İlk olarak tswonder tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sermin simsir
transfer
günlerdir brezilya gazetelerini inceliyorum, wagner veya başka bir brezilyalı hakkında bir tane trabzonspor adına transfer haberi yok.bencede yönetim bir süpriz peşinde.ancak bu süpriz:,yıldız transfer mi olur
yoksa f planındaki gibi son tercihlermi
olur onu bekleyip göreceğiz
Yorum
-
sermin simsir
marcelinho
Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in Trabzon'a Marcelinho'yu verip, Fatih Tekke'yi almak istediğini yazdı.
internethaberden alıntıdır.''Hertha'nın yeni forvet yıldızı o mu olacak?'' başlığıyla verilen haberde, Hertha BSC Berlin'in menajeri Dieter Hoeness, teknik direktör Falko Götz ve takımın profesyonel futbol sorumlusu Michael Preetz'in yaptıkları gizli bir toplantıda, 29 yaşındaki Fatih Tekke konusunda anlaştıkları belirtilerek, Hertha'nın, Trabzonspor'a ''Marcelinho'yu alın, Fatih Tekke'yi verin'' önerisi yapmak istediği ifade edildi.
''Türk bombacısı'' olarak nitelendiren Fatih'in, Türkiye'de bir megastar olduğunu ve Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile iyi bir ikili oluşturabileceklerini yazan gazete, Fatih'in son iki sezonda toplam 53 gol attığı hatırlatıldı.
Haberde, Trabzonspor yetkililerinin Hertha'nın bu teklifine henüz olumlu bakmadıkları, Fatih'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Hertha'nın Salzburg'ta oynayan Vatislav Lokvenc'i almayı düşündüğü kaydedildi
Yorum
-
Transfer konusuna da değinen Altuntaş, “%99 oranında gerçekleşmiş bir transferimiz var ancak resmi imza atılmadan ismini zikretmek yanlış olur. Diğer bir oyuncu da yakın bir zaman içinde sonuçlanacak. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız birkaç ülkede çalışmalarını sürdürüyorlar. Aramıza katılacak iki yeni oyuncuyla lige başlayacağımızı ümit ediyorum” açıklamasını yaptı.
Resmi Site...
Renkdaslar anlaşılan Wagner ve Mossoro dışında transferler yapılacak...Bu belli oldu...Hadi Hayırlısı...
Yorum
-
inşallah yönetim herkesi şaşırtır ve kimsenin ummadığı kadar kaliteli oyuncuları alırlar bundan birkaç gün önce başkanın avrupadan şimdiye kadar adı hiç anılmayan çok ünlü bi yıldızla anlaşmak üzere olduğunu duymuştum ama ne kadar doğrudur ve bu transfer ne zaman gerçekleşir bilmiyorum yani başkan her an bi yıldız alabilir
Yorum
-
Hertha, Trabzonspor'a takas önerdi
18 Temmuz 2006 12:50
Almanya'da yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in Trabzon'a çok ilginç bir teklifle geldiğini ileri sürdü...
Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in Trabzon'a Marcelinho'yu verip, Fatih Tekke'yi almak istediğini yazdı.
''Hertha'nın yeni forvet yıldızı o mu olacak?'' başlığıyla verilen haberde, Hertha BSC Berlin'in menajeri Dieter Hoeness, teknik direktör Falko Götz ve takımın profesyonel futbol sorumlusu Michael Preetz'in yaptıkları gizli bir toplantıda, 29 yaşındaki Fatih Tekke konusunda anlaştıkları belirtilerek, Hertha'nın, Trabzonspor'a ''Marcelinho'yu alın, Fatih Tekke'yi verin'' önerisi yapmak istediği ifade edildi.
''Türk bombacısı'' olarak nitelendiren Fatih'in, Türkiye'de bir megastar olduğunu ve Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile iyi bir ikili oluşturabileceklerini yazan gazete, Fatih'in son iki sezonda toplam 53 gol attığı hatırlatıldı.
Haberde, Trabzonspor yetkililerinin Hertha'nın bu teklifine henüz olumlu bakmadıkları, Fatih'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Hertha'nın Salzburg'ta oynayan Vatislav Lokvenc'i almayı düşündüğü kaydedildi.
İnternetspor.com
Yorum
-
Jun golle başladı
Geçtiğimiz günlerde eski kulübü Sparta Prag’a kiralanan Tomas Jun, yeni kulübüyle çıktığı ilk maçta golünü attı
Bordo-Beyazlı takımda istenmeyen adam ilan edilen ve geçtiğimiz günlerde eski kulübü Sparta Prag’a kiralanan Tomas Jun, yeni kulübüyle çıktığı ilk maçta golünü attı. Çek futbolcu, Sparta Prag’un kamp yaptığı Kleinkirchheim’de Avusturya Ligi ekiplerinden Saint Andra’yı 4-2 mağlup ettiği maçta takımının 3. golüne imza attı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Jun sergilediği performansla beğeni toplarken, kulübe dönüşüne çok sevinen Praglı taraftarlara da imza dağıttı
------------------------------------
bak şu adamın yaptığına!!!!!!:@
Yorum
-
herhaldesi fazla ya sıyırdılar mı ne yaptılar.al gülüm ver gülüm.hem böyle birşey olamaz fatih tekke demedi mi daha teklif yok diye bitmiştir bu haber benim içinİlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildio herta berlin kafayı yedi herhal"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Sağ gösterip sol vurabilirler doğru ama yıldız almıycaklar gibime geliyo.. Yani nerede görülmüş bi yıldızın hiçbişekilde medyaya yansımadan transfer edilmesi.. Boş yere ümitlenmeyin arkadaşlar en kötüsüne hazırlıklı olun iyi bişeyler gelincede sevinirsiniz..İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiRenkdaslar yönetim nasıl geçen sene devre arası sag gösterip sol vurduysa şimdide öyle yapacak...Yani Wagner Mossoro hikaye..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Pascal için 2 milyon euro
Trabzonspor yönetimi, Gineli Pascal Feindouno’yu yeniden gündemine aldı. 4 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmeye çalışan yönetim, Gineli futbolcunun kulübü St.-Etienne’e faks çekerek, 2 milyon euro önerdi. Fransa’dan haber bekleyen Bordo-Mavili yöneticiler, istedikleri rakama inilmesi halinde Djakoj’un yerine orta sahaya bu futbolcuyu transfer edecek.
aksam.com.trPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum