Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Disiplin Kurulu'na sevk edildik
    Kulübümüz 4 Mayıs 2007 Cuma günü oynadığımız Sivasspor maçının 11. dakikasından itibaren maçın 60. dakikasına kadar muhtelif zaman ve tekrarlarla taraftarlarımızın topluca Fenerbahçe ile Ali Koç aleyhine yaptıkları çirkin tezahüratlar nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
    Gelen yazıda savunmanın resmi süresi içerisinde gönderilmesi istendi.
    Sonuç biç maç seyircisiz oynama olur mutlaka ...
    ...ve yine yönetimin ekmeğine ballı kaymak ....
    Çıt çıkarmazlar onlar.Taraftar bizden uzak olsun da nolursa olsun ...
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor başkanı uzun sure önce yapması gerekeni tribünlerden gelen tepkiler sonucunda yapmaya karar vererek yönetimdeki herkesten istifalarını alarak yeni bir oluşuma gideceğini bildirdi.

Buraya kadar herşey güzel. Yani fikir iyi en azından birşeyler yapmak istiyor izlenimi veriyor. Gel gör ki işin iç yüzü öyle değil gibi. Bütün söylediklerini çatır çatır yediği gibi bu söylediklerini de yemiş görünüyor sayın müteahhit başkanımız. Başkanın açıklamasından sonra en az üç dört yönetici “ne istifası” şeklinde açıklamalar yaptılar. Daha sonra baskılar sonucu onlar da faks ile istifalarını verdiler. Daha önce sesi çıkmayan ve istifaların sunulduğu söylenen toplantıda olan sayın Sayitoğlu birden bire “ne istifası, ben başkanın yanındayım” demeye başladı. El insaf.

Insanlarda becerisizliklerini görememe hastalığı olabilir. Her insanda belli bir gurur vardır ve kendince haklılığını ispata çalışır. Bu kadarına tamam ama pişkinliğe ve utanmazlığa hayır. Madem o toplantıda idin, madem başkanın her zaman yanındasın, neden başkanın tükürdüğünü yalamasına sebep oluyorsun?

Daha öncede söyledim. Trabzonspor başkanı Aralık’ta ayakta kalmak istiyorsa hem Sayitoğlu’nu hemde Hacıosmanoğlu’nu yönetimdeki aktif görevlerinden almalı ve dengeyi kurmalı. Ikisinden birisini seçmek istiyorsa bu Sayitoğlu olmamalı çünki yönetici olarak altına imza attığı halde teknik kadro konusunda çok boş gürültü çıkardı. Eleştirilerini hep bel altından ve dolaylı yollardan yaptı. Bu sebeple artık yönetimde üst kademelerde olmamalı.

Gelelim Hacıosmanoğlu’na. Gerçekten sivri konuşan bir yönetici ama doğruları söyleyen bir yönetici kendisi. Sayın Ali Koç’un kendisinin bile içine sindiremediğini söylediği laflara verdiği cevaptan ötürü sayın Albayrak onu hedef tahtası yapıverdi. Fenerbahçe başkanının asbaşkanına yapması gerekeni bizim başkan Hacıosmanoğlu’na yaptı. Bu bir annenin komşunun çocuğu tarafından rahatsız edilen çocuğunu komşusunun önünde dövmesine benziyor. Orada amaç bak ben çocuğumu terbiye ediyorum sende böyle yap mesajı vermektir. Sayın Albayrak, Trabzonspor’da başkan olmak ne aile şirketlerinin başkanı olmaya ne de mahalledeki komşu ilişkilerine benzer. Siz demeçlerinizle Hacıosmanoğlu’nu değil Trabzonspor’u küçük düşürdünüz. Sizin göreviniz Fenerbahçe’yi kendi yöneticilerinizden korumak değil. Aksine, kendi yöneticilerinizi Fenerbahçe’den korumaktır.

Ben ne Satiyoğlu’nu ne de Hacıosmanoğlu’nu şahsi olarak tanırım. Çok iyi insanlar olabilirler fakat ikisi el birliği ile Trabzonspor yönetimini başkanında yardımıyla bölmüşlerdir. Bu bölünmüşlüğü bitirmeyen ve her krizde milletin önüne hayali projeler atan bir başkan Trabzonspor’a hiç yakışmıyor. Lütfen Trabzonspor’u kendi ihtiraslarınız için heba etmeyin. Zaten sadece liman işlerini takip etmek için geldiğiniz bu şehre girecek yüzünüz kalmayacak. Lütfen sizde olduğuna inanmak istediğim (aksi takdirde aile şirketi de olsa yönetici kadrolarında görev yapmazdınız) yöneticilik vasıflarınızı kullanın ve harcanan emeklerin heba olmasını önleyin. Eğer bunu yapacak vaktiniz ya da enerjiniz yok ise lütfen bırakın yapabilecekler yapsın.

Lütfen……

Sevgiyle kalın.
      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Ziya Doğan Trabzon TV'de
        Trabzon Tv'de 21.00'da yayınlanan “Kontratak” programının bu akşam ki konuğu Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan.

Ziya Doğan, “Kontratak” programına katılarak, Atakan Kadıoğlu ve Muammer Şahin'in sorularını cevaplayacak.

Atakan Kadıoğlu, Ziya Doğan'ı programına çıkartarak, gazetecilik başarısı göstererek, herkesin merak ettiği konularda Doğan'a sorular sorarak , gündem belirleyecek.

Şimdi Doğan'ın neler söyleyeceğini merak ediyorsanız, bu akşam 21.00'da yayınlanacak olan Kontratak programını kaçırmayın.

Bu programda konuşulanlar, Trabzon'da spor gündemini belirleyecek, Doğan bu programda çok çarpıcı açıklamalarda bulunacak.
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan Trabzon TV'de
          Trabzon Tv'de 21.00'da yayınlanan “Kontratak” programının bu akşam ki konuğu Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan.

Ziya Doğan, “Kontratak” programına katılarak, Atakan Kadıoğlu ve Muammer Şahin'in sorularını cevaplayacak.

Atakan Kadıoğlu, Ziya Doğan'ı programına çıkartarak, gazetecilik başarısı göstererek, herkesin merak ettiği konularda Doğan'a sorular sorarak , gündem belirleyecek.

Şimdi Doğan'ın neler söyleyeceğini merak ediyorsanız, bu akşam 21.00'da yayınlanacak olan Kontratak programını kaçırmayın.

Bu programda konuşulanlar, Trabzon'da spor gündemini belirleyecek, Doğan bu programda çok çarpıcı açıklamalarda bulunacak.
          Interneten izliyiyebilme imkani varmi???

Yorum

• arkadaşlar Değirmendere şuan 25. dakikası oynanan final maçında 1 0 önde. bu maçı kazandığımızda 2.Lig B gurubuna yükseliyor Değirmen dere. golü 9. dakikada attık.
            yorumlarımızı ve maç takibini buradan yapalım :meşale2:
            Hekimoğlu Trabzon FK futbol takımının tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
              "Trabzonspor'a yakışır bir netice alacağız inşallah. Böylece üst sıralara tekrar heyecan getireceğiz.''

Koskoca efsanenin misyonunu da "üst sıralara heyecan getirmek" noktasına indirgediniz ya, altın madalya hepinize!
              Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
              1. Digitürk 2.İbrahim Hacıosmanoğlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
              6. Öztürk Pekin +1. Azize Yıldıvım

Yorum

• İlk olarak Silencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koskoca efsanenin misyonunu da "üst sıralara heyecan getirmek" noktasına indirgediniz ya, altın madalya hepinize!
                İşte yönetimi bırakma gerekçeleride bu ağız zaten.Kullandıkları üslup tipik 3 ezik ağzı.O yüzden bir an önce düşün yakamızdan değeri tartışılır yönetim kurulu üyeleri...
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Sahamiz kapatilirsa buna en con Yönetim ve Bursalilar sevinecek.
                  O ezikleri yenmemiz lazim.
                  Insallah 3 macida yenilirler ve küme düserler.....
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bi taraftan hakli hemde cok hakli

ama sucu disarida aradigin sürece hicbirzaman basari elde edemessin
                      akcaabat bunun yüzünden birinci ligdende düsmüsdü
                      tabiki bi akcaabatli olarak aci verici düsmemiz ama belki yeniden yapilanmayla daha saglam bi akcaabat görebiliriz
                      ts in gelecekteki yönetimleride bu hatalari bidaha yapacagina inanmiyorum
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklı adam valla...Nerde bi döküntü var onlara verdik adam gibi oyuncularıda yedek oturduk yada bedavaya diğer takımlara verdik...Yazık oldu valla...

Yorum

• bu kafayla amatöre kadar yolu var sebatın.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ayıp beee yönetim ve yöneticilerimizin bazıların başları göğe erdimi acaba...:

Yorum

• arkadaşlar trabzonspor tv yi nerden izlicez sorması ayıptır yardımcı olunda izleyelim şu ziya yıı ???????????????????

Yorum

• İlk olarak aaaaa1 tarafından gönderildi
                                biz onları kume dusurduk ha ? 2002-2003 te 3 puanımızı aldılar . onların yuzunden sampiyonlugumuz da gitti bizim . heyyy heyyy .
                                ne diyosun sen yaa senin o çok bilmiş hemşerin ali güzeldalı bedava istanbula vereceğine niye sebata vermedi
                                çocuk ağlayağlaya gitti burdan
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X