Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi.
Hacıosmanoğlu, göreve geldiği günden itibaren, futbolculara sahada savaşarak mücadele etmelerini söylediğini ifade ederek, ’’Onlara ’sizin formanız büyük. Savaşarak mücadele ettiğiniz zaman da Trabzonspor’un yenemeyeceği hiçbir takım yoktur’ diyorum. Trabzonspor efsanesi, savaşarak ve mücadele ederek yaratıldı. Bu statta Liverpool, Barcelona ve Inter yenildi. Trabzonspor’un yenemeyeceği takım yok, yeter ki bu onurlu formayı giyen arkadaşlarımız, sahada savaşçı ruhuyla mücadele etsinler’’ diye konuştu.
Galatasaray karşısında iyi mücadele ederek 3-1 galip gelen oyuncuları kutlayan Hacıosmanoğlu, ’’Önümüzde deplasmanda yapacağımız CA Osasuna maçı var. Benim içimde o maçı farklı kazanacağımıza dair bir his var. İnşallah Avrupa’da da aynı savaşçı ruhumuzla mücadele ederek, Trabzonspor’a yakışır bir sonuçla Türkiye’ye döneriz’’ dedi.
adamlara bakin nasil HACIOOSMANOĞLU HÂLA MAZİDEN DEM VURUYOR gibi bise yazarlar yav
iyi dün aksam radyospor az aglamadi ama yani böyle devam etmeleri var ya insani ramazanin ilk gününde cilgina ceviriyor ins sampiyon olupda o mazi nedir gösteririz size
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Maç öncesinde olaylar çıktı
Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş-Ankaragücü maçı öncesi olaylar çıktı.
Polis, siyah beyazlı takımın otobüsüne saldıran Ankaragücü taraftarlarına, biber gazı kullanarak müdahale etti. BJK İnönü Stadı'nda bugün Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanacak maç öncesi, konuk ekibin taraftarlarını taşıyan otobüsler, siyah beyazlı takımın otobüsü ile yolda karşı karşıya geldi. Ankaragücü taraftarları, Beşiktaş takımının otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Beşiktaş taraftarları da bunun üzerine, Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüse taş atarak karşılık verdi. Polis, olaylara biber gazı kullanarak müdahale etti. Ankaragücü taraftarları, daha sonra polis kontrolünde stada alındı.
-------------
superspor.com adresinde bir de resim var...
--------------
haberi okuyun... ben şöyle anladım.. ankaragüçlü taraftarlar polis eskortuyla stada giden bjk otobüsünü gördü. sonra bu taraftarlar aşağıya indi ve taş buldular. (aynı zamanda stadın oradalar) sonra bjk otobüsünü taşladılar. sonra da otobüse bindiler ve bjk. taraftarları ankaragüçlülerin otobüsünü taşladı.
------------
bu iş nasıl oluyor ben anlamadım..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında CA Osasuna takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, yarın İspanya'ya gidecek.
Özel bir uçakla 5,5 saate yakın bir yolculuktan sonra İspanya'nın Bilbao kentine ulaşacak olan bordo-mavili kafile, daha sonra Pamplona kentine geçecek.Bordo-mavili takım, 2 saatlik yolculuğun ardından Pamplona'ya ulaştıktan sonra ilk çalışmasını gerçekleştirerek hazırlıklarını sürdürecek.
Bu arada Trabzonspor'da sakatlığı süren ve CA Osasuna maçı kadrosunda yer almayacak Yattara'nın, dün Trabzon'da MR çektirdiği ve bugün kontrol için İstanbul'a gittiği bildirildi.
Öte yandan, Trabzonspor'da futbolculara Ramazan ayı dolayısıyla oruç tutmaları konusunda herhangi bir yasaklamanın getirilmediği ve seçimin futbolculara bırakıldığı kaydedildi.
CENK ve Zafer’e Denizlispor maçında haksız yere kırmızı kart gösterildiğini öne sürerek Tahkim Kurulu’na başvurduklarını açıklayan Erciyesspor Başkan Vekili Erol Bedir, “Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, hakem hataları nedeniyle kulubümüzden özür diledi“ dedi. Erol Bedir, hakem Mehmet Fatih Gökçe’nin verdiği ve vermediği penaltılar kadar, gösterdiği kırmızı kartlarda da kendilerini isyan noktasına getirdiğini söyledi. Erol Bedir, haklarının yendiğini iddia ederken şöyle konuytu:
“Maçın devre arasında Mustafa Çulcu’yla görüştüm, hakemi şikayet ettim. Kendisi bana, hakemin iyi niyetli olduğunu söyledi. Maç bitiminde yeniden Çulcu’yla telefonla görüştüm, (Size yaptığımız şikayetlerin doğru olduğu, 90 dakikanın bitiminde ortaya çıktı) dedim. Kendisi de maçla ilgili görevlilerden aldığı bilgide hakemin hatalar yaptığını söyledi. Ama, hakemin art niyetli olmadığını, gerekeni yapacaklarını tekrarladı. Hakem adına bizden özür diledi.“
İTİRAZ ETTİLER
Samsunspor-Fenerbahçe maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan kaleci Kerem’in itiraz sonucu cezasının iptal edildiğini de hatırlatan Erol Bedir, “Bu örneği de vererek Cenk ve Zafer’e gösterilen kırmızı kart cezasının kaldırılmasını istedik. Cezaların kaldırılacağına inanıyoruz“ diye konuştu.
BEŞİKTAŞ HAZIRLIĞI BAŞLADI
Bu arada mavi siyahlı takım, Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla başladı. Öte yandan Denizlispor maçında omuzu çıkan kaleci Zafer’in ise bu hafta takımındaki yerini alamayacağı açıklandı.
KONGRE YARIN
Erciyesspor’un kongresi yarın saat 12.30’da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Yeni bir liste hazırlayacak olan Kulüp Başkanı Ahmet Çetinkaya’nın yönetim kurulunu 21’den 13’e düşüreceği öğrenildi.
//////
feybe maçı öncesi nedense Sivasspor kalecisi Petkovic ve bir oyuncusu daha kırmızı kart görür ve feybe maçında oynayamaz. Bu hafta ise bjk maçı öncesinde hatalı olduğu iddia edilen 2 kırmızı kart daha. Bu sefer kurban Erciyesspor
En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.09.2006, 14:06.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Osasuna müsabakası için İspanya’ya giden kafilemizin başkanlığını üstlenen Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Baturoğlu, tura inanarak yola çıktıklarını açıkladı.
Takımımızın Ziya Doğan’ın gelişiyle ciddi bir yükseliş sürecine girdiğini hatırlatan Baturoğlu, “Beşiktaş ve Galatasaray galibiyeti ekibimizin gerçek gücünü göstermesi açısından son derece önemli müsabakalar olarak örnek gösterilebilir. Zaman ilerledikçe çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda bir süreliğine lige ara vermeli Osasuna ile oynayacağımız UEFA kupası rövanş maçına konsantre olmalıyız” dedi.
Trabzonspor’un dış sahada da istediği sonucu alabilecek güce ve oyuncu kadrosuna sahip olduğunun altını çizen Baturoğlu, “Bu kadro bunu ispatladı yine ispatlayabilir” diye konuştu.
"Teknik heyetimizin talebi yok"
Bu arada son günlerde medyada yoğunlaşan bazı transfer haberlerine de açıklık getiren Baturoğlu, “Teknik heyetimiz transfer konusunda yönetimimizden transfer anlamında hiçbir talebi olmamıştır. Aksine her hocamız her fırsatta yeterli ve iyi bir kadroya sahip olduğunu açık açık dile getiriyor. Erdinç’in geri dönüşü ve Ayman’ın transferi gibi bir gündemimiz yoktur. Yoğun müsabaka süreçlerinde bu tarz spekülasyonlar oyuncularımızın
dikkatini dağıtabilir. Bu nedenle dikkatli davranılmasını talep ediyoruz”
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yorum