Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersun iyi bir teknik adam değil ayrıca sağ kanada niye .ligden bir adma alıyoz orda gökdeniz ve yattara var zaten takımda sağ bek sol bek sol açık kaleci santrafor yok ön libero yok yapmayın ya yazık ya en başıda teknik direktör yok yönetim yok
    sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
    Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TEKLİF ALIYORUM AMA ANLAŞMADIM

Samsunspor'un başarılı oyuncusu Adnan Güngör, transfer olduğu söylentilerine cevap verdi...

18 Nisan 2007

Trabzonspor, Kayserispor ve G.Birliği başta olmak üzere bir çok Süper Lig takımından teklif aldığını doğrulayan kaptan Adnan Güngör, "Şu ana kadar hiç bir kulübe söz dahi vermedim. Ligin bitmesini bekliyorum" dedi.

NEREYE TRANSFER OLMUŞUM

Samsunspor'un ele avuca sığmayan futbolcusu Adnan Güngör, sonunda patladı. Son olarak Kanal S Televizyonu'nda Spor 55 programına katılan Tanju Çolak'ın 'Adnan transfer oldu' açıklamasına sinirlenen Adnan, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Kim benim transfer olduğumu söylüyorsa belgeleriyle ortaya koysunda görelim" dedi.

BENİ BİLEN BİLİYOR

Sözleşmesinin sezon sonu bitmesi nedeniyle bir çok takımdan teklif aldığını doğrulayan Adnan, "Bütün samimiyetimle söylüyorum hiç bir takıma imza atmadım. Ben Samsunsporluyum. Sezon sonu oturup karar vereceğim. Bende geleceğimi düşünmek durumundayım. Samsunspor için benim 8 yıldan bu yana yaptıkların ortadadır" diye konuştu.

Özgür KALANBAK

ee hani transfer olmuştu..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu gün Ziya`nin zayi olacagi son gün demek. Allah`im bu günleri de görecekmiydim.. Cok sükür

Yorum

• Ersun Yanal çok büyük bir risk..
          Bizimle ya tavan yapar, ya dibe vurur..
          Hem %100 geröekleşmeden inanmayalım bu haberlere..
          Ortada yeni bir teknik direktör iel anlaşmamız için çok fol çok yumurta var ama yönetimde icraat yok abi..
          Ben bekleyeceğim.
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            EY konusunda kaynak İHA olunca şahsen benim açımdan inandırıcı oluyor. Peki EY i bu takımda istermiyim. Abi bizde zaten yeteri kadar kasap var. (Hasan Ayman) EY gelirse futbol mu izleriz karate filmimi bilemiyorum. Ersun Yanal konusunda kararsız kalıyorum. Umarım hayırlısı olur
            EY gençlerbirliğinin başındayken burdaki bir maçı satadyumda izlemiştim. Şimdi beşiktaşta olan baki bizim futbolcuları biçiyordu. EYnin öğrencisi mesut bakkal da aynısı. Bunlar bildiğimiz kasap yetiştiriyor...

Futbola ve bu işten ekmeğini kazanan futbolculara karşı acımasız olan bir hocayı Trabzonspor'da kesinlikle görmek istemem.

Yorum

• birden cok heyecanlandim arkadaslar insallah bu haber dogrudur INSALLAH
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• O BİR SAVAŞCITarih: 28.04.2007, 09:08:27 (577 okuma)
                Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor

SABIRSIZ BEKLEYİŞ
                Önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyecek olan Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör duygularını TAKA gazetesi ile paylaştı. Trabzonspor kulübünün çok gizli tutarak sözleşme imzalattırdığı bu transferin TAKA’da yer almasını şaşkınlıkla karşılayan Adnan Güngör gösterilen ilgiye teşekkür etti ve başarı sözü verdi. Trabzonspor formasını giyecek olmanın hayalini yıllarca yaşadığını ifade eden yıldız futbolcu bu büyük heyecanı daha şimdiden yaşamaya başladığını belirtti.
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  EY gençlerbirliğinin başındayken burdaki bir maçı satadyumda izlemiştim. Şimdi beşiktaşta olan baki bizim futbolcuları biçiyordu. EYnin öğrencisi mesut bakkal da aynısı. Bunlar bildiğimiz kasap yetiştiriyor...

Futbola ve bu işten ekmeğini kazanan futbolculara karşı acımasız olan bir hocayı Trabzonspor'da kesinlikle görmek istemem.

Ya bırakın bu dutgusal yorumları sen zannediyormusun ki Ersun Yanal oynatacak Hasanı Ferhatı veya Mustafa Keçeliyi
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hayret! "Ersun Yanal Trabzonsporda" başlığı daha açılmamış

Yorum

• Simdi bu Adnan geldimi gelmedimi?
                      Zaten kafamiz karisik
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bırakın bu dutgusal yorumları sen zannediyormusun ki Ersun Yanal oynatacak Hasanı Ferhatı veya Mustafa Keçeliyi
                        ya ferhat lan mustafa tamamda hasan birazdaha iyi onlardan erciyes macindaki oynu guzeldi walla

Yorum

• bu mac sonu da ziya dogan istifa etmese yuh yani...
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simdi bu Adnan geldimi gelmedimi?
                            Zaten kafamiz karisik

geldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusun

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusun
                              Ehh ersun yanal geldi mi gelmedi mi ?
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• A.Sebatspor 1 : 0 Altay

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X