Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamin Fm deki özelliklerine göre gençlerle çok iyi çalisiyor genellikle 4-4-2 oynuyor süper taktikler yapiyor kendi yarisahasinda kapanarak oynuyor özellikleri çok guzel...

Yorum

• ya bugün t.d. olayi çözülüyomu sayin bmn ajanlari

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• refreshyapmaktan parmaklarim agridi çözülsün su olayda eve gidip yatayim

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi

refreshyapmaktan parmaklarim agridi çözülsün su olayda eve gidip yatayim

aynenn...

karaiplerde bir trazonsporlu..
          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• benim yasadigim yer biraz uzak bomba sesini duyamayabilirim diye surekli burda bekleyip refresh yapiyorum bombayi kacirmiyim diye..
            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• nereye gitti borsadan gelen paralar nereye gitti 4 büyüklük adiyla alinan paralar kulüp parasiz edebiyatiyla f.tekke satilacaksa yönetim defolup gitsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

sizden öncekilerde parasizdi ondan öncekilerde parasizdi parasiz olup kulüp yönetecek baskan adayi bol miktarda var trabzonda, biz sizi niye istedik? kulübün geliri var borçsuz denildi üstüne paramiz var vaadlerimiz var denildi[img]smileys/smiley7.gif[/img]bu adamin yazdiklari dogruysa derhal istifa etsin yönetim [img]smileys/smiley7.gif[/img]
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Bende bogaz köprüsüne gidiyorum, ya Albayragi kurtaririm, yada bende onunla a$agiya atlarim.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bugün çözülür mü bilemiyorum arkadaslar. Detayi bir önceki sayfda verdim. Isimler orada. Edited by: kutoz

Yorum

• Aferin yonetime (eger gercekse) [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Kel Ziya geliyor anlasildi

Yorum

• merak etme arkadasim en az bir hafta sürer[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• istifa etmezler adamim etmezler hepsi ayni bunlarin ..

paramiz var trabzonspor asigiyiz diye geldiler reklamlarini yapiyorlar ..

kismet degilmis diyecekler daha sonra da ..

ne stad ne yildiz ,,,hikaye hikaye anlatmasinlar bana ,,

ilk once ozur dilesinler 48 saat icinde bombalar patlayacak diyen yonetici abimiz..

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

nereye gitti borsadan gelen paralar nereye gitti 4 büyüklük adiyla alinan paralar kulüp parasiz edebiyatiyla f.tekke satilacaksa yönetim defolup gitsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

sizden öncekilerde parasizdi ondan öncekilerde parasizdi parasiz olup kulüp yönetecek baskan adayi bol miktarda var trabzonda, biz sizi niye istedik? kulübün geliri var borçsuz denildi üstüne paramiz var vaadlerimiz var denildi[img]smileys/smiley7.gif[/img]bu adamin yazdiklari dogruysa derhal istifa etsin yönetim [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Hocam o parayi atay aktug yönetimi çar-çur etti...Yani bu yönetim degil...

Örnek 1-A)Tomas JUN...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Çok ilginç Taki Dogan denen meymenetsiz, iktidar yalakasi herif hangi sebeple böyle bir yaziyi kaleme almis olabilir.

''Türkiye?nin futbol fabrikasi Trabzonspor?dan uzun yillardir böyle kapasiteli bir futbolcu yetismedi. Öyleyse, ligin dört büyüklerinden biri olan Trabzonspor?a bu kapasitede bir golcü gerekli degil mi? Elbette gerekli. Ancak Trabzonspor?un kasasi tam takir kuru bakir''

Ey gafil sen nerden biliyorsun Trabzon'un kasasini sizin ne zaman Trabzonla isiniz oldu.Nuri Albayaragin cebinden çikan paranin hesabini tutmak sana mi kaldi.Sen kimsinde Trabzon hakkinda böyle bir yaziyi kaleme alabiliyorsun.

Taki Dogan AKP hükümeti is basi yaptigindan beri,AKP'nin ve Rte'nin en büyük kalemsörüdür.Aklima en basindan beri dile getirdigimiz sorular takilip duruyor.Neyse;zaten en kisa zamanda bu sorulara çogumuz yanit bulacagiz

Taki Dogan, Trabzon'un çocuklari senin gibi yalaka,yilisik kalemsörleri çok gördü.Senin gibi adamlara kolay kolay pabuç birakmaz bu memleket.
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• 01 Haziran 2006 16:20

Bordo-mavili takimin 3-4 yabanci teknik adam ile görüsme halinde oldugu ve birkaç gün içinde bunlardan biriyle anlasabilecegi bildirildi.

Trabzonspor'da teknik direktör arayislari sürüyor.

Bordo-mavili takimin 3-4 yabanci teknik adam ile görüsme halinde oldugu ve birkaç gün içinde bunlardan biriyle anlasabilecegi bildirildi.

Karadeniz ekibinin talip oldugu tek yerli ismin Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal oldugu, ancak 750 bin Avro tutarindaki tazminati nedeniyle transferinin gerçeklesmedigi kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün, basinda çikan yerli isimlerle ilgilenmedigi ve yabanci teknik adam transferi düsündügü ögrenildi.

Kulüp asbaskani Hasim Sayitoglu da teknik direktör konusunda son asamaya geldiklerini belirterek, ''Birkaç gün içinde bu çalismalarimizi noktalayacagiz. Son asamaya getirdigimiz teknik direktörlerin biriyle birkaç gün içinde anlasacagimizi düsünüyoruz'' diye konustu.

Internetspor.com

BEKLEMEYE DEWaM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X