Çok duyduk gördük biz böyle haberleriii.Gelenler belli gidenlerde.....Sayın ! Albayrak ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Sezon sonu için transfer arayışlarına şimdiden başlayan Trabzonspor, ilk olarak Ankaragücü’nün tecrübeli sol kanat oyuncusu Abdurrahman Dereli ile anlaşmaya vardı. Ankaragücü ile oynanan maçtan sonra Başkent ekibinin Başkanı Cemal Aydın ile görüşen Bordo-Mavili yönetimin, bu konuda olumlu yanıt aldığı, oyuncunun ise Trabzonspor’a gelmeye çok sıcak baktığı belirlendi.
Daha önce Akçaabat Sebatspor’da da top koşturan genç oyuncunun, Trabzonlu oluşu ve Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakması da yönetimi rahatlatırken, bu oyuncu ile gizli olarak ön anlaşma imzalandığı da sızan bilgiler arasında yer aldı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Ankaragücü ile sözleşmesi devam eden oyuncu için Ankaragücü’nün de kolaylık yapacağı öğrenildi
la bilmesek kandıracak bu gazeteler bizi de sag bekde ufukhan musa büyük var birde tayfun gelecek kayseriden ilginç bir haber
Ad Soyad: Abdurrahman DereliDoğum Tarihi: 15.02.1981Doğum Yeri:TrabzonMevki:DefansBoy:172 cm Kilo:66 kg Forma Numarası: 61Oynadığı Klüpler:A.Sebatspor
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Aman dikkat edin bahar çarpmasın!TRABZONSPOR artık zorlu bir döneme girdi. Bordo-Mavili takım iki hafta önce zirve yarışı yaparken şimdi kümede kalmanın hesaplarını yapıyor.
Takımın içinde bulunduğu durum zenginlikten fakirliğe düşen bir insanın durumunu anlatıyor. Bu durumları aşmak kolay değil. Bunlar bunalımlı günlerdir. Hele başınızda işi bilen, işin ehli uzmanlar yoksa bu tablodan yara almadan kurtulmak zordur.
Kupa ve fikstüre bakınca insanın içinden bu takıma ne teknik direktör ne de başkan olası gelmiyor. Kayseri Erciyes ile Fortis Türkiye Kupası’nda iki kez ligde ise bir kez oynayacak. Kelimenin tam anlamı ise sabah, öğle, akşam maç yapacak. Ligde ise 3 puan alan taraf nefes alacak. Ateş çemberi içindeki Erciyes galip gelirse Trabzonspor’u da o cehennemin içine çekecek. İnsanın yazarken bile içi daralıyor. Avni Aker’de Gençlerbirliği ile oynadıktan sonra arkasında komşusu Rizespor’a misafir olacak. Rize’nin durumu ortada. Komşu komşunun külüne olduğu gibi, puanına da muhtaç olacak. Tabii ki o zamana kadar alınacak sonuçlar her iki takım içinde önem taşıyor.
Sezon başından bu yana yazmaktan yoruldum. Bu takımda sevgi, ve rekabet ortamı yok diye. Kadro bir bir eriyip sakat ve cezalılar artınca Ziya Doğan devre arasında stoper mevkiinde çalıştırdığı Cem Demir’i golcü olarak sahaya kurtarıcı olarak sürer, Musampa’ya da çık ve beni kurtar diye yapışırsa biz daha çok saç yolarız. Şimdi hesap görme zamanı değil.. Ama K.Erciyes ile oynanacak olan üç maç, kredisi olmayan yönetimin ve de teknik heyetin sonu olur. Trabzon delegeleri, sandıkta verdikleri anahtarı, elleri ile geri almalı.
Bir çift sözde Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na söylemek istiyorum. Trabzonspor’un tarihini bilmediğiniz belli. Tribünlere oynarken ağzınızdan çıkanlara dikkat etseniz iyi olur.
Kayseri maçlarını alamazsanız havaya attığınız o paralar, siz ve hocanızın uçak bileti olabilir. Mevsim bahar dikkat edin çarpmasın.
CEVAT KOL2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
valla aklıma gordon milne geldi...
hani Trabzondan adamı kovduk, kesin gönderildi artık yöneticiler bile harıl harıl açık seçik hoca arıyo..
gordon hoca atmış ağacın altına sandelyesini gelecek gidecek topçuların listesini hazırlıyodu..
odur budur böyle başka bi kabus yaşamamıştım..
vah beni vah..
İlk olarak emre sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabus gibi bisey ziya dogan seneyede takimin basinda olacak gibi...... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Bir cümlede iki kara haber:İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kralını alacağız.
Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan "En iyi transferleri gerçekleştirmek için ayrıntılı bir araştırma yapıyoruz" dedi.
1. Ziya Doğan seneye de başımızda,
2. Alınacak futbolcuları Ziya Doğan ve bu yönetim belirleyecek.
Ateşlere yandığımızın resmidir.
Yorum
-
şaka demi...
şaka şaka...
ulen sizi şakacılar, az kaldı yüreğime inecekti yaw!
