Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    can aynı candır kimisinde az kimisinde fazla değildir..Ne Kazım Ne Mehmet Abi ve ne de diğerlerinin canı bu çocuğunkinden değerli değil...Onlara vefasızlık yapıldı diye.....neyse...cümleler boğazda kilitli kalsın...nefes almak kadar kolay olsada,,,,ölüm kadar zor olmasını istemek daha incedir...

Bakın abicim ya da kardeşim bilmiyorum yaşınızı..benim türkçem bugünlerde hayli bozuk galiba,anlatamıyorum demek istediğimi..
    Öyle salak bir düşünceye sahip olamayacağımı az çok tahmin etmöenizi isterdim..Can candır,birini öbüründen üstün görmek aptallıktır zatenn

Can aynı can olmasa,dün gece Meduna pozisyonunda yüreğimiz ağzımıza gelmezdi zaten..

Benim elimde olsa,szymeki çoktan götürmüştüm çocuğun yanına...Sadce diyorum ki,klüpten böyle birşey beklemek en kkibar haliyle yanlış..Çünkü adamların umurunda değil can man..

Keşke çıksa bi yönetici,bu buluşmayı gerçekleise de ben de burada hepinizin huzurunda özür dilesem onlardan..Bilmem daha açık anlatabildim mi =?
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Türkiye Türk Telekom Lig A
      17:00 A. Sebatspor 0 0 Istanbul BB Devre Arası
      17:00 Elazığspor 1 0 Malatyaspor Devre Arası
      17:00 Orduspor 2 0 Samsunspor Devre Arası
      17:30 Telekomspor 0 1 Eskişehirspor 25'
      18:00 İstanbulspor 0 0 Mardinspor Başlamadı
      18:00 Kasımpaşa 0 0 Gençlerbirliği Asaşspor Başlamadı
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akçaabat Sebatspor 1-2 İ.B.B.
        İ.B.B.'nin golünü Ali Güzeldal attı.

Yorum

• Türkiye Türk Telekom Lig A
          17:00 A. Sebatspor 1 2 Istanbul BB +90'
          17:00 Elazığspor 3 2 Malatyaspor +90'
          17:00 Orduspor 2 0 Samsunspor +90'
          17:30 Telekomspor 0 1 Eskişehirspor 64'
          18:00 İstanbulspor 1 0 Mardinspor +45'
          18:00 Kasımpaşa 0 0 Gençlerbirliği Asaşspor +45'
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• radyospor.com

Vestel Manisaspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Üyesi Uzman Hekim Mustafa Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çek futbolcunun bilincinin yerinde olduğunu ve bir süre daha kontrol altında tutulacağını belirtti.
            Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde dün gece anjiyo uygulanan Meduna’nın damarlarında tıkanıklık bulunmadığını ve hayati tehlikenin söz konusu olmadığını anlatan Gürcan, şu bilgileri verdi:
            ’’Yapılan anjiyo sonucunda kalbi besleyen ön bölgedeki damarlardan birisinin adalenin içinde seyrettiği anlaşıldı. Bu futbolcunun anatomik yapısıyla ilgili ve yüzde 1 rastlanan bir durum. Tespit edilmesi de ancak anjiyo ile mümkün. Futbolcu bir enfarktüs geçirmedi, kalp ritm bozukluğuna bağlı bilinç kaybı söz konusu oldu. Hayati tehlikesinin bulunmaması bizim için çok sevindirici, ancak Meduna’nın bundan sonra futbol yaşamına devam etmesi zor görünüyor. Kardiyologların izin vermediği bir durumda bizim oyuncuyu sahaya sürme, sağlığı ile oynama hakkımız yok. Büyük ihtimalle bundan sonra futbol yaşamına devam edemeyecek.’’
            Gürcan, Lig B’de yer aldıkları dönemden bu yana Vestel Manisaspor’da sporcu sağlığı üzerinde titizlikle durduklarını, futbolcuların hormonlarına ve amino asit değerlerine kadar bakıldığını belirterek, ’’Manisa dün mükemmel bir sınav verdi. 112 mükemmel bir şekilde hastayı Devlet Hastanesi’ne getirdi. Oradaki müdahaleden sonra aynı şekilde Celal Bayar Üniversitesi’ne getirildi. Hava yolu hep açık tutuldu, oksijen kaybı olmadı. Eğer hava yolu kapansaydı Meduna belki gene yaşardı, ama herhangi bir uzvu tutmaz hale gelebilirdi. Şimdi gayet iyi durumda ve bilinci açık. Emniyet de büyük çaba sarf etti’’ dedi.
            Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp damar cerrahı Prof. Dr. Hayrettin Şirin ve Doç. Dr. Hakan Tıkız tarafından kontrol altında tutulan Meduna’yı kız arkadaşı Marteke, takım arkadaşları Holosko, Zelenka ve Johana yalnız bırakmıyor.
            Prof. Dr. Hayrettin Şirin, oyuncuya bir cerrahi müdahale yapılması gerektiğini, ancak kararı kendisine bıraktıklarını bildirdi.
            Teknik direktör Ersun Yanal da Meduna’nın çok değerli bir oyuncu olduğunu belirterek, ’’Böyle bir futbolcu şu anda Türkiye’de yok. Bir askerimi kaybettim, çok üzgünüm’’ dedi.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetim musampadan vazgecti yıllık peşinatını istemesinden dolayı
              rotayı tekrar alex se cevirdi oda 3 yıl için 250 bin dolar istemiş yönetim pahalı buldu tekrar musambaya gecmişler musampada demişki s gidin ulan siz benlen d şakmı geciyonuz demiş
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• arkadas havaalanında görmüş.. musampa ülkesine geri dönmüş.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Fatih Tekke boş geçti

A.A.

Zenit formasıyla çıktığı 2 maçta da ağları havalandıran milli futbolcu Fatih Tekke, 3. maçta Moskova takımı Satürn'e karşı gol atamadı.

Fatih Tekke, St. Petersburg'un Zenit takımına transferinden sonra çıktığı üçüncü lig maçında gol atamazken, kötü oynayan Zenit'i yenilgiden kalecisi kurtardı.

Maçta Tekke pek varlık gösteremezken, iki takım da sayısız gol fırsatlarını cömertçe harcayarak, sahadan 0-0 eşitlikle birer puanla ayrıldılar.

Tekke'nin herhangi bir açıklama yapmadığı maçtan sonra Zenit'in teknik direktörü Dick Advocaat'ın oldukça üzüntülü olduğu dikkat çekti.

Zenit, Rusya liginde 5. sırada bulunurken, rakip Moskova Satürn 11. sırada bulunuyor
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Yorum

• son dakika haberleri bitmiştir artık geçmiş olsun.aynı klüb yönetiminin yaptıgı hatalarla bu konuyu bitirdiniz
                      HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• İlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son dakika haberleri bitmiştir artık geçmiş olsun.aynı klüb yönetiminin yaptıgı hatalarla bu konuyu bitirdiniz
                        Bu sözler forum yöneticilerine mi yoksa forum daki kullanıcılara mı?

Yorum

• İlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son dakika haberleri bitmiştir artık geçmiş olsun.aynı klüb yönetiminin yaptıgı hatalarla bu konuyu bitirdiniz
                          nasıı yani??

Yorum

• Yokmu burda yeni haber hocayla falan ilgili?

Yorum

• Hocayla yok. Şöyle bir haber var:

Nobre Trabzonspor maçıyla ilk Türk maçına çıkacak
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gaziantep – Trabzon:

Fatih Tekke’nin aslında “ne demek” olduğu Trabzon’un son üç maçında kendini gösterdi. Fatih Tekke bu üç maçta ele geçirilen fırsatların yarısını gole çevirse, Trabzon 3 te 3 yapar ve yarışın içinde olurdu.

İşte büyük bir yöneticilik “başarısızlığıyla” önce malum kulübe “zorla” pazarlamak istediğiniz, sonra da türlü entrikalarla sıradan bir takıma “iyi para alduk ama” keçi boynuzuyla dışladığınız adam bugün yok ve ligin son sırasındasınız.

Bir soru; Fatih’ten aldığınız 7.5 milyon avroyu verseniz, karşılığında 1 puan veren olur mu aceba?

Nuri Albayrak yönetimi maalesef her icraatıyla kulübü küçültmeye devam etmektedir, son Musamba transferi fiyaskosu ve ardından gelen Antep yenilgisi; krizi iyice içinden çıkılmaz noktalara taşımaktadır. Sayın Albayrak; bu işi yapamayacağınız o kadar açık ki..
                                Ve inanın sizin Trabzonspor sevginizden hiç kuşku duymadım, lütfen sevginizin gereğini yapın ve takımın önünü açın sayın başkan. Bu sefer olmadı belli ki, belki başka zaman.

Gaziantep 5-1 kaybedebileceği bir maçı Trabzon stoperlerinin iki armağanı iki golle 2-1 kazandı kazanmasına ama, ilerisi için hiç umut vermedi. Kendi sahasında oynadığı maçlara kontratak düşüncesiyle çıkan futbol takımları olduğu sürece Türk futbolu bir adım ileriye gitmeyecektir. Bir takımı 11 kişiyle defans yaptırmak için yabancı hocalara gerçekten gerek var mı?

Hakem Cüneyt Çakır; babası eski hakem olan yeni hakemlerin de pekala iyi hakem olabileceğinin örneğini verdi Gaziantep’te. Demek ki marifet babada değilmiş. Bir Trabzonsporlu olarak Çakır’ı başarılı yönetiminden dolayı içtenlikle kutlarım.

Son bir hatırlatma;

Kayseri, Manisa, Gaziantep. Hapoel..

Trabzon kimi yenecek???

Lazaroni…Hiç açmayalım bu konuyu..

Sedat Tunalı'nın yazısından..............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X