Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sensin deli. Sana cok daha güzel seyler söylerdim ya neyse. Sen kimsinde Ts hocasina küfür ediyorsun ulan.

sadece o arkadaş değil birçok insan ziya denen çapsız herife iyi dileklerini

her maçtan sonra yapıyor sen rahat ol erken zamanda defolması dileğiyle
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kelkitli ben her gün küfrediyorum ziyaya banada bişey söylicen mi?
      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Deli Ziya acaba böyle maçları seyrederek bir nebze bir şey kafasına sokabiliyor mu.Zannetmiyorum ya?Onun kafasında bu işlemi yapacak bir corteks olduğuna inanmıyorum.
        Çok güldüm buna yaaa Özellikle de ilk iki kelimeye...

Hâla da gülüyorum

Yorum

• Değmez değersiz bir mantalite için gönül kırmaya

Yorum

• Hepimiz karatasofuz diyesim geldi

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu ezikler ligden ççekilse denizli kümeye düşer
              oyuncağı alınmış çocuğa döner denizli...
              bu arada mal bursa bize kümeye diye bağıyordu,2 hafta önce Uefa'yı hedefliyordu ama ligden düşmesi en muhtemel takım onlar şu an.Fikstürleri evlere şenlik.bu sene lig de bi acayip hangi takımın ne olacağı hala meçhul.Bir bizim hedefimiz kalmamış o da ayrı mesele.Son haftalara en rahat giren takımız.Ne eksiliriz ne artarız.Büyük yönetim.....
              Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
              1-Mahmut Hoca
              2-TRABZONSPOR

Yorum

• Ziya ne olduğunu F.b maçında ispatlayacak inşaallah

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ziya ne olduğunu F.b maçında ispatlayacak inşaallah
                  Sence şimdiye kadar ispatlamadı mı ne olduğunu

Yorum

• Evet Arkadaşlar, Fenerbahçe maçı bitti. Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını bekliyoruz
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor- Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir.

Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak 'Fair Play' ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz. “

Bu açıklama Hacıosmanoğlunu çok zor duruma düşürmüştür bir başkanın

öncelikle yöneticisine sahip çıkması gerekir kanımca bu haberi ısrarla ve

sevinçle Sayitoğlu bu haberi resmi siteye yerleştirmiştir.

Hacıosmanoğlu'nun zırvasından sonra bu açıklama yerinde olmuş .
                      Naber?

Yorum

• Denizlinin bonusu fener.
                        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• karatasof biz soyleyemedik sen soyledin. Hala daha gülüyorum Bu akşam pek bi neşeliyiz. Allah daim etsin

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet Arkadaşlar, Fenerbahçe maçı bitti. Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını bekliyoruz
                            Biraz sonra söver sayar yine

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sence şimdiye kadar ispatlamadı mı ne olduğunu
                              Allahım soruya bak ! Ciddi olamazsın,ben değildim Ayıp yahu

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ziya ne olduğunu F.b maçında ispatlayacak inşaallah
                                ziyanın fener kadrosu

Tolga ufukhan milan erdinç celalettin hüseyin ayman ferhat hasan

gökdeniz umut

dakika durmaz geri geri diye bagırır

mustafa keçeli
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X