Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• liverpool tezahüratlarında istanbuldan da bahsediomuş ben spikerin yalancısıyım

Yorum

• Chealsenin elenmesi güzel oldu.
      Öyle genc oyuncu yetisdirme. Paran ile herseyi satin al ve ondan sonrada basari bekle.
      Yemezler.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sakıncalı Paşa!

Brezilya'nın Placar dergisi, Aurelio ile kavga eden Ricardinho'nun sabıkalarını bir bir ortaya döktü. Ayrıca, Ricardinho'nun geçen sezon en fazla nefret edilen futbolcu sıralamasında zirvede yer aldığı hatırlatıldı

MEHMET ÇİFTÇİ

Fenerbahçeli Aurelio ile Beşiktaşlı Ricardinho arasındaki kavga, Brezilya basınına konu oldu. Aurelio lehine görüş belirten spor dergisi Placar, Ricardinho'nun geçen sezon en çok nefret edilen futbolcu seçildiğini hatırlattı. Dergi, Ronaldinho, Kaka, Emerson, Roberto Carlos gibi 100 ünlü oyuncuya en çok nefret ettikleri oyuncuyu sormuş, Ricardinho, yüzde 10.60 ile ilk sırada yer almıştı.
        Placar ayrıca Ricardinho'nun sabıkalarını da kronolojik bir şekilde sıraladı. İşte dergiye göre sabıka listesi:
        2001'de Corinthians'ta oynayan Ricardinho ile Marcelinho arasında olaylar çıktı. Marchelinho, Ricardinho'nun ispiyoncu olduğunu ve soyunma odasında gelişen olayları hem basına hem de teknik heyete anlatarak arkadaşlarını sattığını iddia etti. Takım arkadaşları Marcelinho'ya hak verince Ricardinho fazla dayanamayarak Sao Paulo'ya transfer oldu.
        Ardından Middlesbrough'a giden Ricardinho, İngiliz takımını beğenmedi ve arkadaşlarıyla sürekli çatıştı. Brezilyalı oyuncu, bir yıl dolmadan, eski hocası Luxemburgo'yu arayarak kendisini Santos'a aldırdı. Ancak burada da geçimsizliğinden dolayı Brezilya basınına kapak oldu.
        Luxembourgo'nun Real Madrid'e gitmesi ile sarsılan Ricardinho, Santos aleyhine açıklamalar yaptı.
        Santos'ta oynarken gece alemine düşkün olduğu ve bazı takım arkadaşları ile parti düzenlediği belirlenen Ricardinho, Santoslular'ı baştan çıkardı, Corintihans'a geri dönmek zorunda kaldı.
        -----------------------------------------------------------------------

Ben zaten sahada Marconun halini görünce vardir birsey diye düsünmüsdüm. Marco aslinda efendi bir Futbolcudur.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kısa bir süre önce ayrılık sinyalleri veren 2. Başkan Hacıosmanoğlu, “Camiadan aldığım destek beni daha da umutlandırıp gururlandırıyor” ifadesini kullandı.
          02.05.2007

‘Hep layık olacağım’
          Başkan Nuri Albayrak’ın kulübün resmi sitesinde, “İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları kulübümüzü değil, kendisini bağlar” açıklamalarının ardından ayrılık sinyalleri veren 2. Başkan, olay sonrasındaki sürecin kendisini gururlandırdığını söyledi. 7’den 70’e, kadından-erkeğe, camianın her kesiminden destek gördüğünü kaydeden Hacıosmanoğlu, “Birçok çevre tarafından takdir edilmek duruşumun doğru olduğunun göstergesidir. O ilgiye layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

‘Başkaları yapmazken...’
          Beklemediği şekilde gelişen Albayrak’ın tutumunun kendisini üzdüğünü anlatan Bordo-Mavili ekibin yöneticisi, “Başka kulüplerin idarecileri, kişileri değil devleti dahi hedef alan açıklamalar yaparken, onların başkanları böyle bir eylem içerisinde olma gereği duymuyor. Bana en çok dokunan olaylardan biri de bu oldu. Ama doğru bildiklerimi söylemeye, her şartta Trabzonspor’un haklarını korumaya sonuna kadar devam edeceğim. Bahsettiğim destek de beni bu yolda kuvvetli kılıyor” dedi.

Divan olaya el koyacak
          Son günlerde yönetimde yaşanan ayrılık rüzgarlarına ve fikir ayrılıklarına divan kurulunun el koyacağı öğrenildi. Kurulun, yarınki geniş kapsamlı oturuma başkan Nuri Albayrak’ın da katılımını istediği kaydedildi. Başkan Albayrak’ın ve kurmaylarının bu toplantıya iştirak edip etmeyeceği merakla beklenirken, yarın yapılması beklenen yönetim kurulu görüşmesinin ise divandan sonraya ertelendiği belirtildi.

camia destek oluyormuş sölediklerine kim destek oluyor yahu
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Önceki gün başkanla bir araya gelen Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, yeni dönem stratejileri hakkında bilgi verdi...
            02.05.2007

“Transferde bu kez çabuk hareket edeceğiz. Samsunlu Adnan ile anlaştık. En fazla 4 oyuncu daha alırız”

Önce UEFA...
            Hedeflerinden birer birer uzaklaşan ve artık gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, dün bir basın toplantısı yapıp izleyecekleri rota hakkında bilgiler verdi. Önceki gün İstanbul’da başkan Nuri Albayrak ile bir araya geldiğini hatırlatan Bordo-Mavililer’in hocası, öncelikle son ana kadar UEFA’yı kovalayacaklarını söyledi ve “İntertoto da gündemde. Ama tarihler sıkıntı yaratıyor. Bu konuda net karar vermedim. Lig bittiğinde düşünmek istiyorum” ifadesi kullandı.

‘2-3 kişi gider’
            Önceliği transfere vermeleri gerektiğine dikkat çeken Doğan, “Bu kez işi son ana bırakmamamız lazım. Bir an önce karar verip, hamle yapmak zorunda olduğumuzu izah ettim” açıklamasını yaptı. Kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili bir çalışma yapmadıklarını vurgulayan tecrübeli hoca, “Bir tek Samsunsporlu Adnan’ın transferi, 3 ay önce bitti. Onun dışında çalışmalarımızı sürüyor. Gidecekler ligin son maçından sonra belli olacak. Zaten gideceklerin sayısı da çok olmayacak, iki üç kişiyi geçmeyecek” yorumunu yaptı.

‘İskelet oluştu’
            İskeletin önemli bir bölümünü oluşturduklarını sözlerine ekleyen Trabzonspor’un hocası, 2-3 kaliteli transfere gereksinim duyduklarını bildirdi. “En fazla 4 oyuncuyla takım oturur” diyen Ziya Doğan, son günlerde sıkça konuşulan Musampa konusuna da değindi. Deneyimli çalıştırıcı, Hollandalı oyuncu hakkında şu ifadeleri kullandı: “Futbolcumu zor duruma düşürmek istemem ama bu kulübün de kuralları var. Ben raporumu sundum, yönetim değerlendirdi. Genel sezon değerlendirmesini ise lig bittiğinde tekrar yapacağım.”

Y. Emre SEL/DHA

gidecek iki üç kişinin başında sen olursun umarım

Yorum

• Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.

kaynak:fotomac

Yorum

• Kaynak fotomaç ama ....
                Takım başladı gene saçma sapan isimlerle dolmaya
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• divriği belediye spor'un golcü oyuncusu hulusi ile kongo liginde top koşturan dmwele'yi de aldık mı önümüzdeki sezonun İSKELETi hazırdır.
                  Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
                  1. Digitürk 2.İbrahim Hacıosmanoğlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
                  6. Öztürk Pekin +1. Azize Yıldıvım

Yorum

• Zaten Takımın pek iskeletten farkı yok gibi...
                    Ruhları gitmiş iskeletleri kalmış bi topluluk...
                    Bu açıdan Sevgili Capello doğru söylüyor...
                    Uzun uğraşlar sonucu takımı iskelete çevirmeyi başardı bu sezon...

Yorum

• ''Ligler Ağustos ayında başlamasın''

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Futbol Federasyonu'na lig planlaması konusunda uyarıda bulunarak, liglerin Ağustos ayında başlatılmaması gerektiğini söyledi...

Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, eskiden Ağustos ayı için yarısı için yaz, yarısı için kış dendiğini belirterek, ''Şimdi de hepsi yaz oldu. Federasyon belkide liglerin kışa kalmaması için maçları Ağustos ayında başlatıyordu. Şimdi artık yaz tehlike oldu, kış değil'' dedi.

