Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haşim sen istifa dilekçesi yazma

Trabzonspor Başkanı Albayrak, herkesi görevinden alırken Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nu koltuğunda tuttu. Hacıosmanoğlu, Sağlam ve Şimşek'e yeni yönetimde yer verilmeyecek.

Bordo-Mavililer'in önceki günkü yönetim toplantısında Başkan Nuri Albayrak, dilekçesini yazan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'na "Sen istifa etmiyorsun" dedi. Sayitoğlu'nu onurlandıran Albayrak, toplantıya katılmayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek'ten istifalarını faksla aldı. Yeni görev listesini hafta içinde açıklayacak olan Albayrak, Hacıosmanoğlu, Şimşek ve Sağlam'a yer vermeyecek. Trabzon kanadının güçlü isimleri Zeyyat Kafkas, Emin Karaman ve Zekai Fırat Dülger yeni dönemde de görevlerine devam edecek. Bu da bir anlamda Haşim Sayitoğlu'nun, İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı zaferi olarak değerlendirildi.

Tahsin HAN
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Başkanlık teklifi

Trabzonsporlu yönetici İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın kendisini arayıp, başkanlık önerisinde bulunduğunu açıkladı

Açıklamaları ve sivri demeçleriyle bir anda Trabzonspor'un gündemine oturan Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği başkanlığı için teklif aldığını belirtti.

Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçı öncesi İlhan Cavcav'ın kendisini aradağını ve Gençlerbirliği başkanlığı önerisinde bulunduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, Cavcav ile cuma günü görüştüğünü belirterek, "Bana, 'Ben 60 yaşındayım ve kulübün yükünü kaldıramıyorum. Gençlerbirliği'nin başına senin geçmeni istiyorum. Bugüne kadar yaptığın ve yapacağın açıklamaları bana gönder, hepsinin altına imzamı atıp yayınlayayım' dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim ve Trabzonsporlu doğdumu ve Trabzonsporlu öleceğimi söyledim. O da her zaman arkamda olduğunu söyledi" diye konuştu.

Ancak Cavcav ise İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu açıklamasını doğrulamadı. Bordo - mavili yöneticiyle görüştüğünü ve düşüncelerinden dolayı kendisini tebrik ettiğini belirten Gençlerbirliği Başkanı, "Yaptığı açıklamaların tümüne katıldığımı belirttim. Ancak başkanlık önerisinde bulunmadım" dedi.

MİLLİYET

Yorum

• Kontenjan sıkıntısı

Trabzonspor, Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer harekatına başladı. İlk planda kontenjan açmak için öncelikle Musampa, Jun, Djokaj ve Jefferson gönderilecek

Trabzonspor, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçti. Başkan Nuri Albayrak'ın desteğini arkasına alan Doğan, transfer çalışmalarına hız verdi. İzleme komitesi, Avrupa'da birçok futbolcuyu göz hapsine aldı.

Yeni sezonda Musampa'yla yolların ayrılması kesinleşirken, kaleci Jefferson'un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Tomas Jun ve Djokaj'ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına giren bordo - mavililerin, Jun'u bonservisiyle Prag'a verme hazırlığında olduğu belirtildi. Djokaj için ise arayışlar sürüyor.

Yerli futbolculardan Kayserispor'da oynayan Tayfun, Ankaragücü'ne verilen Murat Ocak ve Sakaryaspor'da oynayan Ergin Keleş'in kiralık sözleşmesi bitecek. Bu futbolcuları sezon sonu kampına çağırması beklenen Doğan'ın gözdesi ise Tayfun Cora. Kayserispor forması altında başarılı bir sezon geçiren Tayfun'u sağda Musa ile düşünen Doğan, yeni sezondaki 11'ini yavaş yavaş şekillendiriyor.
        Doğan'ın vazgeçilmezleri arasında Tolga, Erdinç, Hüseyin, Gökdeniz ve Umut yer alıyor.

Trabzonspor'da istifalar geldi

Kulüpte yeni bir yapılanmaya giren Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak, yeni görev bölümü için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin önceki günkü toplantısına katılmayan Başkan yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam'ın da faksla istifalarını gönderdikleri belirtildi. Son kararı verecek olan Başkan Nuri Albayrak'ın görev dağılımı öncesi Divan Kurulu'na danışacağı belirtildi.

MİLLİYET

Yorum

• Bundan 1.5 sene evvel ismini dahi söylemeyi beceremiyorduk bir çoğumuz karıştırıyordu. Şimdi ise HACIOSMANOĞLU ismini ezberlemeyen (ezikler dahil!) kalmadı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haşim sen istifa dilekçesi yazma

Trabzonspor Başkanı Albayrak, herkesi görevinden alırken Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nu koltuğunda tuttu. Hacıosmanoğlu, Sağlam ve Şimşek'e yeni yönetimde yer verilmeyecek.

