İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Daha neyi tartisiyoruzki ????
Sakaryaspor Kulübü Başkan Vekili Rıdvan Duran, kaleci Martinez'in Trabzonspor'a transfer olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Duran, kaleci Martinez'le ilgili birçok kulüpten transfer teklifleri aldıklarını belirtti. Martinez'in transferi konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Duran, "Kaleci Martinez'in Trabzonspor'a transfer olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Martinez halen Sakaryaspor'un oyuncusudur. Oyuncumuzun başka bir takıma gitmesi söz konusu değildir" dedi.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
bjk ve feybenin kaleciye ihtiyaçları var. Bir an piyasa yapmak için kullanıldığımız hissine kapıldımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bana kalırsa üstüne Erdinç'in bonservisinide verelim alalım şu adamı. yeterki adam gibi bir kalecimiz olsun. Yıllardır kaleden çektiğimiz yeter... Zaten ne jef, ne keçeli nede büyük Trabzonspor'u sırtlayacak oyuncular değil...İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak Martineze Karsilik Bizden Jeferson,musa BÜyÜk,mustafa KeÇelİyİ İstemİŞ Sayin Gİray Bulak İstersen Takimi Verelİm Sana Bİzİm Kanat Oyuncumuz Yok Bizden Iki Tane Kanat Oyuncusu İstİyo Ne Kiymetlİ KalecİymİŞ Birakin Kalsin Adamin Degeri Artti
Bu arada kanatlara nasılsa takviye yapılacak diye söylüyorum bunları, midyata bulgura giderken evdeki pirinçtende olmayalım.
Diğer taraftan iyi bir sağ yada sol bekin tek başına takıma puan"lar" kazandırdığını yada kaybettirdiğini pek hatırlamıyorum ama iyi bir kalecinin kimlere ne puanlar kazandırdığını yada kaybettirdiğini görüyoruz..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
maRTins olayında son durum nedir uşaklar
Yorum
-
bilgilendirme için Teşekkürlerİlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez şuanda uyuyo
Yorum
-
bordoomavii
sakaryanın hocası başkanı belediye başkanı Trabzon kökenli. Neden kullanılalım.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk ve feybenin kaleciye ihtiyaçları var. Bir an piyasa yapmak için kullanıldığımız hissine kapıldım
Yorum
-
Bu mantıkla diyosun ki martinezi sırf Trabzonlu olduğu için en iyi şekilde TS verecek.....İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakaryanın hocası başkanı belediye başkanı Trabzon kökenli. Neden kullanılalım.
Saygım sınırlı,,sevgim sonsuz..Sevgiilrim seninle olsun38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgilendirme için Teşekkürler

lafımı olur yarın yeni haberler alırız artık
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
lafımı olur yarın yeni haberler alırız artık
beklemedeyiz

Yorum
-
*** Yahu şu Martinez olayı da iyiden iyiye fenomen oldu çıktı başımıza. Jefferson, Musa ve Mustafa' yı verip, üzerine de para denkleştirerek, Sakarya' nın 3 kuruşa getirttiği Martinez' i renklerimize bağlayacakmışız. Şu transferde para üstü olarak sayılan Mustafa' ya bile Sakarya' nın Martinez' e ödediğinden daha fazla para ödedik. Eğer Giray Bulak böyle bir teklifte bulunmuşsa, (ki ben inanmak bile istemiyorum) bir daha asla Trabzonspor' luluktan dem vurmasın...
Yorum
-
-
artık onlar için hayırlı olurmu onu bilemem.İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez yada jeff i olaya karıştırmayarak musayı keçeliyi hayrına verelim gitsin.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum