Arkadaşlar ben Bursa da oturuyorum 9 sene oldu Bursaspor kanım hiç ısınmıyor.Ne zaman hafif bir tökezlesek stadta trabzon kümeye veya aşağılayıcı nice şeyler söylüyorlar.Onların da halleri ortada bence Bursa düşüyor.Trabzonum Bursa yı evire çevire yener..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hahahah sag gosterip sol vuruyoİlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan değildir çünkü ismi yattaraa mantaliteye uymazz
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
bunlar avni akere gelcek sadece 90dakka BURSA KUMEYE diye bagirin yeterr insallah duserlerrrİlk olarak adamca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben Bursa da oturuyorum 9 sene oldu Bursaspor kanım hiç ısınmıyor.Ne zaman hafif bir tökezlesek stadta trabzon kümeye veya aşağılayıcı nice şeyler söylüyorlar.Onların da halleri ortada bence Bursa düşüyor.Trabzonum Bursa yı evire çevire yener..14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Ligin ilk yarisindaki bursa ve gaziantep maclarindan sonra trabzon kumeye diye bagirmalarina cok sinirlenmistim simdi durumlarina bakiyorumda 'aslinda niye bakiyorumki onlar benim akranim degil bundan sonra buyuge saygi gostermeyi unutmazlar umarim.Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Başkanın desteğini arkasına alan Ziya Doğan, transfer çalışmaları için kolları sıvadı.
07.05.2007
Yönetim içinde yaşanan sıkıntılardan sonra Başkan Nuri Albayrak’ın desteğini arkasına alan teknik direktör Ziya Doğan, transfer çalışmaları için kolları sıvadı. İzleme komitesi üyelerinden isimler alan Doğan, Avrupa’da birçok futbolcuyu göz hapsine alırken, Kayseri’ye kiralık yollanan Tayfun Cora’yı gelecek sene kesinlikle kadrosunda görmek istediği belirtildi. Musampa’yla yolların ayrılması kesinleşirken, Jefferson’un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Bordo-Mavililer, Jun ve Djokaj’ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına girdi.
vay be ziya güreşçisini geri istio
Yorum
-
Trabzonspor’da dünkü yönetim kurulu toplantısında yeniden yapılanma dönemine adım atan Nuri Albayrak, görev bölümü için çalışıyor.
06.05.2007
Tüm yöneticilerin istifalarını alan Başkan Albayrak’ın, Fenerbahçe maçı sonrası yönetimde yapacağı yeni görev bölümü merakla beklenirken, özellikle yönetim içindeki çatışmanın iki kilit ismi Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun yeniden görevlendirilip görevlendirilmeyeceği herkesin kafasındaki soru işareti. Başkan Albayrak’ın geçen hafta Ali Koç konusunda polemik yaşadığı ve daha sonra gelen sert açıklamalarla adeta köprüleri attığı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yeni yönetimde görev vermesinin beklenmediği vurgulandı. Haşim Sayitoğlu’nun yeniden Asbaşkan olarak görevlendirilebileceği, bu pozisyon için ayrıca Faruk Kanca’nın isminin geçtiği de belirtildi. Mali Saymanlığa Emin Kahraman’ın devam etmesi beklenirken, Başkan Yardımcılıkları için İbrahim Baturoğlu ve Zeyyat Kafkas’ın ismi ön plana çıkıyor. Genel sekreterliğe Zekai Fırat Dülger büyük olasılıkla devam edecek, Futbol Şube Sorumluluğu’na ise Serhat Akçay getirilecek. Yedek üye Günhan Üçüncüoğlu’nun ismi ise Basın Sözcülüğü için sıkça telaffuz ediliyor. Son kararı verecek olan Başkan Nuri Albayrak’ın görev dağılımı öncesi Divan Kurulu’na danışacağı belirtildi.
KONTENJAN SIKINTISI
Yönetim içinde yaşanan bu gelişmelerden sonra Başkan Albayrak’ın desteğini arkasına alan teknik direktör Ziya Doğan, transfer çalışmalarına hız verdi. İzleme komitesi üyelerinden isimler alan Doğan’ın Avrupa’da birçok futbolcuyu göz hapsine aldı. Yeni sezonda Musampa’yla yolların ayrılması kesinleşirken, kaleci Jefferson’un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Tomas Jun ve Djokaj’ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına giren Trabzonspor’un Jun’u bonservisi ile Prag’a verme hazırlığında olduğu belirtildi. Djokaj için ise arayışlar sürüyor. Yerli futbolculardan Kayserispor’da oynayan Tayfun, Ankaragücü’ne verilen Murat Ocak ve Sakaryaspor’da oynayan Ergin Keleş’in kiralık sözleşmesi bitecek. Bu futbolcuları sezon sonu kampına çağırması beklenen Doğan’ın gözdesi ise Tayfun Cora. Kayserispor forması altında başarılı bir sezon geçiren Tayfun’u sağda Musa ile düşünen Doğan, yeni sezondaki 11’ini yavaş yavaş şekillendiriyor.
GÖZDELERİ BELİRLEDİ
2007-2008 sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Albayrak yönetimi, kesenin ağzını da açtı. Teknik direktör Ziya Doğan’dan transfer listesini alan Başkan Albayrak’ın kurmaylarına, “Bu futbolcuları almak için ne gerekiyorsa yapın” dediği belirtildi. Takımdan gidecek futbolcular arasında kararını sezon sonu vereceğini açıklayan teknik direktör Ziya Doğan’ın vazgeçilmezleri arasında kaleci Tolga, Erdinç, Hüseyin, Gökdeniz ve Umut yer alıyor. 5 futbolcuyu kilit isim olarak belirleyen Doğan, en çok takviyeyi ise savunmaya yapmaya hazırlanıyor.
MUSTAFA KEÇELİ YENİDEN DOĞDU
Trabzonspor’da performansı ile en çok tartışılan futbolcular arasında olan Mustafa Keçeli, Sivasspor maçında attığı golle adeta yeniden doğdu. Karşılaşma öncesi oyuna girerken taraftarın protestosu ile karşılaşan tecrübeli isim, attığı golle yeniden hayat bulduğunu söyledi. Trabzonspor’da tüm futbolcuların kaliteli olduğunu söyleyen Mustafa, “Trabzonspor formasını giymeyi herkes ister. Bende buraya gelirken bu amaçla geldim. Takımda çok kaliteli futbolcular olduğu için zaman zaman forma giymekte zorlandım. Ama hiç bir zaman yılmadım. Kalan üç maçta inşallah formayı giyer ve kendimi kanıtlarım” diye konuştu.
en çok takviye savunmaya .D
hey allam sen sabır ver
Yorum
-

Hacıosmanoğlu'na Şok Teklif
Trabzonspor yönetiminde hedef isim haline gelen İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nundan şok açıklama....
Hacıosmanoğlu'na Şok Teklif
Trabzonspor yönetiminde hedef isim haline gelen İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan destek geldi.
İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçı öncesi İlhan Cavcav'ın kendisini aradağını ve Gençlerbirliği başkanlığı teklifinde bulunduğunu belirterek, "Cavcav cuma günü beni aradı. Bana, (60 yaşındayım ve kulübün yükünü kaldıramıyorum. Gençlerbirliği"nin başına senin geçmeni istiyorum. Bugüne kadar yaptığın ve yapacağın açıklamaları bana gönder hepsinin altına imzamı atıp yayınlaylayım) dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim ve Trabzonsporlu doğdumu ve Trabzonsporlu öleceğimi söyledim. O da her zaman arkamda olduğunu söyledi" diye konuştu..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
bence hacıosmanoglu bizim klabimizi kazanmaya calişiyo taraftarın ynında macı seyrediyo taraftarn bazıları ona destek veriyo ama ben onalrın icide olmayacagım bence bmn de onalrın icinde degil sen git gencelerbirligii cailştir oradan bizi futblcu yetiştirirsin hemde baktın şampiyonluga oynuyoz macı bize satarrsın demicem biz zaten yeneriz siziiiiiiKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İşte transferde liste başı isimler; Martinez, Ali Bilgin, Volkan ve Gökhan Ünal ...
Doğan'ın Martinez ve Ali Bilgin'in mutlaka alınmasını istediği belirtilirken, Gökhan Ünal'ın da transfer edilmesinin takıma büyük güç katacağı görüşünde. Volkan'ın durumu ise şartlara bağlı
ÖNCE MARTİNEZ VE ALİ
Trabzonspor transferde yurt içindeki rotasını belirledi. Bordo-Mavililer'de Teknik Patron Ziya Doğan'ın yurt içinden Sakaryaspor'un kalecisi Martinez, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman ile Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı istediği belirtildi. Martinez ve Ali Bilgin için ön görüşme yapan Trabzonspor, Volkan ve Gökhan Ünal konusunda sezon sonu girişimlerini hızlandıracak.
ŞARTLAR UYGUN OLURSA
Öncelikle Martinez ve Ali Bilgin'in işini bitirmek isteyen Bordo-Mavililer, ardından Gökhan Ünal ve Volkan Yaman için şartlara bakacak. Gökhan Ünal'ın alınması durumunda forvet hattına yabancı takviye düşünmeyen Ziya Doğan'ın Volkan için de "Fiyatlar uygunsa, alınabilir" raporu verdiği belirtildi. G.Birliği'nden M.Çakır'ın, A.Gücü'nden A.Rahman ve Sedat ile Beşiktaşlı İ.Akın'da listede alternatif isimler olarak bulunuyor.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Müzesinde 6 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 Başbakanlık Kupası, Kıbrıs Kupası ve daha birçok kupa bulunan ve futbolda Anadolu İhtilali’ni gerçekleştiren Trabzonspor, bu sezon Anadolu takımları karşısında yıkıldı. Ligde ve kupada başarısız bir sezon geçiren ve istediği hedeflere ulaşamayan Trabzon Anadoludan 36 puan alabildi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
"Matematik hesabı"
Trabzonspor, UEFA Kupasına katılma hesaplarını çok ince ayrıntılarla sürdürüyor. Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda finale kalma hakkını kaybettikten sonra tüm planlarını Beşiktaş’ın lig üçüncüsü olmasına ve kupayı kazanmasına bağladı. Trabzonspor, Kayserispor’u geçip 4’ncü olursa ‘mucize’ de olsa UEFA Kupasına katılma yolundaki iddiasını sürdürecek. Bunun için gerekli olan şey ise Beşiktaş’ın kupa şampiyonluğunu elde etmesi ve lig üçüncülüğüne inmesi olacak. Tüm planlar bunun üzerine yapılırken, Beşiktaş’ın lig şampiyonu veya ikincisi olmaması için adeta dua ediliyor. Beşiktaş, lig üçüncüsü olur ve kupayı da kazanırsa UEFA Kupasına katılacak.
Kupa Başarısı Önemli
Bu durumda Beşiktaş kupa şampiyonu statüsüyle birlikte UEFA Kupasına katılacak. UEFA Kupası’na katılacak ikinci takım ise Lig 4’ncüsü olacak. Erciyespor ise böylece Avrupa Kupalarına katılma yolundaki hayallerini bitirmiş olacak. Bordo-Mavili kulübün kurmayları, "Ligin bitmesine daha 3 hafta var ve her şey olabilir. Beşiktaş’la ilgili düşüncelerimiz gerçekleşirse, biz yine UEFA’ya gitmiş olacağız. Bunun için Kayserispor’u geçmemiz de yeterli olacak" yorumunu yaptılar. Bilindiği gibi geçen sezon da Trabzonspor, UEFA Kupasına, Beşiktaş’a son maçta yenilmesine rağmen, Ç.Rizespor’un, Gençlerbirliği’ni Ankara’da mağlup etmesi sonucu kazanabilmişti.
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
ŞİMDİ HEDEF F.BAHÇETrabzonspor, derbi hazırlıklarına başlıyor... TARAFSIZ SAHADA
Sivasspor'u devirerek Avrupa umutlarını sürdüren Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı F.Bahçe hazırlıklarına bu akşam yapacağı çalışma ile start verecek. F.Bahçe'nin cezası nedeniyle tarafsız sahada oynanacak maçı kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmek ve Avrupa için şansını devam ettirmek isteyen Bordo-Mavililer'de tek sıkıntı eksiklerin fazlalığı. Sakat olan Risp, Musa, Jefferson, Ufukhan ve Stepanov bu maçta forma giyemezken, cezası biten Çağdaş takımındaki yerini alacak.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
WELLCOME TO TRABZON
TRABZON’DA TARİHİ GÜN..2011 OLİMPİYAT SÖZLEŞMESİ BUGÜN İMZALANIYOR
Sözleşmeye şu isimler imza koyacak:
Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği Başkanı Patrick J Hickey, Avrupa Olimpiyat Birliği Genel Sekreteri Mr. Raffaele Pagnozz, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay,Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen..
İmza töreninin ardından basın toplantısı düzenlenecek ve resmi resepsiyon verilecek.
İmza törenine katılacak Patrick J. Hickey ile Raffael Pagnozzi ile beraberindekiler, Trabzon’da bazı tesislerde incelemelerde bulunacaklar. KTÜ ile Sümela Manastırını ziyaret edecekler. Ev Sahibi Kent Sözleşmesi’nin imza törenine, Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın Trabzon’a kazandırılmasında emeği geçen Trabzonspor’un Belçikalı eski teknik direktörü Urbain Breams’ın da davet edildiği ve eşi ile birlikte katılmasının da beklendiği bildirildi. EYOF 2011, Trabzon’da 48 ülkenin gençlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum