Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayrıca Fenerbahçe ye Beşiktaş maçında olanlardan dolayı ceza verilmesini bekliyoruz... Futbolcu dövülüyor stadda, yok böyle bir rezalet cezayı bekliyoruz.. umarız bizim maça denk gelir

Vermezler ustam, veremezler.
    Eger ceza alirsa bu sali günü aciklanacagi icin bizim maca denk gelecek.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bakin simdi önümüzdeki hafta gazeteleri iyi takip edin...ali bilgin ile anlastik diye en az 20 haber cikacaktir...yok yöneticiler antalya macindan sonra ali bilgin ile görüsüp ön protol imazlatti , yok antalyada gizli görüsme , yok ali bilgin tamam , ............
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Adnan tamam

Trabzonspor'un devre arasından beri takipte olduğu Samsunsporlu Adnan Güngör ile el sıkıştığı öğrenildi.

Adnan tamam

Trabzonspor'un devre arasından beri takipte olduğu Samsunsporlu Adnan Güngör ile el sıkıştığı öğrenildi. 3 yıllığına bordo-mavili renklere "evet" diyen orta saha oyuncusu ile sezon sonunda sözleşme imzalanacağı belirtildi. Öte yandan bordo- mavili yönetim kurulu, Kayseri Erciyesspor'un başarılı oyuncuları Gökhan ve Emre Toraman ile Bursaspor'dan Murat
        Aysal'ın işini bitirmek için transfer çalışmalarını da devam ediyor.

Arkadaşlar bu haber doğrudur yanlıştır yalandır bilemem ama başımızda ziya doğanın ve bu şahsiyetsiz yönetici bozmalarının olduğu sürece bu tür oyuncular Trabzonspora alınabilir.

Şimdi ilginç olan ise Adnanı saymıyorum ismi geçen her 3 oyuncunun da sene sonu sözleşmelerinin bitecek olmalarıdır ve defans elemanı olmalarıdır çok komik ve ilginç hem beleş hemde defans varmasınlar keyiflerine.
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 12:44.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yani kendimizi 8 Defans oyuncusuna alistirmamiz lazim
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yani kendimizi 8 Defans oyuncusuna alistirmamiz lazim

Yorum

• Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı
              28 Nisan 2007 12:45

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinden bir bir uzaklaşan Trabzon'da yönetimin, yeni sezona Ziya Doğan'ın yerine Ersun Yanal'ı getireceği ileri sürüldü.

Trabzonspor'un gelecek sezon için Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağı iddia edildi. Bordo-mavili yönetimin son olarak Fortis Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra Teknik Direktör Ziya Doğan ile gelecek sezon çalışmayı düşünmediği ve Vestel Manisaspor'dan ayrılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da yaşadığı problemlerden dolayı Trabzonspor'da yeni bir ekiple çalışmayı planladığı, Trabzonspor yönetiminden güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde kupada şampiyonluğu hedeflediği ifade edildi.

Galatasaray'la adı sık sık geçen Ersun Yanal'ın, Belçikalı teknik adamın gelecek sezonda takımın başında kalacak olmasından ötürü Trabzonspor'un teklifi kabul ettiği ileri sürüldü.

Kaynak: İHA
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• kaynak iha dogruluk payı yüksek

Yorum

• Doğrular yapılmaya başlanıyor yavaş yavaş Trabzon taraftarının tansiyonu düşürülmeli gelecek yılın çalışmalarına hemen başlanmalı Ersun Yanalla kadıköye gömmeliyiz feneri

Yorum

• EY ı takımın başına getirmek bu yönetimin trabzonspor a attığı en büyük kazık olur
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yönetimin balonudur bence.Taraftarı dizginlemek için ortaya atılmış olabilir.

Yorum

• bana göre Ersun yanal iyi bir antrenör degil. Artik kendi öz antrenörleri getirmemiz kazim. haniler ünalar ne icin duruyorlar da gidib ersunu almak istiyorlar.

Ersun hic uzun vaadede basarili olabilmis mi hic??? hayir o yüzden bize yaramaz

Yorum

• Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, istifa edeceğine ilişkin dedikodulara tepki göstererek, "Ben istifa etmiyorum ve etmeyi hiç düşünmedim. Ama edecek varsa çıksın etsin." açıklamasında bulundu.
                          kaynak: zaman
                          koyurenkli yazının anlamı şu:görev süresinin sonuna kadar bu takımın kanını emeceğiz...
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• inşalah ersun yanal haberi doğrudur
                            eğer doğruysada bugün hemen takımınbaşında maça çıksın ziyada hakettiği kovulmayı yaşasın madem istifa etmiyor
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Trabzonspor gelecek sezon için Ersun Yanal ile anlaştı

Fortis Türkiye Kupası'ndan elenerek Avrupa kupalarına katılma şansını yok eden Trabzonspor, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bordo mavililer sezon sonunda Ziya Doğan ile yollarını ayırma kararı alırken teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaştı.

Ziya Doğan'ın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmaması uzun süredir yönetimde tartışılıyordu. Ancak bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor'a hem de yedek oyuncuların yer aldığı maçta elenmesi yönetimde Ziya doğan karşutlarını güçlü hale getirdi.
                              Bordo mavili yönetim Vestel Manisaspor'dan ayrılan Ersun Yanal ile masaya oturup her konuda anlaşmaya vardı.
                              Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da sorunlar yaşaması nedeniyle yeni bir ekiple çalışacağı ve önceliğini bu konuya verdiği öğrenildi.
                              Ersun Yanal önce beraber çalışacağı ekibi seçecek ve daha sonra transferi düşünülen futbolcuları izleyecek.
                              Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak Ersun Yanal'ın güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde ve kupada şampiyonluk hedeflediği ifade edildi.
                              Bir dönem adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalacak olması nedeniyle Trabzonspor'un teklifine olumlu cevap verdi.

bırakın şimdi Ersun YANALI eleştirmeyi şu ziyadan kurtulacağımıza sevinelim bir aksilik olmazsa ben Ersun Yanal ı tam bir aydır inceliyorum değişik insanların görüşlerine de başvurdum kefilim başarısız olursa bordomavi.net benim kellemi alsın.

Start using this domain right away. Straightforward domain shopping experience. Quick access to your domain.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kefilim başarısız olursa bordomavi.net benim kellemi alsın.
                                Hocam,sakin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X