Bu sene yazın çok sıcak olmasının beklendiğine dikkati çeken Mikdat Kadıoğlu, ''Yaz günü hava sıcaklığı 40 dereceyi geçebilir. Tüm ay böyle geçmez ama bazı günler olabilir. Önemli olan sürekliliktir. Sıcaklıklar 3 gün üst üste 35 derece olabilir. En büyük problem ise gecelerdir. Gece sıcak ve nemli olduğu zaman insan vücudu dinlenemiyor. Bu nedenle gece maçları oyuncular için daha risklidir'' diye konuştu

''TRANSFERLER İKLİME UYGUN OLMALI''
                      Kadıoğlu, futbol kulüplerinin 'havadan sudan' konuları önemsemediğini, böyle olunca da transfer edilen yabancı oyuncuların adaptasyon ve performans sorunu yaşadıklarını kaydetti.

Trabzonspor'u örnek veren Mikdat Kadıoğlu, bir Brezilyalı veya Afrikalı oyuncunun Trabzonspor'da başarılı olmasının mümkün olmadığını söyledi.

Prof. Dr. Kadıoğlu, transfer edilen futbolcuların o yörenin iklim özelliklerine uygun olmasının gerekliliğine dikkati çekerek, ''Bizim spor kulüpleri 'havadan sudan' konuları önemsemiyorlar. Ancak, gelen oyuncularda performans düşüklüğü olduğu zaman kulüpler büyük zarar görüyorlar. Trabzonspor'un, Trabzon kentinin iklim şartlarına uygun futbolcular transfer etmesi lazım'' diye konuştu
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şotaya bakarsak veya yattaranın düzensiz formuna aslında gerçeklik payıda var ama mesela istikrarı yakaladığımız nadir oyuncular şota gibi aynı iklim oyuncuları.mantıklı yanii...
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• TRABZON'DA YILDIZ HAREKATI!
                          Bordo-Mavililer'de sezon sonu iç transferde hareketlilik yaşanacak... Yattara ve Hüseyin başta olmak üzere sezon sonu 1 yıl mukavelesi kalan 7 oyuncu ile masaya oturacak yönetim, sözleşmelerini uzatma yolunu arayacak

DIŞ TRANSFER BİTİNCE
                          Trabzonspor'da sezon iç transferde de hareketlilik yaşanacak. Öncelikle dış transfere yoğunlaşacak olan Bordo-Mavililer'de yönetim ardından 1 yıl daha mukavelesi kalan 7 oyuncu ile masaya oturarak,anlaşma zemini arayacak. Başta Hüseyin ve Yattara olmak üzere 2008'de sözleşmesi bitecek olan Ceyhun, Celaleddin, Çağdaş, Musa Büyük ve Ersen Martin ile görüşecek yönetim, sözleşmelerini uzatma yolu arayacak.
                          ÖNCELİK YILDIZLARDA
                          Teknik Patron Ziya Doğan'ın, kafalarının rahat olması için özellikle Yattara ve Hüseyin'in işinin bitirilmesini istiyor. Hüseyin'in takımda yıllık 1.7 trilyon ile tavan ücret alan Gökdeniz'e yakın bir ücret isteyeceği belirtilirken, Yattara'nın da 1.5 trilyondan istemeye düşündüğü ifade edildi. Yönetimin ise Hüseyin'in ücretini 1.6 trilyona, Yattara ise yıllık 1.4 trilyon çıkartıp, sözleşmelerini 2 yıl uzatma düşüncesinde.
                          !

Yorum

• Paralara bakarmısın. Ben asgari ücretle iş arıyorum hala bulamadım. Bulsam bile asgari ücrete akşama kadar köpek gibi çalışacağım. Alacağım para ile kendimi zor bakarım. Birde şu utanmazlara bakın. 1.5 triyon kazan ama hiçbirşey kazandırma. Ayıp.

Yorum

• Şu ücretlerde bi dengeyi sağlayamadık yaw Gereksiz bi harekat

Yorum

• Valla ya erkek olup futbolcu olmak vardı .. Üstelik bişey yapmasan bile tıkır tıkır alıyon paranı . .Ne güzel
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X