Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ha bak o konuda hakkını verin yönetimin bazı tranferlerini imza atılma aşamasında öğrenmiştik sezarın hakkı sezara
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• M. Topuz ve G. Ünali almak icin gerekirse Recep Tayip Erdogani araya sokacakmi$ bizim ba$kan ( atma Recep), bari Cumhur ba$kani olmadan araya soksunlar onu, yoksa Cumhurba$kani secildikten sonra araya falan sokmayalim onu arada SIKI$IP kalir, sonrada derlerki Trabzonspor Cumhurba$kanini araya SIKI$TIRDI. R.T. Erdoganin bel fitigi proplemi var zaten elimizde kalir diye korkuyorum, en iyisi biz onu aradan cikartip kendi transferimizi kendimiz yapalim.Gerci fenerden dolayi bir saha kapatma borcu var bize R.T. erdoganin ama neyse. in$allah ahrete kalmada bu dünyada tekrar hesapla$iriz.
      En son salihismet tarafından düzenlendi; 23.03.2007, 18:59.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• siyaset bizim başkanın işi zaten hemen sokardı araya başbakanı

Yorum

• Bastırdınmı parayı bizim kayserili hemşerilerimiz veriverirler en iyi topçularını
          Siyaseti bilmem ama başkan ne yapıp edip bu iki ismi transfer etmeli..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bastırdınmı parayı bizim kayserili hemşerilerimiz veriverirler en iyi topçularını
            Siyaseti bilmem ama başkan ne yapıp edip bu iki ismi transfer etmeli..
            Parayi bastirabilsek araciya gerek kalmiyacakta parayi bastiramiyoruz, sikinti orada. Yanliz elimizi cabuk tutmaliyiz, eger Gül ba$bakan olursa araya Amerikayida koysak alamayiz onlari. Gerci Amerikaninda i$i ba$indan a$mi$ Iraklami ugra$sin Topuzlami?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şaka demi...
              şaka şaka...
              ulen sizi şakacılar, az kaldı yüreğime inecekti yaw!
              TARAFTARMI BELIRLIYECEKTI TRANSFERII ????

tabi yonetim ve ziya yapcak
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• 19 Yaş Altı Milli Takımı, Hollanda ile 28 Mart Çarşamba günü özel maç yapacak.

19 Yaş Altı Milli Takımı aday kadrosu, yarın saat 18.30'da Antalya Wow Topkapı Palace Otel'de toplanacak. Tolunay Kafkas yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Anıl Karaer (Galatasaray A.Ş.), Uğur Demirok (Gaziantepspor), Ferhat Kiraz (Gençlerbirliği), Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Kadir Keleş (Trabzonspor A.Ş.), Emre Balak (Samsunspor), Samet Kılıç (Samsunspor), Atilla Özmen (Altay), Uğur Akdemir (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Mahmut Tekdemir (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Onur Recep Kıvrak (Karşıyaka), Zeki Korkmaz (Pendikspor), Mustafa Pektemek (Sarıyer), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), Umut Koçin (A.Bielefeld), Tevfik Köse (Bayer Leverkusen), Deniz Yılmaz (Bayern Münih), Aykut Demir (Nac Breda)"

kadir keles - ergin keles ?

u 19 antrenörleri tolunay kafkas, abdullah ercan
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam oldugu için soyunma odasına bile girmeden besiktasa gitme sevdasıa sattı bizi dimi neyin adamlıgından bahsediyoruz bugün besiktas teklif yapsa yine gidecek hangi adamlık takımı yarı yolda bırakıp gitme adamlıgımı kusura bakma ama adamlık ziyaya kalmadı
                  ya ziya öyle mi yapmış ama niyeyse ersunun fener için milli takımı bir staj yeri bir tecrübe kazanma yeri olarak görmesi kimsenin gözüne gelmiyor, olan hakkında yorum yapmak kolay bu futbol dünyasında capello bile yanlış yapıyor, gelsin ersun da bakalım ne yapacak.

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya ziya öyle mi yapmış ama niyeyse ersunun fener için milli takımı bir staj yeri bir tecrübe kazanma yeri olarak görmesi kimsenin gözüne gelmiyor, olan hakkında yorum yapmak kolay bu futbol dünyasında capello bile yanlış yapıyor, gelsin ersun da bakalım ne yapacak.
                    Kötünün iyilerini karşılaştırmak bize ne fayda sağlayacak...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kötünün iyilerini karşılaştırmak bize ne fayda sağlayacak...
                      onu bana sorma ersun yanalı isteyenlere sor bende sana benzer bir görüş bildirdim,

Yorum

onu bana sorma ersun yanalı isteyenlere sor bende sana benzer bir görüş bildirdim,
                        Ben en son senin yazını okudum o yüzden senden alıntı yaptım. Kişisel bir durum sözkonusu değil. Ayrıca ersun ziya benzerliğinde al birini vur ötekine mantığı var bence. Birisi çok cesur ama sonuç hezimet oluyor. Diğeri çok tedbirli sonuç için adlandırma yapmıyorum lig tablosuna bakın

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben en son senin yazını okudum o yüzden senden alıntı yaptım. Kişisel bir durum sözkonusu değil. Ayrıca ersun ziya benzerliğinde al birini vur ötekine mantığı var bence. Birisi çok cesur ama sonuç hezimet oluyor. Diğeri çok tedbirli sonuç için adlandırma yapmıyorum lig tablosuna bakın
                          YO ANLADIM ÖYLE OLDUĞUNU ZATEN bende sana zaten az cok seninle aynı görüşte olduğumu belirtmek istedim o yüzden hep soruyorum hep te soaracam tamam ziya gitsin ama kim gelsin. . .

Yorum

YO ANLADIM ÖYLE OLDUĞUNU ZATEN bende sana zaten az cok seninle aynı görüşte olduğumu belirtmek istedim o yüzden hep soruyorum hep te soaracam tamam ziya gitsin ama kim gelsin. . .
                            Yabancı hoca gelsin ama iyice araştırılsın

Yorum

• ben bu trabzonsporu istiyom mac fener trabzon

skor fener 1 trabzonspor 4
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• süper video için teşekkürler..

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X