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir cümlede iki kara haber:
1. Ziya Doğan seneye de başımızda,
2. Alınacak futbolcuları Ziya Doğan ve bu yönetim belirleyecek.
Ateşlere yandığımızın resmidir..... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
abdurrahmanı bjk ve bizim maçta izledim bu haftada izleyeceğim hucuma çok çabuk kalkabilen bir oyuncu kademe anlayışıda iyi yalnız ortalarda biraz sorunu var gibi.Alınırsa faydalı olur sağbek için.Bir artı yönüde Trabzonlu olması.
Yorum
-
"KAYSERİ VERMİYOR!"
Trabzonspor’un son 3 sezondur peşinde koştuğu Kayserispor’un iki başarılı oyuncusu Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz için bu kulüpten olumlu yanıt alınamıyor. Tayfun Cora’yı bu kulübe bedava kiralık veren Trabzonspor’a şimdi iki oyuncuyla ilgili olarak olumsuz yanıt vermesi, ‘Vefasızlık’ olarak nitelendirildi. Kayserispor onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin daha önce Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’a, “Gökhan ve Mehmet’i satarsak ilk planda sizinle görüşeceğiz. Bu oyuncuları size vereceğiz” demesine karşın, şimdi görüş değiştirdiği ve uzlaşmaz bir tutum takındığı kaydedildi.
Gerekirse Başbakan
Önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirme kararı veren Kayserispor yönetimi, Gökhan ve Mehmet’i de ellerinde tutmayı planlıyor. Kulüp Menajeri Süleyman Hurma’da, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u önümüzdeki sezon da kadrolarında tutmaya kararlı olduklarını ve transferlerinin söz konusu olmadığını dile getirdi. Buna karşın yine de Trabzonspor yönetiminin bu iki oyuncuyu almak için son ana kadar mücadele vereceği ifade edildi. Başkan Nuri Albayrak’ın bu oyuncuları almak için gerekirse Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’ı bile devreye sokmayı planladığı dile getirildi.
oldu bizde yedik sen yaparsın yattara ile milanı satıp denizliden fatih egedik ankaragücünden sedatı alırsın
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kişisel kanaatim abdurrahman ikinci bir keçeli vaka sı olur ......"Orta konusunda biraz sorun var "çok iyimser bir ifade olmuş ABDURRAHMAN ORTA YAPAMIYOR .....İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdurrahmanı bjk ve bizim maçta izledim bu haftada izleyeceğim hucuma çok çabuk kalkabilen bir oyuncu kademe anlayışıda iyi yalnız ortalarda biraz sorunu var gibi.Alınırsa faydalı olur sağbek için.Bir artı yönüde Trabzonlu olması.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bu haberler hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor bana. hele yukarda adını sadece başkan ve hacıosmanoğlunun bildiği söylenen10 numara haberi tam bir bomba
BU yönetimden bu şekilde gizli kapaklı kaliteli transfer beklemek hayalciliktir...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
yiyoruz kardeşim yiyoruz . nasıl oluyo neden oluyo bilmiyorum ama yiyoruz ..yönetime hocaya en sinir olduğum anımda bile bir haber okuyunca ( mesela yukardaki gürcü oyuncu haberi.,) heyecanlanıp acaba mı diyoruz .yada biri gelip başkanla konuştum seneye şöyle olacak böyle olacak deyince salak gibi heyecanlanıyoruz ( kendimi kasdettim kimse alınmasın) .... sebebi basit ÇOK AÇIZ daha çok yeriz ......İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"KAYSERİ VERMİYOR!"
Trabzonspor’un son 3 sezondur peşinde koştuğu Kayserispor’un iki başarılı oyuncusu Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz için bu kulüpten olumlu yanıt alınamıyor. Tayfun Cora’yı bu kulübe bedava kiralık veren Trabzonspor’a şimdi iki oyuncuyla ilgili olarak olumsuz yanıt vermesi, ‘Vefasızlık’ olarak nitelendirildi. Kayserispor onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin daha önce Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’a, “Gökhan ve Mehmet’i satarsak ilk planda sizinle görüşeceğiz. Bu oyuncuları size vereceğiz” demesine karşın, şimdi görüş değiştirdiği ve uzlaşmaz bir tutum takındığı kaydedildi.
Gerekirse Başbakan
Önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirme kararı veren Kayserispor yönetimi, Gökhan ve Mehmet’i de ellerinde tutmayı planlıyor. Kulüp Menajeri Süleyman Hurma’da, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u önümüzdeki sezon da kadrolarında tutmaya kararlı olduklarını ve transferlerinin söz konusu olmadığını dile getirdi. Buna karşın yine de Trabzonspor yönetiminin bu iki oyuncuyu almak için son ana kadar mücadele vereceği ifade edildi. Başkan Nuri Albayrak’ın bu oyuncuları almak için gerekirse Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’ı bile devreye sokmayı planladığı dile getirildi.
oldu bizde yedik sen yaparsın yattara ile milanı satıp denizliden fatih egedik ankaragücünden sedatı alırsın
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
bunları alacağı 10 numara olsa olsa sütaş ayraniç olurİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberler hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor bana. hele yukarda adını sadece başkan ve hacıosmanoğlunun bildiği söylenen10 numara haberi tam bir bomba
BU yönetimden bu şekilde gizli kapaklı kaliteli transfer beklemek hayalciliktir...
İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum