Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TEK UMUT İSTASYON

Trabzonspor'da borçların kapatılması için gözler satışa çevrildi...15 TRİLYON BEKLENTİSİ
    Trabzonspor'da yönetimin 20 trilyona yakın olan borcun büyük bir kısmını kapatmak için umut bağladığı İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun ihalesi Mayıs ayında tamamlanacağı belirtildi. Buradan kasaya 12 ila 15 trilyon arasında girmesi durumunda yönetim, büyük ölçüde rahatlayacak. Başkan Nuri Albayrak'ın benzin istasyonunun kiralanması olayı ile bizzat ilgilendiği ifade edildi.

Bu borcu nasıl yaptın Albayrak hangi futbolcuya bonservis ödedi Trabzon şaşırıyorum vallahi

ne borcu yaaa ne yaptı bu basiretsizlerde borç oldu bukadar sattıkları adamların paraları ne oldu
    bu yönetim söz verdiği gibi cebinden yıldız alacağına cebinimi dolduruyor daha anlamak mümkün değil

Taraftarlar daha neyi bekliyorsunuz tahlikenin farkında değilmisiniz?
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ya ne sakali ne biyigi bunlar saka mi yapiyor...hadi adnan tamam bir oyuncu aldikda bunlar transferleri bu sene ikinci ligden yapacak galiba
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• "ÇÖZÜM ’52.MADDE "

Trabzonspor’da 1,5 yıla varan süredir devam eden Asbaşkan Haşim Sayitoğlu kanadı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu ekibinin arasındaki çatışmaya şimdi de Başkan Nuri Albayrak’ın katılması büyük bir krizin habercisi olarak bakılırken, kongre tartışmalarına da eski yöneticilerden Ali Özbak bir çözüm buldu. Özbak, önceki akşam Kanal Mavi’de Takım Oyunu programının canlı yayın konuğu olurken, “Başkan Nuri Albayrak, kulübün tüzüğünün 52’nci maddesi D Fıkrasını işletirse sorun çözülür. En azından 6 aylık geçiş dönemi bu şekilde atlatılır ve olağan genel kurula kulüp kazasız belasız getirilir” şeklinde konuştu.

Madde Nasıl Çözüyor?

Özbak, “Yönetim içinde çatışmaların olduğunu gözlemliyoruz. Birbiriyle uyum içinde çalışamayan isimlerin önümüzdeki sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiği bir dönemde görevde kalması önemli sıkıntıları doğurabilir. Tüzüğün 52’nci maddesi, D fıkrası, ‘Yönetim Kurulunun görevden çekinme veya çekilme hallerinden biriyle boşaldığı ve görevi sürdürecek üyesinin kalmadığının Denetleme Kurulu raporu ile saptanması halinde, Yönetim Kurulu sorumluluğunu üstlenmek üzere beş kişilik bir geçici yönetim kurulu oluşturulur. Olağanüstü Genel Kurul toplantısının gerekleri dahil her türlü önlemi alır” çözümünü öneriyor.

Her Türlü Yardıma Hazırız

Trabzonspor’un kuruluşundan dolaylı dolaysız içinde bulunan Ali Özbak, “Bu maddeye göre Sayın Nuri Albayrak, tüm yöneticilerin istifasını almalıdır. Sonra da Divan Kurulu’na bunları teslim etmelidir. Olağan Genel Kurula 6 ay var. Bu süre için Albayrak yeniden başkan olarak görevlendirilir. Sayın Albayrak’da mevcut yönetimden, ya da dışardan 4 kişiyi belirleyerek göreve devam eder. Kulübü de Olağan Genel Kurula taşırlar. Söz veriyorum ki bu kulübün başkanlığı için bu süre içinde hiç kimsenin aday çıkmaması için elimden geleni yaparım. Yeter ki doğru çözümler üretmeye ve Trabzonspor’u düzlüğe çıkarmaya çalışalım” diye konuştu
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "HEDEFİ BU KEZ ÖZAK!"

Fenerbahçe kulübü, bu kulübün asbaşkanı Ali Koç ve sonra da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ı çok ağır dille eleştiren İbrahim Haciosmanoğlu’nun bu kez hedefi Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’tı. Başkan Yardımcısı Haciosmanoğlu, söylediği sözlerin arkasında olduğunu ve istifa etmeyi de düşünmediğini vurguladı. Trabzonlu Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ı da stat projesine destek vermediği gerekçesiyle eleştiren Haciosmanoğlu, "Trabzonspor'u Türkiye’ye şikayet eden bir bakanımız var. Stat projesi için hukuki altyapısı olmadığı için 'Ben buna bir şey yapamam' diyor. Hukuki altyapısı halledilirse 'Gereğini yaparım' diyor. Hukuki altyapısı hallolduktan sonra zaten sayın bakana ihtiyaç yok ki" diye konuştu.