Bordo-Mavililer'in önceki günkü yönetim toplantısında Başkan Nuri Albayrak, dilekçesini yazan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'na "Sen istifa etmiyorsun" dedi. Sayitoğlu'nu onurlandıran Albayrak, toplantıya katılmayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek'ten istifalarını faksla aldı. Yeni görev listesini hafta içinde açıklayacak olan Albayrak, Hacıosmanoğlu, Şimşek ve Sağlam'a yer vermeyecek. Trabzon kanadının güçlü isimleri Zeyyat Kafkas, Emin Karaman ve Zekai Fırat Dülger yeni dönemde de görevlerine devam edecek. Bu da bir anlamda Haşim Sayitoğlu'nun, İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı zaferi olarak değerlendirildi.

Tahsin HAN
            Bence hacıosmanoğlunın kalması lazım transferi diğerlerinden daha iyi yapıyor

Yorum

Trabzon Kadıköy'de kazanamıyor

UEFA Kupası'na katılma şansını sonuna kadar sürdürmek isteyen Trabzonspor, hafta sonunda karşılaşacağı lig lideri Fenerbahçe ile deplasmanlarda yaptığı maçlarda son yıllarda galip gelemiyor.
              Trabzonspor, Fenerbahçe ile İstanbul'da yaptığı son 8 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılamadı.
              Bordo-mavililer, en son 1997-98 sezonunda rakibini 3-1 yenme başarısı göstermişti.
              Karadeniz ekibi, kalesinde 21 gol görürken sadece 9 kez rakip fileleri havalandırabildi.

-SON 8 SEZON-

Trabzonspor, son 8 sezonda Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı maçlarda 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi.
              Trabzonspor'un söz konusu sezonlarda rakibiyle yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
              1998-99: Fenerbahçe-Trabzonspor:1-0
              1999-00: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-1
              2000-01: Fenerbahçe-Trabzonspor:5-2
              2001-02: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-0
              2002-03: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-2
              2003-04: Fenerbahçe-Trabzonspor:3-1
              2004-05: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-1
              2005-06: Fenerbahçe-Trabzonspor:2-2

07.05.2007

Kaynak : AA
              nası kazanamadıgımızı gordu tum turkıye
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• ziya doğan ın kalmasını sağlayacak herkes defolup gitsin, h.osmanoğu ise o gitsin. başkan sa toptan defolsunlar.....

ziya ile gelecek planlıyorlar....

bu arada şu musampa ya ödenecek paralarla da kulübün anası komple ağlatılmış hale geliyor..
                ne yönetimmiş be..
                tarih yazmadı bu kadar zararlı bi yönetimi..
                tarlaların mahsullerini yiyip bitiren çekirge sürüsü gibisiniz..

Yorum

PARAYI VERİN GİTSİN

Trabzonspor'un yollarını ayırmayı düşündüğü Musampa resti çekti...

KRİZ ÇIKACAK

Trabzonspor'da Musampa krizi. Büyük umutlarla alınmasına rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan ve Antalyaspor maçı öncesi de Teknik Patron Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Musampa ile sezon sonu yollarını ayırmayı planlayan Bordo-Mavililer'e bu ağır bir bedele mal olacak gibi.

2 YILI DAHA VAR

Yıllık 1 milyon EURO'ya anlaşan ve 2 yıl daha mukavelesi bulunan Musampa, tazminat almadan gitmeyi düşünmüyor. Yönetimden sözleşmesinin feshedilmesi durumunda alacağı 2 milyon EURO isteyecek siyahi oyuncu, "Parayı verirseniz giderim" resti çekecek. Yönetim ise Musampa ile görüşerek 1 milyon EURO verip gönderme planı yapıyor
                  Kulübe 2 milyon euro vermekle iftihar edenlerin ...bu forumdan rastgele secilecek herhangi bir yönetim kurulunun bile yapmayacagi hatalarla kulübe ne kadar zarar verdiklerini biri hesaplamali ...........
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Başkana sert tepki!

Sivasspor maçı sonrası yönetim kuruluna istifasını sunarak Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı kazanan Başkan Yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşak, toplantıya katılmamak için özel bir nedenlerinin olmadığını söylediler. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kurumlarına karşı hiç bir saygısızlık yapmadığını belirterek, "Bu kurumu kendi çıkarlarına karşı kullananların her zaman karşılarında olacağım" dedi. Şimşak ve Sağlam ise, Trabzonspor'a hizmet için herşeyi yapmaya hazır olduklarını söylediler.

TOPLANTIYA KATILMAYA GEREK DUYMADIM

Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın yönetim kurulu üyelerinin istifasını istemesinin ardından sular durulmuyor. Yönetim içindeki kilit isimlerden biri haline gelen ve başkan yardımcılığı sıfatını kaybeden yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu toplantısına isteyerek katılmadığını ifade ederek, "Yönetim kurulu toplantısına katılmaya gerek duymadım. O sırada Ziya Doğan ile yemek yiyordum. Benim için her şeyden herkesten önce Trabzonspor'un başarısı gelir. Benim Trabzonspor'un başarısı için çalışan, çaba harcayan herkese saygım vardır. Trabzonspor'un değerlerine karşı hiç bir saygısızlığım olmaz. Ancak bu kulübe hizmet davası ile yola çıkıp, kendi çıkarlarını önde tutan insanlara karşı da eleştirilerim her zaman devam edecek" diye konuştu.

SUSARAK YÖNETİCİLİK YAPILMAZ

Susarak yöneticilik yapmanın Trabzonspor'a zarar verdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Benim bir disiplin suçu işleyip işlemediğime polit bürodakiler karar veremez, buna Trabzonsporlular karar verir. Ben Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için akıllı ve mantıklı cümleler kullanıyorum. Susmak ve takımın hakkını korumadan yöneticilik yapmak Trabzonspor'a zarar verir. 95 - 96 sezonundaki insanlar da sustu ve alın terimiz olan şampiyonluk gitti. Bunların hep temsil eksikliğinden kaynaklanıyor. İki sezondur da Trabzonspor bir temsil eksikliği yaşıyor" dedi.

BAŞKAN FENERİ DEĞİL TRABZON'U SAVUNSUN

Trabzon halkının Fenerbahçe'nin haklarını değil Trabzonspor'un haklarını savunan bir başkan istediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Benim yaptığım açıklamalarda başkanı rencide edecek bir şey yoktu. Ancak Başkan çıkıp Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı tercih etti. Ben Sivasspor maçı öncesi başkanla bir görüşme yaptım. Ona 'Çıkıp gazetecilerin huzurunda seni yüceltmek için istersen, abimsin, büyüğümsün, affedersin gibi açıklamalar yaparım'dedim ve yaptım da. Ama bunu bazı insanlar değişik algılayabiliyor. Benim başkandan hiç bir beklentim yok, olmaz da zaten.

Başkan ise yaptığı açıklamada 'Ben bir büyük olarak Hacıosmanoğlu'nu affederim ama Trabzonspor'un kurumları affeder mi bilmiyorum'diyor. Ben affedilmesi gereken bir suç işlemedim. Bütün birikimlerimi, işimi, geleceğimi bir yana bırakıp Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da yönetim kurulu üyesi olsam da olmasam da yapmaya devam edeceğim" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, "Sadece Trabzonspor'un menfaatlerini düşenenlere saygıda kusur etmem. Ancak Trabzonspor'u şahsi çıkarları uğruna kullanan insanların da her zaman karşısında duracağım. Fenerbahçe'nin başkanı bile çıkıp Asbaşkanı'na sahip çıkmazken, sayın Albayrak'ın çıkıp Koç'a neden sahip çıktığının takdiri kamuoyunundur" ifadesini kullandı.

SAĞLAM: ÖZEL BİR NEDENİM YOK

Yönetim kurulundaki görevinden istifasını faksla kulübe bildiren Cemal Sağlam ise toplantıya katılmamak için özel bir nedeninin olmadığını ifade ederek, "Ankara'da bulunduğum için toplantıya katılmadım. Zaten toplantıdan nasıl bir karar çıkacağını biliyordum, bu yüzden katılmadım. Şu anda yönetim kurulu üyesi olarak görevimize devam ediyoruz. Aralık ayına kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Ondan sonrası için birşey söylemek doğru olmaz. Önemli olan Trabzonspor'un şu anki konumu ve durumudur" diye konuştu.

ŞİMŞAK: "HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM"

Yönetim kurulu toplantısına katılmayarak dikkatleri üzerine çeken isimler arasında olan Yusuf Şimşak, verilecek her görevi yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Önemli olan Trabzonspor'dur. Benim görev alıp almamam önemli değil. Biz görevlerimizi Başkan'a verdik. Takdir onun bundan sonra eğer yönetim kurulu üyesi olarak devam etmemiz gerekiyorsa öyle devam ederiz. Ben Trabzonspor'a hizmet etmek için hangi şartlarda olursa olsun elimden geleni yapmaya hazırım. Trabzon'a gelmememin ardında özel şartlar aramaya gerek yok. Hepimiz daha iyi bir Trabzonspor için çalışıyoruz" dedi.

07.05.2007

Kaynak : DHA
                    yaaa bu adam ne çok konuşuyo.. biraz susta motorun soğusun be adam..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulübe 2 milyon euro vermekle iftihar edenlerin ...bu forumdan rastgele secilecek herhangi bir yönetim kurulunun bile yapmayacagi hatalarla kulübe ne kadar zarar verdiklerini biri hesaplamali ...........
                      haklısın bukadarda olmaz artık çok merak ediyorum Albayrak kimleri transfer edicek aralıkta bu işi yapabilenlere vermek lazım vaatler karın doyurmuyor

Yorum

• Doğan'a yol göründü

Trabzon’da Başkan Albayrak’ın, 14 yönetim kurulu üyesinin görevlerini elinden alması en çok teknik patronu telaşlandırdı. Görevinin başında olduğunu açıklayan Haşim Sayitoğlu, teknik adam arayışlarına başladı

Trabzonspor’da deprem sürerken, Teknik Direktör Ziya Doğan da adeta diken üstünde. Bordo-Mavili Kulüp ile 1 yıllık makavelesi olmasına rağmen yönetimdeki isimlerin değişecek olmasından dolayı, teknik adam huzursuz durumda. Geldiği günden beri Ziya Doğan’a destek vermemekle bilinen Haşim Sayitoğlu’nun, önümüzdeki günlerde yönetime teknik direktörlük değişikliği konusunda baskı yapacağı öğrenildi. Bu sezon istenilen sonuçların alınmaması sebebiyle başarısız bulunan Doğan’ın durumu birkaç gün içinde netlik kazanacağı açıklandı.

Son derece moral bozukluğu içinde olan Ziya Doğan ise, “Amacım Trabzonspor’a 1 yıl daha hizmet etmek. Onun içinde önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumdayız. Eğer yönetimin benim için böyle bir planı varsa, ona da saygı duyarım” dediği öğrenildi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak’da birkaç gün önce Ziya Doğan’la ilgili olarak yaptığı açıklama da, “Liglerin bitimine üç hafta kaldı. Sabrederseniz görürsünüz. Halen bir yıllık sözleşmesi devam ediyor. Zaten etik olarak, hocanın görevden alınması gibi bir durum olursa, bunu en önce Ziya Doğan bilir, sonra da basına söylenir” demesi Doğan’la yolların ayrılma aşamasına geldi şeklinde değerlendirildi.

TÜRKİYE

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haklısın bukadarda olmaz artık çok merak ediyorum Albayrak kimleri transfer edicek aralıkta bu işi yapabilenlere vermek lazım vaatler karın doyurmuyor
                          ya bıraksınlar gitsinler istemez transfer falan.. bi stad vaadi ile ömür bitirecekler..
                          yaptıkları transferlerin yarısını nereye nsaıl atarız diye düşüneceğimize kimseyi almayalım bunlar gidene kadar..
                          takım resmen çöplüğe döndü..

Yorum

Doğan'a yol göründü

Trabzon’da Başkan Albayrak’ın, 14 yönetim kurulu üyesinin görevlerini elinden alması en çok teknik patronu telaşlandırdı. Görevinin başında olduğunu açıklayan Haşim Sayitoğlu, teknik adam arayışlarına başladı

Trabzonspor’da deprem sürerken, Teknik Direktör Ziya Doğan da adeta diken üstünde. Bordo-Mavili Kulüp ile 1 yıllık makavelesi olmasına rağmen yönetimdeki isimlerin değişecek olmasından dolayı, teknik adam huzursuz durumda. Geldiği günden beri Ziya Doğan’a destek vermemekle bilinen Haşim Sayitoğlu’nun, önümüzdeki günlerde yönetime teknik direktörlük değişikliği konusunda baskı yapacağı öğrenildi. Bu sezon istenilen sonuçların alınmaması sebebiyle başarısız bulunan Doğan’ın durumu birkaç gün içinde netlik kazanacağı açıklandı.

Son derece moral bozukluğu içinde olan Ziya Doğan ise, “Amacım Trabzonspor’a 1 yıl daha hizmet etmek. Onun içinde önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumdayız. Eğer yönetimin benim için böyle bir planı varsa, ona da saygı duyarım” dediği öğrenildi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak’da birkaç gün önce Ziya Doğan’la ilgili olarak yaptığı açıklama da, “Liglerin bitimine üç hafta kaldı. Sabrederseniz görürsünüz. Halen bir yıllık sözleşmesi devam ediyor. Zaten etik olarak, hocanın görevden alınması gibi bir durum olursa, bunu en önce Ziya Doğan bilir, sonra da basına söylenir” demesi Doğan’la yolların ayrılma aşamasına geldi şeklinde değerlendirildi.

TÜRKİYE

Yürrü Be haşim
                            Ziyadan Kurtulsak Kurtulsak Senin sayende Kurtuluruz
                            Kurtuluruzda Şu takıma Aykutu Hoca yaparsan çok küfür yersin Orası ayrı

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yürrü Be haşim
                              al benden de o kadar...
                              istanbul eskilerini eğitme derneği...

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yürrü Be haşim
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X