Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Fenerbahçe maçları çok önemli"

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, hiçbir maçın kendisi için özel olmadığını söyledi.

Ceyhun Eriş, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının iyi bir maç olacağını düşündüğünü belirterek, "Bizim galibiyete daha fazla ihtiyacımız var. Fenerbahçe'nin bir maç kaybetme lüksü var.

Çünkü şu an en yakın rakibi ile arasında 5 puan fark var. UEFA Kupası'na katılma şansımızı sürdürmemiz için bizim kalan 3 maçımızı kazanmamız gerekiyor. O yüzden bu maç bizim için çok daha önemli. Ayrıca, burada halkın ve taraftarın, Fenerbahçe maçlarına karşı özel bir ilgisi var. Bizim için bu açıdan da ister istemez önem kazanıyor.

Hem lig hem kupada taraftarımızı mutlu edemedik. Fenerbahçe maçı bizim için taraftarımızı mutlu etmek için telafi maçı olacak. Az da olsa UEFA Kupası'na katılma şansımızı devam ettirmek için bu maç bizim için çok daha önemli" dedi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının tarafsız sahada oynanacak olmasının kendileri için avantaj gibi gözüktüğünü belirten Ceyhun, şöyle konuştu: "Bu maçın tarafsız sahada olması bizim açımızdan avantaj gibi, çünkü Trabzonspor'un İzmir'de çok taraftarı var. O yüzden güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah, kazanan taraf biz oluruz."

Her takım için büyük maçların çok önemli olduğunu anlatan Ceyhun, şöyle konuştu: "Ben Fenerbahçe'de oynadığım dönemde Trabzonspor maçları çok önemliydi. Burada da Fenerbahçe maçları çok önemli.

Aynı şekilde Beşiktaş ve Galatasaray ile oynasanız büyük maçlar diğer maçlardan daha önemli. Çünkü ezeli bir rekabet var arada. Sürekli 4 kulüp şampiyonluk için mücadele ediyor. Anadolu takımları ile oynanan maçların da mutlaka önemi var. Ama büyük maçlar seyirci açısından daha fazla büyük bir kitle tarafından merak edildiği için daha bir önem kazanıyor. Fenerbahçe-Trabzonspor maçı her iki taraf için de aynı derecede önemli."

Ligde ikinci yarı başladığından bu yana belli dönemlerde sakatlıkların yaşandığını belirten Ceyhun, sözlerine şöyle devam etti: "Futbolun içinde olan bir durum, doğal karşılamak lazım. Sonuçta bu çok büyük bir mazaret değil. Kadroda 25-26 tane oyuncu var.

Ama bizim şu an bu sayımız yok. Sakatlıklar nedeniyle 16-17 kişi maçlara çıkıyoruz. 18'i zor buluyoruz ama sonuçta bu mazeret değil. Sahaya çıkan herkes Trabzonspor formasının başarısı için ter döküyor. Elinden geleni yapıyor."
    Her maça gol atmak veya attırmak için çıktığını ifade eden Ceyhun, maçlara iyi oynamak için çıktığını söyledi.

Hiçbir maçın kendisi için özel olmadığını anlatan Ceyhun, sözlerini şöyle tamamladı: "Bütün maçlara üst düzey konsantre oluyoruz ama Fenerbahçe maçı var diye ekstra bir konsantre olmuyorum. Antalyaspor maçına nasıl motive oluyorsam, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarına da aynı şekilde konsantre oluyorum. Seyirci açısından bakınca daha farklı oluyor. Maçların havası farklı olduğu için ister istemez bazı şeyler değişiyor ama benim konsantrasyonumu değiştirmiyor."

11.05.2007

Kaynak : İHA
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MUSAMPA MUHTIRASI

“Ya 2 yıl daha oynarım ya da 2 yıllık paramı
      alır giderim”

KALSA DA SORUN GİTSE DE
      Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Musampa’nın gönderilmesi durumunda yüklü miktarda tazminat ödeyeceği öğrenildi. Musampa, “Ya iki yıl daha oynarım ya da paramı alır giderim” dedi. Bordo-Mavili takıma 1 milyon 400 bin Euro’ya mal edilen Gango asıllı Hollandalı futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi var. Yıllık 900 bin Euro alacak olan Musampa sezon başında 500 bin Euro peşin para almış 400 bin Euro’yu da ayda 40’ar bin Euro maaşla alıyor. Bilindiği gibi bu oyuncunun transferinde Musampa için bonservisi elinde olduğu halde kendisine 300 bin Euro hava parası ödenmiş menajerine de 200 bin Euro verilmişti.
      dogruuuuuu akçaabata hadeee
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Gerets ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da aylardır teknik direktör Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı tartışılıyor.
        Başkan Özhan Canaydın, Gerets ile sözleşme yenilemesi bile bu tür haberleri önleyemezken, futbolun patronu olan asbaşkan Adnan Polat'ın, Belçikalı teknik adama soğuk olması, Gerets ile Galatasaray'ın bağlarını koparma durumuna getirdi.

Galatasaray'ın gelecek sezon Erik Gerets ile yol ayrımına geldiği ise her geçen gün netleşiyor. Galatasaray yönetimi, Erik Gerets'in ev sahibine haber gönderip, Belçikalı teknik adamın kira kontratını yenilemeyeceklerini bildirdi. Böylece, sarı kırmızılı yönetimin Belçikalı hoca ile gelecek sezon çalışmayacağı kesinlik kazandı. Erik Gerets'in de bu tür olaylardan etkilendiği ve dün yaptığı basın toplantısında, "Gelişmeler başka türlü olursa, seneye tatil yaparım" diyerek yönetimin bu kararının Belçikalı teknik adam için sürpriz olmayacağını belli etti.

Ancak Gerets'in Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana gibi davranmayıp, bir yıllık kontratının karşılığı olan 1 milyon 400 bin Euro almadan kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmayacağı öğrenildi. Böylece başkan Özhan Canaydın'ın yönetim kuruluna danışmadan Gerets ile mukavele yenilemesinin sarı kırmızılı kulübe faturası 1 milyon 400 bin Euro'ya mal olacak.

11.05.2007
        Kaynak : DHA

Bizimkiler devreye girselerde Geretsle anlaşsalar bu adam Belçikalı değerini bilemiyor cinconlar adam hucum oynuyor deli gibi

Yorum

• Arkadaşlar çok önemli bir röpartaj bakalım ne diyecek musampa

Yorum

• 3 İSTİFA Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan toplantıda görevlerini iade eden yöneticilerin yerine yeni atamalarını gerçekleştirdi. "İSTİFALAR BAŞLADI"
            Daha öncede İbrahim Hacıosmanoğlunun birlik olduğumuz dediği yönetiim kurulu üyelerinden Faruk Kanca,Köksal Güney ve Serhat Akçay yönetim kurulundan istifa ettiği öğrenildi.Yönetim Kurulunun ise devam kararı aldı.
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ersen ve Umut iddialı konuştu

Trabzonspor'un golcü futbolcuları Umut Bulut ve Ersen Martin, ligde kalan 3 maçı kazanıp, UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söylediler.

Trabzonspor'un golcü oyuncuları Umut Bulut ve Ersen Martin, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundular. Golcü futbolcu Umut Bulut, takım olarak gerçek güçlerini sahaya yansıttıkları zaman neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini belirterek, Fenerbahçe maçında da aynı gücü gösterip kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

Sahaya her maçta kazanmak için çıktıklarını belirten golcü futbolcu Umut Bulut, "Fenerbahçe maçını da kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz geriye kalan 3 maçımızı kazanmak ve rakiplerimizin durumuna göre UEFA şansımızı zorlamak istiyoruz.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçları her zaman çok çekişmeli geçmiştir, kimin kazanacağı belli olmaz. Biz takım olarak kendi gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Yine aynı şekilde ikinci yarıda yakaladığımız çıkışı Fenerbahçe maçında gösterip rakibimizi yenmek istiyoruz" diye konuştu.

"Gol atmak için elimden geleni yaparım"

Her maça gol atmak için çıktığını ifade eden Umut Bulut, "Ben her maç gol atmak için elimden geleni yaparım. İnşallah Allah nasip ederse, Fenerbahçe'ye gol atmak istiyorum. Güçlü ileri uç elamanlarına sahibiz, biz kendi gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman kimle oynarsak oynayalım önemli değil, önemli olan bizim kendi yapacağımız işler. Fenerbahçe güçlü bir takım, ama galip gelen taraf biz olacağız" dedi.

Şampiyonluk yarışının son maça kadar devam edebileceğini belirten Umut Bulut, "Futbol 3 ihtimalli bir oyun, tabiki Fenerbahçe karşısında yenilmek istemiyoruz. Bizim maçta galip gelmeleri halinde şampiyonluk turu atma gibi bir durumları da var, ama futbol bu, neyin ne olacağı belli olmaz. Son maça kadar bu iş devam edebilir. Geçen seneki Galatasaray örneği var önümüzde. Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlar Fatih Tekke'yi seviyor"

Bordo-mavili taraftarların maçlarda 'Fatih Tekke' diye bağırmasının ona duyduğu sevgiden kaynaklandığını belirten Umut Bulut, "Bu durumun benimle hiçbir ilgisi yok. Fatih Tekke, Türkiye'nin en iyi futbolcularından birisi, burada doğmuş, burada yetişmiş birisi, taraftarlar Fatih Tekke'yi seviyor.

Ondan dolayı sevgileri var. Futbolculuğu zaten tartışılmaz, taraftarlar onu sevdiği için bağırıyorlar, benimle bir problemleri olduğunu zannetmiyorum. Benim en büyük hedefim Trabzonspor'da Fatih Tekke gibi bir Şota gibi iz bırakmak istiyorum. Takımın başarılı olması ve kazanması için elimden geleni yapacağım. Ben de onların konumuna gelebilirsem ne mutlu bana" diye konuştu.

Ligin bitmesine 3 hafta olduğunu, kalan maçlarda da gol atmak için elinden geleni yapacağını belirten Umut Bulut, "Her maç hedefim gol atmak. 19 golle gol krallığını önden götüren Alex'i yakalamak kolay değil, ama atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Takımda birlik ve beraberlik olduğu zaman bu futbolcuya olumlu yansıyor. Böyle olduğu zaman başarı da geliyor.

İkinci yarıda en çok puan kazanan takımlardan biriyiz. İlk yarı kötü bir dönem geçirdik. Takım iyi olduğu zaman ben de iyi oluyorum. Takım kötü olduğu zaman ben de etkileniyorum. Ondan dolayı bir uyuşmazlık oldu. Çok iyi oturmuş bir kadroya sahibiz. Önümüzdeki sezon bu kadro ile şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız" ifadelerini kullandı.

"Biz büyük maçları seviyoruz"

Bu sezon Bordo-mavili forma altında ligde 10 gole imza atan golcü futbolcu Ersen Martin de, Fenerbahçe karşısında rahat bir şekilde maça çıkacaklarını belirterek, "Biz Fenerbahçe karşında daha rahat bir şekilde maça çıkacağız. Fenerbahçe bu maçı kazanırsa şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyecek. Bizim de hedefimiz UEFA Kupaları'na katılmak.

Bunun için de kalan maçlarımı kazanmamız lazım. Ama biz büyük maçları seviyoruz. Çok iyi motive oluyoruz. Maça gelip bizi destekleyecek taraftarımızla Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçında Teknik Direktör Ziya Doğan'ın görev vermesi halinde elinden geleni yapıp gol atmak için çalışacağını belirten Ersen Martin, "Çok zor bir maç olacak, pozisyon bulmakta da belki zorlanırız, ama eğer hocam görev verirse biz elimizden geleni yapıp gol atmaya çalışacağız. Ben de bu tür maçları seviyorum" dedi.

"F.Bahçe şampiyonlukta daha avantajlı"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk için büyük bir avantaj sağladığını belirten Ersen Martin, "Fenerbahçe, Beşiktaş'ı BJK İnönü Stadı'nda yenerek bir avantaj sağladı. Arada 5 puan gibi bir fark var. Kendi sahalarında oynayacakları maçları var. Onun için ben Fenerbahçe'yi şampiyonluk için daha avantajlı görüyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bu sezon Trabzonspor'un attığı 48 golün 24'üne imza atan Umut Bulut ve Ersen Martin, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi de Teknik Direktör Ziya Doğan'ın en büyük iki kozu olacak. Umut Bulut, bu sezon Bordo-mavili forma altında 14 gol atarken, Ersen Martin ise 10 gol kaydetti.

11.05.2007
              Kaynak : İHA

Yorum

• Cirkeflige basladilar!!

Kayserispor'dan hakem tepkisi...

Kayserispor yönetimi, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçına atanan hakeme tepki gösterdi.
                Kayserispor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Gaziantepspor maçının hem UEFA Kupası’na katılmak için mücadele eden takımları, hem de küme düşmeme mücadelesi veren en az 10 takımı ilgilendirdiği belirtildi.
                Bugüne dek sporda anarşi ve kaos yaratmamak için Kayserispor’un sabırlı olduğu belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
                "Haftanın en önemli müsabakasına ismi spor camiasında tedirginlik yaratan bir hakemin atanması, kulübümüzü ciddi şekilde rahatsız etmiştir. Ayrıca, bu haftaki hakem atamalarına Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki en üst düzey kişilerin de müdahale ettiği söylentileri ayyuka çıkmıştır. Bugüne dek kulübümüz ligin ve kupanın tüm kritik eşiklerinde geri itilmiştir. Ancak, biz hep sabırlı olduk. Anlıyoruz ki bizim fair play anlayışımız Türk futboluna her gün yara veren sistemin işleticilerinin umurunda bile değildir. Oynayacağımız müsabakada, şüphelerimizi doğrulayacak en ufak bir hareket olması halinde, sahadan çekilmek veya bir sonraki maça gitmemek gibi demokratik haklarımızı hukuk çerçevesinde kullanmayı kulübümüz gözden geçirecektir." Yayıncı kuruluşun maçı canlı yayınlar gibi çok sayıda kamerayla görüntülemesinin de istendiği açıklamada, böylece maçta yaşananların tam olarak ortaya konabileceği kaydedildi.
                Pazar günü Kayseri’de oynanacak Kayserispor-Gaziantepspor karşılaşmasına hakem Çetin Sarıgül görevlendirilmişti.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!... 10/5/2007 19:54 P { margin: 0px; }
                  Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu.

İzmir’de oynanacak ve ligin kaderini büyük ölçüde belirleyecek karşılaşmada, Kamil Abitoğlu düdük çalacak.
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!... 10/5/2007 19:54 P { margin: 0px; }
                    Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu.

İzmir’de oynanacak ve ligin kaderini büyük ölçüde belirleyecek karşılaşmada, Kamil Abitoğlu düdük çalacak.

Fenerin 2 Deplasman macini Yönetti.

Bursaspor - Ezikbahce: 0 - 4
                    Antep - Ezikbahce: 0 - 2

Fenere ilk Penaltiyi calan Hakem (tabi bu Sezon).

Ama biz Gayserililerin aksine aglamiyoruz.

Su günlerde herkese Emzik dagitmamiz lazim
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Lucescu: Türkiye'de çalışmayı seviyorum...

DHA

Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana'nın sezon sonu görevini bırakacağını açıklamasının ardından, yeni teknik adam arayışlarına giren siyah beyazlılarda ilk aday olarak göze çarpan Mircea Lucescu, Türkiye'de çalışmayı sevdiğini söyledi. Rumen teknik adamın yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'tan bugüne kadar resmi bir teklif almadığını, ancak adının yeniden Siyah Beyazlı kulüp ile anılmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
                      Lucescu son günlerde kendisini Türkiye'de bir çok insanın aradığını ama, hiç kimseye net bir şey söyleyemediğini de belirtirken, Ukrayna'da ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk şanslarının zora girdiği, ama Ukrayna kupasında da oynayacakları finali kazanmak istediklerini vurguladı. Böyle bir ortamda önümüzdeki sezonun planlarını yapmak istemediğini de belirten Lucescu, Ukrayna kupasını kazandıktan sonra daha rahat düşüneceğini kaydetti. Ayrıca Rumen teknik adam bugün Shakhtar Donetsk ile yapacağı antrenmandan önce Ukraynalı basın mensuplarının karşısına çıkacak. Lucescu'nun Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği konusuna sorulacak sorulara cevap verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor.
                      Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in 2004 yılında görevine son verdiği ve yerine Vincente Del Bosque'yi getirdiği Lucescu ile yeniden çalışılması durumunda ortaya çıkacak başarısız bir durumun yaratacağı olumsuz ortamı da hesaba katarak adımlarını dikkatli atmaya çalışıyor. Hatırlanacağı gibi 2003 - 2004 sezonu sonrası Rumen teknik adamın sözleşmesi devam etmesine rağmen Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Lucescu ile yolları ayırmıştı. Beşiktaş'ta yerli teknik direktör adayı ise Mustafa Denizli. Beşiktaş yöneticileri son günlerde Denizli ile ilgili bilgiler toplayıp, tecrübeli teknik adamı yakından tanımaya çalışıyorlar.
                      Öte yandan Demirören'in İzmir'de oynanan Fortis Türkiye kupası finalinin ardından İstanbul'a gelmeyip Avusturya'nın başkenti olan Viyana gitmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Başkan Demirören'in Viyana'da Red Bull Salisburgo takımını çalıştıran İtalyan teknik adam Giovanni Trapattoni ile görüştüğü ve Lucescu ile de biraraya gelebileceği iddia edildi. Bu akşam İstanbul'a dönecek olan Demirören'in yapacağı görüşmelerle iligili olarak yönetim kurulu üyelerine bile bilgi vermemesi dikkat çekti.
                      Ayrıca Beşiktaş'ta Lucescu dışındaki diğer teknik adam adaylarının isimleri de belli olmaya başladı. Siyah Beyazlı yönetim eğer Rumen teknik adam ile anlaşamazsa Sven-Göran Eriksson ve Paul Le Guen ile temasa geçmeye hazırlandıkları öğrenildi.
                      _______________________________________________________________

