Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
    Tsubasa bize gelmez yaa. alamazlar onu bence.

tsubasa bize gelmezde..ikiz kardesler vardi dislek ikiside manyak forvet attirsinlar imzayi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

evet baba ya hatirladigim kadariyla ERIC kardeslerdi cok manyak oynuyolar forvette ii isyaparlar biri yirtici digeri bitirici yattara ve gokdenizle iyi anlasirlar ama bonservisleri biraz pahalidir ve gelirse baskan yildiz sozunude tutmus olur ama kalede vakashumasu olursa daha iyi olur cunku vakabayashi hatirladigim kadariyla turkiyede fenerden baska takimda oynamam demisti

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

İlk olarak divicam tarafından gönderildi
      trabzonspor muhabirinden ögrendim... adamin özel haberi kim oldugunu açiklamamak kaydiyla bana söyledi... simdi haberini yazsin... birkaç saat içinde internete düser... ayip olur muhabire

birkaç saat içinde internete düser demissin, hangi ajans oldugunu da söyle bari
      evet ya hangi ajans hadi onu söyle bari

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
        İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi

tsubasa bize gelmezde..ikiz kardesler vardi dislek ikiside manyak forvet attirsinlar imzayi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

evet baba ya hatirladigim kadariyla ERIC kardeslerdi cok manyak oynuyolar forvette ii isyaparlar biri yirtici digeri bitirici yattara ve gokdenizle iyi anlasirlar ama bonservisleri biraz pahalidir ve gelirse baskan yildiz sozunude tutmus olur ama kalede vakashumasu olursa daha iyi olur cunku vakabayashi hatirladigim kadariyla turkiyede fenerden baska takimda oynamam demisti

ula bizim sigortalar atmis valla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Yönetim uyuma, taraftara sahip çik.

Yorum

• olursa iyi adam... Kral Kupasi'ni 28 yil aradan sonra çalistirdigi takima kazandirmis...
            divicam

Yorum

• bana çok uçuk geldi ama Kluivert için bizimkiler de görüsmüs güya....
              divicam

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi
                İlk olarak chovy tarafından gönderildi
                İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi

ula bizim sigortalar atmis valla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

haklisinn zaten diyar bakir maçi o yüzden yarim kaldi. artik yetersiz eskidi isiklandirmalar . sigorta migorta dayanmiyor daha.

ben ne diyorum yaaa [img]smileys/smiley26.gif[/img][img]smileys/smiley29.gif[/img] yönetiiiim hocamizii getiriin artiiiikk
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Irueta midir nedir.o adam heralde

Yorum

• divicam bulmaca çözdürüyon valla

bari kral kupasini kaç yilinda kazanmis onu söyle[img]smileys/smiley2.gif[/img]

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• betis takimini 28 yil aradan sonra kupayi kazandirdi 'serra ferrer' olabilirmi?

Yorum

• bak cok iyi bir ipucu verdin divicam

Uzatmaya giden finalde XXXX'yi 2-1'lik skorla deviren xxx-xxxlilar, Ispanya Kral Kupasi'ni 28 yil aradan sonra tarihinde ikinci kez Kral Kupasi'ni havaya kaldirdi
                        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi
                          bana çok uçuk geldi ama Kluivert için bizimkiler de görüsmüs güya....
                          ya agbi dalgami geçiyo bu yönetim ya o adammi gelecek bize ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• ben bilsem...
                            divicam

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik direktör sorununu 48 saat içinde çözeceklerini ve ardindan da arka arkaya transfer bombalarini

patlatacaklarini söyledi.

bu aciklamayi yapan arkadas ciksin ozur dilesin cunku 48 saat doldu ..

karaiplerde bir trazonsporlu..
                              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                                Irueta midir nedir.o adam heralde
                                keskeee...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X