Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Musampa imzayı attı

Musampa resmen Trabzonspor'da...
    Trabzonspor, dün Hollanda'da 3 yıllık ön protokol imzaladığı ve Trabzon'a getirdiği Kiki Kizito Musampa ile resmi sözleşme imzaladı.
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi İbrahim Baturoğlu ile kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney'in hazır bulunduğu imza töreninde Kongo asıllı Hollandalı oyuncu, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
    İmza töreninde konuşan kulüp yönetim kurulu üyesi Baturoğlu, Musampa'nın Ajax, Bordeaux, Malaga, Atelitico Madrid ve en son Manchester City takımında 2 sezon kiralık olarak oynadığını belirterek, ''Trabzonspor, kendine yakışan kaliteli bir oyuncu aldı. Musampa'nın Trabzonspor'a fayda sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah Avrupa'da diğer takımlardaki başarısını Trabzonspor'da da gösterecek. Transferin tüm camiaya hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

MUSAMPA: ''MUTLUYUM''
    Bordo-mavili takımın yeni transferi Kiki Kizito Musampa ise Trabzonspor ile sözleşme imzalamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
    Musampa, transferin zor gerçekleştiğini ve zaman aldığını ifade ederek, ''Fakat imzayı attıktan sonra tamamen futbola konsantre olacağım. Transferimi gerçekleştirmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Umarım hem ben hem de Trabzonspor için başarılı bir süreç olacak'' dedi.
    Trabzonspor'un Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Musampa, takımda Yattara ve Marcelinho'yu tanıdığını ifade etti.
    Trabzonspor'un UEFA Kupası 1. turunda eşleştiği Osasuna takımının Hamburg ile Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı iki karşılaşmayı izlediğini belirten Musampa, ''Çok güçlü takımlar. Bunu oynadıkları iki müsabakada da gösterdiler. Osasuna konusunda oldukça bilgim var'' dedi.
    Musampa'nın Trabzonspor'da 14 numaralı formayı giyeceği ve eşyalarını almak üzere ülkesine gideceği için yarın ki çalışmada yer almayacağı bildirildi.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ziyad Nemli’yi anıyoruz
      30 Ağustos 1990 yılında kaybettiğimiz kulübümüzün kurucularından, gazeteci- yazar Ziyad Nemli’yi aramızdan ayrılışının 16. yıldönümünde saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ali Güzeldal golünü attı yine bugün. Kartal 2-İstanbul bşb 5

Yorum

• Arkadaşlar AkçaabatSebatsporumuz bugün saat 16 da başlayan Türkiye kupası eleme maçında Ünyesporu 2 1 yenerek bir sonraki maçı oynamaya hak kazanmıştır.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

bu linkte yazan haberde uefa komitesi trabzon apoel maçındaki, olaylarla ilgili toplanacakmış, rezalet yaa, tribünlerde meşale yakılıp başka yerlere atılmış falan filan... bıktım yaa, bi işe yaramazlar bi de maddi hasar yaparlar, inş. kapatırlar da... of offff
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• arkadaslar başkan yardımıcısı bıcaklanmıs aksam saatlerinde taraftarın biriyle tartısmıs ve bıcaklanmıs show haberde gordum
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzonspor Borsası

Szymkowiak bitti
                Türkiye Gazetesinin Haberi
                31 Ağustos 2006 Perşembe
                > Haber: Ö.Faruk Ünal

Lazaroni yedi
                Trabzonspor?da transferin son gününde hareketli saatler yaşanacak. Brezilyalı Teknik Direktör Lazaroni ile bir türlü yıldızı barışmayan Polonyalı futbolcu Szymkowiak?ın bileti kesildi. Lazaroni bu futbolcunun yerine Brezilyalı bir oyuncu getiriyor. Polonyalı oyuncunun yerine Fluminenseli 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Arouca Da Silva?nın transferinin gerçekleşebileceği öğrenildi. Silva?nın olmaması halinde alternatif isimlerin bulunduğu da kaydedildi.

