Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İSTİFALAR ARTIK CEPTEN ÇIKIYOR!

Trabzonspor'da F.Bahçe maçı sonrası toplu istifa var...

KANCA İSTİFAYI VERİYORDU

Trabzonspor yönetiminde deprem. Başkan Nuri Albayrak'ın, yeni görev dağılımında "Asbaşkanım Haşim Sayitoğlu" demesi üzerine iç kriz doruğa çıkarken, yönetimde gelecek hafta toplu istifalar olacak. Yönetici Faruk Kanca?nın istifasını dün kulübe fakslamak üzereyken, çeşitli baskılar nedeniyle bunu pazartesi gününe ertelediği ifade edildi. Kanca ile birlikte 5 yöneticinin daha, Başkan Nuri Albayrak'ın Sayitoğlu ile yola devam etme düşüncesi dolayısıyla gelecek hafta yönetimden istifa edecekleri bildirildi.

ALBAYRAK ŞAŞIRTTI

Yöneticiler İbrahim Hacıosmanoğlu, Serhat Akçay, Köksal Güney, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlamın F.Bahçe maçından sonra düzenleyecekleri basın toplantısı sonrası istifalarını verip, yönetimden ayrılacakları belirtildi.Başkan Albayrak'ın, bizzat şahit olduğu olaylar yaşanmasına rağmen Hacıosmanoğlu'nun şok açıklamalarına "Delil yoksa iddiadır" yanıtı şaşkınlık yarattı. Albayrak, bazı yöneticilerin istifa edeceklerini ilettiklerini bildirirken, "İstifalar olursa, yedeklerle devam edeceğiz" dedi.

Karadeniz
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BURASI TRABZON!

Ceyhun: "Beklentiler büyük ve farklı olunca, alışmak kolay olmuyor"

Yıldız oyuncu, "A.Gücü'nde benden istenen ile Trabzon arasında dağlar kadar fark var. F.Bahçe değil, biz favoriyiz" dedi.

KARADENİZ'E KONUŞTU

Ceyhun, Trabzonspor'da henüz istenilen katkıyı yapamadığının farkında olduğunu ifade ederek, "Bunda A.Gücü ile Trabzonspor arasındaki farklı beklentiler ve büyüyen hedeflerin rolü büyük. Buna alışmak kolay olmuyor" dedi. Karadeniz'e konuşan yıldız oyuncu, A.Gücü'nde hedeflerin fazla büyük olmadığını ifade ederek, "Ne taraftar ne de başarı baskısı vardı. Burada şampiyon olmamak ve kupayı alamamak bile başarısız kabul ediyorsunuz. Bu duruma alışmak o kadar hızlı olmuyor" diye konuştu.

BAŞARISIZ DA DEĞİLİZ

Ceyhun, Trabzonspor'a geldiğindeki durumu ile şuanda bulunduğu konuma bakınca hem takımın hem de kendisinin başarısız da olmadıklarını ifade ederek, "Küme hattındayken Trabzon'a geldim. Ama şimdi Avrupa'yı kovalıyoruz. Bunu başarı olarak söylemiyorum ama geldiğimiz noktanın da başarısızlık gibi düşünülmemesi gerekiyor. Ben ilk kez burada yedek kalmadım. Tabiki yedekliği kimse istemez. Dünyanın en kötü futbolcusu bile yedek kalmayı kabullenemez. Ancak bu takımın patronu Ziya hoca. Onun kararına saygı duymalıyız" dedi.

KONUŞMAYACAĞIM

Ceyhun, F.Bahçe karşısında favorinin kendileri olduğunu da savunarak, "Rahatız ve böyle olunca daha iyi performans sergiliyoruz. Beşiktaş kupayı aldı ve Avrupa şansımız biraz daha arttı. 4.'lüğü garantilemek ve diğer şartların oluşmasıyla UEFA'ya gitmek istiyoruz" dedi. Ceyhun, Yönetici İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisi ile ilgili olarak söylemleri ile ilgili olarakta konuşmak istemediğini sözlerine ekledi.

Karadeniz

Yorum

• BİR GÜN GİDERSEM!

Trabzonsporun gol silahı Umut Bulut, Karadenize konuştu...

"Fatih abi gibi unutmayan taraftarımız bir gün gidersem benim için de bağırmasını isterim" diyen Umut, "Krallık zor ama uğraşacağım. F.Bahçe?yi yenmek istiyoruz" dedi.

FATİH GİBİ YOK

Trabzonsporun genç golcüsü Umutun Fatih Tekke hayali. Fatih Tekkeyi taraftarın hala unutmayıp, onun için tribünlerde bağırmasının çok özel bir şey olduğunu ifade eden Umut, "Bunun benim Fatih ağabeynin yeri dolduramam ile ilgisi yok. Onun gibi golcü şuan zaten Türkiyede yok. En büyük hayalim bir gün Trabzonspordan gidersem, gollerimle iz bırakarak, benim için de Fatih abi gibi bağırılmasını çok istiyorum" dedi.

KRALLIK ZOR AMA..

Umut, gol krallığında şuanda Alexin 5 gol gerisinde olduğunu ifade ederek, "3 maç kaldı, Alexi yakalamam zor ama ben yine de elimden geleni yapacağım. A.Gücünde her top bende toplandığı için gol daha fazla atıyordum. Ama burada yıldız çok olunca, bu benim 20 golü bulamamamı etkiledi" dedi. F.Bahçeyi yenerek az kalan UEFA şansını sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Şampiyonluk turunu Fenere bizim maçta attırmayacağız" dedi.

Karadeniz

Yorum

• TRANSFERİN EKİBİ BELLİ

Komite Albayrak, Sayitoğlu ve Pişiren'den oluşuyor...

DOĞAN İLE BİRLİKTE

Trabzonsporda yeni yönetimin görev dağılımı yapmasından sonra yeni sezon öncesi transfer komitesi büyük ölçüde belli oldu. F.Bahçe maçı sonrası bu yönde yapılacak toplantıda, transfer komitesinin Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren'den oluşacağı belirtildi. Komite Teknik Direktör Ziya Doğanla görüştükten sonra transfer için düğmeye basacak.

KARADENİZ

Yorum

• Doğan sadece F.Bahçe'yi yenemedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bordo-mavili takımın başında Fenerbahçe'ye karşı olan galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Doğan, Trabzonspor'un başında 3 büyük takım ile oynadığı 10 maçın 5'de sahadan galibiyetle ayrılırken, 5'de ise mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu maçlarda 17 gol atan Trabzonspor kalesinde ise 16 gol gördü.Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bordo-mavili takımın başında Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı galibiyetler elde ederken, Fenerbahçe karşısında galibiyet elde edemedi. Doğan, Trabzonspor'un başında iki kez çıktığı Fenerbahçe maçında da üç puan özlemine son veremedi.
            Karadeniz ekibi, Doğan döneminde söz konusu maçlar içinde ilk olarak 2003-2004 sezonunun 24. haftasında Beşiktaş ile karşılaştı ve bu karşılaşmayı 3-0 kazandı, aynı sezon Galatasaray'a ise 4-2 yitirdi. 2004-2005 sezonunda ise Beşiktaş'ı 1-0 yenen bordo-mavililer, Galatasaray'a 1-0, Fenerbahçe'ye ise 2-0 yenildi.

2006-2007 sezonunda ise Trabzonspor, Doğan ile birlikte Beşiktaş'la oynadığı 2 maçta sahadan 3-2'lik skorlarla ayrıldı. Galatasaray'ı, kendi evinde 3-1 yenen bordo-mavili takım İstanbul'da oynadığı maçı ise 2-1 kaybetti. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçeyi evinde ağırlayan Trabzonspor bu maçı 2-1 kaybetmişti. Bordo-mavili takımın başında Fenerbahçe galibiyeti bulunmayan Doğan'ın İzmir'de oynanacak olan maçta bu özleme son vererek, galibiyet tatmak istiyor.
            Teknik direktör Ziya Doğan'ın Trabzonspor'un başında 3 büyüklerle yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle;
            "2003-2004
            Trabzonspor-Beşiktaş: 3-0
            Trabzonspor-Galatasaray:2-4
            2004-2005
            Trabzonspor-Beşiktaş: 1-0
            Trabzonspor-Galatasaray: 0-1
            Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-2
            2006-2007
            Beşiktaş-Trabzonspor: 2-3
            Trabzonspor-Galatasaray: 3-1
            Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-2
            Trabzonspor-Beşiktaş: 3-2
            Galatasaray-Trabzonspor: 2-1"
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BİR GÜN GİDERSEM!

"Fatih abi gibi unutmayan taraftarımız bir gün gidersem benim için de bağırmasını isterim" diyen Umut, "Krallık zor ama uğraşacağım. F.Bahçe?yi yenmek istiyoruz" dedi.

FATİH GİBİ YOK

Trabzonsporun genç golcüsü Umutun Fatih Tekke hayali. Fatih Tekkeyi taraftarın hala unutmayıp, onun için tribünlerde bağırmasının çok özel bir şey olduğunu ifade eden Umut, "Bunun benim Fatih ağabeynin yeri dolduramam ile ilgisi yok. Onun gibi golcü şuan zaten Türkiyede yok. En büyük hayalim bir gün Trabzonspordan gidersem, gollerimle iz bırakarak, benim için de Fatih abi gibi bağırılmasını çok istiyorum" dedi.

KRALLIK ZOR AMA..

Umut, gol krallığında şuanda Alexin 5 gol gerisinde olduğunu ifade ederek, "3 maç kaldı, Alexi yakalamam zor ama ben yine de elimden geleni yapacağım. A.Gücünde her top bende toplandığı için gol daha fazla atıyordum. Ama burada yıldız çok olunca, bu benim 20 golü bulamamamı etkiledi" dedi. F.Bahçeyi yenerek az kalan UEFA şansını sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Şampiyonluk turunu Fenere bizim maçta attırmayacağız" dedi.

Karadeniz
              senin allahına kurban beee umutum seni yetiştirene helal olsun
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzon’da 6 ıstıfa

Fener maçından sonra Hacıosmanoğlu, Şimşek, Güney, Kanca, Akçay ve Sağlam noter ile istifalarını sunacak. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığa aday olduğunu açıklayacak

TRABZONSPOR’DA sular durulmuyor... Başkan Nuri Albayrak’ın icraatlarına tepki koyan 6 yönetici, pazartesi günü istifalarını verecek. İbrahim Hacıosmanoğlu ise başkanlığa aday olduğunu açıklayacak. Albayrak’ın iki başkan yardımcısının yerine başka isimleri ataması ancak Haşim Sayitoğlu’nun aynı görevde devam etmesine karar vermesi sonucu isyan çıktı.

Başta Hacıosmanoğlu olmak üzere Yusuf Şimşek, Köksal Güney, Faruk Kanca, Serhat Akçay ve Cemal Sağlam pazartesi noter kanalı ile istifalarını gönderecekler. Yedek üyelerden Günhan Üçüncüoğlu ile Muhammet Mısır’ın da istifalarının gündemde olduğu belirtildi. Eğer 8 yönetici birden istifa ederse tüzük gereği yönetim olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalacak. Bu yöneticilerle birlikte Ziya Doğan da istifa edecek.

Trabzon halkı için yeneceğiz

TRABZONSPOR’UN savunma oyuncusu Çağdaş ligde son 8-9 haftalık periyotta eski Çağdaş gibi oynamaya başladığını belirterek, ‘Umarım bu çizgiyi gelecek sezon başında da sürdürüp Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda fayda sağlarım’ dedi. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunu yarılamış gibi gözüktüğünü de ifade eden Çağdaş, ‘Trabzon halkının Fenerbahçe maçına nasıl baktığını gayet iyi biliyoruz. O çizgide hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 4. olmak. UEFA için kazanmamız gerekiyor’ yorumunda bulundu.

Her rakip bizim için aynı

TRABZONSPOR’UN yıldızı Ceyhun, hiçbir maçın kendisi için özel olmadığını söyledi. Ceyhun, ‘Galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Fenerbahçe’nin bir maç kaybetme lüksü var. Ama biz UEFA’ya gitmemiz için kalan 3 maçı da almak zorundayız’ dedi.

Trabzonspor kıran kırana

TRABZONSPOR, dün akşam yaptığı tek idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-Mavili futbolcuların oldukça hırslı oldukları çalışmada Teknik Direktör Ziya Doğan oyuna sık sık müdahale etmek zorunda kaldı.

Şampiyonluk bizi bağlamaz

TRABZONSPOR’UN Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ‘Biz Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz. Kim şampiyon olacaksa olsun’ dedi. Ayman, Fenerbahçe ile önemli bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ‘Fenerbahçe’nin de şampiyonluk yolunda bizi yenmesi lazım. Biz de UEFA Kupası’na katılmak istiyoruz. 2 taraf açısından da zor maç olacak. Ama biz kalan üç maçımızı da kazanmak istiyoruz’ şeklinde konuştu.

12.05.2007

STAR

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tomas Jun son hafta maçında gol atmış
                  atsın atsında satılması kolay olsun... aylardan beri gol atamıyordu benim bildiğim spartada .. helal olsun
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

BİR GÜN GİDERSEM!

FATİH GİBİ YOK

KRALLIK ZOR AMA..

Karadeniz
                    helal olsun yavas yavas gözüme giriyor bu usak
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Fenerbahçe şampiyonluk, Trabzon 11 yıllık rövanşın hesabını yapıyor

Lider Fenerbahçe ile UEFA hesapları yapan Trabzonspor yarın İzmir'de son derece kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-Lacivertliler, tıpkı 11 yıl önce olduğu gibi Bordo-Mavili rakibini yenip şampiyonluk ipine iyice yaklaşmak, Trabzon ise mazinin hesabını görmek istiyor. İki camianın sembol isimleri
                      büyük maçı Zaman için masaya yatırdı.
                      Tarih, 5 Mayıs 1996. Yer, Hüseyin Avni Aker Stadı. Lider Trabzonspor'un 77, takipçisi Fenerbahçe'nin 75 puanı vardı. Sarı-Lacivertliler, 90 dakika sonunda Bordo-Mavilileri Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ın golleriyle geçerek zirvede yer değiştirdi. Sezon sonunu da bu şekilde tamamlayan Fenerbahçe, şampiyonluğunu Trabzonspor'u yenerek son iki karşılaşma kala kazanmıştı.
                      Tam 11 yıl sonra, bu defa Sarı-Lacivertlilerin cezası sebebiyle aynı takımlar İzmir'de karşı karşıya geliyor. Taraflardan biri belki 1996'daki gibi 2007'de şampiyonluk için oynamıyor; ama Trabzonspor bu başarıyı ellerinden alan Fenerbahçe'yi rövanşta yenerek büyük bir darbe vurmak istiyor. 'Tarih tekerrürden ibarettir.' derler, taraflar yıllar sonra yine aynı noktada 32. hafta kozlarını paylaşacak. 1996'da Bordo-Mavilileri şampiyonluktan eden Sarı-Lacivertliler, bu defa edilmemek için oynayacak. Liderliği kaybeden Trabzonspor ise 2007'de şimdi rakibine kaybettirmek için mücadele edecek. 90 dakikanın favorisi olarak daha zengin kadroya sahip olan Fenerbahçe gösteriliyor. Ama bilinen bir gerçek var ki, böylesi büyük karşılaşmaların tahminini önceden yapmak çok güç ve favoriler çoğunlukla kaybediyor. Geçmişte oynanan birçok maçların tescillediği bu durumun bir kez daha yaşanıp yaşanmayacağı bilinmez; ama Fenerbahçeliler ve Trabzonsporlular pazar günü kendilerinin sevineceğini düşünüyor.
                      Herkes kendi camiasına şans tanıyor
                      Her iki takımda da oynayan 1996'nın yıldızlarına söz verdik. Onlar kendi camialarını şanslı görüyor. Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdullah Ercan, Sarı-Lacivertlilerin bir adım önde olmasına rağmen, Bordo-Mavililerin de galibiyetinin sürpriz olmayacağını savunuyor. Abdullah, Trabzonspor'un UEFA Kupası hedefiyle iyi motive olması halinde baskı altındaki rakibi Sarı-Lacivertlileri tek golle de olsa geçebileceğini söylüyor; ancak eklemeyi de ihmal etmiyor: "Fenerbahçe, her halükârda bu seneyi şampiyon tamamlar. Dolayısıyla Trabzonspor için 'rövanşı aldı' denemez."
                      Trabzonspor'un bir başka efsane ismi Ogün Temizkanoğlu da, Bordo-Mavililerin galibiyetine yüksek ihtimal veriyor. Ogün, "Taraftarlarıyla arası açık olan yönetim kurulu ve teknik heyet için barışma şansı. Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde Trabzonsporlularla buzları eritebilirler. Bu bakımdan bizimkilerin daha bir motive olduğunu düşünüyorum. Buna karşın Sarı-Lacivertlilerin beş puanlık farkla lider bulunmalarının onların üzerinde rehavete yol açacağına inanıyorum. Bir mağlubiyet alma opsiyonları onlara Trabzonspor karşısında üzüntü yaşatabilir." cümlelerini kullandı. 11 yıl önce olduğu gibi 11 yıl sonra da Fenerbahçe'nin profesyonel futbolcusu olan Rüştü Reçber, arkadaşlarının bu karşılaşmaya son derece ciddiyetle hazırlandığının altını çizerek, "Trabzonspor'u ister İstanbul'da ister ise İzmir'de olsun yenecek motivasyona sahibiz. Disiplinli bir çalışmayla bu maç için antrenmanlarımızı yaptık. Ben oynayamayacağım, ama yerime oynayacak arkadaşım da çok formda. Takımın içinde biri olarak, arkadaşlarımın kazanma hırsı galibiyeti şimdiden getirmiş gibi. Ne pahasına olursa olsun 2007'nin en büyüğü olmak istiyoruz. Geçen sene yaşadığımız çok acı hatıraları ancak bu şekilde unutturabiliriz. İki sene üst üste aynı yanlışları yapanları kimse affetmez. Bu durumda F.Bahçe'nin rehavet hakkı yok." diye konuştu. Oğuz Çetin ise Fenerbahçe'nin her zor anda başarıya ulaştığını anlatarak, "Bu seferki vaziyet belki çok kritik değil. Ama Sarı-Lacivertliler, yine de büyük maçlara ayrı bir motivasyonla çalışır. Bu yıllardır böyle. İzmir'deki seyirci potansiyeliyle Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yeneceğine inanıyorum." dedi.
                      [GÖRÜŞLER]
                      F.Bahçe, maçı kolay kazanır
                      O dönemki Trabzonspor ile bugünkü arasında ciddi farklar var. Bordo-Mavililer, şimdikine kıyasla o yıllarda daha iyiydi. Biz sezon içinde zor günler yaşadık. Trabzonspor, başarıyla giderken bir anda rotayı şaşırdı. Onların Vanspor'a yenilmesi umutlarımızı artırdı; ancak yine de sorunsuz olan karşıdakilerdi. Bizim iç sıkıntılarımız vardı. Gerçekçi olmak gerekirse Trabzonspor o gün daha baskılıydı, akıllı oynayarak maçı ise biz kazandık. Bu defa çok farklı olacak. Trabzonspor'un şampiyonluk iddiası yok; ama Avrupa'yı kovalıyorlar. Yine de Fenerbahçe'yi rahat yenebilecek düzeyde değiller. Kadro kalitesi, oyuncu tercihlerindeki çok yönlülük Fenerbahçe'yi 90 dakika öncesinde tek favori gösteriyor.
                      Aykut Kocaman (F.Bahçeli eski futbolcusu)

Trabzonspor, rövanşı alacak
                      Çok güzel maç olacak. Trabzonspor daha rahat, Fenerbahçe stresli bana göre... Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk için ter dökecek. Fenerbahçe, bazı dakikalar gelecek ki is-tim üzerinde durup, panikle karşı kaleye akın edecektir. Bu, Bordo-Mavililerin işini kolaylaştırabilir. Trabzonspor'un yenilmesiyle, Sarı-Lacivertlilerin kaybetmesi arasında büyük farklar var. 1996'daki Trabzonspor'un yerinde şimdi Fenerbahçe var. Bizimkilerin rövanşı alacağına inanıyorum. Ama şunu da söylemek gerekir ki o günlerdeki kadro, oluşturulan en iyi Trabzonspor'du. Bugünlerdeki takım onun çok uzağında. Yine de iyi motive edilip, hazırlanılırsa Trabzonspor taraftarlarını sevindirir.
                      Hami Mandıralı (Trabzonsporlu eski futbolcu)
                      Liderlik baskısı altındalar
                      Fenerbahçe, şimdilik kazanacak taraf gibi görünüyor. Ama unutulmamalı ki, futbolda hiçbir şey garanti değil. 1996'da da Trabzonspor favoriydi. Beklenen olmadı. Bu defa da futbolcular sonucu belirleyecekler. Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk baskısı altındalar. Dilerim bu müspet olarak takıma yansır. Eğer aksi olursa Bordo-Mavililer, sürprizi gerçekleştirir ve rövanşı 11 yıl sonra kazanır. Burada Teknik Direktör Arthur Zico'ya önemli görevler düşüyor. Takımını fazla strese sokmadan onları bu maça motive etmenin yollarını bulmalı. Kaybedilecek puanların son olmadığını söyleyebilmeli. Türkleri, överek hazırlamak en iyisidir. Ben olsam futbolculara, eski güzel hareketlerini izlettirir, görüntüyü dondurur ve onları yüceltirdim.
                      Saffet Akbaş (F.Bahçeli eski futbolcusu)
                      Bordo-Mavililer daha rahat Geçilen maçlar gösterdi ki, Fenerbahçe rakibi Trabzonspor'a kıyasla bu sezon daha iyi futbol oynadı ve daha çok mücadele etti. Bunun neticesinde liderlikte oturuyorlar. Bordo-Mavililer ise beşinci. Bu açıdan bakıldığında, puan cetvelindeki duruma göre Sarı-Lacivertliler'in daha kaybetmemek zorunda olduğu görülüyor. Dolayısıyla F.Bahçeliler biraz gergin olabilir. Trabzonsporlular daha rahat, UEFA Kupası şansı devam ediyor. Atak oynamak zorunda olan Sarı-Lacivertlilerin yer yer vereceği boşluklar Bordo-Mavililerin golcülerine yarayabilir. Onlar gününde olurlarsa Fenerbahçe'yi sıkıntılı dakikalar bekler. 1996'daki Trabzonspor, yenseydi şampiyondu. Burada amaçlar farklı. Fenerbahçe şampiyonluk, rakibi UEFA için oynayacak.
                      Lemi Çelik (Trabzonsporlu eski futbolcu)
                      En son sbay tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 12:02.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benumde

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen .. tek eksiği kaldı.. oda top kontrolü
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ÇÖZÜM

Miraç ÖZAĞCI

mirac.ozagci@karadenizgazete.com.tr

Her sezon başı Of sporun hedefi mutlaka şampiyonluk olur. Ancak ne hikmetse. Koydukları hedefe ligin sonunda bir türlü ulaşamazlar. Bu sezon 2 trilyona yakın para harcamışlar.Yönetim olarak ta hiçbir fedakarlıktan kaçınmamışlar. Ama koyulan ve istenilen hedef bir türlü olmuyor ve gerçekleşmiyor.

Bende bir yerde kıble kaçığı var mıdır diye konuyu futbol camiasına taşıdım
                            Aldığım cevap ise bana çok ilginç geldi..
                            Bana Ahmet Okumuş Of spordan uzaklaştırılmadıktan sonra, Of sporun başarılı olması mümkün değil dediler.
                            O zaman keramet Ahmet okumuşta mı?

Ahmet Okumuş, Of sporda her şeyi iyi bilen, her şeyi yapan, her şeye karışan bir konum içerisindeymiş.
                            Bu da Of spora oldukça zarar veriyormuş.
                            Bu bilgileri camiaya yakın olanlardan aldım.
                            Çözüm mü Ofspor başkanında..

EL İNSAF

Oh be transfer ayı geliyor.
                            Gözümüz gönlümüz açılaçak..
                            Kulaklarımızın pası kiri silinecek..
                            Yine Paralar havada uçuşmaya başlayacak.
                            Yine birileri cuvalları dolduracak..
                            Birileri de verecek.
                            Nasılsa kimsenin cebinden çıkmıyor ya.
                            Dilediğiniz kadar verin!
                            Nasılsa hesap soranda yok verende.
                            Verende razı alanda..
                            Herhalde kimseye bir şey demek te düşmez.
                            Başarılısın veya değilsin hiç önemli değil.
                            Veya Trabzonspor koyduğu hedeflerden uzaklaşmış.
                            Kimsenin umurunda mı?
                            Yeter ki masaya oturulsun..
                            Mukavelen uzatılmaya çalışılsın.
                            O zaman al sazı eline istediğin gibi çal babam çal..
                            Çal çal da dur.

Yönetimin Hüseyin ile Yatara nın bir yıl kalan mukavelelerini uzatmak için bu oyuncuların yıllık ücretlerini 1,5- 1,7 trilyona çıkarılacakları söyleniyor, öyle olması halinde Gökdeniz de 2 trilyon isteyecekmiş.
                            Sakın şaşırmayın ha bu rakamlar yıllık.
                            Olsun be alsınlar nasılsa burası ağora meyhanesi pardon Trabzonspor.
                            Gelen alıyor giden alıyor.
                            Ne işe bakılıyor nede başarıya..
                            Dedik ya alan razı veren razı diye..

KUZUMDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Dedim ya kuzum yayla tatilini kısa kesip, yine işe koyuldu diye..
                            Gerçi kuzum tatilini kısa kestiği için biraz,biraz üzgün ve süzgün..
                            Bu aralar fren patlatma modası olduğu için, kuzumda ben kimin kızından aşağıyıyım diyerek oda frenini patlatı verdi.
                            Kuzumun fren patlatması ne benzer diğerlerinin fren patlatmasına.
                            Evet kuzum yine karanlıkta kalmış, konu ve konuşmaları gün ışığıyla buluşturmayı başardı.

Kuzum Sivasspor maçından sonra aldığı duyum üzerine başkan Albayaraka ait olan Trabzon limanına gider, orada pusuya yatar. Pusuya yatmasının nedeni ise başkan Albayrak ile birkaç yöneticinin yapılacak olduğu toplantıymış,
                            Gelin bundan sonrasını kuzumun ağzından dinleyelim.