Bir Daha Bakan Olamaz

Bakan Özak'ın prosedür gereği önüne geleni imzalamak zorunda olduğunu öne suren Haciosmanoğlu, "Trabzonspor'da başkanlık yapmış ve Trabzonlu bir bakan olan Özak'ın bunu söylememesi gerekirdi. Osman Pepe'nin bu proje ile ilgili olarak çalıştığını soyluyor. Osman Pepe Trabzonlu, ama Trabzon milletvekili değil. Özak, Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Trabzon milletvekili. Acaba bir daha Bayındırlık ve İskan Bakanı olabilecek mi? Aynı şekilde Rize'de tesisler yapılıyor. Onlar başlattılar. O sizi hiç mi rahatsız etmiyor? Daha önce stat için kendisine gittiğimizde bize, ‘Sizin statla ne işiniz var. Siz elinizdeki yıldızları tutup, yeni yıldızlar alabilecekmisiniz?’ sorularını yöneltti. Bu bile durumu özetler” ifadelerini kullandı.

Yorum

• basim agridi yaa! offff! her zaman ayni sey!

Trabzon bu sene bekleneni gosteremedi, Baskanimiz nuri albayrak ne yapacak dusunuyorum... haha!

Yorum

• İŞTE HEDEFTEKİLER

Gelecekle ilgili planları şimdiden yapan Trabzonspor’un transfer listesinde, Sivasspor’dan Mehmet Yıldız, Hayrettin, Cem Can ve Elazığspor’dan Emrah var
              Bu sezon hedeflerinden bir hayli uzaklaşan Trabzonspor artık gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlarken, arayışlarını da sürdürüyor. Bordo-Mavili takım Samsunsporlu Adnan Güngör’ün transferini 3 ay önceden bitirirken yeni hedeflere yöneldi. Teknik Direktör Ziya Doğan ve izleme komitesinden de bilgi alan Bordo-Mavili yönetim harekete geçti.

SİVASLILAR

Daha önce de Trabzonspor’un gündeminde olan ve direkten dönen Sivassporlu Hayrettin konusunda yeniden girişimler başlatılırken, bu takımdan Mehmet Yıldız ve Cem Can için de ciddi atakların yapıldığı kaydedildi. Bordo-Mavili yönetimin bir başka hedefi ise Elazığspor’da forma giyen genç defans oyuncusu Emrah Gülcamali.

YILDIZ ÖNDE

Bu oyuncular konusunda görüşmelerin başlatıldığı kaydedilirken, özellikle Sivassporlu Mehmet Yıldız konusunda baskı yapıldığı kaydedildi. Hayrettin ile sezon başında anlaşma üzere iken çıkan pürüz sonrası uzlaşma sağlanamamıştı. Bu oyuncu için yönetim yeni bir hareket başlattı. Cem Can’ın da Ziya Doğan’ın gözdeleri arasında yer aldığı belirlendi.

artık ne dersiniz bilmiyorum nasıl tepki verirsiniz bilmiyorum

Yorum

• ne mehmet yıldızı yaa..bizdeki mehmet yılmazla ne varkı vardı..onu alacağımıza baliliyi alalım süperde olur bnce..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• DSGL Türkiye Şampiyonası Eleme Grupları02.05.2007
                  2006-2007 Sezonu Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası Eleme Grupları Belirlendi.

2006-2007 Sezonu Deplasmanlı Süper Gençler Ligi müsabakaları sona ermiş ve 32 kulübümüz, 8 grup merkezinde 04-06 Mayıs 2007 tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakaları eliminasyon sistemi ile oynanacak olup, gruplarında başarılı olan 8 kulübümüz Çeyrek Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklardır.

A Grubu - Zonguldak
                  B Grubu - Afyonkarahisar
                  Altay
                  Bursaspor
                  Ankaraspor A.Ş.
                  Gençlerbirliği
                  Fenerbahçe
                  İstanbulspor A.Ş.
                  Oyak Renaultspor
                  Muğlaspor

C Grubu - Ankara
                  D Grubu - Bolu
                  Alanyaspor
                  G.Birliği Oftaşspor
                  Dardanelspor A.Ş.
                  Kayseri Erciyesspor
                  Gazi Belediyespor
                  Vestel Manisaspor
                  Sarıyer
                  Zeytinburnuspor

E Grubu - Malatya
                  F Grubu - Samsun
                  Gaziantepspor
                  Antalyaspor A.Ş.
                  Karşıyaka
                  Belediye Vanspor
                  Kocaelispor
                  Kasımpaşaspor
                  Samsunspor
                  Pazarspor

G Grubu - Konya
                  H Grubu - Niğde
                  Galatasaray A.Ş.
                  Adana Demirspor
                  Mardinspor
                  Akçaabat Sebatspor
                  Mersin B.Ş. Belediyespor
                  B.Ş. Belediyespor
                  Trabzonspor A.Ş.
                  Malatyaspor

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
                  En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 14:21.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Özalp: "Trabzonspor eriyip gidiyor"

Trabzonspor Taraftarlar Birliği yöneticileri, yönetim kurulunun kendi içindeki çatışmaları durduramadığı takdirde istifa etmesi gerektiğini söyledi. Trabzonspor Taraftalar Birliği yaptığı basın açıklamasında, Yönetim Kurulu' nun kendi içindeki çatışmalarına alet olmayacaklarını belirterek, "Biz Trabzonspor taraftarları olarak hiç kimsenin adamı değiliz. Hiç kimsenin yanında da değiliz. Trabzonspor' un iyi ve kötü günlerinde, var olduğu sürece sadece görev yaptığımız süre içerisinde değil, her dönem kulübümüze sahip çıkacak ve onu savunacağız" dediler.
                    Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, Başkan Nuri Albayrak' a seslenerek, "Trabzonspor eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulunun en önde gelen ismisiniz. Verdiğiniz sözlerin hiç birini tutmadınız.

Trabzonspor' un maçlarına bile gelmiyorsunuz. Şahıs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz ancak kulubü iyi yönettiğinize inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla kulübe vermenizi istiyoruz. Kendi içinizdeki sıkıntıları giderin, aksi takdirde bu kulübü daha fazla batağa sürüklemeyin. Eğer görevinizi yapamıyorsanız da istifa edin" diye konuştu. Özal, Sivasspor maçında da taraftar dernekleri olarak protestoya hazırlandıklarını söyledi.

hele şükür bişeler yapıyolar..!!
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu transfer haberleri doğru olamaz, olmamalı
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bir süre önce Halilhodzic'in hiç olmazsa Milan'a referans olup Benfica yerine Trabzonspor'a getirttiğini söylemiş, Ziya Doğan'ın kime referans olabileceğini sormuştum. Ne diyelim umarım iyi çıkarlar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya o bu şu değil..
                          Trabzonun bu yönetim göreve geldiğinde borcu varmıydı: açıklamalara göre yoktu..
                          fatihten 15 trilyon geldimi : evet..
                          ekstardan yıldızmı aldın: aldığınıda sattın..
                          peki şimdi 40 trilyona yakın borç varsa niye var?
                          hani ciğer, nerde kedi..
                          nooluyruz beyler..başladımı gene yiyelim içelim noolur noolmaz işleri!!!
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu transfer haberleri doğru olamaz, olmamalı
                            5 ay sonra serbest kalacak yaşlı bir futbolcuya bonservis ödeyen bir yönetim den her şey beklenir.........doğrudur doğru ...bi asrkadaşın dediği gibi işi sıkı tutyorlar bu sene )))
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya o bu şu değil..
                              Trabzonun bu yönetim göreve geldiğinde borcu varmıydı: açıklamalara göre yoktu..
                              fatihten 15 trilyon geldimi : evet..
                              ekstardan yıldızmı aldın: aldığınıda sattın..
                              peki şimdi 40 trilyona yakın borç varsa niye var?
                              hani ciğer, nerde kedi..
                              nooluyruz beyler..başladımı gene yiyelim içelim noolur noolmaz işleri!!!
                              trabzonspor gibi bir klubün her zaman borcu olur .. bu tonetimin borcsuz başa gelmesinin sebebi borsadan gelen sıcak paraydı fakat her iki yönetiminde değerlendiremediği bu sıcak paranın borsaya geri odemeleri başladığı için, vede artık gelecek sıcak bir para olmadıgı için artık borcsuz bir klup beklemeyin
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• amannnbende çok sıkıldım bunalrdan artık
                                son dakika haberlerine acaba ne var diye bakayım diyorum hacı başta olmak üzere yöneticilerin abuk sabuk açıklamaları deli ediyor milleti

ziya ve yönetimin istifa haberine kadar bir eşy yazılmasın buraya

haa birde olmaz ya allahtan umut kesilmez yinede belki iyi bir şey yaparlar ozaman yazın
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X