaç kez bu, durumla karşılaştım. Ancak bu kez başkandan dilediğim özrü geri alıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum

• Milan´lı Kaka Müslüman oldu...17.10.2006

tarih eski ve milan kulubü bu açıklamayı yalanladı

Yorum

• Aİ Bİlgİn Sezon BaŞi 150 Mİlyara Trabzonspora GelmİŞtİ. Ama Bİzİmkİler BĞenİp Almadi. Şİmdİ 2 Mİlyon Euro Verİp Alirlar. Ben Trabzonsporda Oynamak İÇİn Geldİm Dedİ.
                  HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• yıl 2001 kaka leyite gaziantepe teklif yapıyo ama gazi antep red eddiyo trabzonspor'a teklif yapıyo gene red cevabi aliyo sonra milan yıldızı parlıyo o zmanki trabzonspor başkane ile gaziantep başkanı kafa sıyırıyoooo

Yorum

• Doğan'dan çifte atak

TEKNİK direktör Ziya Doğan dün Eyüp- Şekerspor maçını izledi. Tecrübeli teknik adamın, Şekerspor'un sağ kanat oyuncusu Umut ile Eyüpspor'un forveti Ahmet Güven'i beğendiği öğrenildi. Doğan ayrıca Şekerspor forması giyen Sergen Yalçın için "4 kilo verse Türkiye'de bütün takımlarda oynayabilecek
                      durumda" diye konuştu. Doğan, G.Saray'ın Antalya ile yaptığı maçı da izledi.

fotomaç

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğan'dan çifte atak

TEKNİK direktör Ziya Doğan dün Eyüp- Şekerspor maçını izledi. Tecrübeli teknik adamın, Şekerspor'un sağ kanat oyuncusu Umut ile Eyüpspor'un forveti Ahmet Güven'i beğendiği öğrenildi. Doğan ayrıca Şekerspor forması giyen Sergen Yalçın için "4 kilo verse Türkiye'de bütün takımlarda oynayabilecek
                        durumda" diye konuştu. Doğan, G.Saray'ın Antalya ile yaptığı maçı da izledi.

fotomaç
                        yakında bizim izya hoca anmotor kumeden oyuncu alacakkkk

Yorum

• 2. yarının lideri Trabzonspor!

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında geride kalan 14 maçta 29 puan toplayan Trabzonspor, 2. yarının lideri konumunda bulunuyor. Karadeniz temsilcisi, Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmesine rağmen ikinci yarıda gösterdiği bu performansla Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da geride bıraktı.

7 Mayıs 2007, 10:26

Bu sezon lige kötü başlayan ve arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile sıralamada alt sıralara inen Trabzonspor, ligin 2. yarısında yönetim içinde yaşanan olumsuzluklara rağmen devre arasında yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım oldu. Geride kalan 14 maçta Beşiktaş ile birlikte 29 puan toplayan Trabzonspor, Siyah-beyazlı takımı hem iç hem de dış sahada yenmesi nedeniyle ikinci yarının puan sıralamasında da liderlik koltuğunda oturuyor.

Karadeniz temsilcisi, Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmesine rağmen ikinci yarıda gösterdiği bu performansla Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da geride bıraktı. Ancak ilk yarı önemli puan kayıpları yaşayan Trabzonspor'un 2. yarıdaki bu çıkışı hedeflerini elde etmeye yetmedi. Bordo-mavili takım, 2006-2007 sezonunun ilk yarısını 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 19 puan ile 13. sırada kapattı. Ligin ikinci yarısında ise 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 29 puan topladı. Genel sıralamada 48 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor, ikinci yarıda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş ile birlikte en çok puan toplayan takım oldu.
                          ......mutedil dalgalı..
                          fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Yenİ YÖnetİm FenerbahÇe MaÇindan Sonra BelİrlenecekmİŞ.....
                            HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• Harekât başladı
                              Başkanın desteğini arkasına alan Ziya Doğan, transfer çalışmaları için kolları sıvadı.
                              07.05.2007

Yönetim içinde yaşanan sıkıntılardan sonra Başkan Nuri Albayrak’ın desteğini arkasına alan teknik direktör Ziya Doğan, transfer çalışmaları için kolları sıvadı. İzleme komitesi üyelerinden isimler alan Doğan, Avrupa’da birçok futbolcuyu göz hapsine alırken, Kayseri’ye kiralık yollanan Tayfun Cora’yı gelecek sene kesinlikle kadrosunda görmek istediği belirtildi. Musampa’yla yolların ayrılması kesinleşirken, Jefferson’un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Bordo-Mavililer, Jun ve Djokaj’ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına girdi.

Yorum

• Trabzon`da Fener alarmı
                                Haftayı Sivas galibiyetiyle kapayan Trabzonspor, gözünü lidere dikti. Hazırlıklara bugün başlayacak olan Bordo-Mavililer, Avrupa hesapları da yapıyor.
                                07.05.2007

UEFA aşkına
                                Türkiye Kupası'na yarı finalde veda ettikten sonra tamamen lige konsantre olan Trabzonspor'un UEFA umutları yeşerdi. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenmesiyle Avrupa ümitlerini sürdüren Bordo-Mavililer, UEFA'ya giden yol için Siyah-Beyazlılar'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasını, ligi de üçüncü bitirmesini isteyecek. Karadeniz ekibi aynı puana sahip olduğu Kayseri'yi de geçmesi halinde Avrupa'ya gitmeye hak kazanacak.

Gözler kupada
                                Süper Lig'in 32. haftasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer, bu zorlu sınavdan zaferle ayrılması halinde, Beşiktaş'ın Bursa'ya yenilmesini, Kayseri'nin puan kaybını, Galatasaray'ın da Sivas karşısında galibiyete ulaşmasını bekleyecek. Ancak Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı Erciyes'e kaptırırsa, varsayılan ihtimallerin gerçekleşmesi bile Trabzonspor'a yetmeyecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X