Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Giray Bulak Martineze Karsilik Bizden Jeferson,musa BÜyÜk,mustafa KeÇelİyİ İstemİŞ Sayin Gİray Bulak İstersen Takimi Verelİm Sana Bİzİm Kanat Oyuncumuz Yok Bizden Iki Tane Kanat Oyuncusu İstİyo Ne Kiymetlİ KalecİymİŞ Birakin Kalsin Adamin Degeri Artti Hem Bİze Kalecİ Lazim DeĞİl Suanda Yonetİm Kanat Oyuncusu Yollucagana Senin SaĞ Ve Sola Oyuncu Alman Gerekİyo.bİz ErdİnÇİ Kİralik Verdİk Sakarya Vermiyor Senin Oyuncunmu Bu Vermiyosun Kayseriye Tayfunu Verdİk Onuda Vermiyolar Oda Bizim Oyuncumuz Onuda Alamiyoruz Ozellikle Kayseriye Cok Gicik Oluyorum Biz Nasil Bunlara Futbolcu Verdik Bunlar Bize Futbolcusunu Vermez Bizde Enayi Gibi Futbolcu Kİralariz Biri Bana Aciklama Yapsin ErdİnÇ Ve Tayfun Bİzİm Oyuncumuz Neden Gerİ Alamiyoruz
    sanırım kiralık olarak futbolcu en az 2 dönem verilebiliyor.1 dönemlik kiralığa verilmiyor

Yorum

• Daha neyi tartisiyoruzki ????

Sakaryaspor Kulübü Başkan Vekili Rıdvan Duran, kaleci Martinez'in Trabzonspor'a transfer olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Duran, kaleci Martinez'le ilgili birçok kulüpten transfer teklifleri aldıklarını belirtti. Martinez'in transferi konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Duran, "Kaleci Martinez'in Trabzonspor'a transfer olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Martinez halen Sakaryaspor'un oyuncusudur. Oyuncumuzun başka bir takıma gitmesi söz konusu değildir" dedi.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bjk ve feybenin kaleciye ihtiyaçları var. Bir an piyasa yapmak için kullanıldığımız hissine kapıldım
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giray Bulak Martineze Karsilik Bizden Jeferson,musa BÜyÜk,mustafa KeÇelİyİ İstemİŞ Sayin Gİray Bulak İstersen Takimi Verelİm Sana Bİzİm Kanat Oyuncumuz Yok Bizden Iki Tane Kanat Oyuncusu İstİyo Ne Kiymetlİ KalecİymİŞ Birakin Kalsin Adamin Degeri Artti
          Bana kalırsa üstüne Erdinç'in bonservisinide verelim alalım şu adamı. yeterki adam gibi bir kalecimiz olsun. Yıllardır kaleden çektiğimiz yeter... Zaten ne jef, ne keçeli nede büyük Trabzonspor'u sırtlayacak oyuncular değil...

Bu arada kanatlara nasılsa takviye yapılacak diye söylüyorum bunları, midyata bulgura giderken evdeki pirinçtende olmayalım.

Diğer taraftan iyi bir sağ yada sol bekin tek başına takıma puan"lar" kazandırdığını yada kaybettirdiğini pek hatırlamıyorum ama iyi bir kalecinin kimlere ne puanlar kazandırdığını yada kaybettirdiğini görüyoruz.
          .
          Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
          .

Yorum

• maRTins olayında son durum nedir uşaklar

(UEFA)

Yorum

• martinez şuanda uyuyo
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                martinez şuanda uyuyo
                bilgilendirme için Teşekkürler

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk ve feybenin kaleciye ihtiyaçları var. Bir an piyasa yapmak için kullanıldığımız hissine kapıldım
                  sakaryanın hocası başkanı belediye başkanı Trabzon kökenli. Neden kullanılalım.

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sakaryanın hocası başkanı belediye başkanı Trabzon kökenli. Neden kullanılalım.
                    Bu mantıkla diyosun ki martinezi sırf Trabzonlu olduğu için en iyi şekilde TS verecek.....

Saygım sınırlı,,sevgim sonsuz..Sevgiilrim seninle olsun
                    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilgilendirme için Teşekkürler
                      lafımı olur yarın yeni haberler alırız artık
                      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lafımı olur yarın yeni haberler alırız artık

beklemedeyiz

(UEFA)

Yorum

• *** Yahu şu Martinez olayı da iyiden iyiye fenomen oldu çıktı başımıza. Jefferson, Musa ve Mustafa' yı verip, üzerine de para denkleştirerek, Sakarya' nın 3 kuruşa getirttiği Martinez' i renklerimize bağlayacakmışız. Şu transferde para üstü olarak sayılan Mustafa' ya bile Sakarya' nın Martinez' e ödediğinden daha fazla para ödedik. Eğer Giray Bulak böyle bir teklifte bulunmuşsa, (ki ben inanmak bile istemiyorum) bir daha asla Trabzonspor' luluktan dem vurmasın...

Yorum

• hayırlısı olsun...

(UEFA)

Yorum

• martinez yada jeff i olaya karıştırmayarak musayı keçeliyi hayrına verelim gitsin.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                martinez yada jeff i olaya karıştırmayarak musayı keçeliyi hayrına verelim gitsin.
                                artık onlar için hayırlı olurmu onu bilemem.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X