Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DEPREM YARATTITarih: 08.05.2007, 19:36:57 (1287 okuma)
    İbrahim Hacıosmanoğlu konuştu, Trabzonspor’da 8 şiddetinde sarsıntı oldu

İbrahim Hacıosmanoğlu konuştu, Trabzonspor’da 8 şiddetinde sarsıntı oldu. Trabzonspor’un
    Asbaşkanı, Ziya Doğan’la sadece iftar yemeğinde bir araya geldi. Doğan’ı yollama adına her şeyi yaptı! Bugüne kadar kızılcık şerbeti içerek ayakta durdum. Üst üste 7 maçta sadece bir beraberlik almak tesadüf değildir! F. Akyel’in Bursa maçı öncesi “Haşim abi yenersek hoca
    ne olacak diyerek” yaptığı telefon konuşmasına şahit olanlar dinlenmelidir

DOGAN’I SABOTE ETTİLER
    Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmeyeceğini, ancak Başkan Nuri Albayrak'ın oluşturacağı yeni yönetimde aktif görev almayacağını belirterek, yaptığı çıkışları Trabzonspor'un menfaatlerini koruma adına yaptığını söyledi.

HER ZAMAN DİK DURDUM
    Hacıosmanoğlu, son yaşanan gelişmeler ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de spor camiasına girdiği günden beri İbrahim Hacıosmanoğlu faktörü bulunduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Türkiye'de spor camiası içine girdiğim günden beri duruşum ve açık sözlülüğüm ile belli bir noktaya gelmiş bir insanım.”dedi.

TERS KÖŞEYE YATIRDILAR
    İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon başında İspanya’ya kulüp adına Teknik Direktör almak için görevlendirildiğini hatırlatarak “Ben orada Ferrer ile masaya otururken cep telefonuma Lazaroni ile anlaşıldığı mesajı geliyor. Bu davranış bana değil Trabzonspor’u ters köşeye yatırmaktır” ifadesini kullandı.

TAKA
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Özellikle Yattara ve Hüseyin?in sözleşme uzatılması halinde fiyatlarının arttırılması durumunda Gökdeniz de yıllık ücretinin arttırılmasını istiyor
      2 TRİLYON İSTİYOR
      Trabzonspor?da Gökdeniz?in de gözü iç transferde. Özellikle Hüseyin ve Yattara gibi yıldızların 1 yıl kalan muvakelelerini uzatmak için yönetimin lig sonunda masaya oturacak olması nedeniyle Gökdeniz?in de bu oyuncuların fiyatlarının yükseltilecek olması nedeniyle yıllık ücretine zam bekliyor. Yönetimin, Hüseyin ve Yattara?nın yıllık ücretini 1.5-1.7 trilyona çıkartacak olması nedeniyle Gökdeniz, 1.7 trilyon olacak yıllık fiyatını 2 trilyona çıkartılmasını talep edecek.
      7 OYUNCU VAR
      Trabzonspor?da iç transfer görüşmelerinin ardından yönetimin bu nedenle Gökdeniz ile de görüşerek yıllık ücreti ile ilgili olarak iyileştirme yapabileceği ifade edildi. Bu sezonki başarılı performansı ile İstanbul kulüplerinin yanı sıra Avrupa?nın önemli takımlarının gözdesi haline gelen Gökdeniz?in iyileştirme yapılmaması durumunda transferine onay isteyeceği belirtildi. Yönetim iç transferde Hüseyin ve Yattara?nın yanı sıra Ceyhun, Celaleddin, Çağdaş, Musa ve Ersen Martin ile de görüşecek.

Yorum

• Trabzon Tv'de 21.00'da yayınlanan “Kontratak” programının bu akşam ki konuğu Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan.

Ziya Doğan, “Kontratak” programına katılarak, Atakan Kadıoğlu'nun sorularını cevaplayacak.

Atakan Kadıoğlu, Ziya Doğan'ı programına çıkartarak, gazetecilik başarısı göstererek, herkesin merak ettiği konularda Doğan'a sorular sorarak , gündem belirleyecek.

Şimdi Doğan'ın neler söyleyeceğini merak ediyorsanız, bu akşam 21.00'da yayınlanacak olan Kontratak programını kaçırmayın. Çünkü bu programda konuşulanlar Trabzon'da spor gündemini belirleyecek, Doğan bu programda çok çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

Trabzonda olan arkadaşlar izleyip bizide bilgilendirirlerse iyi olur

Yorum

• Allah'ını , peygamberini seven bu yönetimi bıraksın!!!Bizlere bu kadar eziyet Alman Nazi Ordusunun Yahudilere yaptıklarının yanında Ufak BİR HİÇ. LÜTFEN YETER.Kendiniz kavga ediyorsunuz olan biz taraftara oluyor.Canı gönülden bir sevinç yaşayamadan bu dünyadan göçüp gideceğiz gibi geliyor bana.Y E T E R R R R R R R R ......
          akçaabat'lı

Yorum

• Allah'ını , peygamberini seven bu yönetimi bıraksın!!!Bizlere bu kadar eziyet Alman Nazi Ordusunun Yahudilere yaptıklarının yanında Ufak BİR HİÇ. LÜTFEN YETER.Kendiniz kavga ediyorsunuz olan biz taraftara oluyor.Canı gönülden bir sevinç yaşayamadan bu dünyadan göçüp gideceğiz gibi geliyor bana.Y E T E R R R R R R R R ......
            akçaabat'lı

Yorum

• 09 Mayıs 2007 11:45

UEFA Kupası'na katılma şansını az da olsa ligde bulan ve bunu sonuna kadar kovalamak isteyen Trabzonspor, Fenerbahçe maçına kilitlendi...
              Bu sezon ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda hedeflerini tutturamayan, Antalyaspor maçı sonrası yönetim kurulu içindeki çatırdamaların gün yüzüne çıkması sonucu yeni bir oluşuma gitmek zorunda kalan Trabzonspor'da, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dünkü açıklamalarından sonra gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

Fortis Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra UEFA Kupası'na katılma şansını az da olsa ligde bulan ve bunu sonuna kadar kovalamak isteyen Trabzonspor, Fenerbahçe maçına kilitlendi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu içinde çıkan iç çatışma sonrası yönetim kurulunu toplayan ve görevlerini iade etmelerini isteyen Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, yeni görev dağılımını henüz yapmazken, kamuoyunun nabzını biraz daha tutmak istediği belirtildi.

Yönetim kurulunun Trabzon kanadında yer alan ve bir takım rahatsızlıkları bulunduğu belirtilen yöneticilerden Faruk Kanca, Serhat Akçay ve Köksal Güney ile görüşecek olan Başkan Albayrak'ın, bu yöneticilerin fikrini alacağı öğrenildi. Fenerbahçe maçı öncesi bugün Trabzon'a gelerek yönetim kurulu ile görüşüp nabız tutacak olan Başkan Albayrak'ın, yeni yönetim kurulunda görev almayacak olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dünkü açıklamaları üzerine durum değerlendirmesi yapacağı ve her şeyin kontrol altında olduğunun mesajını vereceği belirtildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dünkü basın toplantısında hedef aldığı Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu'nun, Fenerbahçe maçı öncesi hakkında ortaya atılan iddialara ortamı germeme adına cevap vermeyeceği ve bu konuda Başkan Nuri Albayrak'ın kararını beklediği öğrenildi.

Hem UEFA Kupası'na katılma adına hem de prestij için Fenerbahçe maçına büyük bir önem veren Trabzonspor'da yönetimin, son olayları bir kenara bırakıp pazar günü İzmir'de oynanacak Fenerbahçe maçına konsantre olmak için tartışmalardan uzak duracağı ifade edildi.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• YOK YEMEYE VAR VERMEYE!
                Trabzonspor'da benzin istasyonundan gelen paranın büyük bölümü vergilere gidiyor 10 milyon $'a (13 trilyon) istasyon için şirket ile anlaşan yönetim, karşısına 6 trilyonluk vergi borç çıktı.

YÖNETİM ZORDA

Trabzonspor'da yönetime vergi şoku. 20 trilyonu bulan ve transferde yapılacak harcamalarla daha da artması beklenen borcun büyük bölümünü, İstanbul Kartal'daki benzin istasyonundan gelecek para ile kapatmanın hesaplarını yapan yönetim, bir önce dönem yapılan transferlerden doğan vergi borcu nedeniyle sıkıntıya girdi. 10 milyon $'a (Yaklaşık 13 trilyon) istasyonun devri için anlaşan yönetim, vergi şoku nedeniyle zorda.

TOMAS JUN FATURASI

Benzin istayonundan gelecek para ile borcu asgariye çekmeyi planlayan yönetim, Atay Aktuğ dönemindeki transferlerden doğan (özellikle Tomas Jun) 6 trilyonluk vergi borcu nedeniyle ne yapacağını şaşırdı. Bu vergi borcunu uzun vadeye yaymak için çalışan yönetimin, aksi durumda benzin istasyonundan gelecek paranın büyük bölümünü vergi borcuna aktaracak. (Karadeniz)
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Stephanov u gönderelim yemeyelim onun başını. gitsin avrupada top koştursun yoksa harcıyacağız adamı. yazıklar olsun nasıl yönetiliyoruz biz.

Yorum

• "Bizi galibiyet kurtarır"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara yeniden bir heyecan getireceklerini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da şu anda bir kaos ortamının yaşandığını belirterek, ''Ama Fenerbahçe bu ortamımızdan faydalanamayacak. Futbol takımımız gerekeni yapacak. Kaos ortamını unutturacak şekilde taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceklerdir'' dedi.

Futbolcuların ve taraftarlarının gözünde Fenerbahçe galibiyetlerinin ne kadar önemli olduğunu bildiğini ifade eden Şimşek, ''Fenerbahçe nereye giderse gitsin biz kendi yolumuza gidiyoruz. Fenerbahçe galibiyetiyle Trabzonspor taraftarının yüreklerine su serpeceğiz'' diye konuştu.
                    Karşılaşmanın İzmir'de oynanmasıyla Fenerbahçe'ye ceza değil, mükafat verildiğini savunan Şimşek, şöyle konuştu:
                    ''Ama bizim için çok önemli değil. Orada da burada da oynadık. İzmir'de de oynarız. Taraftarlarımızı da tribünlere bekleyeceğiz. Trabzonspor'a yakışır bir netice alacağız inşallah. Böylece üst sıralara tekrar heyecan getireceğiz.''

09.05.2007
                    Kaynak : AA
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Disiplin Kurulu'na sevk edildik
                      Kulübümüz 4 Mayıs 2007 Cuma günü oynadığımız Sivasspor maçının 11. dakikasından itibaren maçın 60. dakikasına kadar muhtelif zaman ve tekrarlarla taraftarlarımızın topluca Fenerbahçe ile Ali Koç aleyhine yaptıkları çirkin tezahüratlar nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
                      Gelen yazıda savunmanın resmi süresi içerisinde gönderilmesi istendi.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Kardeş iyi güzelde biz bir haberi bir kerede anlayabilecek kapasiteye sahibiz. 6 kere kopyalaman gerekmezdi...
                        En son trapezus61 tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 14:42.
                        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Artık duymak istediğim tek son dakika haberi istifa ve kongre kararı... Gerisinin hiçbir önemi yok.
                          HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Nuri Albayrak istifa et...medimi halaaaaaaaaa
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık duymak istediğim tek son dakika haberi istifa ve kongre kararı... Gerisinin hiçbir önemi yok.
                              abi bende bu başlığı hep aynı umutla açıyorum , başka haber okumak istemiyorum,sadece istifa ve kongre
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nuri Albayrak istifa et...medimi halaaaaaaaaa
                                ecek............
                                medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X