Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberler
    Antalyaspor maçını Bünyamin Gezer yönetecek
    Takımımızın, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında deplasmanda Antalyaspor’la oynayacağı müsabakayı Bünyamin Gezer’in yöneteceği açıklandı.
    MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın diğer maçlarında görevli hakemler şöyle:

28 Nisan Cumartesi:

Sakaryaspor-Galatasaray: Bülent Demirlek
    Bursaspor-Gaziantepspor: Bülent Yıldırım
    Gençlerbirliği-Kayseri Erciyesspor: Yunus Yıldırım
    Çaykur Rizespor-Ankaragücü: Fırat Aydınus
    Ankaraspor-Vestel Manisaspor: Vedat Yüksel
    Kayserispor-Konyaspor: Halis Özkahya

29 Nisan Pazar:

Sivasspor-Beşiktaş: Cem Deda
    Fenerbahçe-Denizlispor: Hüseyin Göçek
    26.04.2007 20:30:00

Yorum

• İlk olarak siz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Komplo teorisi!
      Futbol kulislerinde derbinin ardı konuşulurken, ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değil...
      28.04.2007

İşte kulaktan kulağa yayılan o dedikodu: Kayseri Erciyes'in Trabzonspor'u eleyerek kupada finale çıkmasının ardından düğmeye basıldı. Çünkü Süper Lig'de ilk 2 Beşiktaş ile Fenerbahçe olursa, Erciyesspor 2. Lig’e düşse bile, Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil edecek. Bu durumun önüne geçilmek için şöyle bir senaryo hayata geçirildi; Beşiktaş kupayı kazanarak UEFA'ya gidecek. Fenerbahçe ile Galatasaray ligde ilk 2'yi alarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Böylece Erciyes ekarte edilecek ve lig 4.'sü son Avrupa biletini kapacak. Yani ya Trabzonspor ya da Kayserispor, UEFA'ya gönderilecek. Böylece Türkiye, Avrupa'da 4 güçlü ekiple temsil edilecek.

Trabzonspor’un kalan maçları
      Antalya (D)
      Sivas
      Fenerbahçe (D)
      Bursaspor
      Ankaraspor (D)

Kayserispor’un kalan maçları
      Konya
      V.Manisa (D)
      Gaziantep
      Denizli (D)
      Beşiktaş
      olurmu böyle bişi beiktaş niye uefaya gitsin şl varken saçma vede katılmıyorum bunu yaparken kimse sormayacakmı niye olduğunu saçma olrak görüyorum ve de gülüyorum
      [ille d' 7]

Yorum

• Özür dileyip gidin
        Ne Ziya Doğan’ın yetersizliği, ne de Ömer Rıza ve Hüseyin’in kaçırdığı penaltılar... Trabzon şehri, faturayı birinci sorumluların üstlenmesini bekliyor

BU KADAR İŞKENCE YETER
        Nuri Albayrak ve ekibi ile başarısızlık rekorları kıran Trabzonspor, hiçbir varlık gösteremediği Süper Lig’den sonra kupaya da havlu atarak tamamıyla hedefsiz bir takım haline geldi. Kupa yarı finalinde önceki gece K.Erciyes’e penaltılarla elenen bordo-mavililerde başkandan yönetime, teknik heyetten oyunculara kadar herkes boy hedefi oldu. İnternet adreslerinde buluşan taraftarlar takıma, “Trabzon’a dönmeyin” dedi.

FUTBOL ZEVKİ ZEHİR OLDU
        Ligde son 5 haftaya hiçbir iddiası olmadan giren takım, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Erciyes’i kupa jestiyle Avrupa’ya yolladı. Yalnız kulüpte değil, şehirde de büyük huzursuzluk baş gösterdi. Trabzonspor turu vererek en az 6 trilyondan oldu. Milli futbolcular özür dilerken, yönetimden kimse ‘suç’u üstlenmedi. Artık taraftarlar gibi üyelerin de tamamına yakını da “Nuri Albayrak da, Ziya Doğan gitsin” diyor.

Yorum

• Trabzon karıştı
          Teknik direktör Ziya Doğan’la gelecek sezon çalışmak istemeyen yönetim içersindeki bir grup, teknik adam arayışlarına başladı. Doğan’ın yerli alternatifi Ertuğrul Sağlam, yabancısı ise Fransız Jack Santini

TAHTI SALLANDI
          Trabzonspor’un Fortis Türkiye Kupası’nda K.Erciyes’e elenmesi bardağı taşıran son damla oldu. Bordo-Mavili ekip, K.Erciyes karşısında turu geçemezken teknik direktör Ziya Doğan’ın da koltuğu sallanmaya başladı. Yönetim içersinde Doğan’a muhalif yöneticilerin eli güçlenirken yeni sezon için teknik direktör arayışları da başladı. Bordo-Mavililerde ilk aday Kayserispor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam.

