Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet manisa kazandi mac bitti
    Rüyalar aleminde yasayan Kayseri'yi altimiza aldik.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• gggggggooooooooooooooooooollllllllllllllllllllll rize
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• tarihe geçecek maç
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• rize attı 1-1
          12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
          - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
          Darbe sırası bizde...

Yorum

• efferim len hasan 1-1 oldu maç bitmek üzere
            rize 9 kişi ile beraberliği yakaladı
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• gooooooooooollllllll işte böyle yaparlar adamı hehehe haydi kümeye erciyes
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• 9 kisi atti rize helal olsun......
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Almadik henüz. Averajla üstümüzdeler
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• hahaha gülmeden ölüyorum
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gol kornerden , erciyes ceza sahasında 20 oyuncu varmış kornerde 9+11 Maç Bitti
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Maç bitti. Rize kabustan uyandı
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• erciyes kümeye düsecek Allahin izniyle...kayserisporda yenildi....ohhh beeee
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll rize attıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rize attı oleyyy
                              Helal olsun adamlara. Kümye düsüp düsmemeleri beni ilgilendirmiyor. Ercis Büsücüsün kümeye gitmesi icin Rize'nin yenmesini istiyorum ama hakikatten taktire sayan. 2 Tane penaltiyi kurtardilar 9 kisi kaldilar ve gol attilar. Insallah bir tane daha atip kümeye yollarlar Ercis bücüs denen ve simgesi pastirma olan pastirma beyinlileri.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Hadi beee? Attı mı ? ollleeyyyyy
                                Oleyy
                                Aslanlar beee
                                Helal sizeeeee
                                Helaaalllll
                                Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                                O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X