Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takımı Erdinç mi kurtarıyodu bu zamana kadar.
    Stepanov'u kesip Risp ve Erdinç'i oynatıyordu. Sonra Musa da sakatlanınca, bir maç sonrası "Defanstaki iki as oyuncumuz yok" demişti. Yani hocaya göre Risp as oyuncu, Stepanov yedek

Bu arada Ziya Doğan, "Ortasahasız futbol olur mu?" demiş. Ziya Doğan'a ortasahasız oyna diyen olduğunu sanmıyorum. Ama O'nun ortasaha oyuncusundan anladığı Hasan, Ayman gibi sürekli boğuşan oyuncular. Daha doğrusu futbolun defansif yönünü ön plana çıkaranlar. Hücum tarafında olanları ortasaha saymıyor.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stepanov'u kesip Risp ve Erdinç'i oynatıyordu. Sonra Musa da sakatlanınca, bir maç sonrası "Defanstaki iki as oyuncumuz yok" demişti. Yani hocaya göre Risp as oyuncu, Stepanov yedek

Bu arada Ziya Doğan, "Ortasahasız futbol olur mu?" demiş. Ziya Doğan'a ortasahasız oyna diyen olduğunu sanmıyorum. Ama O'nun ortasaha oyuncusundan anladığı Hasan, Ayman gibi sürekli boğuşan oyuncular. Daha doğrusu futbolun defansif yönünü ön plana çıkaranlar. Hücum tarafında olanları ortasaha saymıyor.
      açıklaması şu ziyanın futbolcuları as futbolcu bizimkiler yedek.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• NE YAPTILAR Kİ

Ali Kemal DENİZCİ: "Bu kafadaki yıldızlar tabi ki kulübede oturacak. Artık insanların hocayı bırakıp, futbolcuların da ne yaptığına bakması lazım. Yıldızlara ya da diğerlerine ‘bu haliniz ne?’ demesi lazım. Hiçbir teknik adam bindiği dalı kesmez. İyiyse niye Yattara ve Ceyhun’u kenarda tutsun. Kötüler ki kulübedeler. Sahaya girdikten sonra ne yaptılar. O kadar parayı aldıktan sonra ne kadar s
        ürede olursa olsun, takımın için bir şeyler ortaya koymalısın"

Bu yazıyı tuttum. Hocanın kabahatleri var ama bu hoca yanında yürekli kadrosu ve ulu sultan kaptanıyla 10 maç üstüste kazanıp son yıllardaki en iddialı senemizde yok muydu... Hocanın kabahatlerini herkes sayıyor da nedir bu topçulardaki durum...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• "SORUMLUSU SİZSİNİZ!"

Trabzonspor’un en son hedeflerinden biri olan Fortis Türkiye Kupası’nda Erciyespor’a 1-0 yenilerek final şansını zora sokmasının ardından Başkan Nuri Albayrak, yönetim ve Teknik Direktör Ziya Doğan hedef tahtası oldu. Albayrak’ın göreve geldiği günden beri izlenen tutarsız transfer politikası, ekonomiyi iyi yönetememesi, teknik direktör seçimindeki büyük hataları, yanlışlarda ısrarcı tutumu, camia ile bir türlü bütünleşememenin sancıları ve yönetim içindeki çatışmanın sürmesi bugün gelinen noktanın ana nedeni olduğuna işaret edildi. Sürekli vaatlerle taraftarı oyalayan, tribünde de birliği sağlayamayan Albayrak’ın artık kulübe verebileceği hizmet olmadığının altı çiziliyor.

Doğan’ın Tarzı Uymuyor

Ziya Doğan sahaya sürdüğü 11. taktik anlamdaki değişiklikleri, oyunu okumadaki yetersizliği, stresli, sinirli yapısını takıma yansıtmasıyla sınıfta kaldı. Mutlak kazanmaya ihtiyacın duyulduğu Erciyespor maçında da Yattara, Ceyhun, Ömer Rıza, Cem Demir, Musampa gibi hücum ağırlıklı oyuncuları kenarda tutması, son bölümde ise büyük risk alarak, orta alanı boşaltması, 3-5-2 sisteme geçiş yapmasının yenilginin ana nedenini oluşturduğuna işaret edildi. Doğan’ın kanatları boşaltırken, Bülent Korkmaz gibi daha dünkü teknik direktörün Lazarov hamlesini fark edememiş olması ve buna bir önlem alamaması da teknik direktörlüğü adına önemli bir eksiklik olarak görülüyor.

Bunlarla Trabzon Yürümez

Albayrak’ın her başarısız sonuçla birlikte geleceğe dönük umut mesajları vermesi, sürekli olarak yeni stat projesini gündeme getirip, gerçek gündemi saptırması, Benzin İstasyonu konusundaki tutumu, ekonomiyi içinden çıkılmaz hale getirmesi ve transferde dağıtılan yüksek meblağlarla birlikte hedef olurken, Süper Lig’in bitimiyle kongreye gitmenin en doğru karar olacağına işaret ediliyor. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da, genç, dinamik, saldırgan ve yaratıcı bir takım yerine, sürekli savunan, rakibin futbolunu kabul edip, kontra atağa dayalı bir oyun planını tercih etmesi, elindeki büyük silahları kullanamaması nedeniyle artık takımın önünü açması gerektiğine işaret ediliyor.
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 15:39.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            NE YAPTILAR Kİ

Ali Kemal DENİZCİ: "Bu kafadaki yıldızlar tabi ki kulübede oturacak. Artık insanların hocayı bırakıp, futbolcuların da ne yaptığına bakması lazım. Yıldızlara ya da diğerlerine ‘bu haliniz ne?’ demesi lazım. Hiçbir teknik adam bindiği dalı kesmez. İyiyse niye Yattara ve Ceyhun’u kenarda tutsun. Kötüler ki kulübedeler. Sahaya girdikten sonra ne yaptılar. O kadar parayı aldıktan sonra ne kadar s

Bu yazıyı tuttum. Hocanın kabahatleri var ama bu hoca yanında yürekli kadrosu ve ulu sultan kaptanıyla 10 maç üstüste kazanıp son yıllardaki en iddialı senemizde yok muydu... Hocanın kabahatlerini herkes sayıyor da nedir bu topçulardaki durum...
            bende aksini düşünüyorum kenarda kalmışlığın ezikliği ve Trabzonspor a laf atarak ortaya çıkma çabaları.
            klasik bir zamanlar muhabbeti.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erdinç de 3 maç ceza almış, Ziya Doğan'a bir bahane daha çıktı.
              Hay Allah razı olsun
              Bizim Beceremediğimizi PFDK beceriyor

erdinçsiz 3 hafta ne mutlu bize

Bu arada Erdinçin cezası
              21- Erdinç YAVUZ (Trabzonspor A.Ş.futbolcusu) 07.04.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Gençlerbirliğispor müsabakasında, ihraç sonrası hakeme sözle hakaret etmekten ihraç olması nedeniyle oynamaması gereken ilk resmi müsabaka dışında ayrıca 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

Yani Erdinç Efendi Erciyesspor,Rize ve Sakarya maçlarıyla Cezasını tamamlamış olacak

Erdinç Efendi Kayseri Erciyes spor Rövanş maçında Mecburen Sahada olacak
              Kaçış Yok erdinç Efendi Delikanlılığını göreceğiz Kayseride ki Kupa Maçında
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 15:41.