Tabiki seversin.

Ülkemizde bol bol para kazaniyorsun!
                      Vergi ödemiyorsun!

Kendi ülkende bunu bulamadigin icin bizim Ülkeyi seversin tabi.

Tabi Tabi....

Yorum

• AYDIN PİŞİREN

AK PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Şimdi bu adam 22 temmuzdaki seçime mi hazırlanacak yoksa başkan yardımcısı olarak klube hizmet mi edecek yokmu bu yönetimde siyaseti amaç olarak görmeyen sadece Trabzonsporu amaç olarak düşünen adam yok mu biri Ak Partiden bir diğeri Kahraman Altuntaş Mhp den aday adayı oluyor yazık be size tüh......

Yorum

• Yönetim Kurulu Üyesi Haşimoğlu: Başkent evimiz gibi olmalı...
                          ÇOK ÖNEMLİ
                          Ç. Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Haşimoğlu, pazar günü 9 Mayıs Stadında oynanacak olan Gençlerbirliği?Ç. Rizespor maçının çok önemli olduğunu hatırlatarak, "Ankara?da kendi evimizdeymiş gibi oynamak istiyoruz ve bu karşılaşmada burada yaşıyan Rizeli ve Trabzonlu hemşerilerimizden destek bekliyoruz" dedi. Haşimoğlu, özellikle Ankara?da Trabzonspor taraftarının hakimiyetini bildiklerini hatırlatarak, "Bu karşılaşma Rizespor için çok önemli. Dost ve komşu Trabzonlular'ın desteğini de arkamıza alarak bu maçtan istediğimiz sonuçla döneriz" diye konuştu.

Alinti http://www.karadenizgazete.com.tr/
                          BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                          TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• Albayrak Umutlu

Albayrak, ligde kalan son 3 maçlarını kazanmaları halinde UEFA Kupası'na katılacaklarına inandığını söyledi.
                            Albayrak Umutlu
                            Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ligde kalan son 3 maçlarını kazanmaları halinde UEFA Kupası'na katılacaklarına inandığını söyledi.

Albayrak, Fenerbahçe ile yapacakları önemli bir maçın arifesinde bulunduklarını belirterek, ''İnşallah bu hafta bu maçımızı alıp ligi de 4. bitirerek UEFA Kupası'na katılma hedefimizi devam ettireceğiz. Son 3 maçımızı kazanırsak UEFA Kupası'na gideceğimize inanıyorum'' dedi.

Kongre yapmanın Trabzonspor'a katkı sağlamayacağını ifade eden Albayrak, ''Kongre yapmanın faydalı olacağına inansaydık 1 ayda kongreye giderdik. 6 ay içinde 2 kongre yapmak Trabzonspor gibi büyük kulübe yakışmazdı'' diye konuştu.