Kapış kapış
                Szymkowiak?a Sivas, Antalya ve İskoç kulübü Celtic talip oldu. Polonyalı oyuncunun menajeri bugün bu transferi netleştirecek. Bu arada Trabzonspor?un gözden çıkardığı oyunculara birçok kulüp talip oldu. Mustafa Keçeli?nin imza atmasıyla sol kanatta gözden çıkarılan Celaleddin Denizlispor?la prensipte anlaştı. Erdinç?in de bugün Sakaryaspor?a imza atması bekleniyor. Bordo-mavililir Ufuk?u da A.Sebat?a verdi.

Bu ne ya! Fatihi sat, Symeki sat, yarin Yattarayi da sat. Borsa gibi olduk hergün yeni gelenler gidenler. Nerde kadro istikrari, takım olma, uyum. Bitmiycek mi bu uyum süreci geçiş dönemi, geleceğin takımı hikayeleri. Elimizdeki değerlere sahip çıkmadan nasıl olacak bu işler.
                Takımda dikey, derin top atabilen yüreğiyle oynayan Symek'i satmayın. Azıcık moralle eski haline gelsin en iyi transferimiz olacak.

Yorum

• Milli takımımıza ilginç destek!

Milli takımın Frankfurt'ta Malta ile seyircisiz oynayacağı maçta ilginç uygulama. Coca Cola Ay Yıldızlı takımı daha önce Aston Villa'nın yaptığı yöntemle destekleyecek...
                  31 Ağustos 2006 09:20
                  Yazı boyutunu büyütmek için

"Seni yalnız bırakır mıyız sandın?"
                  A Milli Futbol Takımımız, 6 Eylül?de Euro 2008 elemelerindeki ilk maçında Malta ile karşılaşacak. İsviçre maçında yaşanan olaylar nedeniyle önce 6 maç yurtdışında ve seyircisiz oynama cezası alan ay yıldızlılara bir iyi haber UEFA?dan gelmiş ve ceza 3 maça inmişti. Malta maçına hazırlanan Milli Takım?a bir müjde de Coca Cola?dan geldi. Almanya?nın Frankfurt kentinde Commerzbank Stadı?nda oynanacak maç için dev bir seyirci görüntüsü hazırlatan firma, böylece Milli Takım?a moral vermeyi amaçladı.

1800 metrekare
                  60 metreye 80 metre olarak hazırlanan ve 1800 metrekare yer kaplayan seyirci görüntüsünün üzerinde ayrıca dev bir de pankart yer alacak. Pankartta, "Seni yalnız bırakır mıyız sandın?" yazısı bulunacak. Bu pankart, ay yıldızlı futbolcuların sahaya çıkacağı kapının tam karşısındaki tribünde yer alacak ve futbolcularımızı motive ederken, Malta takımını da şaşırtmaya yönelik olacak.

Aston Villa yapmıştı
                  Şimdiye kadar sadece İngiltere Premier Ligi takımlarından Aston Villa?nın stadını yenilerken kale arkası tribününe yerleştirdiği görüntülerde benzer bir atmosfer yaratılmaya çalışılmıştı. Seyircisiz oynanan maçlarda futbolcuların motivasyonunun düştüğünü çok iyi bilen Futbol Federasyonu da bu uygulamaya destek olurken, UEFA?dan gerekli izinler alındı ve çarşamba günü oynanacak maç için her şey hazırlandı.

Yorum

• Mustafa Keçeli sözleşme imzaladı

Mustafa Keçeli sözleşme imzaladı
                    Takımımızın prensipte anlaşma sağladığı Denizlisporlu sol bek Mustafa Keçeli bugün saat 12.00?de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri?nde düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı. Törene Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Uğur Zihni ve Serhat Akçay da katıldı.

Mustafa imza töreninde yaptığı konuşmada her futbolcunun hedefleri olan bir takımda forma giymek isteyeceğini belirterek, ?Yaklaşık bir senedir Trabzonspor benimle ilgileniyordu. Bu ilginin sonucu gelişen transfer görüşmeleri yaklaşık 3-4 gün önce sonlandı. Ben de Trabzonspor?un büyük hedeflerine katkı yapabilirsem çok sevineceğim? dedi.

Törende açıklama yapan Serhat Akçay, Trabzonspor?un bu sezon üç cephede mücadele verdiğini vurgulayarak, ?Bu nedenle kadromuz geniş olmalı. Mustafa?nın da Trabzonspor?un hedeflerine ulaşmasına büyük katkı yapacağını düşünüyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun? görüşünü seslendirdi.

Ahmet Uğur Zihni ise, Mustafa?nın gelişinin transferin bittiği anlamına gelmediğini açıkladı ve ekledi: ?Kulübümüz gerek gelen gerekse giden oyuncular bakımından aktif bir dönem geçiriyor. Asbaşkanımız halen görüşmelerini sürdürüyor. Her an bir gelişme yaşanabilir.?

"Her an bir gelişme yaşanabilir.?

bekliyoruz kimseyi yollalayın da

Yorum

• Tebrik

Bu arada son iki transferimizde Kiki ve Keçeli'nin transferinde yeni futbolcularımıza TS Clup değil, kendi isimlerinin yazılı olduğu yeni sezon formalarını giydirdiği için yönetime teşekkür etmek istiyorum.

Yorum

• Lazaroni !..

Yazı Fonksiyonları

E-Mail ile Gönder
                        Yazıcı çıktısı al

Trabzonspor gerek yönetimde gerekse saha içinde son zamanların en buhramlı zamanlarını yaşıyor. Ben ilk defa görüyorum Trabzonspor’un ligin daha 2. haftasından itibaren ıslıklandığını, protesto edildiğini.

Ligde 4 hafta geride kalmasına ve en son oynanan Denizlispor maçında galip gelinmesine karşın taraftarın protestosu isyan noktasına kadar çıkmış durumda.
                        Bir takım taraftarı takımı galip gelmesine karşın neden maç sonrası takımını protesto eder? Üstelik ligin daha başında olmamıza rağmen.
                        Çünkü taraftar oynanan oyundan memnun değil. Doğal olarak sahada kazanılan üç puandan da memnun değil. Yönetimin zor zamanında taraftarı sakinleştirmek adına yapmış olduğu transferlerinde bu işe nokta koyabileceğini sanmıyorum.

Aslında Trabzonspor taraftarının sorunu sahada kazanılamayan üç puan veya yapılamayan transferler değil. Taraftarın sorunu transferi esnasında yönetim içinde de sorun oluşturan Sebastio Lazaroni. Taraftarın teknik heyete güveni yok. Tabiî ki devamında da yönetime karşı bir güven bunalımı yaşıyor. Yönetim de bunu görmesine karşın, takımın sahada yaşadığı şaşkınlığı ve karışıklığı adeta kendi içinde yaşıyor. Yönetim de bu durumdan rahatsız. Lazaroni’ye karşı yönetim içinde var olan cepheye yavaş yavaş destek artmaya başladı. Belki de herkes bunun farkında olmasına karşın 3-5 ay çalışma ortalaması olan bir teknik direktör için sözleşmeye konulan tazminat maddesi ellerini bağlıyor olabilir. Ama Trabzonspor büyük bir kulüpse ki bana göre öyle, bu sorunu da aşacak güçtedir. Bilmeliler ki hiçbir şey için geç değildir. Yönetimin bu konu üstünde transferden önce ehemmiyetle durması gerekir. Bilinmesi gereken bir husus daha var; “2.sınıf kişilerden, 1. sınıf iş bekleyemezsiniz..
                        HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• Tuncay: "fatİh Tekke Bana ?sen De Gİt? Dedİ"