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                NE YAPTILAR Kİ

Bak arkadaşım bu tip oyuncular iki maç kötü oynadılar diye onları kesemezsin ceyhun gaziantep maçında iyi beşiktaş maçında iyi bir maç kötü o zamn oynatmamak olmaz bak bir örnek vereyim beşiktaşın tam 5 milyon verdiği delgadoyu tigana kaç maç yanında oturttu daha dogrusu tigana kaç maç yanında nobreyi boboyu oturttu bunu ziya doğan sadece bahane olsun diye konuşuyor

Yorum

• "NUTUK ONLARIN İŞİ!"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Teknik Direktörü Ziya Doğan ve futbolcular, her başarısız sonuçtan sonra geleceğe dönük umutlar vermeyi alışkanlık haline getirdiler. Takım sahada tel tel dökülürken, en basit maçta bile korku yaşanırken, kulübün önemli isimleri adeta politikacılar gibi vaatte bulunuyorlar. Sezona başlamadan önce Başkan Albayrak, “Şampiyon olacağız. UEFA’da yarı finali hedefliyoruz ve kupayı kazanacağız” demişti. Teknik Direktör Ziya Doğan’da, “Bu takımı şampiyon yaparım” imasında bulunmuştu. Futbolcular da her vesileyle yeni takım olmaya başladıklarını ve başarıyı yakalayacaklarını dile getirmişti.
                  Albayrak’tan Pembe Tablo
                  Başkan Nuri Albayrak Erciyesspor ile oynayacakları rövanş maçına mağlup başlayacaklarını belirtirken, “Ben, bu takımın Erciyes'i yenip tur atlayacağına inanıyorum. Çok eksiklerimiz var. İnşallah o güne kadar eksiklerimizi tamamlar, arkadaşları moral motivasyon bakımından hazır hale getirir ve turu atlarız. Biz turu kaybetmedik. Sadece seyirci ve saha avantajımızı iyi kullanamadık. Arkadaşlar biraz daha fazla koşmuş olsaydı, ilk yarıdaki pozisyonları iyi beğendirseydik maçı alabilirdik. Ama olmadı. Orada galip gelip yolumuza devam edeceğiz. Buradaki maçta iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ama bu her şeyin sonu değil” dedi.
                  Doğan’dan Aynı Nakarat!
                  Teknik Direktör Ziya Doğan da maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kendi sahamızda mağlup olarak avantaj kaybetsek de rövanşta alacağımız galibiyetle turu geçeceğimize inanıyorum. Avrupa kupalarına katılmak için en yakın yol olan bu maçların ilkinden mağlup ayrıldık. Büyük bir avantaj kaybettik. Maçta birçok net pozisyondan yararlanamadık. Süre ilerledikçe risk aldık. Hücum hattında yer alan oyuncularımız rakip savunmanın arasında kaybolunca etkisiz kaldık. Şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik. Ancak bu iş burada bitmedi. Rövanş maçına iyi konsantre olup sahadan turu geçeceğiz.”
                  Futbolculardan Mesajlar
                  Trabzonspor’da 1-0’lık Erciyespor yenilgisinin ardından futbolcular da umut dolu mesajlar verirken, sahada bu kadar başarılı görüntü sergilememeleri de dikkatlerden kaçmıyor. Kaptan Hüseyin Çimşir, “Erciyespor’a yenildik ama bu maçın rövanşı var. Orada kazanıp, turu geçeceğimizi düşünüyorum” derken, Çağdaş Atan ise, “İyi oynadık, özellikle 70 dakika rakibe doğru dürüst pozisyon bile vermedik. Sonra bir hatayla mağlup olduk. Fakat biz Erciyespor’u eleyecek bir takımız ve bunu da başaracağız” şeklinde konuştu. Ceyhun Eriş, “kendi sahamızda yenildik üzüldük. Ama rövanşta bize yetecek skoru elde edeceğiz” dedi

Yorum

• "Kader ağlarını örüyor"

Trabzonspor sezona lig şampiyonluğu, UEFA’da en azından çeyrek final ve Fortis Türkiye Kupasını kazanmak gibi hedeflerle girerken, yaşanan hayal kırıklığı Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim ve Ziya Doğan önderliğindeki teknik kadronun koltuklarının sallanmasına neden olacak. Bordo-Mavililerin tek umudu, Erciyespor ile oynanacak olan rövanş maçında turu geçecek bir skoru elde etmek olduğu kaydedildi. Trabzonspor’un kupaya da veda etmesi ve Avrupa defterinin kapanması halinde, Albayrak ve ekibiyle birlikte Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da önümüzdeki sezon kulüple ilişkilerinin kalmayacağına işaret edildi. Bu konuda yönetimin önemli bir bölümünün çok kararlı olduğu ve artık taviz vermeyeceklerine de işaret edildi.

