Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aynen kardeşim bende 70 ytl vermiştim bizlere artık soğuk su içmek kaldı sadece

Yorum

• Yattara Hocayı Kovduracağım

Aynı zamanda bir futbol kulübünün başkanı olan Trabzonsporlu futbolcu Yattara, memnun olmadığı için takımın pocasını kovduracağını söyledi.

Bordo-Mavili takımın yıldız futbolcusu, Gine"de futbolun çok sevildiğini de ifade ederek, “Ülkemdeki futbolseverlere tabi ki yardım yapıyorum. Birinci ligde Barka, amatör takımlarda ise Espuar Yattara, Efsi Boku ve Espuar İbrahima adlı takımlarım var. Barka son dört maçta bir galibiyet, iki mağlubiyet ve birde beraberlik aldı. Bu nedenle hocayı kovacağım” dedi. Yattara çok geniş bir aileye sahip olduğunu da kaydederek, “Onlara büyük bir villa yaptırdım. Bu pazar yeni evlerine taşınacaklar” şeklinde konuştu

TÜRK VATANDAŞI OLACAĞIM Yattara, Türkiye"de çok sevildiğini kaydederek, “Ben de seneye Türk vatandaşı olmayı düşünüyorum. Bu arada Türk milli takımında da oynamak isterdim ama ülkemin milli takımında görev aldığım için bu imkansız” dedi. Türk vatandaşı olduğunda ismini İbrahim Üçüncü olarak değiştirmek istediğini belirten Yattara, “Neden diye sorarsanız, takım arkadaşım Hasan Üçüncü benim kankam ve kardeşim. Bu nedenle onun soyismini almak isterim” diye konuştu. Futbolu bıraktıktan sonra Trabzon"da yaşamak istediğini ancak bunu eşi Aminata ile görüşmesi gerektiğini de ayrıca sözlerine ekledi.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        40. yılımızda ilk sürpriz
        40. yılımızda taraftarlarımıza ilk sürpriz. Klasik çubuklu formalar 40 YTL.
        Formalarımızı ister www.trabzonspor.com.tr sayfasından online olarak kredi kartıyla sipariş verebilir veya TS Club mağazalarına uğrayarak satın alabilirsiniz.

şimdi anlamadığım şey ben 70 verdim bu formaya alırken.aptal mıyım ben?
        Oyle Düşünmemek Lazım
        Bir kampanya yapılmış elde ki Stokları eritmek amacı ile
        ama arkasında başka sebepler vardır sanırım.
        çünki Trabzonun 40. senesi olduğunu değerli yöneticilerimizi neredeyse 40. seneden 40 yıl sonra fark etmişler.
        Arkasında başka sebepler vardır.
        Puma güle güle denilebilir.Yada pumanın Şubat Kreasyonu beğenilmiştir Sipariş verilmiştir1-2 haftaya kalmadan kokusu çıkar
        (Ayrıca Bu formalar Orjinaller Değil Sanırım Taraftara Özel Yapılmış olabilir)
        Yani Kumaştan biraz Feragat etmiş olabilirler

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı zamanda bir futbol kulübünün başkanı olan Trabzonsporlu futbolcu Yattara, memnun olmadığı için takımın hocasını kovduracağını söyledi.
          Yattara başkan Trabzon şampiyon
          #7 King of Kings

Yorum

• Trabzon'dan Korkmuyoruz

Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Çalımbay, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında hiç hak etmedikleri puan kaybı yaşadıklarını belirterek, ''Beşiktaş maçında bizim kaybetmemiz için her şey yapıldı. Ama ben takımımın ortaya koyduğu mücadeleden çok memnunum. Oynadığımız oyunun hakkı bu değildi. O maçı bizim kazanmamız gerekiyordu. Ama hakemin hemen önündeki pozisyonları görmemesi bizi de, yönetimimizi de çileden çıkarttı'' dedi.

Tek hedeflerinin Trabzonspor maçı olduğunu ifade eden Çalımbay, ''Trabzonspor ya da başka bir takım olması bizim için fark etmiyor. Biz kazanmak zorundayız. Trabzonspor maçını kazanmak için de her şeyimizi ortaya koyacağız. 'Eksiklerimiz var, o yok, bu yok' diye bir mazeretimiz de yok. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Kim çıkarsa çıksın, yüreğini ortaya koyacak'' diye konuştu.

Ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve hiçbir takımdan da çekinmediklerini kaydeden Çalımbay, ''Lig bitmedi, daha 7 tane maç var. İnşallah bu maçların çoğunu kazanacağız. Kazanmak için her şeyimizle mücadele edeceğiz. Ne Trabzonspor, ne Galatasaray, hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Artık çekinecek durumumuz da yok. Bundan sonra da olmayacak.''

-TRABZONSPOR HAZIRLIKLARI -

Öte yandan, Çaykur Rizespor, pazar günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Tolga Doğantez ve Bashir dışında tüm futbolcular katılırken, sakatlığı bulunan Seydihan takımdan ayrı çalıştı.

İdmanda, yeşil-mavili futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Koşu ve açma germe hareketlerinin ardından tek pas çalışması yapan futbolcular, idmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla bitirdiler.

Bu arada, Mehmet Cengiz Tesisleri'ne gelen Rize Özel Şahika İlköğretim Okulu öğrencileri antrenman öncesi Çaykur Rizesporlu futbolculara baklava ikram etti.

Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan öğrenciler, Trabzonspor maçı için başarı dilediler.

Yorum

• Türkiye Kupası’nda finale kalarak UEFA'da mücadele etmek isteyen Trabzon, K.Erciyes'i konuk ediyor.

Herşey Avrupa İçin
              Ligde ilk üç şansını mucizelere bırakan ve Türkiye Kupası"nda finale kalarak UEFA'da mücadele etmek isteyen Trabzon, K.Erciyes'i konuk ediyor.

Bu sezon ligde hedef koyamayan Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Erciyes ile oynayacağı maç için geri sayıma geçti. Kupadaki diğer yarı finalistlerin ligde ilk ikide yer alan Fenerbahçe ile Beşiktaş olmasından dolayı finale kalması halinde UEFA Kupası'na katılacak olan Bordo-Mavililer, galibiyete şartlandı. Risp, Musa, Stepanov, Erdinç ve Ayman"ın yokluğunda teknik heyet yine zorunlu değişikliklere gitti. İlk olarak savunma kurgusuna el atan teknik direktör Ziya Doğan, Çağdaş"ın partneri olarak Ufukhan"ı belirledi. Ufukhan"ın göbekteki ikiliye kaymasıyla birlikte sağ kanata da Ferhat Çökmüş"ün monte edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Takımın en istikrarlı isimlerinden biri haline gelen Ayman"ın yokluğu da Doğan"ın yeni sıkıntılarından oldu. Hüseyin ile iyi bir ikili olan Mısırlı"nın forma giyemeyeceği kupa mücadelesinde Trabzonspor"un hocasının kaptan ile beraber ön liberoda Hasan Üçüncü"yü kullanması bekleniyor. Konuk ekip Erciyes'te ise sakat Jabi'nin dışında eksik bulunmuyor.

TRABZONSPOR
              Tolga
              Ferhat
              Ufukhan
              Çağdaş
              Celaleddin
              Gökdeniz
              Hüseyin
              Hasan
              Yattara
              Ersen
              Umut

K.ERCİYESSPOR
              Orkun
              Özgür
              Ali Turan
              Kürşat
              Ergün
              İlhan
              M. Sarp
              E. Toraman
              Die
              Cenk
              M. Eren

STAT: Avni Aker
              SAAT: 16.00
              YAYIN: LİG TV
              HAKEM: Selçuk DERELİ

Yorum

• BANA NE YAZDAN BAHARDAN

Trabzonspor’un suskun futbolcusu Kiki Musampa, Musa Eroğlu’na takılıyor

Forma şansı bulamayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcunun sezon sonunda takımdan gönderileceği söyleniyor

BU TÜRKÜYÜ ÇOK SEVDİ
                Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen 90’lı yılların yıldız futbolcusu Kiki Musampa bu aralar ünlü türkücü Musa Eroğlu’na takılıyor. Eroğlu’nun “Bana ne yazdan bahardan” türküsünü adeta oynayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcu sezon sonunda yeniden Avrupa’ya döneceğini açıkladı. Bordo-Mavili takıma menajer ücretiyle birlikte 1 milyon 200 bin dolara mal edilen Musampa “Ne zaman oynayacaksın” sorumuza verdiği Türkçe cevap ise çok ilginçti “Yavaş yavaş.”

İŞTE MUSAMPA’NIN TÜRKÜSÜ
                Bana Ne Yazdan Bahardan
                Bana ne ligden kupadan
                Aşağıdan Yukarıdan
                Yolun Sonu Görünüyor

Geçtim Trabzon Üzerinden
                Ömür Bir Nefes Derinden
                Bak Bordo-Mavi Çemberden
                Yolun Sonu Görünüyor

Ziya Doğan Gelir Kendi
                Ne yıldız Der Ne Efendi
                Sayılı Günler Tükendi
                Yolun Sonu Görünüyor

Ziya Doğan’ın Direği Yok
                Merhameti Yüreği Yok
                Fazla sözün Gereği Yok
                Yolun Sonu Görünüyor

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BANA NE YAZDAN BAHARDAN

Trabzonspor’un suskun futbolcusu Kiki Musampa, Musa Eroğlu’na takılıyor

Forma şansı bulamayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcunun sezon sonunda takımdan gönderileceği söyleniyor

BU TÜRKÜYÜ ÇOK SEVDİ
                  Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen 90’lı yılların yıldız futbolcusu Kiki Musampa bu aralar ünlü türkücü Musa Eroğlu’na takılıyor. Eroğlu’nun “Bana ne yazdan bahardan” türküsünü adeta oynayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcu sezon sonunda yeniden Avrupa’ya döneceğini açıkladı. Bordo-Mavili takıma menajer ücretiyle birlikte 1 milyon 200 bin dolara mal edilen Musampa “Ne zaman oynayacaksın” sorumuza verdiği Türkçe cevap ise çok ilginçti “Yavaş yavaş.”

İŞTE MUSAMPA’NIN TÜRKÜSÜ
                  Bana Ne Yazdan Bahardan
                  Bana ne ligden kupadan
                  Aşağıdan Yukarıdan
                  Yolun Sonu Görünüyor

Geçtim Trabzon Üzerinden
                  Ömür Bir Nefes Derinden
                  Bak Bordo-Mavi Çemberden
                  Yolun Sonu Görünüyor

Ziya Doğan Gelir Kendi
                  Ne yıldız Der Ne Efendi
                  Sayılı Günler Tükendi
                  Yolun Sonu Görünüyor

Ziya Doğan’ın Direği Yok
                  Merhameti Yüreği Yok
                  Fazla sözün Gereği Yok
                  Yolun Sonu Görünüyor

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ----------------------------
                    En son Şentürk tarafından düzenlendi; 11.04.2007, 12:01.
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• machester7:roma1
                      En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 11.04.2007, 13:06.

Yorum

• Fatih Akyel Başkent'te tutunamadı

Trabzon'da Ziya Doğan'la yaşadığı sorunlar yüzünden kadro dışı kalıp devre arasında G.Birliği'ne imza atan Fatih Akyel, Başkent'te de tutunamadı...
                        Gençlerbirliği, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli defans oyuncusu Fatih Akyel ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ile anlaşamayarak kadro dışı kalan ve devre arasında Gençlerbirliği'ne transfer olan tecrübeli defans oyuncusu Fatih Akyel, Kırmızı-siyahlı ekibin formasını hiçbir resmi maçta giyemeden takımdan gönderildi.

Yaklaşık 3 aydır Gençlerbirliği ile antrenmanlara çıkan ve sadece 1 kez maç kadrosuna girebilen 29 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu, Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptı.

Fatih Akyel'in İlhan Cavcav'a oynayamadığı için rahatsızlık duyduğunu anlattığı öğrenilirken, görüşmenin ardından tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Takımının son 2 antrenmanına çıkmayan Fatih Akyel, takım arkadaşlarına veda ederek, kulüpten ayrıldı.

Yorum

• ‘Sorun üretiyorlar’
                          Teknik direktör Ziya Doğan, “Birileri ne zaman iyi gitsek suni gündem yaratıyor" dedi.
                          11.04.2007

‘Gidin, sorun’
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımını Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Erciyes ile oynanacak kritik karşılaşmaya hazırlarken, son günlerde ortaya atılan iddialarla sıkıntı yaşıyor. Son maçlarda fazla şans tanımadığı, Yattara ve Ceyhun gibi başarılı futbolcularla sorun yaşadığı söylentilerine değinen deneyimli hoca, "Tamamıyla yalan ve suni gündem yaratmak isteyenlerin düşüncesi. Bu güne kadar sayısız yıldızla çalıştım. Gidin, sorun; hiçbiriyle böyle bir anlaşmazlığım olmadı" dedi.

Bir hatırlatma
                          Bu tip söylemlerin genelde iyi neticeler aldıkları zamanlarda ortaya çıktığını söyleyen Doğan şöyle devam etti: "Zamanı geldiğinde tüm bu konuları daha detaylı tartışacağız. Fakat şu sıralar sadece Trabzonspor'un menfaatini düşünen biri olarak takımıma konsantre olmaya çalışıyorum. Birileri beni istediği şekilde yönlendiremiyor ya da istedikleri olmuyor diye taviz verecek değilim. Yattara ve Ceyhun'u oynatmadığım için hücumda sorun yaşadığımızı iddia edenler, Ankaragücü maçını iyi izlesin. 5 hücumcuyla oynamamıza rağmen pozisyon dahi üretememiştik."

Trabzon işi ilk maçta bitirmek istiyor

Trabzonspor, bugün Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kayseri Erciyespor'u ağırlıyor. Saat 16.00'da başlayacak maçı Lig TV yayınlayacak.

Hatayı affetmem

Doğan "Acemice goller yiyoruz" dedi ve ekledi: Kupanın telafisi yok. Kötü sonuçta bunun cezasını çekersiniz, herkes dikkat etsin.

Türkiye Kupası yarı finalinde Erciyesspor ile zorlu bir karşılaşma yapacak olan Trabzonspor'da seferberlik ilan edildi. Maç öncesinde teknik direktör Ziya Doğan'ın futbolcularıyla toplantı yaparak, sert uyarılarda bulunduğu belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının, "Kupada hata yapma lüksümüz yok. Aksi taktirde bunun cezasını çekersiniz" dediği öğrenildi.

Savunmaya uyarı

Ziya Doğan'ın toplantıda son haftalarda yenilen goller konusunda da oyuncularını uyardığı belirtildi. Bordo-mavili takımın hocası, "Son haftalarda acemice goller yiyoruz. Trabzonspor'a kesinlikle yakışmıyor. Mutlaka kendinize çeki düzen verin. Galibiyet istiyorum" ifadelerini kullandı.

6 eksik bulunuyor
                          Öte yandan Trabzonspor, Erciyes maçına 6 eksikle çıkacak. Bordo-mavililerde, sakat olan Stepanov, Risp, Musa ve Jefferson ile cezalı Ayman-Erdinç ikilisi oynayamayacak. Kayseri Erciyesspor'da ise kart cezası olan kaptan Emre ile sakatlığı süren Jabi, bugün forma giyemeyecek.

Trabzonspor
                          Ufukhan Celaleddin Ceyhun Gökdeniz Ersen Umut Ferhat Hasan Çağdaş Hüseyin Tolga

K. Erciyesspor
                          Özgür İlhan Güven Mehmet Cenk Mustafa Kürşat Ali Turan Ergün Orkun Serge Die

Hakem: Selçuk Dereli
                          Stat: Avni Aker
                          Hava: Parçalı bulutlu 11 derece
                          Saat: 16.00
                          Yayın: Lig TV

FANATİK FOTOMAÇ
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Kaptan geri çekildi

Stoper mevkiindeki sıkıntı nedeniyle Hüseyin K. Erciyes karşısında defansta görev yapacak.

Trabzonspor, Kayseri Erciyes karşısına değişik bir kurgu ile çıkacak. Stoperdeki eksikler ve Ayman'ın cezalı olması nedeniyle teknik direktör Ziya Doğan, kupa yarı finalinde Hüseyin Çimşir'i orta sahadan geri çekerek, defansa monte edecek.

Hasan Üçüncü ise bugünkü karşılaşmada asıl yeri olan orta sahaya dönecek. Son haftalarda yedek kulübesinde
                            oturan Ceyhun'un ise Erciyes karşısında forma giymesi beklenirken, formsuz Yattara'nın gidişata göre 2. yarıda oynaması bekleniyor

Yorum

• Kupa, Trabzon'un son umuduBu sezon lig yarışından erken kopan Trabzonspor, gözünü kupa maçına çevirdi. Bordo-Mavili takım, finale kalması halinde, kupayı kazanamasa bile UEFA Kupası'nda ülkemizi temsil edebilecek.

Trabzonspor'un formu en yüksek düzeydeki oyuncusu Gökdeniz'e bugün de çok iş düşecek. Yıldız oyuncu son maçında iki gol birden atmıştı.

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan Trabzonspor, tüm enerjisini kupaya sakladı. Avrupa'ya çıkış yolunun kupadan geçtiğini bilen Bordo-Mavili takım, finale kalması halinde kupayı alamasa bile, ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil edebilme şansını yakalayacak. Yarı finalin diğer ayağındaki iki takımdan F.Bahçe ile Beşiktaş'tan hangisi finale kalırsa kalsın, kupanın sahibi olsalar bile, Şampiyonlar Ligi'ne gittikleri takdirde, finalin diğer takımı UEFA'ya gidecek. İşte bu hesap Trabzonspor'un Avrupa çıkışına destek veriyor.

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinin ilk ayağında bugün Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, rövanş için avantajlı skor almanın hesaplarını yapıyor. Bu zorlu karşılaşma öncesi Karadeniz ekibini hem sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, hem de teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ın gelmesinden sonra önemli çıkış yakalayan Erciyesspor'un formu düşündürüyor.

Birçok oyuncusu sakat olan Trabzonspor'da, son Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada kırmızı kartla oyun dışı kalan Erdinç ve Gaziantepspor'la oynanan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 4. sarı kartını gören Ayman, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Musa, Risp ve Jefferson da sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatmıştı. Sakat olan Milan Stepanov'un Kayseri Erciyesspor maçında forma giymesinin çok zor olduğu açıklandı. Stepanov'un kadroya girmemesi durumunda Trabzonspor, bugünkü maçta sahaya 17 kişilik kadroyla çıkacak.
                              Teknik Direktör Ziya Doğan, son haftalarda yedek soyundurduğu Ceyhun'u yarınki maçta ilk 11'de sahaya sürecek. Hüseyin'i stoper mevkiine çekecek olan Doğan, orta alanda da Hasan Üçüncü'ye şans vermesi beklenirken, İbrahim Yattara'yı yine yanında oturtacağı belirtildi.

Yattara, vatandaş olmak istiyor

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, 4 yıldır bulunduğu Türkiye'de gelecek yıl Türk vatandaşı olmak istediğini söyledi. Bordo - mavili takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara, Trabzon'da yayın yapan bir yerel televizyonda programa katılarak sakatlıktan sonra yaşadıklarını ve gelecek yıl Trabzonspor'da kalıp - kalmayacağı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Trabzonspor taraftarının kendisini çok sevdiğini söyleyen Yattara, bu sevinci boşa çıkarmamak için buradan ayrılmayı düşünmediğini ve Trabzonspor'da kalmayı istediğini sözlerine ekledi.
                              MUHTEMEL KADROLAR

TRABZONSPOR: Tolga, Ufukhan, Çağdaş, Hüseyin, Celaleddin, Ferhat, Hasan, Ceyhun, Gökdeniz, Ersen, Umut.
                              ERCİYESSPOR: Orkun, Özgür, Ali Turan, Kürşat, Ergün, İlhan, Emre, Mustafa, Sergei Die, Mehmet, Cenk İşler.

Stat: Hüseyin Avni Aker Saat: 16.00 Hakem: Selçuk Dereli Yayın: LİG TV

Yorum

• Trabzon’a Tolga şoku

Bordo-Mavililer’de bileğinden sakatlanan genç kalecinin durumu bugün belli olacak. Tolga yetişmezse kaleye Ahmet Şahin geçecek

FORTİS Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün Kayseri Erciyespor’la kendi sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor’da Tolga şoku... İdmanda bileğine darbe alan genç file bekçisi maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Tolga yetişmezse Jefferson da sakat olduğu için kaleyi Ahmet Şahin koruyacak. Bordo-Mavililer’de kırmızı kart cezalısı Erdinç, sarı kart cezalısı Ayman ile sakatlıkları bulunan Risp, Musa, Jefferson ve Stepanov da bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X