Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayde hayirlisi...

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ALLAH ım nolursun "hepimiz birden gidiyoruz" diye bir açıklama yapsın. O zaman senden çok sevdiğim olmayacak Nuri Albayrak ....
      RÜYAMIZDA GÖRÜRMÜYÜZKİ O DEDİĞİNİ
      AAHHH ZİYA NE ETTIN BİZE
      BENİM SEVDAM SANA
      BORDO MAVİM

Yorum

• Ziya Doğan giderse ki ben takımı tanıyan hocanın kalmasından yanayım (Lütfen kimse futbol bilgimi ve Trabzonspor sevgimi ölçmeye kalkmasın), Gelecek Hoca

Cristoph Daum ya da
        Mircea Lucescu olmalıdır...

Trabzonspor a Türkiye yi tanımayan bir hoce gelirse facia olur...Sonra bir sene başarısız olunca sanki her sene şampiyon oluyormuşuz gibi o adamı da göndeririz ve kayıp bir yıl daha olur...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan giderse ki ben takımı tanıyan hocanın kalmasından yanayım (Lütfen kimse futbol bilgimi ve Trabzonspor sevgimi ölçmeye kalkmasın), Gelecek Hoca

Cristoph Daum ya da
          Mircea Lucescu olmalıdır...

Trabzonspor a Türkiye yi tanımayan bir hoce gelirse facia olur...Sonra bir sene başarısız olunca sanki her sene şampiyon oluyormuşuz gibi o adamı da göndeririz ve kayıp bir yıl daha olur...
          Katiliyorum ama lucescu biraz zor...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Şimdi CAN KARYAĞDI'nın haberinde Ziya DOĞAN'la başkanın görüşmesinin son derece olumlu geçtiği ve gelecek yılın planlarını yaprıklarını söyledi. Ya sabııııır...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi CAN KARYAĞDI'nın haberinde Ziya DOĞAN'la başkanın görüşmesinin son derece olumlu geçtiği ve gelecek yılın planlarını yaprıklarını söyledi. Ya sabııııır...
              NNNNNNNNNAAAAAAAAYIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

NOLAMAZ!
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• bakalım başkan gelecek yıla kadar kalacak mı

Yorum

• Doğan turlara başladı

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'ın Antalyaspor maçının ardından hafta içerisinde yapacağını açıkladığı "Trabzonspor'un geleceğini şekillendirme" toplantılarının ilki bugün gerçekleşti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yaptı.

İstanbul'da Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın ofisinde gerçekleşen görüşmede Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2006-2007 sezonunun değerlendirmesinin bulunduğu ve gelecek sezonda yapılması gereken planlamalar hakkında geniş bir rapor sundu.
                  Trabzonspor Yönetim Kurulu ile de bir toplantı yapması beklenen Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ile paylaştığı düşüncelerini Yönetim Kurulu ile de paylaşacağı öğrenildi.
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla ligde kalan 4 maçı ve gelecek sezonla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Taraftarın isyanı adamların umurunda bile değil. Üzgünüm Gelecek yılda heba olacak gibi geliyo bana.

Yorum

• İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğan turlara başladı

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'ın Antalyaspor maçının ardından hafta içerisinde yapacağını açıkladığı "Trabzonspor'un geleceğini şekillendirme" toplantılarının ilki bugün gerçekleşti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yaptı.

İstanbul'da Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın ofisinde gerçekleşen görüşmede Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2006-2007 sezonunun değerlendirmesinin bulunduğu ve gelecek sezonda yapılması gereken planlamalar hakkında geniş bir rapor sundu.
                    Trabzonspor Yönetim Kurulu ile de bir toplantı yapması beklenen Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ile paylaştığı düşüncelerini Yönetim Kurulu ile de paylaşacağı öğrenildi.
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla ligde kalan 4 maçı ve gelecek sezonla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Taraftarın isyanı adamların umurunda bile değil. Üzgünüm Gelecek yılda heba olacak gibi geliyo bana.

Yarını bekleyeceğiz artık bakalım

Yorum

• İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğan turlara başladı

geleceğini şekillendirme değil içine etme deseler daha doğru olacak.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon -
                        Trabzonpor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile teknik direktör Ziya Doğan'ın, bugün İstanbul'da bir araya geldiği bildirildi.

Görüşmede bu sezonun değerlendirmesinin yapıldığı ve gelecek sezonla ilgili planlamaların konuşulduğu öğrenildi.

Bu akşam Trabzon'a gelecek olan Doğan'ın, bordo-mavili takımın antrenmanına katılacağı kaydedildi.

Ziya Doğan'ın yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

mackolik 17.07

+ Basın Toplantısı Yarın Saat 11.00 da
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

O saat te ben kalkamam yaa ... Ertelenemezmi?????? (10.00 hollanda da ) Tesislerin onune paket birakin, icinde lokum olsun tik tik etsin saat te olsun, mektup ta koyun mayis ta genel kurul diye ... Ben de rahat rahat uykumu almis olurum.
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

Keşke yarın ki basın toplantısında, '' Biz bu işi yapamadık, elimize gözümüze bulaştırdık ve onca zararın yanında taraftara bir yıl çile çektirdik. Bunun yanında da verdiğimiz sözleri tutamadığımız için Yönetim olarak acil Kongre Kararı aldık ve Teknik heyetinde işine son verdik'' deseler ne kaybederler.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keşke yarın ki basın toplantısında, '' Biz bu işi yapamadık, elimize gözümüze bulaştırdık ve onca zararın yanında taraftara bir yıl çile çektirdik. Bunun yanında da verdiğimiz sözleri tutamadığımız için Yönetim olarak acil Kongre Kararı aldık ve Teknik heyetinde işine son verdik'' deseler ne kaybederler.
                              koltuklarini kaybederler, ama benim takdirimi kazanirlar... .
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• "HAYALLERİ ERTELENDİ"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, camia olarak bir bütünlük sergiledikleri takdirde asla yıkılmayacaklarına inandığını belirterek, ''Trabzonspor bu sezon olmazsa gelecek sezon hak ettiği yere gelecektir'' dedi. Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak ligi Trabzonspor' a yakışır bir şekilde bitirmek istediklerini ifade ederek, "Bunun için el ele vererek bu zorlu maratonu tamamlamak istiyorduk. Az bir yolumuz kaldı. Bunun içinde başarının anahtarı olan birliği bırakmadan doğru bildiğimiz yönde devam edeceğiz. Gelecek sezon için yönetim olarak yapmayı düşündüğümüz şeyler var. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Şu anda ligi iyi bir yerde bitirmeye kendimizi şartladık. İnşallah kalan maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılır ve bunu başarırız. Bu sezon istediğimizi elde edemedik, gelecek sezon farklı olacak" dedi.

Gelecek Sezon İddialıyız

Camia olarak bir bütünlük içerisinde hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Albayrak, "Trabzonspor Türkiye' nin en büyük kulüplerinden bir tanesidir. Böyle bir kulüpte başarıyı küçük hedefler koyarak yakalayamazsınız. Büyük hedefler koyduğunuzda da aksaklıklar olabiliyor. Ancak biz önümüze çıkan engelleri camiamızın büyüklüğüne ve birliğine güvenerek aşacağımızı biliyoruz. Bu sezon hedeflediğimiz yerlere belki ulaşamadık ama gelecek sezon için daha güçlü bir Trabzonspor ile bu hedefe ulaşmak için çalışacağız" diye konuştu. Ligin bitimine az bir zaman kala tüm maçlarından galibiyetle ayrılmanın planlarını yaptıklarını söyleyen Albayrak, sezon sonunda da ilk 4 takım içinde olacaklarını vurguladı.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X