"FATİH TEKKE BANA ?SEN DE GİT? DEDİ"

Fenerbahçe?ye 5-6 forvetin bulunduğu bilerek geldiğini, ama forma şansı bulduğunu anlatan Tuncay, şöyle devam etti:
                          "Mücadeleci bir oyuncuyum. İtalya?da mücadele daha fazla ama İspanya?da futbol oynamak için daha geniş alan var. Herkes geniş alanda oynamayı sever.
                          Zidane bile İspanya?ya geldiğinde, ?Burada top ayağıma gelince düşünme zamanım daha fazla, İtalya?da hemen basıyorlar? demişti. Artık imkan neresi olur, tercih nereden gelir, o zaman değerlendireceğim. Ama fırsat çıkarsa, kesin kullanacağım.
                          Mesela milli takım kampında farklı bir Fatih Tekke gördük. Bazen espri bile yapıyorduk, ?Yüzün değişmiş, saçların değişmiş? gibilerinden. Bir farklılık vardı, çok mutluydu. Psikolojik baskıdan kurtulmuş, rahatlamış gibiydi. Hatta bana, ?Geç kalmadan sen de git? tavsiyesinde bulundu. Türkiye?nin en üst düzey birkaç forvetinden biri, o, Hakan ağabey. Her takımda oynayabilir. Buna rağmen gitmeyi tercih etti. Kendisi de söylüyor zaten. Emre, Nihat... Dışarıdan bakınca bile o duruş farkı anlaşılıyor."

Yorum

• Fatih Akyel: “Stres ve baskı bitti”
                            Oyuncularımızdan Fatih Akyel, Denizlispor maçındaki galibiyetin takımdaki stresi ve baskıyı bitirdiğini ifade ederek,¨Lig öncesi çok kaliteli ve iyi transferler yaptık. Ama buna rağmen sezona hayal kırıklığıyla başladık. Gaziantepspor maçında çok iyi oynadığımız halde yenilmiştik. Bu da bizi çok üzmüştü. Şimdi lige ara verildi. Bu arayı değerlendirip lige daha iyi başlayacağız¨ dedi.

UEFA Kupası’nda Osasuna’yı eleyeceğimizi de savunan Fatih Akyel, şunları söyledi: “Apoel maçında çok stresli oynadık. Geçen sene Anortosis’e elendiğimiz için Apoel’in de bir Rum takımı olması bize strese soktu. Ligde ne kadar kötü sonuçlar alsak da çok güçlü ve Türkiye’nin 4. büyük takımıyız. Osasuna’yı eleyip UEFA Kupası`nda gruplara kalacağız. Osasuna’nın ilk maçına kadar düzeleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Fatih,”Çok çalışıp taraftarlarımızın desteğiyle ligde üst üste galibiyetler alacak, taraftarlarımızın yüzünü tekrar güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

-şimdi bu açıklamada tepki çekicek olan nokta trabzon türkiyenin 4. büyük takımıdır demesi. birazdan arkadaşlar haklı olarak bu adam ne demek istiyo diceklerdir. ancak bende meraklanıp açıklamanın videosunu izledim. orda 4 büyük takımından biridir diyo. hatayı yapan resmi site. başarılarının devamını diliyorum.-

Yorum

• Resmi Sitenin Gafı

Fatih Akyel video dosyasini izlerseniz Türkiye'nin 4 büyük takımından biri diyor ( http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=34417)

Fakat siteye metni ekleyen kazma 4.büyük diye yazmış Fatih öyle birşey dememiş.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Bazen gaza gelip vay efendim demek öyle diyoruz. İşin aslını astarını doğru araştırmak lazım, yoksa özellikle internette bilgi kirliliği oluyor. Haber eklerken haber kaynağını da belirtmek lazım diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Yorum

• Resmi site resmen saçmalamış ve hatalarını düzeltme zahmeti bile çekmiyorlar.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X