Yönetim Zaten Bölünmüş!

Uzun süredir yönetimde çatlak yaşanırken, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun başını çektiği 5-6 kişilik bir ekibin Erciyespor’a elenmeleri halinde kongreyi zorlayacakları, bunun olmaması halinde de istifa ederek Albayrak ve yandaşlarını zor duruma düşürecekleri kaydedildi. Yine takımın UEFA Kupası vizesi alamaması durumunda da Lazaroni’nin yerine göreve gelirken, "Ben bu takımı şampiyon yaparım. İki yıl önce, şampiyonluğu kaçırdığımız kadrodan çok daha iyisi var" diyen ama her alanda tam bir hayal kırıklığına neden olan Ziya Doğan ile de yollar ayrılacak. Bu durumda göreve Ersun Yanal, Eric Gerets, Samet Aybaba veya Daum’dan birinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum

• [quote=a f s;744623]

Ben onlardan ziyade bir hata yaptıysam müdafadan bir oyuncuyu çıkararak, forvete bir oyuncu sokmakta yaptım. Bu konuda kendimi suçluyorum. 4 forvetle oynarken, beşinci ofansif oyuncuyu sahaya sürmek büyük bir hataydı. Gökdeniz, Ersen, Umut, Yattara ve Ceyhun hep birlikte oynatırsan Dünya'da hiç eşi benzeri olmayan bir kadro ortaya çıkar. 4 - 1 - 5, böyle bir sistem yok." diye konuştu.

Bu ziya doğan adamı gerçekten deli eder samimi söylüyorum ben bu adamdam korktum hadi futbolu bilmiyorsun maç da mi izlemiyorsun bir takımda çift forvet onların arkalarında serbest bir adam ve kanatlat eder sane beş oyuncu ve bu sistemde 4-1-3-2 dir her yerde de vardır mesela fatih terim böyle oynar tek ön libero aurelio mesela gerets şampiyon olduğunda orada sadece saido oynuyordu hani bunları geçtim

dün akşam alkmaar maçında koskoca van gaal 0-0 ın rövanşına böyle çıktı şota dembele kovermans martens ve jenners hepsi oynuyordu ve yenildiler de ne oldu o takım o kurguyla şampiyon oldu

şimdi ziya doğanın asıl cevaplaması gereken soru şu bu takının stoperi şusu busu niye ayağı oynamıyor bu takım niye hala çalışılmış bir gol atamıyor sorulacak o kadar soru varki ne diyeyim ALLAH akıl versin

Yorum

• . Bu durumda göreve Ersun Yanal, Eric Gerets, Samet Aybaba veya Daum’dan birinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.[/SIZE][/QUOTE]

yapmaya marcelinhos nerden bu haber

ersunyanal kimdir
                        bize 5 hafatlik td lazim degil

gerets kimdir basarili olsa bile eneniyet kupu adam guru kibir ne ararsan var tum basarilari kendinde bilecek trabzonsporun buyuklugune yakismaz
                        bize basarili olunca tum basarilarini trabzonsporun yuklugune verbilecek mutevazi td lazim

samey aybaba takintili bir adam ...futbolcunu camiye gitmesine karisan teknik adam olmaz

