Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz dalga geçiyoruz ama gese büyük ihtimal juninho yu alıyormuş. sabahtan kanal 7 haberlerinde söyledi. olimpic lyon gözden çıkarmış canaydın ortaya bi servet koymuş eğer juninho ikna edilebilirse olacakmış. yani son söz juninho ya kalmış.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz dalga geçiyoruz ama gese büyük ihtimal juninho yu alıyormuş. sabahtan kanal 7 haberlerinde söyledi. olimpic lyon gözden çıkarmış canaydın ortaya bi servet koymuş eğer juninho ikna edilebilirse olacakmış. yani son söz juninho ya kalmış.
      abi sana tek bi sorum olacak sen salatasaraylımısın yoksa trabzonspor'lumusun bizene galatasarayyın transeferinden bize junyodan biz kendi takımızın transerleri hem de buraya sadece ve sadece trabzonspor haberleri yazılacak bu haber 2 karsıma cıkyo baldaloglundan istegim bu mesajlerın silinmesidrirbunlar bize zarar veriyo bu tur mesajları lutfen ama lutfen yazmayın saygılarımlaaaa
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi sana tek bi sorum olacak sen salatasaraylımısın yoksa trabzonspor'lumusun bizene galatasarayyın transeferinden bize junyodan biz kendi takımızın transerleri hem de buraya sadece ve sadece trabzonspor haberleri yazılacak bu haber 2 karsıma cıkyo baldaloglundan istegim bu mesajlerın silinmesidrirbunlar bize zarar veriyo bu tur mesajları lutfen ama lutfen yazmayın saygılarımlaaaa
        bir daha hangi takımın taraftarı olduğumu sorgulama bunu başkasına da yapma. iyi oyuncu hangi takımda olursa seyrederiz. febe hariç. önemli bi haber diye burda söyledim sen juninho nun kim olduğunu biliyonmu.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kayserispor'dan hakem tepkisi...

Kayserispor yönetimi, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçına atanan hakeme tepki gösterdi.
          Kayserispor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Gaziantepspor maçının hem UEFA Kupası’na katılmak için mücadele eden takımları, hem de küme düşmeme mücadelesi veren en az 10 takımı ilgilendirdiği belirtildi.
          Bugüne dek sporda anarşi ve kaos yaratmamak için Kayserispor’un sabırlı olduğu belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
          "Haftanın en önemli müsabakasına ismi spor camiasında tedirginlik yaratan bir hakemin atanması, kulübümüzü ciddi şekilde rahatsız etmiştir. Ayrıca, bu haftaki hakem atamalarına Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki en üst düzey kişilerin de müdahale ettiği söylentileri ayyuka çıkmıştır. Bugüne dek kulübümüz ligin ve kupanın tüm kritik eşiklerinde geri itilmiştir. Ancak, biz hep sabırlı olduk. Anlıyoruz ki bizim fair play anlayışımız Türk futboluna her gün yara veren sistemin işleticilerinin umurunda bile değildir. Oynayacağımız müsabakada, şüphelerimizi doğrulayacak en ufak bir hareket olması halinde, sahadan çekilmek veya bir sonraki maça gitmemek gibi demokratik haklarımızı hukuk çerçevesinde kullanmayı kulübümüz gözden geçirecektir." Yayıncı kuruluşun maçı canlı yayınlar gibi çok sayıda kamerayla görüntülemesinin de istendiği açıklamada, böylece maçta yaşananların tam olarak ortaya konabileceği kaydedildi.
          Pazar günü Kayseri’de oynanacak Kayserispor-Gaziantepspor karşılaşmasına hakem Çetin Sarıgül görevlendirilmişti.
          Adamlar ne olursa olsun hakem üzerinde baskı yaratmak istiyor. Bizimkiler de sus pus otursular, maç izmir'e alınmış bir tane sesini çıkaran oldu mu ! Yazık !...
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir daha hangi takımın taraftarı olduğumu sorgulama bunu başkasına da yapma. iyi oyuncu hangi takımda olursa seyrederiz. febe hariç. önemli bi haber diye burda söyledim sen juninho nun kim olduğunu biliyonmu.
            biliyorum ama sunu bilmeni isterimki abi bu gunlerde 3 buyuklerin haberlerini cok duyunca cok ama cok sinirleniyom gs fb bjk adını duydumu degilresim geliyo ozur dilerim senden kusura bakama abi bizi ilgilendirmedigi icin yazdım fb bunu almıs gs bunu almıs bjk bunu almıs bizi ilgilendirmez hem bu başlık altında sadece mj atıyoz bunladan sonraki mj ozelden atarsın abi daha yazmayalım kullaralara uyalım uymayanları uyaralım saygııılarr
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Tomas Jun son hafta maçında gol atmış

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tomas Jun son hafta maçında gol atmış
                nasıl olacağını tahmin ediyorum..birisi vurmuştur kaleciden dönen topu jun direğe nişanlamıştır sonra şansa top yine junun önünde kalmıştır bu sefer vurduğunda kaleciden sekip gol olmuştur...

Yorum

• Flaş! İzmir'de Patlama

Cumhuriyet Mitingleri'nin son halkasının yapılacağı İzmir'de flaş gelişme. Bornova Pazar yerinde patlama meydana geldi. Çok sayıda ambülans olay yerine sevkedildi.

Patlamada yaralananların Ege Üniversitesi hastanesine kaldırıldığı belirtiliyor.

7-8 yaralının olduğu belirtiliyor. Olay yeri polis kordonu altına alındı. Cumartesi kurulan pazar yerinde pazarın kurulma aşamasında iken patlama meydana geldi. Vatandaşlar patlamanın bomba olduğunu ileri sürüyorlar. Olay yerinden bir vatandaşın verdiği bilgiye göre patlamada bir vatandaşın bacağı koptu. Pazar yerinde giyim eşyasının satıldığı bölümde patlama meydana geldiği belirtiliyor.

Yaralıların daha çok pazar esnafı olabiliceği belirtiliyor. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede. Bornova Belediye Başkanı olay yerine geldi

Yorum

• "Bize kongre yakışmaz"

Trabzonspor'da yönetimdeki sorunlar, Fenerbahçe maçının sonuna kadar ertelenirken Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, "Deplasmanda kazanıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi. Ligde kalan son 3 maçlarını kazanmaları halinde UEFA Kupası'na katılacaklarına inandığına değinen Albayrak şöyle konuştu: "F.Bahçe maçını alıp ligi de 4. bitirerek UEFA Kupası'na katılma hedefimizi devam ettireceğiz. Son 3 maçımızı kazanırsak UEFA Kupası'na gideceğimize inanıyorum."

Başarı için istikrar şart
                    Bu yıl şanssızlıklar yaşadıklarını kaydeden Albayrak, "Bunlar futbolda olağan şeyler. Hakem hataları oldu, futbolcu sakatlanmaları oldu, bir sürü eksiklikler oldu. Yönetim olarak bizim de hatalarımız oldu ve bugünlere gelindi. Şu anda kongreye gitmenin kulübe fayda sağlamayacağına inandık. Genel kurullar sonrasında futbolcu, hoca ve yönetim istikrarları sağlanamayınca çok dağınık durumlar ortaya çıkıyor. Başarı için istikrar şart" dedi.

Kongre yakışmazdı
                    Kongre yapmanın Trabzonspor'a katkı sağlamayacağını ifade eden Albayrak, "Kongre yapmanın faydalı olacağına inansaydık 1 ayda kongreye giderdik. 6 ay içinde 2 kongre yapmak Trabzonspor gibi büyük kulübe yakışmazdı" dedi. İstifa edeceklerini söyleyen Serhat Akçay, Faruk Kanca ve Köksal Güney'in yerine yedek yönetim kurulu üyeleri Abdullah Başer, Güven Küçükosman ve Muhammet Mısır'ın geleceği öğrenildi.

12.05.2007
                    Kaynak : Hürriyet
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Trabzon'un şansı Fener'e tutmuyor!

Fenerbahçe ile Trabzonspor, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle yarın İzmir'de yapacakları lig maçıyla birlikte, 95. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974 tarihinde yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 33 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip, 65 lig, 10 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 94 maçtan 35'ini kazanırken, bordo-mavili ekip bu süre içinde 34 galibiyet elde etti. Taraflar 25 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe'nin toplam 112 golüne, Trabzonspor 110 golle karşılık verdi.

LİGDE DE FENERBAHÇE ÖNDE
                      Fenerbahçe ile Trabzonspor, Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek 65 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 25, Trabzonspor 20 galibiyet alırken, 20 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin ligdeki 83 golüne, Trabzonspor 72 golle yanıt verdi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
                      FENERBAHÇE EVİNDE ÜSTÜN
                      Fenerbahçe, cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı maç öncesi, ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda Trabzonspor'a üstünlük kurdu. İki takım arasında şimdiye dek İstanbul'da yapılan toplam 46 resmi ve özel maçta Fenerbahçe'nin 22, Trabzonspor'un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Taraflar İstanbul'daki 13 maçta da eşitliği bozamadı. İstanbul'da Fenerbahçe 70, Trabzonspor ise 49 gol attı. İki takım arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında ise Fenerbahçe'nin 15, Trabzonspor'un 6 galibiyeti bulunurken, 11 maç da berabere sonuçlandı.
                      TRABZONSPOR, DEPLASMANDA GALİBİYETİ UNUTTU
                      Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında, son yıllarda deplasmanda yaptığı maçlarda oldukça zorlanıyor. Bordo-mavili ekip, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı toplam 15 maçta yalnızca 1 kez galip gelebildi. 20 Mart 1993 tarihinde Kadıköy'de yapılan lig maçında rakibini 1-0 yenen Trabzonspor, bu tarihten sonra Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı 13 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 jübile maçı olmak üzere toplam 15 karşılaşmadan 11'ini yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, yalnızca 23 Ağustos 1997'de yapılan lig maçını 3-1'lik skorla kazanabildi. Bordo-mavili ekip, bu süre içinde kalesinde 32 gol görürken, rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Fenerbahçe, aynı sürede Trabzonspor ile yaptığı 15 maçta da gol attı.
                      SON 8 SEZON
                      Trabzonspor, son 8 sezonda Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı maçlarda 7 yenilgi, 1 beraberlik alarak, sadece 1 puan toplayabildi.
                      Trabzonspor'un galibiyete hasret kaldığı son 8 sezonda Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
                      1998-99: Fenerbahçe - Trabzonspor: 1 - 0
                      1999-00: Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 1
                      2000-01: Fenerbahçe - Trabzonspor: 5 - 2
                      2001-02: Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 0
                      2002-03: Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 2
                      2003-04: Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 1
                      2004-05: Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 1
                      2005-06: Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 2
                      EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
                      Fenerbahçe, Trabzonspor'u 5 Mart 1989'da Kadıköy'de 5-1 gibi açık farklı skorla yendi. Bu sonuç, iki takım arasında bugüne dek yapılan maçlardaki en farklı skorlu galibiyet olarak da tarihe geçti.
                      Sarı-lacivertliler ayrıca 26 Ekim 1991'de Kadıköy'deki lig maçını 4-1, 2000-2001 sezonunda İstanbul'daki lig maçını 5-2, 2001-2002 sezonunda ise yine İstanbul'daki lig maçını 3-0 kazandı.
                      Trabzonspor ise Fenerbahçe karşısındaki tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerini, 11 Ağustos 1992 tarihinde Kadıköy'de Şenol Çorlu'nun jübile maçında 4-1, 26 Aralık 1976 ve 9 Mart 1991 tarihlerinde de Trabzon'daki lig maçlarında 3-0'lık sonuçlarla aldı.
                      EN GOLLÜ MAÇLAR
                      İki takım arasındaki en gollü maç, 6 Ekim 1990'da Fenerbahçe Stadı'nda yapıldı. Toplam 8 gol atılan lig maçında, Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 5-3 yendi. Bordo-mavililer ayrıca 21 Mayıs 1994'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan Başbakanlık Kupası maçında ve 6 Nisan 1997'de yine Trabzon'daki lig maçında rakibini 4-3'lük skorlarla yendi. Fenerbahçe ise 17 Ekim 1992'de Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki gol düellosundan 4-3 galip ayrılırken, 2000-2001 sezonunda İstanbul'daki lig maçını 5-2 kazandı.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• izmir fenerin korkulu ruyasi
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• SAHADA KONUŞUN

Hüseyin yarın takımın yine en büyük kozu olacak

Trabzonspor bir haftadır hem yönetimsel hem de takımsal olarak medyada boy gösterdi. F.Bahçe ise sessizliğiyle dikkat çekti.Peki bu ortamdan futbolcular ne kadar etkilendi?

