Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR!!!

İsmail Kaynar
    ikaynar@takagazete.com

Dönüp dolaşıp 96 yılına geliyoruz. Ders çıkartılması gereken bir yıl çünkü hatta kitap yazılır o sene kaybettiğimiz şampiyonluk için.
    İstanbul’dan akın gazeteci geliyor şehre. Sokaklar bordo mavi bayraklarla donatılmış. Şehir de sosyal hayat maça endekslenmiş. Şampiyonluk kutlamaları için her şey hazır. İçimizde büyük bir futbol açlığı, biz dükkânımız da oturmuş maç saatini bekliyoruz. Birden içeriye çaycı girdi “Abi, Ercan Taner’i dövdüler!” dedi gülümseyen bir ifadeyle. Bu olay basına yansımadı o sene çünkü kaçan şampiyonluğun etkileri daha büyüktü.
    Belki biraz komik ama spiker Ercan Taner’in gözüne aldığı yumruğun sebebi ise Trabzon gol atınca bağırmamasıydı!
    Yaklaşan fener maçı için söylenecek şu ki şikelerle, şaibelerle 16 kez şampiyon olmaktansa 6 kez alnımızın akıyla helal şampiyonluklar almak daha onurlu. 2004 ve 2005 sezonlarında Kadıköy’de yaşadıklarımızı da unutmadık. Şampiyonluk yarışında Fener’e çelme takmak sportmence olmaz diyenler maziye baksın, 96 yılında Trabzon’a panzerler eşliğinde gelen Fenerlileri hatırlasın. Futbol rekabettir Trabzonspor da ezeli rakibini bu sefer yenecektir.

Çadır tiyatrosundan alıntılar

Ülkemizin güzide spor kulübü Trabzonspor’u çadır tiyatrosuna çeviren insanların oyunlarını izledik hafta içi. Kâh güldük kâh üzüldük bu komedi-dram türündeki oyunu seyrederken.
    Hacıosmanoğlu’nun söyledikleri acı ama gerçekti, sezon başından beri kaybettik diye üzüldüğümüz birçok maç meğer daha önceden skoru belli olan maçlarmış. Aslında kimse önemsemedi ama söylenenler futbol federasyonuna çıkacak kadar önemli konular, bir nevi şike yapmışlar. Bursaspor maçı resmen verilmiş.
    Kongre zararlı olur diyen insanlar, istifa etmeyi kendilerine yediremiyor hâlbuki istifa edecek kadar güçlü değiller. Görevi bırakabilmek de bir erdemdir.

Bir de şunu sormak istiyoruz bu Musampa’nın sözleşmesine tazminat maddesini koyan sivri zekâlılar kim? Adam Trabzon’da eşofmandan öteye gidemedi ama 2 milyon Dolar para istiyor gitmek için. Trabzonspor’umun parasını kendi parası gibi harcayanlara yazıklar olsun. Trabzonlunun rızkıyla oynayanlara… Anlamıyorlar, Trabzonspor bir futbol kulübünden çok daha fazlası!

Ama olsun biz inanıyoruz, inadına bekleyeceğiz şampiyon olacağımız o kutlu günü ve işte o gün hiçbir şey olmamış gibi gülerek sokağa çıkacak bu insanlar. Yangabaz derler ya hani Trabzon yöresinde işte o adamlar kastettiklerimiz.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu gecen haftanin golümü yoksa bu hafta yine mi atti?
      Kusura bakma ya ayın 9 undaki maçta atmış golü bu haftaki maçları ayın 14 ünde Liberecle

Yorum

• Takımımız Fenerbahçe maçına hazır

Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan son çalışmaya sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Stepanov katılmazken, Ufukhan düz koşu yaptı.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tomas Jun gollerini atsın da giderken bari para kazandırsın...

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Ömer'den yaylım ateşi

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ömer Rıza, iyi bir takım olduklarını söyleyerek, Fenerbahçe'den çekinmediklerini söyledi. Bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve son haftalarda gösterdiği performansla Teknik Direktör Ziya Doğan'ın gözüne giren Bordo-mavili golcü futbolcu Ömer Rıza, en iyi şekilde sezonu kapatmak istediklerini belirterek, "Kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz. Ligi 3. olarak bitirmemiz zor olabilir ama 4. olarak bitirmek zor değil, çünkü üstümüzde yer alan Kayserispor ile aynı puana sahibiz. Kalan 3 maçta 9 puan elde edebilirsek, rakiplerimizin durumuna göre 3. olma şansımız zor da olsa var" dedi.

Fenerbahçe maçının kendileri için ekstra bir özelliğinin olmadığını söyleyen Ömer Rıza, "Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak, Fenerbahçe maçına da aynı havada hazırlanıyoruz. Çünkü her maç bizim için önemli, ayrım yapmıyoruz. Camiamız, yönetimimiz, hocalarımız ve futbolcular olarak bizler bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. 3 ihtimalli bir maç olacak ama en iyi şekilde çıkıp mücadele edeceğiz. Biz hiçbir şeyden korkmuyoruz. Biz iyi bir takımız" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu Ömer Rıza, bu sezon çok kötü bir sakatlık dönemi geçirdiğini belirterek, "Bu sezon takıma verimli olamadığım için çok üzüldüm. Herkes benden çok şeyler bekledi. Ama şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve güçlendim. Her maç oynamak istiyorum. Trabzonspor ile 2009 yılına kadar sözleşmem var. 10-15 dakika oynayacak bir oyuncu değilim. Yedek kulübesinde oturmak bana göre değil. 90 dakika oynadığım maçlarda kendimi gösteriyorum ve verimli oluyorum. Ligin bitmesine 3 maç var ve sezon sonunda bunları oturup konuşacağım. Profesyonel bir oyuncuyum, gelecek sezon da böyle devam ederse Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünürüm" diye konuştu.
            12.05.2007

Yorum

• Ismail Kaynar; Trabzonsporun parasini kendi parasi gibi harcayanlara yaziklar olsun diye yazdi. Eger öyle olsaydi hayatta zengin birer i$ adami olamzdilar.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ömer'den yaylım ateşi

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ömer Rıza, iyi bir takım olduklarını söyleyerek, Fenerbahçe'den çekinmediklerini söyledi. Bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve son haftalarda gösterdiği performansla Teknik Direktör Ziya Doğan'ın gözüne giren Bordo-mavili golcü futbolcu Ömer Rıza, en iyi şekilde sezonu kapatmak istediklerini belirterek, "Kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz. Ligi 3. olarak bitirmemiz zor olabilir ama 4. olarak bitirmek zor değil, çünkü üstümüzde yer alan Kayserispor ile aynı puana sahibiz. Kalan 3 maçta 9 puan elde edebilirsek, rakiplerimizin durumuna göre 3. olma şansımız zor da olsa var" dedi.

Fenerbahçe maçının kendileri için ekstra bir özelliğinin olmadığını söyleyen Ömer Rıza, "Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak, Fenerbahçe maçına da aynı havada hazırlanıyoruz. Çünkü her maç bizim için önemli, ayrım yapmıyoruz. Camiamız, yönetimimiz, hocalarımız ve futbolcular olarak bizler bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. 3 ihtimalli bir maç olacak ama en iyi şekilde çıkıp mücadele edeceğiz. Biz hiçbir şeyden korkmuyoruz. Biz iyi bir takımız" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu Ömer Rıza, bu sezon çok kötü bir sakatlık dönemi geçirdiğini belirterek, "Bu sezon takıma verimli olamadığım için çok üzüldüm. Herkes benden çok şeyler bekledi. Ama şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve güçlendim. Her maç oynamak istiyorum. Trabzonspor ile 2009 yılına kadar sözleşmem var. 10-15 dakika oynayacak bir oyuncu değilim. Yedek kulübesinde oturmak bana göre değil. 90 dakika oynadığım maçlarda kendimi gösteriyorum ve verimli oluyorum. Ligin bitmesine 3 maç var ve sezon sonunda bunları oturup konuşacağım. Profesyonel bir oyuncuyum, gelecek sezon da böyle devam ederse Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünürüm" diye konuştu.
                12.05.2007
                hımmm madem öyle ömer, güle güle ömer
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• çokda umrumuzdaydı daha top tutamıyor geldiğinden beri olumlu ne yapmış yedek kalmalıyı sevmiyormuş buyur kapı orada

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ömer'den yaylım ateşi

Trabzonspor ile 2009 yılına kadar sözleşmem var. 10-15 dakika oynayacak bir oyuncu değilim. Yedek kulübesinde oturmak bana göre değil. 90 dakika oynadığım maçlarda kendimi gösteriyorum ve verimli oluyorum. Ligin bitmesine 3 maç var ve sezon sonunda bunları oturup konuşacağım. Profesyonel bir oyuncuyum, gelecek sezon da böyle devam ederse Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünürüm" diye konuştu.
                    12.05.2007
                    Ya bir gitsin Allah aşkına. Bu da Alban Bushi gibi kendini Maradona sanıyor. Gördük geçen seneki rezil futbolunu. Denizli'de oynadığının onda birini veremedi. Şu son maçlarda 2 gol atıp 2 de asist yapınca kral olduğunu zannetti herhalde...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonspor'da yönetim içindeki muhalefetin, merakla beklenen adımları, lider ile oynanacak karşılaşmadan sonra atacağı bildirildi.
                      12.05.2007

Başkan ısrarla, “Kongre yok” derken, Hacıosmanoğlu’nun aralık ayına kadar liste ve seçim hazırlığı yapacağı öğrenildi.

Resmiyete döküldü
                      Trabzonspor'da yönetim kurulu içinde haftalardır konuşulan ayrılık önceki gün yapılan toplantı ve yeni görev dağılımının ardından tam manasıyla resmiyet kazanırken, krize çok kısa bir süreliğine ara verildi. Başkan Nuri Albayrak'ın, kendisiyle karşıt görüşteki İbrahim Hacıosmanoğlu ve ona yakın isimleri tasviye anlamına gelecek şekilde yönetimden uzaklaştırması, yol ayrımını kaçınılmaz kılarken, merakla beklenen gelişmelere bir süreliğine ara verileceği öğrenildi.

(UEFA)

Yorum

• 6 istifa yolda...
                        Pazara günü lider Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşmayı hesaba katan muhalif kanadın, merakla beklenen ve büyük yankı uyandırmasına kesin gözüyle bakılan çıkışını hafta başında yapacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak son basın toplantısında ipuçları veren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Faruk Kanca, Serhat Akçay, Köksal Güney, Yusuf Şimşak ve Cemal Sağlam ile birlikte istifa ederek, tepkilerini bu şekilde dile getirmeyi planladıkları ileri sürüldü.

Dışarıda olacaklar
                        Ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmaylarının da stratejisi şimdiden hazır... Yönetici istifalarını hesaba kattıklarını her fırsatta dile getiren başkan, yola yedek üyeleri yönetime katarak devam etmeyi düşünüyor. Daha önce yönetim içinde çoğunluğu sağlayıp, en kısa zamanda olağanüstü kongreye gitmeyi planlayan Hacıosmanoğlu'nun da daha iyi bir hazırlık süreci geçirip güçlü bir ekip kurmak adına gözünü aralık ayındaki kongreye çevirdiği vurgulandı.

İlk kez konuştular
                        Nuri Albayrak, "Altı ay gibi kısa bir dönemde iki kongre Trabzonspor’a camiasına yakışmaz" söylemini yenilerken, yeni ikinci başkanlar da kısa birer durum değerlendirmesi yaptılar. Aydın Pişiren, Nuri Albayrak'ın Trabzonspor için bir kazanç olduğunu kaydedip, "Önemli projeleri var. Aralıkta da aday olmasını lazım. Koşullar ne olursa olsun, kongre için normal süreç işlemeli" dedi. İbrahim Baturoğlu ise, "Başarı için bu tür tartışmalar normal" ifadesini kullandı.

fanatik..

(UEFA)

Yorum

• Daha önce sezon sonu bir revizyon yapacağını açıklayan tecrübeli hoca, tüm oyuncularına, “Kalan 3 maçı iyi değerlendirin” mesajı veriyor.
                          12.05.2007

Taktik hazır
                          Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, taktiksel anlamda tüm çalışmalarını tamamlarken, dev maçın bir başka önemini de oyuncularıyla paylaşmayı ihmal etmiyor. Kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda bir yenileme düşünüyoruz. Bu kadronun genelini kapsamayacak ama 3-4 oyuncuyla yollar ayrılabilir" diyen Bordo-Mavililer'in patronu, "Kalan 3 maçı iyi değerlendirin" mesajı veriyor.

Hasan’ı övdü
                          Özellikle yerli oyuncularla ilgili raporunu yönetime sezon sonunda vereceğini dile getiren Doğan'ın tüm futbolcularına fırsat vermeye çalıştığı da dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada Fenerbahçe önünde forma vermeyi düşündüğü oyunculardan Hasan'ı da öven Trabzonspor'un patronu, "O çok önemli bir futbolcu. Bu sezon onun yaşadığı şanssızlıklar takımın kötü gidişinde de çok önemli bir etken oldu. Umarım bundan sonra kendisinden daha verimli bir şekilde yararlanabiliriz" dedi.

Ömer’den mesaj var
                          Son haftalarda forma şansı bulan ve bu karşılaşmalardaki yüksek performansıyla büyük beğeni kazanan Ömer Rıza, gelecek dönem için iddialı açıklamalarda bulundu. Teknik heyetin kararlarına saygı duyduğunu dile getiren Bordo-Mavililer'in oyuncusu, "Herkes beni tanıyor, Ömer Rıza, ne yapar, ne yapamaz biliyor. Ben gelecek sezon da Trabzonspor formasını giymek isterim. Sözleşmem de devam ediyor" yorumunu yaptı.

İzmir’e akacaklar
                          İzmir'de oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında misafir takım konumunda olacak Trabzonspor taraftarının biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve kendilerine ayrılacak bölümü tamamen dolduracağı öğrenildi. Takımlarına hasret kalan Bordo-Mavililer'in karşılaşmada yine futbolculara destek verip yönetimi ise protesto etmesi bekleniyor.

Tolga’nın hayali!
                          Kaleyi Jefferson'dan devraldıktan sonraki formuyla Ziya Doğan'ın gözüne girmeyi başaran Tolga Zengin, kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'ne konuştu. Her oyuncu gibi kendisinin de büyük hedefleri olduğunu vurgulayan genç file bekçisi, "Herkes Avrupa’ya gitmek ister. Ben Trabzonspor’u Avrupa’ya taşımak isterim. Ama formasını giydiğim takımım o düzeye gelirse ben zaten Avrupalı’yım demektir” diye konuştu.

(UEFA)

Yorum

• Zaman zaman sıkıntılı günler geçirse de özellikle derbilerdeki performansıyla adından sıkça söz ettiren Trabzonspor'da Fenerbahçe maçına özel bir önem veriliyor.
                            12.05.2007

Bu sezon şampiyonluk takipçilerinden Beşiktaş'ı ligin her iki yarısında da mağlup eden, Galatasaray'a karşı da bir galibiyeti bulunan Bordo-Mavililer, lidere ise yarışın ilk bölümündeki müsabakada Avni Aker'de mağlup olmuştu. Hem rövanşı almak hem de bir dev maçı daha zaferle tamamlamak isteyen Karadeniz temsilcisinin oyuncuları, aynı zamanda Fenerbahçe'ye karşı bir türlü şansı tutmuyan hocaları Ziya Doğan'ın da yüzünü güldürmek istiyorlar. Deneyimli hocanın en büyük kozlarından biri ise, daha önce Beşiktaş'a 2, Fenerbahçe'ye de 1 gol atan, son haftaların formda ismi Umut Bulut.

(UEFA)

Yorum

• Ayman, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Kim şampiyon olacaksa olsun" dedi.

Ayman, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile önemli bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Fenerbahçe'nin de şampiyonluk yolunda bizi yenmesi lazım. Biz de UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. 2 taraf açısından da zor maç olacak'' dedi.

Ligde kalan 3 maçlarını da kazanmak istediklerini ifade eden Ayman, şöyle konuştu:

''Hedefimiz UEFA Kupası'na katılmak. Bütün takım bunun bilincinde. Mutlu şekilde sezonu bitirmek istiyoruz. Bu nedenle Fenerbahçe maçıyla birlikte yapacağımız son 3 maçta puan kaybetmek istemiyoruz. Şu anda şu takım şampiyon demek yanlış olur. Fenerbahçe bizimle oynuyor, Galatasaray ile maçı var. Zor maçları var. Bu sezon bu ligde her şey olabilir. Biz sadece Trabzonspor, en iyi yerde ligi nasıl bitirir onu düşünüyoruz.''

ÇAĞDAŞ: "UEFA İÇİN KAZANMALIYIZ"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Çağdaş ise ligde son 8-9 haftalık periyotta eski Çağdaş gibi oynamaya başladığını belirterek, ''Umarım bu çizgiyi gelecek sezon başında da sürdürüp Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda fayda sağlarım'' dedi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunu yarılamış gibi gözüktüğünü de ifade eden Çağdaş, şöyle konuştu:

''Görünen gerçek var, 2 derbi oynayacaklar. İkisini kaybettiği takdirde çok zor duruma düşecekler. Üst sıralar bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz Trabzon halkının Fenerbahçe maçına nasıl baktığını gayet iyi biliyoruz. O çizgide hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 4. olmak. UEFA şansını zorlamak için kazanmamız gerekiyor.''

(UEFA)

Yorum

• gercekten altintop kardeslerle özil e yazik oldu
                                görünüse göre sampiyonlugu kacirdilar
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X