SANTINI SIRADA
          Bordo-Mavili yönetim kurulu içersinde gelecek sezon için Ziya Doğan’la devam etmeme eğiliminde olan yöneticilerin teknik adam arayışlarına başladığı öğrenildi. Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında gelecek sezon için Ziya Doğan’la yolların ayrılmasını isteyecek olan yöneticiler yerli olarak Kayserispor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ismi üzerinde dururken, yabancı olarak da Fransız teknik adam Jack Santini’yi önerecek.

Yorum

kadroya bak eldeki başaıya bak
            [ille d' 7]

Yorum

• NE İSTİFASI!
              Tarih: 28.04.2007, 09:08:56 (91 okuma)
              Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, istifa edeceğine ilişkin dedikodulara tepki gösterdi, “Ben istifa etmiyorum ve etmeyi hiç düşünmedim. Ama edecek varsa çıksın etsin” dedi

“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”
              Bordo-mavili takımın Fortis Türkiye Kupası’ndan elenmesinden sonra yönetim, istifayı düşününler ve devam etmek isteyenler olarak ikiye bölünürken Haşim Sayitoğlu, bu tür söylentilerin ortaya atılmasının bile çok çirkin olduğunu belirterek şunları söyledi: “Evet, kupadan elendik. Ligde de istediğimiz yerde değiliz ama istikrar için devam edeceğiz. Görevimin başındayım ve Trabzonspor'a hizmet etmek için canla başla çalışacağım.”

“BIRAKACAK VARSA SÖYLESİN”
              İstifa etmeyi düşünenlerin bu görüşlerini uygulamaya geçirmesi gerektiğini de vurgulayan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu işler lafla olmuyor. İcraat lazım. İstifa etmeyi düşünenler varsa bunu çıksın, açık açık söylesin. Biz de yönetim kurulu olarak değerlendirelim. Ne yönetim içinde, ne de dışarıda kimseyle bir sorunum yok. Ağır hasta olduğum için Erciyesspor maçına gidemedim. Sorun yaratmak isteyen varsa bu yönetim içinde olsun, dışarıda olsun karşılarında dimdik durmaya hazırım.”

“SORUN ZİYA DOĞAN DEĞİL”
              Teknik direktörleri Ziya Doğan'ın şu anda tartışma konusu olmadığını da açıklayan Asbaşkan Sayitoğlu, bu konuda şöyle konuştu: “Her sezon sonu, yönetimler bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapar. Biz bu durum değerlendirmesini Antalyaspor maçından sonra yapacağız. Ancak burada da Ziya Doğan'ı veya futbolcuları masaya yatırmayacağız. Neler yapmak için söz verdiğimizi, neleri yapabildiğimizi tartışacağız. Tekrar söylüyorum. Ben görevimin başındayım. Eğer istifa etmeyi düşünen varsa, çıksın etsin.”

Yorum

• YAKTIN BENİ CEYHUN! Trabzonspor'da Erciyes maçı sonrası takım otobüsünde gergin anlar vardı... DOĞAN'DAN SİTEM
                Trabzonspor'da Erciyes maçı sonrası takım otobüsünde gergin anlar vardı. Kaptan Hüseyin herkese dönerek, "Kimse maçı ve penaltıları yorumlamazsın" demesinden sonra herkes sustu. Bu sessizliği Teknik Patron Ziya Doğan'ın Ceyhun'a dönerek, "Yaktın beni Ceyhun' sözleri bozdu. Ceyhun bu söz karşısında sessizliğini korurken, Başkan Nuri Albayrak stadı hemen terkederken, 2.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu maça gelmeyen Trabzonlu yöneticileri eleştirdi.

Yorum

• "YETER ARTIK KALKIN O KOLTUKLARDAN" Trabzonspor’da 2005 yılının aralık ayında büyük vaatlerle göreve gelen Nuri Albayrak yönetimi döneminde alınan kötü sonuçlar, ekonominin adeta iflas noktasına getirilmesi ve kurumsal olarak kulübün adeta yere çakılmasına son olarak Fortis Türkiye Kupası’ndan elenmek eklenince camia isyan noktasına geldi. Yıldız sözü veren, Avrupai Stat projesi ile taraftarın gönlünü fetheden, bu sezon mutlaka şampiyon olacaklarını dile getiren Albayrak ve ekibi, görevde bulundukları 1,5 yıl içinde her yönüyle tam bir hayal kırıklığına neden oldular. Bu ekibin, Trabzonspor’a zarardan başka hiçbir şey veremediği ve yapabilecekleri en büyük hizmetin Mayıs ayı sonu itibarıyla kongre kararı almak olduğu ifade edildi.

Daha Neyi Bekliyorlar?
                  Yönetim içinde sürekli didişme, görüş ayrılıkları yaşanırken, teknik direktör seçiminden, transfer tercihlerine kadar her konuda farklı düşünen, ekonomisi çok iyi durumdaki kulübü, önemli transfer gelirlerine rağmen dibe vurduran Albayrak ve ekibinin kulübün önüne açması istenirken, koltuklara yapışmamaları gerektiği de dile getirildi. Trabzonspor’da sessiz çoğunluğun yanı sıra, kulübün önde gelen isimlerinin önemli bölümü şu an itibarıyla konuşmak istemezken, Albayrak ve ekibinin artık görevde kalmaması gerektiğinin de altını çiziyorlar. Bu ekibin önümüzdeki sezonun transfer, teknik ve ekonomi politikalarını belirleyecek olması ihtimalini ise ‘tam bir felaket’ olarak niteliyorlar.

Yorum

• "AFFEDİLMEZ YANLIŞLAR" Trabzonspor, ligin bitimine 5 hafta kala bu sezonu da hayal kırıklığı ile kapatırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bunda önemli rolü oydu. En son Fortis Türkiye Kupası’nı hedef olarak koyan Doğan yönetimindeki Bordo-Mavili takım, Erciyespor karşısında hırstan, istekten, kazanma arzusundan yoksun bir görüntü sergiledi. Maçın 4 gün önce Nevşehir Avanos’da kampa girilmesine karşın, burada gerekli motivasyonun yapılamadığı gözler önüne serilmiş oldu. Doğan’ın aşırı stresli yapısının futbolcuya negatif yansıdığı gözlenirken, sürekli bağırma, sinirli hareketlerin oyunculara bir şey katmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Yanlış Tercihler Kullandı
                    Teknik Direktör Ziya Doğan karşılaşmaya Umut Bulut, Gökdeniz Karadeniz, Ceyhun Eriş, İbrahima Yattara gibi gole yakın ve hücumu düşünen 4 oyuncuyla birlikte başlarken, doğru bir tercih yaptığı dile getirildi. Ancak bu oyunculardan başta Yattara olmak üzere, Umut’un da verimsiz olması sonucun gelmesini engelledi. Ceyhun Eriş’in de saman alevi futbolu takıma olumsuz yansıdı. Ancak buna rağmen 1-0 önde oynayan Trabzonspor’a orta alanda şutör ve derin pas uygulaması yapabilecek bir oyuncu gerekliyken, Ceyhun Eriş’in oyundan alınması, yerine Ömer Rıza’nın girmesi stratejik olarak yanlış bir tercih olarak nitelendirildi.

Çağdaş Penaltı Atmalıydı
                    Ceyhun’un oyun dışında kaldığı bir dönemde Ömer Rıza gibi çabuk bir oyuncuya orta alandan kimin top getireceği de soru işareti olarak beyinlere kazındı. Bir başka yanlışın da Ersen’in oyuna alınmasına karşın, geriden şişirme top kullanımı ve kenar ortaların yapılmasının sağlanamamasıydı. Penaltı atışlarında ise Hüseyin gibi topa vurma becerisi en alt düzeydeki oyunculardan birinin seçilmesi, Çağdaş Atan gibi şutör özelliği üst düzeydeki oyuncuların kullanılmaması da ilginç geldi. Trabzonspor, avucunun içine kadar gelen finali teperken, bunda Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da büyük payı olduğu ifade edildi.

Yorum

• O BİR SAVAŞCI

Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor

SABIRSIZ BEKLEYİŞ

Önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyecek olan Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör duygularını TAKA gazetesi ile paylaştı. Trabzonspor kulübünün çok gizli tutarak sözleşme imzalattırdığı bu transferin TAKA’da yer almasını şaşkınlıkla karşılayan Adnan Güngör gösterilen ilgiye teşekkür etti ve başarı sözü verdi. Trabzonspor formasını giyecek olmanın hayalini yıllarca yaşadığını ifade eden yıldız futbolcu bu büyük heyecanı daha şimdiden yaşamaya başladığını belirtti.

TAKA
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Komplo teorisi!
                        Futbol kulislerinde derbinin ardı konuşulurken, ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değil...
                        28.04.2007

İşte kulaktan kulağa yayılan o dedikodu: Kayseri Erciyes'in Trabzonspor'u eleyerek kupada finale çıkmasının ardından düğmeye basıldı. Çünkü Süper Lig'de ilk 2 Beşiktaş ile Fenerbahçe olursa, Erciyesspor 2. Lig’e düşse bile, Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil edecek. Bu durumun önüne geçilmek için şöyle bir senaryo hayata geçirildi; Beşiktaş kupayı kazanarak UEFA'ya gidecek. Fenerbahçe ile Galatasaray ligde ilk 2'yi alarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Böylece Erciyes ekarte edilecek ve lig 4.'sü son Avrupa biletini kapacak. Yani ya Trabzonspor ya da Kayserispor, UEFA'ya gönderilecek. Böylece Türkiye, Avrupa'da 4 güçlü ekiple temsil edilecek.

Trabzonspor’un kalan maçları
                        Antalya (D)
                        Sivas
                        Fenerbahçe (D)
                        Bursaspor
                        Ankaraspor (D)

Kayserispor’un kalan maçları
                        Konya
                        V.Manisa (D)
                        Gaziantep
                        Denizli (D)
                        Beşiktaş
                        beşiktaş uefaya gitsin bende volkan değilim uydurma haber
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Erciyes Maçı Sonrası Olanlar
                          • Ziya Doğan “Ceyhun"a yaktın beni” dedi.
                          • Necmi Perekli, otobüse geç bindi.
                          • Gökdeniz Yatara ile tartıştı.
                          • Hüseyin penaltıyı kaçırınca ağzına kilit vurdu.
                          • Çağdaş, “bitmişiz biz” diyerek tepkisini koydu.
                          • Erdinç ziya doğanın iki kez penaltı atacaksın ısrarını sahanın ortasında kabul etmedi.
                          • As Başkan Haşim Sayitoğlu, telefonla bile olsa takım hakkında hiçbir bilgi almadı,
                          • Başkan Nuri Albayrak teknik kadro ve futbolculara geçmiş olsun bile demeden stadı terk ederek Konya ya döndü…

Trabzonspor"un kayseri Erciyes karşısında Fortis Türkiye kupasından elenmesinden sonra Bordo-Mavili kafilede tam anlamıyla bir şok yaşandı.

Soyunda odasından kafile otobüsüne kadar geçen süre içerisinde çok ilginç gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerin en ilginci ise Gözdeniz"in “Yatara keyif yaptın” demesi ile başladı. Gökdenizin soyunma odasında Yattara"ya dönük bu sert tavrına Yattara hiçbir cevap vermedi.

Bu arada çağdaşın bitmişiz biz diyerek “bu takımda daha nasıl oynanır” dediği de duyuldu.

Erdinç iki kez Doğanın penalı at ikazına ilginç bir gerekçe göstererek ret etti, “Benim zaten taraftar nezlinde güvensizliğim var birde penaltıyı kaçırırsam durum daha kötü olu”r dediği öğrenildi..

Ziya Doğan"ın , kendisine gelen bir telefona alo demeden meşgule düşürüp kafile otobüsüne binmesi de dikkat çekti. Doğanı arayanın maçı izlemeyen yöneticilerden biri olduğu bu bu isminde büyük bir ihtimalle Zeyyat Kafkas olduğu öğrenildi.

İdari menajer Necmi Perekli"nin taraftarlar arasında maçı izlemesi nedene ile kafile otobüsüne geç gelmesi futbolcuları ve teknik kadroyu rahatsız etti. Öte yandan kafile otobüsünde kaptan Hüseyin herkese dönerek kimse maçı ve penaltıları yorumlamazsın demesinden hemen sonra başka bir yorum yapmaması da dikkat çekti..

Bu arada ziya Doğan"ın kafile otobüsünde Ceyhun"a dönerek, “yaktın beni” demesi de dikkat çekti. Doğan"ın bu tepkisine Ceyhun"un hiçbir tepki vermediği de öğrenildi.

Kafilinin Kayseri havalimanına kadar giderken ki, ruhalitesinde yaşanan bir başka ilginç gelişme ise, Başkan Nuri Albayrak"ın stadı terk ederken kafileyi uğurlamaması ve geçmiş olsun bile dememesi oldu.

Takımın kamp yaptığı otelde sadece Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu"nun olması ve bu durumdan dolayı da Trabzon"da kalan yöneticilerce eleştirildiği belirtiliyor.

Maçtan sonra müthiş bir moral bozukluğu ile özel uçağa binip Antalya"ya geçen Trabzonspor kafilesi tam bir çöküntü içerisinde.

Yorum

• ANTALYA TATiLi!

Erciyes’te oynanan hem lig hem de kupa maçına gitmeyen yöneticiler Güney’e hücum etti.

TOPLANTI İPTAL EDİLDİ

Trabzonspor’un Kayseri’de Erciyespor ile oynadığı gerek lig gerekse de kupa maçına gitmeyen yöneticilerin Antalya maçına hücum etmeleri, “Antalya’da 5 yıldızlı tatil” şeklinde değerlendirildi. Bordo-Mavili takımın Kayseri’de son oynadığı kupa maçında başkan Nuri Albayrak, 2. başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticilerden Faruk Kanca, Serhat Akçay ve Köksal Güney yer almıştı. Öte yantan bugün yapılması planlanan toplantının iptal edildiği açıklandı.
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 11:44.

Yorum

Erciyes Maçı Sonrası Olanlar
                              • Ziya Doğan “Ceyhun"a yaktın beni” dedi.
                              • Necmi Perekli, otobüse geç bindi.
                              • Gökdeniz Yatara ile tartıştı.
                              • Hüseyin penaltıyı kaçırınca ağzına kilit vurdu.
                              • Çağdaş, “bitmişiz biz” diyerek tepkisini koydu.
                              • Erdinç ziya doğanın iki kez penaltı atacaksın ısrarını sahanın ortasında kabul etmedi.
                              • As Başkan Haşim Sayitoğlu, telefonla bile olsa takım hakkında hiçbir bilgi almadı,
                              • Başkan Nuri Albayrak teknik kadro ve futbolculara geçmiş olsun bile demeden stadı terk ederek Konya ya döndü…

Trabzonspor"un kayseri Erciyes karşısında Fortis Türkiye kupasından elenmesinden sonra Bordo-Mavili kafilede tam anlamıyla bir şok yaşandı.

Soyunda odasından kafile otobüsüne kadar geçen süre içerisinde çok ilginç gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerin en ilginci ise Gözdeniz"in “Yatara keyif yaptın” demesi ile başladı. Gökdenizin soyunma odasında Yattara"ya dönük bu sert tavrına Yattara hiçbir cevap vermedi.

Bu arada çağdaşın bitmişiz biz diyerek “bu takımda daha nasıl oynanır” dediği de duyuldu.

Erdinç iki kez Doğanın penalı at ikazına ilginç bir gerekçe göstererek ret etti, “Benim zaten taraftar nezlinde güvensizliğim var birde penaltıyı kaçırırsam durum daha kötü olu”r dediği öğrenildi..

Ziya Doğan"ın , kendisine gelen bir telefona alo demeden meşgule düşürüp kafile otobüsüne binmesi de dikkat çekti. Doğanı arayanın maçı izlemeyen yöneticilerden biri olduğu bu bu isminde büyük bir ihtimalle Zeyyat Kafkas olduğu öğrenildi.

İdari menajer Necmi Perekli"nin taraftarlar arasında maçı izlemesi nedene ile kafile otobüsüne geç gelmesi futbolcuları ve teknik kadroyu rahatsız etti. Öte yandan kafile otobüsünde kaptan Hüseyin herkese dönerek kimse maçı ve penaltıları yorumlamazsın demesinden hemen sonra başka bir yorum yapmaması da dikkat çekti..

Bu arada ziya Doğan"ın kafile otobüsünde Ceyhun"a dönerek, “yaktın beni” demesi de dikkat çekti. Doğan"ın bu tepkisine Ceyhun"un hiçbir tepki vermediği de öğrenildi.

Kafilinin Kayseri havalimanına kadar giderken ki, ruhalitesinde yaşanan bir başka ilginç gelişme ise, Başkan Nuri Albayrak"ın stadı terk ederken kafileyi uğurlamaması ve geçmiş olsun bile dememesi oldu.

Takımın kamp yaptığı otelde sadece Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu"nun olması ve bu durumdan dolayı da Trabzon"da kalan yöneticilerce eleştirildiği belirtiliyor.

Maçtan sonra müthiş bir moral bozukluğu ile özel uçağa binip Antalya"ya geçen Trabzonspor kafilesi tam bir çöküntü içerisinde.

var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i
                              Arkadaşım bu haber buraya kaç kez konulmuş alıntı yapılmış tartışılmış lütfen haber eklerken biraz daha dikkat edelim

Yorum

• ayrıca Fenerbahçe ye Beşiktaş maçında olanlardan dolayı ceza verilmesini bekliyoruz... Futbolcu dövülüyor stadda, yok böyle bir rezalet cezayı bekliyoruz.. umarız bizim maça denk gelir
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X