Üstadım, biliyorsun bu sıralar Trabzonspor da hareketli günler saatler dakikalar yaşanıyor,ben aldığım bir duyum üzerine limana gittim, etrafı kolucan ettikten sonra toplantının yapılacak olduğu odaya sessizce girdim. Odada başkanın yanı sıra, Faruk Kanca, Aydın Pişiren, Köksal Güney ve Serhat Akçay vardı
                            Yahu kuzum mahrem olan yerlere de girmeye başladın, bir hal gelir başına.

Olsun be üstadım, ne gelirse gelsin umurumda bile değil. Ben bildiğim doğruları söylemekten kaçınmayacağım. Neyse devam edelim. Dört yönetici anlatıyor, başkan dinliyor. O kadar derin konulara iniliyor ki, anlatılanlara baktığımda, tamam dedim, bu iş bitti.

Hayırdır kuzum kimin işi bitti?

Yahu üstadım hiç sabredemiyorsun, Başkan Albayrak, karşısında ki yöneticilere Haşim Sayitoğlunu bundan sonraki süreçte düşünmediğini, İbrahim Hacıosmanoğluyla da yollarını ayıracağını söyledi..Başkanın Sayitoğlu ile ilgili Yöneticilere söylediklerini burada sana söylemek istemiyorum, zamanı gelince o söylemlerde bir gün, gün ışığı ile buluşur. ama şunu belirteyim o toplantıda çıkan kesin sonuç, Albayarakın Başkan yardımcısı Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Sayitoğluyla devam etmeyeceği yönündeydi.

Kuzum bunlar kesin ifadeler mi, bunları duydun mu bak kimseyi töhmet altında bırakma?

Üstadım ben bunları bire bir yaşadım, hem duydum hem gördüm, isterlerse yalanlasınlar. Bak sana önemli bir konu daha anlatayım, aslında anlatmamak için uzun zamandır kendimle mücadelede ettim.

Bir akşam Haluk Ulusoy tesislerine gittim, biraz oralarda dolaşayım dedim, yahu burnuma bir rakı kokusu geliyor, burnumun direkleri sızlıyor, biliyorsun bizim koku alma hissimiz diğer alemde yaşayanlara göre çok fazladır. Kokuya doğru yöneldim, birde ne görürüm kokunun geldiği yer ASKF nin olduğu yer, içeri doğru uzandım,ne görüyüm, çilingir sofrası kurulmuş kafalar demleniyor.

Kuzum yine kaçırmaya başladın ,bırak bu işleri..

Ben kaçırayım üstadım, ben yaşadığımı anlatıyorum, meğersem her akşam ASKF de muhabbet in en güzeli yapılıyormuş. Bundan sonra ben yanıma Köksal ustayı da alıp muhabbete katılmasak bile en azından uzak dan o mis gibi kokuyu almaya Köksal ustayla devam edeceğim. ASKF amatör spora hizmetin yanında bu hizmeti de sunuyor, bu hizmetten niye yararlanmıyalım?

Vallahi kuzum yine ortaya bir şey attı iki günlüğüne yaylaya çıktı. Bakalım yayla dönüşü daha neler anlatacak?
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 12:09.

Yorum

• MS
                              1 - 2 Sparta Prague

34' (0 - 1) Tomas Jun

T. Polach (1 - 1)52'

77'(1 - 2) Rezek pen.

Gol işte Tomas Jun bunu kutlayalım bu akşam
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 12:20.

Yorum

MS
                                1 - 2 Sparta Prague

34' (0 - 1) Tomas Jun

T. Polach (1 - 1)52'

77'(1 - 2) Rezek pen.

Gol işte Tomas Jun bunu kutlayalım bu akşam
                                bu gecen haftanin golümü yoksa bu hafta yine mi atti?
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X