daum da ancak ezikbahce gibi balli takimlarda is yapar ...bizde hic sans olmadiki......saygilar
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• ''HERŞEYİN EN İYİSİ EN KISA SÜREDE İSTENİYOR''
                          Doğan, Trabzonspor'da herşeyin en iyisinin kısa sürede istenildiğini kaydederek, ''Mümkün olursa 3 maçta lig lideri olmamız isteniyor. İnanılmaz bir sabırsızlık var. Bu ortamı yaratanlar suçlu. Bu halkı bu şekilde sabırsız duruma getirenler suçlu. Bu bir senede olmadı. Yılların beklentisi halkın artık sabrını taşırmış. Bizim şunu düşünmemiz lazım. Beşiktaş takımında 2 senedir bir teknik direktör çalışıyor. İddia ediyorum 5 hafta öncesinde müdafaasını tam oturtabildi. Futbolda sabır denen birşey var. Teknik adam olarak 6-7 tane oyuncuyu tamamen forvete atarak halkı mutlu etmek gibi birşeyim yok. Çünkü sonuçlar önemli'' diye konuştu.
                          ---------------------------------------------------------------------------

Budur, sana güveniyorum Ziya Hocam.

Sen elbett o istikrari saglayacaksin.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ''HERŞEYİN EN İYİSİ EN KISA SÜREDE İSTENİYOR''
                            Doğan, Trabzonspor'da herşeyin en iyisinin kısa sürede istenildiğini kaydederek, ''Mümkün olursa 3 maçta lig lideri olmamız isteniyor. İnanılmaz bir sabırsızlık var. Bu ortamı yaratanlar suçlu. Bu halkı bu şekilde sabırsız duruma getirenler suçlu. Bu bir senede olmadı. Yılların beklentisi halkın artık sabrını taşırmış. Bizim şunu düşünmemiz lazım. Beşiktaş takımında 2 senedir bir teknik direktör çalışıyor. İddia ediyorum 5 hafta öncesinde müdafaasını tam oturtabildi. Futbolda sabır denen birşey var. Teknik adam olarak 6-7 tane oyuncuyu tamamen forvete atarak halkı mutlu etmek gibi birşeyim yok. Çünkü sonuçlar önemli'' diye konuştu.
                            ---------------------------------------------------------------------------

Budur, sana güveniyorum Ziya Hocam.

Sen elbett o istikrari saglayacaksin.
                            iki hafta galibiyet alınca şampiyonluktan bahseden kendileriydi.

Yorum

• Budur, sana güveniyorum Ziya Hocam.

Sen elbett o istikrari saglayacaksin.[/QUOTE]

Ya arkadaşım seninle tartışamaya girmeyi hiç ama hiç girmek istemiyorum ama yorumlarını okuyunca kafam zonkluyor. ya sen bu takımı tuttuğuna eminmisin. ben seni bir fenerli bir bejekeli gibi görmeye başladım Allah aşkına sen hiç maçları izlemiyormusun 90 dk boyunca 3 pas arka arkaya yaptığımız bir pozisyon göster sadece gökdenizin kendi becerileriyle yürüyor. Ceyhunu nekadar çok istediğini biliyorsun malum şahısın. ve ceyhun imzayı attıktan sonraki açıklamasınıda dinlediysen ''ceyhun bize çok faydalı olacak takımın dinamosu olacak'' diyen ve 4 haftadır yedek oynatan . koskoca TRABZONSPORUN sol ve sağ kanadında oynayan adam yok kanatsız kuş hiç uçarmı. bahsettiğimiz takım TRABZONSPOR rıdvan dilmenin hiç dinlemedinmi önceden trabzonsporun sahasında korner kullanmak büyük başarıydı diyor şimdi ise gelen geçen yeniyor bizi bu hale getiren mantelite uzmanı doğandır Allah aşkına neyini savunuyorsunn???????
                              Saçı Sarı Teni Kara Bu alemde Teksin İbrahim Yattara

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iki hafta galibiyet alınca şampiyonluktan bahseden kendileriydi.
                                Ne Sampiyonu yaa ne sampiyonlugundan bash ediyorsun anlamadim, sana burda Ziya Doganin gecmisteki bütün yorumlari gösterim bak ozaman hic bir yorumunda "biz sampiyon olacagiz" diye söledimi.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X