Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oraya verılen oyla mı sampıyon olucaz?

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi
      adem öyle bişey kesinlikle sölemez anadolu çocugu o adamın konuşmasını falan görün tertemiz çocuk.. bu arada supersporda rezil olduk şampiyonluk için sadece 300 oy verilmiş trabzonumuza hadi bi el atalım
      ne 300, 806 oy var trabzon a
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi
        oraya verılen oyla mı sampıyon olucaz?
        hayır ama bi eziklerin oylarına bak bi de bize o yüzden söyledim...
        bu arada evet 300 değil 800 oy özür dilerim

Yorum

• Forma numaraları belli oldu
          2006/07 futbol sezonunda oyuncularımızın kullanacakları forma numaraları belirlenerek Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildi.

Oyuncularımız yeni sezonda aşağıdaki forma numaralarını kullanacaklar:

Forma no Adı Soyadı
          5 HÜSEYİN ÇİMŞİR
          61 GÖKDENİZ KARADENİZ
          6 HASAN ÜÇÜNCÜ
          38 ERDİNÇ YAVUZ
          3 FATİH AKYEL
          99 CELALEDDİN KOÇAK
          8 ÖMER KERİM ALİ RIZA
          85 FERHAT ÇÖKMÜŞ
          11 IBRAHIMA YATTARA
          7 MIROSLAW SZYMKOWIAK
          55 MILAN STEPANOV
          21 CEM DEMİR
          10 UMUT BULUT
          4 ÇAĞDAŞ ATAN
          2 FERİDUN SUNGUR
          22 MURAT OCAK
          30 MARCELINHO
          1 JEFFERSON
          29 TOLGA ZENGİN
          77 AHMET ŞAHİN
          28 ERSEN MARTİN
          16 MUSA BÜYÜK
          23 ENİS KAHRAMAN
          27 UFUK BAYRAKTAR
          13 UFUKHAN BAYRAKTAR
          19 ERGİN KELEŞ
          --------------------------------
          9 numara boş

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
            Adem Koçak ın ağzından böyle bi şey duymadan lütfen adamı taraftarın önüne atmayın.Göreceğiz yerine gelenlerin ne kadar Trabzonsporlu olduklarını.2 dk da adem hakkındaki fikirlerinizi değiştiriyorsunuz ya...
            Görüntü elimde isteyene link atarım bu sözleri söyledi malesef...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• 10 numarayı Umutun giymesi çok çok saçma olmuş Marcelinho varken. kırk yılın başında forma sattırıcak bir adam geliyor ve adama abuk sabuk bir numara veriyorlar, bu kesinlikle forma satışlarını olumsuz biçimde etkileyecektir.

Yorum

• bunu daha önce yazdım ama yine yazıyorum 30 numarayı kendi istemiş
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Marce'nin kendi istemiş diyorlar ama 10 numaranın anlamı her zaman çok farklıdır bence.. Böyle birinini 10 giymesi gerekliydi zaten yönetime de bu durumu belirten bir mail attım ama artık çok geç Marce 30 giyecek..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak ozge tarafından gönderildi
                    bunu daha önce yazdım ama yine yazıyorum 30 numarayı kendi istemiş
                    nerden duydun kine?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• ya adama 10 numara dolu demiş olabilirler malum Marcelinho gelmeden bir gün önceki Ordu maçında Umut arkasında adı yazan 10 numaralı formayı giydi. belki de bunun üzerine adam 30 u seçmiştir...

Yorum

• 5 AĞUSTOS CUMARTESİ SAAT 13:00 DA SÜRMENE DE GELENEKSEL WWW.SURMENELILER.COM BULUŞMASI YAPILACAKTIR.
                        kardeşlerim hepınızı beklerim hepınız davetlımsınız

MEHMET MERCANLI

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                          Görüntü elimde isteyene link atarım bu sözleri söyledi malesef...
                          Buraya yazarsan linki seviniriz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ama umut imza attığında 12 numara giyeceği yazmıştı değiştirmişler demek
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• ali güzeldal istanbulda

İddaa Lig (A) takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor’dan Ali Güzeldal’ı transfer etti. Langa Spor Tesislerinde düzenlenen ve kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile futbol şube sorumlusu Kamil Dizar’ın da hazır bulunduğu törende Ali, kendisini 3 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Transfer çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiklerini belirten başkan Göksel Gümüşdağ, ’’Ali’yi transfer ederek gücümüze güç kattık. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni sezona hazır hale geleceğiz’’ dedi.

Kamil Dizar ise Ali gibi değerli bir futbolcuyu kadrolarında görmekten mutluluk duyduklarını anlatarak, ’’Yapmış olduğumuz transferlerle lige hazır hale geldiğimizi söyleyebilirim’’ diye konuştu.

Ali Güzeldal da ’’Böyle bir kaliteli takımda olmaktan gerçekten çok mutluyum. Burada çok iyi karşılandım, camiaya teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu

İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzonspor Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

http://www.superspor.com/video/test.php?frm_id=2152
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X