Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaw anlamadım ben şimdi. Bizim rakiplerimizi yenmemiz için onların bizi burda yenmeleri mi gerekiyo ..??? Ne diyo bu Doğan
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ” Ziya Doğan, Fatih Tekke takımdan gittikten sonra, yeniden teknik direktör olmak için faaliyetlerine başladığını hatırlatalım yeter.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TRABZON'DA LİSTE KABARIK

ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Trabzonspor’da gelecek yıl için hazırlıklar gizlilik içerisinde yürütülüyor. İlk etapta yerli transferini sonuçlandırmak isteyen Bordo-Mavililer’in listesinde bir çok oyuncu var. Beşiktaş’tan İbrahim Akın ve Samsunspor’dan Adnan’ın transferinin büyük ölçüde bittiği, Antalyasporlu Ali Bilgin F.Bahçeli Serkan’ın da liste başı olduğu belirtildi.

M.TOPUZ VE GÖKHAN

Trabzonspor, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için lig sonunda tekrar Kayserispor’un kapısını çalacağı belirtildi. Ancak Kayseri’nin bu oyuncuları bırakmama düşüncesinde olduğu bildirildi. Bordo-Mavililer, sol kanat içinde Antalyasporlu Volkan Yaman ile temas halinde olduğu, G.Birliği’nden M.Çakır’ın da takip edildiği bildirildi.
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 13:42.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

İnanin Zİya DoĞanin İstİfasinin Kokusunu Almaya BaŞladim Bİraz Rahatlayin YÖnetİmde Kongreye Gİdİyor Muhtemelen
          Güzel ben başlayayım eğlence organizasyonuna o zaman

Yorum

• Doğan'ın son şansı
            Trabzonspor’da Erciyes yenilgisinin şoku yaşanıyor. Bordo-Mavili takımın Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi camiada büyük bir tepkiyle karşılandı. Trabzonspor yönetimi de gözünü 25 Nisan’daki rövanş maçına çevirdi. Karadeniz temsilcisi 1-0 yenildiği Erciyes’ten rövanşı alamayıp UEFA Kupası’na katılamazsa operasyon düğmesine basılacak. Kulüp için önemli bir gelir ve prestij kaynağı olan Avrupa kupalarına gidememenin faturası Teknik Direktör Ziya Doğan’a kesilecek. Ziya Doğan ile birlikte bazı futbolcuların da başı yanacak. Trabzonspor yönetimi, başarısızlık halinde bazı futbolcuları da süresiz kadro dışı bırakacak. Kupadan bugüne kadar toplamda 1 milyon 250 bin dolar kazanan Bordo-Mavililer finale yükselememesi halinde ise tam 600 bin dolar kaybedecek. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şu an parayı düşünmediklerini belirterek, tur atlamanın prestij açısından önemine dikkat çekti.

Haluk AYYILDIZ

Yorum

Haşim Sayitoğlu, şu an parayı düşünmediklerini belirterek, tur atlamanın prestij açısından önemine dikkat çekti.

Haluk AYYILDIZ
              Külahıma anlatın parayı düşünmüyormuşlar. Ya spor haberlerinden bile çıkarttılar bizi ne prestiji...

Yorum

• YILDIZLAR OTURUR MU?

FARKLI DÜŞÜNCELER
                Trabzonspor’da kupadaki K.Erciyes yenilgisiyle birlikte yeniden alevlenen ‘Yıldızlar kulübede oturur mu?" tartışmalarını eski yıldızlara sorduk. Teknik Patron Ziya Doğan, son maçlarda Yattara ve Ceyhun’u yedek soyundurması ile ilgili olarak efsane yıldızlar Ali Kemal Denizci, Serdar Bali ve Hami Mandıralı’dan farklı yorumlar geldi. Denizci, Doğan’a hak verirken, Bali ve Mandıralı ‘yıldızlar kulübede oturmaz" dedi.
                İşte eski yıldızların görüşleri

NE YAPTILAR Kİ

Ali Kemal DENİZCİ: "Bu kafadaki yıldızlar tabi ki kulübede oturacak. Artık insanların hocayı bırakıp, futbolcuların da ne yaptığına bakması lazım. Yıldızlara ya da diğerlerine ‘bu haliniz ne?’ demesi lazım. Hiçbir teknik adam bindiği dalı kesmez. İyiyse niye Yattara ve Ceyhun’u kenarda tutsun. Kötüler ki kulübedeler. Sahaya girdikten sonra ne yaptılar. O kadar parayı aldıktan sonra ne kadar s
                ürede olursa olsun, takımın için bir şeyler ortaya koymalısın"

YILDIZSIZ OLMUYOR

Serdar BALİ: "Şu apaçık ortaya çıktı ki futbol, her ne kadar takım oyunu ise de yıldızsız hiçbir işe yaramıyor. Yıldızlar kulübede oturmak için değil, oynatılmak için transfer edilir. Bu oyun sistemli ve kafa yapısı ile Trabzonspor’un bir yerlere varması mümkün değildir. Ve varamıyor da... Başka takımlarda sahanın yıldızı olan futbolcular Trabzonspor’da oyuna sonradan giriyor. İki taraftan biri haksız ama, futbolcu mu teknik direktör mü onu kabul edip görmek gerek."

BU HOCANIN İŞİ

Hami MANDIRALI: "Ceyhun ve Yattara gibi yıldızlar elinde varsa bunları oynatacaksın. Ne olursa olsun bunlardan en yüksek verimi almakta Ziya hocanın işi. Durarak yıldızlar bir şey kazanmaz ve katkı da sağlamaz. Bu oyunculara o kadar paralar döküyorsun ve kenarda oturtuyorsun. Yattara ve Ceyhun girince gördük ki rakibi kötü olsa da geri çektiriyor ve takımına da moral veriyor. Yıldızları küstürmeyeceksin, kazanmak, oynatmak ve verim almak da hocanın görevi"
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 13:53.

Yorum

• Nisan kader ayı

Trabzonspor Asbaşkanı Sayitoğlu, ay sonuna kadar takımın lig ve kupadaki yerinin belli olacağını söylerken ‘Teknik heyet, futbolcu ve yönetimin de durumu netleşir. Herkes bedelini öder’ dedi

KARADENİZ’DE bahar fırtınalı geçecek. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, nisan ayında hem takımın hem de takımdaki herkesin yerinin belli olacağını söyledi. Bordo-Mavili yönetici ‘Bu ay sonuna kadar kupa ve ligdeki durumumuz ortaya çıkacak. Biz yönetim olarak iyi sonuçlar bekliyoruz. Aksini düşünmek istemiyorum. Ancak başarısızlık olursa futbolcular da teknik adamlar da yöneticiler de üzerlerine düşeni alacak. Herkes ödemesi gereken bedeli ödeyecek’ dedi. Sayitoğlu, eksiklere rağmen Musampa’nın oynatılmamasının Ziya Doğan’ın tasarrufu olduğunu da belirtip ‘Marcelinho da başarısızdı ama gidip Almanya’da gözde oldu. Hocanın bir bildiği vardır’ yorumunu yaptı.

Rize maçında da 6 futbolcu eksik

SAKATLIKLAR ve cezalar nedeniyle Erciyes maçına 6 eksikle çıkan Trabzonspor, Rize deplasmanına da aynı isimlerden yoksun gidecek. Sakatlıkları süren Musa, Risp, Jefferson ve Stepanov’un yanı sıra Erdinç ve Ayman da bu hafta oynamayacak. G.Birliği sınavında gördüğü kırmızı sonrası hakemle tartışan Erdinç’e 2 maç ceza geldi. Ayman ise yine sarı kart cezalısı.

Doğan, takımı tesislere kapattı

TEKNİK Direktör Ziya Doğan, taraftar tepkisinden çekinerek Bordo-Mavili takımın idmanlarını basına ve seyirciye kapattı. Erciyes yenilgisinin üzüntüsü ile Trabzonspor, Çaykur Rize ile yapacağı Karadeniz derbisinin hazırlıklarına dün hemen başladı. Doğan’ın kararı ile maça kadar üç gün boyunca yapılacak tüm çalışmalar kapatıldı. Futbolcuların dünkü idmanda moralsiz oldukları öğrenildi. Bu arada Doğan, bugün 11.00’de bir basın toplantısı yapacak .

Trabzonspor, tur inancını koruyor

KUPADAKİ ilk randevuyu kaybeden Trabzonsporlu futbolcular turdan umutlu. Kaptan Hüseyin Cimşir, henüz elenmediklerini söylerken ‘Kötü oynadık ve gol atamadık. Ama her şey bitmedi. Orada gerekli sonucu alacağız’ dedi. Defansın başarılı ismi Çağdaş ise net pozisyonları olduğunu ama atamadıklarını belirtip ‘Bir kupa maçında oynanması gerektiği gibi oynadık. Son dakikalarda risk alıp gol yedik ama rövanşta telafi ederiz. Bu gücümüz var’ diye konuştu.

Yorum

• Fatura forvete
                    Hücum oyuncularının Erciyes maçındaki performansı Ziya Doğan’ı kelimenin tam anlamıyla çıldırttı. Trabzonspor’un hocası, yeni oluşumların sinyallerini verdi.
                    13.04.2007

Cem ve Ömer seçeneği
                    Tüm umutlarını bağladığı Türkiye Kupası’nın yarı final ayağında Erciyes’ten hiç beklemediği bir yara alan Trabzonspor’da fatura forvet hattına kesildi. Kayseri temsilcisiyle oynanan maçta saha kenarında kelimenin tam anlamıyla çıldıran teknik direktör Ziya Doğan, karşılaşmayla ilgili olarak, “Forvetimiz hem etkisiz kaldı, hem de çakılı oynayıp rakibin üzerimize fazla gelmesine sebep oldu” yorumunu yapıp, revizyon sinyali verdi. Maç sonunda da özellikle Ersen ve Umut’u sert şekilde uyaran Doğan’ın, Cem ve Ömer Rıza seçeneğini düşünmeye dahi başladığı vurgulandı.

‘Rakibi çıkarmayın’
                    Yattara’nın oyuna girdikten sonra maça getirdiği hareketlilikten ise memnun kalan Ziya Doğan’ın Umut ve Ersen arasında nasıl bir tercih yapacağı ise şimdilik merak konusu. Özellikle Umut’un son maçlarda neredeyse pozisyona dahi girememesini göz önüne alan Bordo-Mavililer’in hocasının Rizespor sınavında da en çok Gökdeniz’in performansına güvendiği, hücumü destekleyecek diğer futbolculardan da savunma yönünü unutmamalarını isteyeceği bildirildi.

bu adamın hakikaten forvetlere karsı bi antipatisi var

Yorum

ALIN SİZE 10 NUMARABU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE DE KASABA! BİZ EN İYİSİMİ GELECEK YILIN TAKIMINI KURALIM

Villareal ve Barcelona formalarını giyinen Arjantinli Riquelme devre arasında eski kulübü Boca Juniors’e döndü. G.Saray’ın listesinde yer alan ünlü futbolcu Trabzonspor’a da önerildi. Bordo-Mavililer Riquelme için bütçesini ayarlıyor.

GELECEĞİ KURTARALIM
                      Ligde hayal kırıklığı yaratan ve Kupa nın ilk maçında Erciyes’e 1-0 mağlup olarak büyük avantaj kaybeden Trabzonspor da ortak kanı gelecek sezonun plan ve programının yapılması yönünde netleşti. Gerek teknik kadro revizyonu gerekse de futbolcu kadrosunda önemli değişikliklerin yapılması gereken Bordo-Mavili kulüpte yönetiminde bir an önce genel kurul kararı alıp kulübün önününü açılması isteniyor.

RUGUELME KİMDİR?
                      Juan Román Riquelme (Doğumu 24 Haziran 1978) Arjantinli futbolcu. Şu anda Arjantin'in Boca Juniors takımının formasını giyiyor. Riquelme Villareal CF'den önce Boca Juniors ve FC Barcelona formalarını da giydi. Ocak 2007’de eski kulübü Boca Juniors’a geri döndü. Arjantin Milli Futbol Takımı'nın formasını da başarıyla giyen Riquelme Arjantin forması altında 33 maçta 8 gol kaydetti. 2006 FIFA Dünya Kupası sonrası milli takıma veda etti.

riqelme Trabzon'da yedek kalır bunu hepimiz biliyoruz gereksiz bi transfer olur
                      he bide nerden bu haber ya temmenini mi yazdın naptın?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        riqelme Trabzon'da yedek kalır bunu hepimiz biliyoruz gereksiz bi transfer olur
                        he bide nerden bu haber ya temmenini mi yazdın naptın?
                        kardeş benim değil taka gazetesinin temennisi

Yorum

• Riquelme yi napacakmışız???
                          kulübeye bir adam daha mı lazım...???

Yorum

• Ziya Doğan: Sakatlıklar planlarımızı bozdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takım içerisinde yaşanan sakatlıkların tüm planlarını bozduğunu söyledi. Doğan, "İddia ediyorum. Eğer sakatlıklar yaşanmasıydı, ikinci yarı hiçbir takım bizi yenemezdi." dedi. Doğan, ikinci yarının en başarılı ikinci takım olduklarını da hatırlattı.
                            Bordo-Mavili takımın tecrübeli hocası Ziya Doğan, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Zaman zaman gergin anların yaşandığı toplantıda Doğan, sakat oyuncuların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirtirken, bugüne kadar hep sustuğunu, ama zamanı gelince konuşacağını da söyledi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımda bir çok oyuncunun sakatlandığını ve bu durumun ligdeki durumlarını olumsuz yönde etkilediğini belirten Ziya Doğan, "Bu takımın ilk 11' inin yüzde 60'ı, kafamdaki müdafanın da yüzde 90'ı eksik bir şekilde mücadele ediyoruz. Bir takım da zaman zaman 4-5 futbolcu olmayabilir ama bu kadarını ilk kez görüyorum. Tamamen defansif oyuncuların ve komple sakatlıkların bir mevkide olması bizi gerçekten çok zorluyor. Takım oluştururken zorlanıyorum, ama ben bunlara hiç sığınmadım." dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları ve 1-0 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçına da değinen Doğan, "Maçın geneline bakarsan 70. dakikaya kadar 4 tane gol pozisyonu var. İkinci yarıda Türkiye'nin en az gol yiyen bir takımına karşı 4 tane pozisyona giriyorsan ve kaçırıyorsanız bu bir şansızlıktır. Belirli bir zamana girdiğin zaman ise risk alman gerekiyor. Ya da ikinci maça giderken daha avantajlı gitmen gerektiğini düşünüyorsun, biz risk almayı tercih ettik. İnsanlar şu oyuncu, bu oyuncu niye oynamadı diyor. Ben onlardan ziyade bir hata yaptıysam müdafadan bir oyuncuyu çıkararak, forvete bir oyuncu sokmakta yaptım. Bu konuda kendimi suçluyorum. 4 forvetle oynarken, beşinci ofansif oyuncuyu sahaya sürmek büyük bir hataydı. Gökdeniz, Ersen, Umut, Yattara ve Ceyhun hep birlikte oynatırsan Dünya'da hiç eşi benzeri olmayan bir kadro ortaya çıkar. 4 - 1 - 5, böyle bir sistem yok." diye konuştu.

Tur şanslarının Kayseri Erciyesspor eşit olduğunu dile getiren Doğan, "Kupa şansımız yüzde elli elli. En az onlar kadar şansımız var. Biz Trabzonspor'uz. Bu inancı taşıyoruz. Onlar nasıl gelip burada bizi yendiyse bizde onları orada yenebilir ve turu geçeriz." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlar adam gibi adam Ziya Doğan diyordu, şimdi ise Ziya Doğan seneye Gümüşhane'ye diyor" yönündeki soruya Doğan şu yanıtı verdi:

"Taraftar adam gibi adamdır dedi, doğru. Türkiye' de tüm antrenörler adam gibi adamdır. Bu laf bile bazılarını rahatsız etti. Biz adam gibi adam değilmiyiz diye basitçe konuşmalara gittiler. Ben diyorum ki herkes adam gibi adamdır, bu kompleksle girenlerde keşke adam gibi adam olsalar."

Trabzonspor' da her şeyin en iyisinin kısa sürede istendiğine dikkat çeken Ziya Doğan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Burada 3 maçta lig lideri olmamız isteniyor. Böyle bir mantık yok. Bizim galibiyetimize yedişer sekizer puan verilmiyor. Bu ortamı oluşturanlar suçlu. Yılların beklentisi halkın artık sabrını taşırmış. Biz şunu düşünmemiz lazım. Beşiktaş takımında iki senedir bir teknik adam çalışıyor. İddia ediyorum 5-6 hafta öncesinden savunmasını oturtabildi. Futbolda sabır denen bir şey var, teknik direktör olarak hiç bir zaman altı tane yedi tane oyuncuyu tamamen forvete atarak, halkı mutlu etmek gibi bir hedefim yok. Çünkü sonuçlar önemli."

Ligin ikinci yarısının en başarılı takım sıralamasında 22 puanla Beşiktaş'ın birinci, 20 puanla kendilerinin ikinci sırada yer aldığını dile getiren Doğan, "İkinci yarıyı şöyle bir incelersek, sakatlıklarımız olmasaydı hep oyun anlayışımızı bilen futbolcularla oynayacaktık. Sakatlıklarımız olmasaydı ben iddia ediyorum ki bizi kimse yenemezdi. En azından yenemezdi. Buna rağmen Trabzonspor, çok kısa süre içerisinde, ikinci yarının lig ikincisi konumunda 22 puan Beşiktaş' ın var, 20 puan bizim. Hani defansif diye eleştiriliyorum ya. Ligde Kayserispor ve Fenerbahçe' den sonra 17 golle en çok gol atan üçüncü takım biziz. Bazıları gerekli cevapları ligin sonunda alacak. Ziya Doğan hep susar, hep içine atar diye kimse beklemesin. Biz zaman zaman bu arkadaşlar ile bir araya geliyoruz yüzümüze ayrı arkamıza ayrı konuşuyorlar. Yeri geldiği zamanda onları da çok rahatlıkla söyleyeceğim." şeklinde konuştu.

Doğan, Pazar günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Pazar günü Rizespor ile karşılaşacağız. Rizespor güçlü bir takım. İçeride de iyi oynuyorlar ama kaybediyorlar. Biz de yine önemli eksiklerle gidiyoruz. Ama mazerete hiç bir zaman sığınmadım. Elimizdeki en iyi kadroyu çıkaracağız. Oradan galibiyetle dönmek isteyeceğiz. Rizespor ilk maçta gelip burada bizi yendi gitti. Bizim de amacımız onları orada gidip yenmek. Bunu başarabilecek güçteyiz." sözlerini tamamladı.

cihan
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Erdinç de 3 maç ceza almış, Ziya Doğan'a bir bahane daha çıktı.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdinç de 3 maç ceza almış, Ziya Doğan'a bir bahane daha çıktı.
                                bu takımı Erdinç mi kurtarıyodu bu zamana kadar.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X