ersun iyi bir teknik adam değil ayrıca sağ kanada niye .ligden bir adma alıyoz orda gökdeniz ve yattara var zaten takımda sağ bek sol bek sol açık kaleci santrafor yok ön libero yok yapmayın ya yazık ya en başıda teknik direktör yok yönetim yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTEKLİF ALIYORUM AMA ANLAŞMADIM
Samsunspor'un başarılı oyuncusu Adnan Güngör, transfer olduğu söylentilerine cevap verdi...
18 Nisan 2007
Trabzonspor, Kayserispor ve G.Birliği başta olmak üzere bir çok Süper Lig takımından teklif aldığını doğrulayan kaptan Adnan Güngör, "Şu ana kadar hiç bir kulübe söz dahi vermedim. Ligin bitmesini bekliyorum" dedi.
NEREYE TRANSFER OLMUŞUM
Samsunspor'un ele avuca sığmayan futbolcusu Adnan Güngör, sonunda patladı. Son olarak Kanal S Televizyonu'nda Spor 55 programına katılan Tanju Çolak'ın 'Adnan transfer oldu' açıklamasına sinirlenen Adnan, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Kim benim transfer olduğumu söylüyorsa belgeleriyle ortaya koysunda görelim" dedi.
BENİ BİLEN BİLİYOR
Sözleşmesinin sezon sonu bitmesi nedeniyle bir çok takımdan teklif aldığını doğrulayan Adnan, "Bütün samimiyetimle söylüyorum hiç bir takıma imza atmadım. Ben Samsunsporluyum. Sezon sonu oturup karar vereceğim. Bende geleceğimi düşünmek durumundayım. Samsunspor için benim 8 yıldan bu yana yaptıkların ortadadır" diye konuştu.
Özgür KALANBAK
ee hani transfer olmuştu..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
EY gençlerbirliğinin başındayken burdaki bir maçı satadyumda izlemiştim. Şimdi beşiktaşta olan baki bizim futbolcuları biçiyordu. EYnin öğrencisi mesut bakkal da aynısı. Bunlar bildiğimiz kasap yetiştiriyor...İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEY konusunda kaynak İHA olunca şahsen benim açımdan inandırıcı oluyor. Peki EY i bu takımda istermiyim. Abi bizde zaten yeteri kadar kasap var. (Hasan Ayman) EY gelirse futbol mu izleriz karate filmimi bilemiyorum. Ersun Yanal konusunda kararsız kalıyorum. Umarım hayırlısı olur
Futbola ve bu işten ekmeğini kazanan futbolculara karşı acımasız olan bir hocayı Trabzonspor'da kesinlikle görmek istemem.
Yorum
-
O BİR SAVAŞCITarih: 28.04.2007, 09:08:27 (577 okuma)
Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor
SABIRSIZ BEKLEYİŞ
Önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyecek olan Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör duygularını TAKA gazetesi ile paylaştı. Trabzonspor kulübünün çok gizli tutarak sözleşme imzalattırdığı bu transferin TAKA’da yer almasını şaşkınlıkla karşılayan Adnan Güngör gösterilen ilgiye teşekkür etti ve başarı sözü verdi. Trabzonspor formasını giyecek olmanın hayalini yıllarca yaşadığını ifade eden yıldız futbolcu bu büyük heyecanı daha şimdiden yaşamaya başladığını belirtti.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEY gençlerbirliğinin başındayken burdaki bir maçı satadyumda izlemiştim. Şimdi beşiktaşta olan baki bizim futbolcuları biçiyordu. EYnin öğrencisi mesut bakkal da aynısı. Bunlar bildiğimiz kasap yetiştiriyor...
Futbola ve bu işten ekmeğini kazanan futbolculara karşı acımasız olan bir hocayı Trabzonspor'da kesinlikle görmek istemem.
Ya bırakın bu dutgusal yorumları sen zannediyormusun ki Ersun Yanal oynatacak Hasanı Ferhatı veya Mustafa Keçeliyi2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ya ferhat lan mustafa tamamda hasan birazdaha iyi onlardan erciyes macindaki oynu guzeldi wallaİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bırakın bu dutgusal yorumları sen zannediyormusun ki Ersun Yanal oynatacak Hasanı Ferhatı veya Mustafa KeçeliyiGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi bu Adnan geldimi gelmedimi?
Zaten kafamiz karisik
geldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusunGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Ehh ersun yanal geldi mi gelmedi mi ?İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusun
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum