Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
      Arkadaşlar ben daha fazla dayanamıyacağım bu adama çıkıyorum size kolay gelsin

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Simek kariyerini sağlık nedenlerine bağlı olarak bitirdi. Eski oyuncu bir Polonya portalına verdiği demeçte şöyle konuştu:

"31 yaşına giriyorum ve şimdiden 8 ameliyat gördüm. Her iki dizimde 4 vida taşıyorum, bir tane de ayak bileğimde. Doktorlar omuzumdaki bir taneyi aldılar. Kasıklarımda halen 2 titanyum ağ / kafes duruyor. Kendimi babamdan daha yaşlı hissediyorum. Birkaç yıl içinde ümit ediyorum ki normal bir insan gibi yürüyebileyim"

Trabzonspor kariyerinin yanında 31 kez milli olan ve 3 gol kaydeden Simek 2006 Dünya kupasında da 23 kişilik kadroda yer almıştı.

Simek 5 Nisan 2007'den beri Canal+ Polonya adına saha yorumculuğu yapıyor. Ayrıca Krakow kentinde sahibi olduğu 2 güzellik salonu bulunmakta

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Miros%C5%82aw_Szymkowiak
        onu hep sevdim sevmeye de devam edeceğim inşallah sağlığına kavuşur fakat futbolu bizde bir jubileyle bırakabilirdi ve hep beraber onu uğurlayabirdik 20 bin kişiyle avni akerden 7 numaralı formasyla ı tezahüratlarla uğurlamak isterdim
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• düşünüyorum ne olurdu en az 50 puanda olurduk şimek laçmazdı marce 10-15 gol civarı gol atmış olurdu bu rezil istanbul takımlarının yanında biz şampiyon olurduk!!!

yaw az biraz fm manager oynayan (ben hiç oynamadım ) o kelden daha iyi teknik direktörlük yapar...

Yorum

evet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
            düşündüm taşındım geldim yazdım bundan daha kötü olmazdı Trabzonspordan bahsediyoz. Trabzonspor. Ha bide sen düşün Trabzonsporun puan durumuna bak düşün bak sende,
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:38.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

lazhorini olsaydı şimdi 30 puanda falandıık
              ziya var 39 dayız
              fatih olsaydı TEKKE 50 rahat olurduk
              vahidde olsaydı fatihle beraber liderdik
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ......

Yorum

• Bir gün " Son dakika haberleri " konusunu açtığımda ; Yönetimin ve Ziya Doğan'ın istifa ettiğini görücem , buna inanıyorum
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ooo ertuğrul sağlammı geliyo,ziya hocadan sonra benim için ilk isim o süper olur gelirse o geldiği zamn mehmet topuzla gökhan ünalda bize gelir onun sayesinde...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

......
                      ha bide 4 maç sonra teknik direktör oldu. Liderin puanı kaç düşündünmü 29.haftayız dimi. 25 maçta aldığı puan hesapla.
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:43.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Hey Allahim!.. Tamam o zaman, dedigniz gibi olsun, Ziya gitsin, Trabzon batsin ve gelin siz kurtarin!... tamam olabilir takimi kadimaya bilir ama iyi birisi.. Lutfen anlayisli olalim...

Peki sen soyle Berat kardesim... kim gelsin?. lutfen soyle!
                        allahım bu bi kamera şakası olmalı
                        kamera nerde?? el sallıyayım.
                        anneme babama köydeki yavukluma burdan selamlar (kameraya karşı söylüyorum bunları)
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simek haberi dikkatinizi çekmedi galiba. Sağlık nedenlerinden bırakmış futbolu
                          Sadece sağlık nedenlerin dolayı olsa en azından Türkiye'ye gelir bunu açıklardı, ayrılığı daha farklı olurdu diye düşünüyorum..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir gün " Son dakika haberleri " konusunu açtığımda ; Yönetimin ve Ziya Doğan'ın istifa ettiğini görücem , buna inanıyorum
                            Bende hep bu büyük haberi bekliyorum.
                            En son tsmusampa61 tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:47.
                            Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Bence ertuğrul un biraz daha pişmesi lazım. Trabzona gelip bir başarısızlıkta harcanmasını istemem. İlerde büyük bir hoca olacağına inanıyorum. Kayseriyle bir sezon daha geçirmeli. Bize ya lucescu yada vahid halillodziç gider.
                              Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence ertuğrul un biraz daha pişmesi lazım. Trabzona gelip bir başarısızlıkta harcanmasını istemem. İlerde büyük bir hoca olacağına inanıyorum. Kayseriyle bir sezon daha geçirmeli. Bize ya lucescu yada vahid halillodziç gider.
                                eğer halilhozdiç gelicekse ziya hiç gitmesin, mantalite olarak zerre farkları yok. Emrah gibi bir oyuncuyu kişisel kaprisleri yüzünden nasıl harcadığını unutmadık...

efendi kişiliği ve başarılarıyla Ertuğrul iyi olabilir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X