HERKES KONUŞUYOR
                          Trabzonspor bir Derbi maçı öncesi yaşayabileceği her türlü olumsuzluğu yaşadı. Yönetimdeki karışıklık ve üst üste gelen açıklamalar camianın moralini bozarken son olarak bazı yöneticilerin istifa noktasına gelmeleri herkesi gerdi.Peki böyle bir ortamdan futbolcular nekadar etkilendi? Menajer Necmi Perekli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada başta takım kaptanı Hüseyin Çimşir olmak üzere Gökdeniz ve Ceyhun la konuştuğunu belirterek “Hepsi profesyonel ve tecrübeli oyuncular.Çıkıp sahada gereğini yapmaya hazırlar”diyerek sorun yaşamadıklarını açıkladı.

HACIOSMANOĞLU DOPİNGİ
                          Trabzonspor yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu bugün İzmir’e giderek futbolculara moral verecek.Futbolcuların özellikle yanlarında görmek istediği Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada F.Bahçe maçının camia açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek “ Bu maç benim içinde çok önemli hale geldi.Orada mahçup olmak istemiyoruz.İnşallah iyi bir netice alırız”diye konuştu.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Kırgınlıklar son bulsun

Bordo-mavililer, Trabzonspor'un yeni başkan yardımcılarından İbrahim Baturoğlu, kenetlenme çağrısında bulundu. Baturoğlu, "Bir yerde başarının gelebilmesi için bu tür tartışmaların olması doğal. Tartışarak doğruyu bulmamız lazım. Şimdi Trabzonspor'un kenetlenme zamanı" mesajlarını verdi.

Fotomaç
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İDEAL KADRO SAHADA

ZİYA DOĞAN, kafasındaki 11’i şekillendirdi. Sakatlıklar nedeniyle savunmada fazla revizyona gidemeyecek olan Doğan

Kalede Tolga, sağda Ferhat, stoperde cezası dolan Çağdaş ve Erdinç, sol kenarda ise Celaleddin’i oynatacak. Orta sahanın sağında en çok güvendiği isimlerden olan Gökdeniz’e görev verecek olan Doğan, Hüseyin’i Ayman'ın yanına çekecek. Solda Yattara’yı oynatması beklenen Doğan'ın gol yollarındaki umutları ise Ceyhun ve Umut olacak. Yedek kulübesinde ise Ersen ve Ömer Rıza, Doğan’dan forma şansı bekleyen isimler.

Taka

Yorum

• “HER ZAMAN HAZIRIM”

Trabzonspor'da son haftalarda sergilediği performans ile dikkat çeken futbolcular arasında olan Ömer Rıza

ÇALIŞAN KAZANIR

Trabzonspor'da son haftalarda sergilediği performans ile dikkat çeken futbolcular arasında olan Ömer Rıza, Trabzonspor'da şu ana kadar çok zor bir dönem geçirdiğini ifade ederek, "3 -4 ay bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık iyileştim, sezon bitti ama olsun. Aslında son iki 2 ay hazırdım ama hocanın gözüne giremedim. Belki taktiksel anlamda başka bir şey düşündüğü için beni oynatmadı. Bunu bilemiyorum. Ama ben yine de çalıştım. Hocanın gözüne girmek benim için çok önemli değil, her zaman çalışan kazanır. Türkiye'de herkes beni tanıyor, Ömer Rıza ne yapar ne yapamaz biliyor. Ben gelecek sezonda Trabzonspor formasını giymek isterim. Sözleşmem de devam ediyor” dedi.

Taka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X