Bu yıl gerek ilk gerek ikinci yarıda şansızlıklar yaşadıklarını kaydeden Albayrak, şöyle konuştu:
                            ''Bunlar futbolda olağan şeyler. Hakem hataları oldu, futbolcu sakatlanmaları oldu, bir sürü eksiklikler oldu. Yönetim olarak bizim de hatalarımız oldu ve bugünlere gelindi. Şu anda kongreye gitmenin kulübe fayda sağlamayacağına inandık. Genel kurullar sonrasında futbolcu, hoca ve yönetim istikrarları sağlanamayınca çok dağınık durumlar ortaya çıkıyor. Başarı için istikrar şart.''
                            haber61
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mesajlarınızdan haber okuyamaz hale geldik.

Konuyla ilgili mesajlarınızı lütfen ilgili başlıklara yapınız...

Birazdan haber harici mesajlarınız silinecektir. Ne kadar silerim ayrı konu hiç olmazsa uğrunda uğraş vermiş olurum. Haber okumak istiyoruz habeer..
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Görsel Sorunlular İçin

Fatih Akyel ile Haşim Sayitoğlu arasında geçtiği öne sürülen telefon konuşmasını aktaran Hacıosmanoğlu, şunları anlattı:

"YA MAÇI KAZANIRSAK?"
                                Hacıosmanoğlu, yıldızlarının bir türlü barışmadığı Asbaşkan Haşim Sayitoğlu hakkında da şok bir suçlama yaptı. Hacıosmanoğlu, Ziya Doğan tarafından kadrodışı bırakılan Fatih Akyel ile Asbaşkan Haşim Sayitoğlu arasında geçen bir telefon görüşmesini anlatırken, ortalığı karıştıracak ifadeler kullandı. Sayitoğlu, Fatih Akyel'in kadrodışı bırakıldığı dönemde kaldığı bir otelin lobisindeyken, Sayitoğlu ile telefonda konuştuğunu ve otel müdürünün bu konuşmaya şahit olduğunu vurguladı. Otel müdürünün ifadesine göre Fatih Akyel'in telefonda konuştuğu Sayitoğlu'na "Abi daha ne kadar bekleyeceğim" dediğini belirten Sayitoğlu, kısa bir sessizliğin ardından Fatih Akyel'in şöyle konuştuğunu öne sürdü: "İyi de abi ya Bursaspor'u yenersek ne olacak?" Son günlerde kulüp içerisinde yaşanan gelişmeler nedeniyle Trabzon Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Nuri Albayrak hakkında da ağır açıklamalarda bulundu. Sayitoğlu'nun CHA'dan geçen diğer sözleri ise şöyle:
                                HEDEFTE YİNE SAYİTOĞLU
                                Hacıosmanoğlu'nun Sayitoğlu'na karşı suçlamaları bu kadarala da sınırlı kalmadı. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan Bursaspor maçı sonrası kafile başkanı Serhat Akçay'ın, hocanın elindeki kadro ile bu kadar olur dediğini kendilerine ilettiklerini dile getiren İbrahim Hacıosmanoğlu, "Akçay'ın bize anlattıklarından sonra hocamız Ziya Doğan'ı aradık. Hocamız kendisinin bu türde bir açıklaması olmadığını açıkladı. Bursaspor maçından sonra yönetimdeki bazı arkadaşların hocanın gönderilmesi için böyle bir plan yaptıklarına şahit olduk. Bu olay sonrası başkan Nuri Albayrak hoca ve yönetimin İstanbul'a toplantıya çağırdı. 3 dakika süren toplantı sonrası bu kurulun hocayı gönderme tezgahı tutmadı." diye konuştu. Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için samimi bir aile olması gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bu şartlar altında Trabzonspor'un başarılı olması çok zor. Başkan verilen görevleri istifa olarak geri alması yanlıştı. Başkan sözlü olarak verilen görevler, yazılı olarak geri almayacaktı. Benim de istifam telefonla istendi. Toplantıda herkes istifalarını verdi, Başkanın asbaşkanın istifasını alması çok yanlıştı, Asbaşkana bu görev verilmeseydi belkide biz bu kongrede daha fazla oy alacaktık." dedi.
                                BAŞKAN ALBAYRAK, ASBAŞKAN İLE DEVAM ETME KARARI ALIRSA YÖNETİMDE 6 KİŞİ İSTİFA EDECEK
                                Hacıosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yönetimde 6 kişi ile konuştuk. Bu altı kişi başkanın asbaşkanla yola devam ettiği taktirde istifa edeceklerini söyledi. Oyuncuya güven vermeyen, samimi olmayan kişileri bu kulüpten kurtarırsanız Trabzonspor başarı yakalar, ya da 11. ayda kongre kararı alınır. Bu yönetim kurulunda bulunan insanlar Trabzonspor sevdalısı ve Trabzonspor'un geleceğini düşünüyorsa mutlaka bu iki alternatiften birini yapmalıdırlar. Hiç kimse ben bunları konuşuyorum da bu kulübe başkan olmak istiyorum diye bir düşüncem yok ama çocukluğumdan beri de Trabzonspor'un başkanlığını da hayal etmişimdir. Yarın kongre olsa da aday değilim, başkan adayı plan ve proje ister. Trabzonspor'da bana her ne görev verilirse onu yaparım. Yönetimde 6 arkadaş benimle hareket ettiği kesinlikle yanlış. Bu 6 kişi başkanla hareket ediyor, sadece bu yöneticilerin bu yönetim asbaşkanla devam ederse istifa edeceklerini söylüyor." Sivasspor maçında taraftarın başkan Albayrak'a karşı olan protestosunu tertipleyecek kadar şerefsiz bir insan olmadığını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Beraber yola çıktığım, abi diye hitap ettiğim bir insana karşı bu hareketi yaptıracak kadar şerefsiz ve haysiyetsiz değilim. Bunu yapmışım gibi düşünen, kafasının içerisinden geçiren de delikanlı değildir. Bugün yaptığı açıklamaları Fenerbahçe maçı sonrası da yapacağını, fakat yönetim kurulunda son günlerde ortaya çıkan bölünmüşlüğün parçalanmışlığın kamuoyu önüne serilmesinden dolayı bu açıklamaları acil yapmamı gerektirdi." ifadelerini kullandı. Trabzonspor üzerinden hiç bir beklentisi olmadığını ve bu kulübe gönülden bağlı olduğunu ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu sevda uğruna zaman zaman çıkışlarım oluyor. Trabzonspor değerlerine saygısızlık yapmakla suçlanmak bana acı veriyor. Trabzonspor'a bir çivi çakan, emek veren hiç bir değere saygısızlık yapmaya ne düşüncem de aile yapım müsait değildir. Her camiada olduğu gibi Trabzonspor'da da kulübün ismini maddi ve manevi çıkarları için kullanan insanlar olabilir." dedi. Hacıosmanoğlu, "Ben Şenol Güneş gibi yapmayacağım. Tüm bildiklerimi söyleyeceğim. "Ben yurt dışında hoca arayışı yapıp söz kesmişken, bana hiç bir bilgi verilmeden, başka bir hoca (Lazaroni) ile anlaşıldığını internetten öğrendim. Bu olay sonrası ben değil, Trabzonspor ters köşeye yatırıldı. Bu bilgi bana gece saat 23.00'de mesaj ile geldi. Asıl ilginç olan gazeteci Ergun Ata'nın ertesi sabah köşesinde Hacıosmanoğlu yeni hocayı telefon mesajıyla öğrendi, yazısı oldu yazısını yazmasıydı.. Kim Ergun Ata'ya haberi Hacıosmanoğlu'na mesajla bildirdik servisi yaptı. Benim o zaman istifa etmem gerekirdi." ifadelerini kullandı.
                                ZİYA DOĞAN'IN GELİŞİNE ÇEKİRDEK KADRO KARAR VERDİ
                                Yaşanan süreçte Lazaroni'nin ne kadar yanlış tercih olduğunun görüldüğünü vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Ziya hocanın gelişine mevcut çekirdek kadro karar vermiştir. Hoca ile bir samimiyet kurulmamış, hoca hep yalnız bırakılmıştır. Böylesine şartlarda çalışan arkasından ne tehlike geleceğini düşünen bir hocanın bugünkü sonuçları alması bile büyük başarıdır." dedi. Hacıosmanoğlu, hafızasındaki kara kabuklu defteri açıkladığını bu güne kadar kızılcık şerbeti içip sabrettiğini ifade ederek, "41 yaşındayım. 1 sene 3 ayda verdiğim tavizin hiç birini Trabzonspor'a zarar gelmesin diye vermedim. Yaşanan son olaylar nedeniyle 40 gündür uyuyamıyorum." şeklinde konuştu.

kaynak : gençbilim (evet biraz tuhaf )

daha önce verildimi bilmiyorum 3 gün öncesinin haberi
                                12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                                - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                                Darbe sırası bizde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X