evet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar ben daha fazla dayanamıyacağım bu adama çıkıyorum size kolay gelsinİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
Yorum
-
onu hep sevdim sevmeye de devam edeceğim inşallah sağlığına kavuşur fakat futbolu bizde bir jubileyle bırakabilirdi ve hep beraber onu uğurlayabirdik 20 bin kişiyle avni akerden 7 numaralı formasyla ı tezahüratlarla uğurlamak isterdimİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimek kariyerini sağlık nedenlerine bağlı olarak bitirdi. Eski oyuncu bir Polonya portalına verdiği demeçte şöyle konuştu:
"31 yaşına giriyorum ve şimdiden 8 ameliyat gördüm. Her iki dizimde 4 vida taşıyorum, bir tane de ayak bileğimde. Doktorlar omuzumdaki bir taneyi aldılar. Kasıklarımda halen 2 titanyum ağ / kafes duruyor. Kendimi babamdan daha yaşlı hissediyorum. Birkaç yıl içinde ümit ediyorum ki normal bir insan gibi yürüyebileyim"
Trabzonspor kariyerinin yanında 31 kez milli olan ve 3 gol kaydeden Simek 2006 Dünya kupasında da 23 kişilik kadroda yer almıştı.
Simek 5 Nisan 2007'den beri Canal+ Polonya adına saha yorumculuğu yapıyor. Ayrıca Krakow kentinde sahibi olduğu 2 güzellik salonu bulunmakta
Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Miros%C5%82aw_Szymkowiak"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
düşündüm taşındım geldim yazdımİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
bundan daha kötü olmazdı
Trabzonspordan bahsediyoz. Trabzonspor. Ha bide sen düşün Trabzonsporun puan durumuna bak düşün bak sende,
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:38.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
lazhorini olsaydı şimdi 30 puanda falandııkİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet savunuyorum tabii... Peki Ziya olmasaydi bu sezon?.. bne olurdu?.. lutfen oturup dusunmek lazim..
ziya var 39 dayız
fatih olsaydı TEKKE 50 rahat olurduk
vahidde olsaydı fatihle beraber liderdik"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Bir gün " Son dakika haberleri " konusunu açtığımda ; Yönetimin ve Ziya Doğan'ın istifa ettiğini görücem , buna inanıyorum
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ha bide 4 maç sonra teknik direktör oldu. Liderin puanı kaç düşündünmüİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

......
29.haftayız dimi. 25 maçta aldığı puan hesapla.
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:43.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
allahım bu bi kamera şakası olmalıİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey Allahim!.. Tamam o zaman, dedigniz gibi olsun, Ziya gitsin, Trabzon batsin ve gelin siz kurtarin!... tamam olabilir takimi kadimaya bilir ama iyi birisi.. Lutfen anlayisli olalim...
Peki sen soyle Berat kardesim... kim gelsin?. lutfen soyle!
kamera nerde?? el sallıyayım.
anneme babama köydeki yavukluma burdan selamlar (kameraya karşı söylüyorum bunları)İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Sadece sağlık nedenlerin dolayı olsa en azından Türkiye'ye gelir bunu açıklardı, ayrılığı daha farklı olurdu diye düşünüyorum..İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimek haberi dikkatinizi çekmedi galiba. Sağlık nedenlerinden bırakmış futboluGüçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Bende hep bu büyük haberi bekliyorum.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gün " Son dakika haberleri " konusunu açtığımda ; Yönetimin ve Ziya Doğan'ın istifa ettiğini görücem , buna inanıyorum
En son tsmusampa61 tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 16:47.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
eğer halilhozdiç gelicekse ziya hiç gitmesin, mantalite olarak zerre farkları yok. Emrah gibi bir oyuncuyu kişisel kaprisleri yüzünden nasıl harcadığını unutmadık...İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ertuğrul un biraz daha pişmesi lazım. Trabzona gelip bir başarısızlıkta harcanmasını istemem. İlerde büyük bir hoca olacağına inanıyorum. Kayseriyle bir sezon daha geçirmeli. Bize ya lucescu yada vahid halillodziç gider.
efendi kişiliği ve başarılarıyla Ertuğrul iyi olabilir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum