Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @nakzo,

Sen orada ne arıyordun???
    bu da iyiydi

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hasbinalllahhhh...

Şimdi sen ilk mesajını okusan ne anlarsın?

"olaya bakın Aydın Pişiren Gümüşhaneli adam asbaşkan oluyor bu ziya çapsızı ne kadar güçlü böyle ya adam herkesi yedi bitirdi"

Neye istinaden yazdığını nereden bileyim???

Bu yaşımdan sonra kimseden konuşma adabını öğrenecek değilim...Bir daha bana böyle uyarılarda bulunma arkadaşım...
      kimseye uyarıda bulunmak için çaba göstermiyorum ilk yazdığım şeklin yanlış olduğunu anladım senin de anlaman için tekrardan yazdım sende sagol şimdi oldu diyebilirdin alıntı yapılacak mesaj arıyorsun herhalde
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Birakin ya Ferhatin ne isi var Bjk tribününde :-) cocuk trabzondan istanbulami ucacakti o mac icin.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimseye uyarıda bulumak için çaba göstermiyorum ilk yazdığım şeklin yanlış olduğunu anladım senin de anlaman için tekrardan yazdım sende sagol şimdi oldu diyebilirdin alıntı yapılacak mesaj arıyorsun herhalde
          Uğraşma benimle kardeşim ya...

Haydi sen sağ,ben selamet!!!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birakin ya Ferhatin ne isi var Bjk tribününde :-) cocuk trabzondan istanbulami ucacakti o mac icin.
            cumartesi takım izinliydi hemen istanbula mı kaçtı
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yok ya ne istanbula kacmasi renkdas, kessin yanlis görüldü ferhata benzeyen bir vatandastir kessin, ferhat daha 85 dogumlu o yasta buna cesaret edemez.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• BEN KABATAŞTA OTURUYORUM VA ARKADAŞIM MAÇTA GÖREVLİ BİR POLİSTİ ONUN YANINA GİZTTİM TAM ŞEREF TRİBÜNÜN ÖNÜNDE ,ben sadece gördüklerimi paylaşmak istedim zaten ilk gördüğümdede inananamadım daha sonra maça girmek için bir o yana bir bu yana saldırıyor tama dedim bu o zaten oradaki poislerde lan bu trabzondaki çocuk değil mi diye kendi arlarında konuşuyolardı.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Trabzonspor formasını giyen bir oyuncunun böyle bir halde görüntülenmesi hiç hoş değil. İnsan inanmak istemiyor. Keşke fotoğraflı bir şekilde görebilseydik.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• onun olduğundan trabzonlu olduğum kadar eminim formanın üzerinede görünmesin diye ince fermuarlı birşey giymiş ama aradan siyah beyaz forma olduğu anlaşılıyordu bariz şekilde.

Yorum

• Abi nereden bileyim böyle bir olayla karşılaşacağımı cep telefonuylada admı bariz şekilde çekemezdim ya...........

Yorum

• cep telefonu ile çekilen resimlerin havada uçuştugu bır zamanda resmının olmamasıda ılgınc. o kalabalıkta ve dıkkatı cekmısken.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BEN KABATAŞTA OTURUYORUM VA ARKADAŞIM MAÇTA GÖREVLİ BİR POLİSTİ ONUN YANINA GİZTTİM TAM ŞEREF TRİBÜNÜN ÖNÜNDE ,ben sadece gördüklerimi paylaşmak istedim zaten ilk gördüğümdede inananamadım daha sonra maça girmek için bir o yana bir bu yana saldırıyor tama dedim bu o zaten oradaki poislerde lan bu trabzondaki çocuk değil mi diye kendi arlarında konuşuyolardı.
                          yanına gitseydin ya ağır konuşşaydın ben olsam öle yapardım eğer ferhat istanbuldaysa doğrudur yani sen yalan diyorsun demiyorum ikizi veya benzeri olabilir bu haberi nerden öğrenebilir ki
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ben kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim şu ana kadar böyle birşey yazdığımda olmadı zaten, sadece gördüklerimi içime sindiremedim.

Yorum

• Yani baska yazıcak bişey bulamadında bunumu buldun yani ferhat kalkmıs bjk macına gıdıcek üstüne bide bjk forması giyecek benje sen serap görmüşsün....Zaten öle bişey olsa bütün lig tv kameraları orda uçanı kaçanı kovalıyorlar onlardan kaçması imkansızdır.Ayrıca sen TRABZONUN futbolcusu olucaksın içeri girmek için oraya buraya saldıracaksın yok böle bişey bence yazdıklarında biraz mantık olsun kardeşim.....
                              tRaBz10SpOr

Yorum

• nakzo Ferhat Trabzonspor'da oynuyor, sense buraya 40 mesaj yazmışsın
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X