Su anda Wolfsburg macini canli izliorum ve Wolsfburg'da oynayan Marcelinhonun takimi 2:1 yenik durumdayken 10 dakika icinde attigi 2 harika gollerle takkimini 3:2 öne gecirdi mac bitmek üzere 2-3 dakika kaldi, ve gol haricinde takimina yaptigi katki müthis.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
at sahibine göre kişner........İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda Wolfsburg macini canli izliorum ve Wolsfburg'da oynayan Marcelinhonun takimi 2:1 yenik durumdayken 10 dakika icinde attigi 2 harika gollerle takkimini 3:2 öne gecirdi mac bitmek üzere 2-3 dakika kaldi, ve gol haricinde takimina yaptigi katki müthis.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda Wolfsburg macini canli izliorum ve Wolsfburg'da oynayan Marcelinhonun takimi 2:1 yenik durumdayken 10 dakika icinde attigi 2 harika gollerle takkimini 3:2 öne gecirdi mac bitmek üzere 2-3 dakika kaldi, ve gol haricinde takimina yaptigi katki müthis.
helal olsun marce ye.
doğru yerde oynatmak...
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun marce ye.
doğru yerde oynatmak...
Bugün Wolfsburgun antrönörü marcelinhoyu sol kanat'da oynatsa yinede cok basarili olacagini saniyorum, bizde uyum tutturamadi istemedi ve sonucundada gitti.
Bu arada Koray galibiyet hepimize hayirli ugurlu olsun
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
dogru söze ne denirİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleat sahibine göre kişner........TRABZONSPOR
Yorum
-
VfL Wolfsburg: Jentzsch - Quiroga, Madlung, Hofland, Van der Heyden (76. Sarpei) - Santana – Menseguez (44. Makiadi), Krzynowek - Marcelinho - Boakye, Klimowicz (74. Hanke)
1. FSV Mainz 05: Wache - Demirtas, Friedrich, Noveski, Rose - Gerber, Andreasen, Pekovic, Feulner – Szabics (64. Jovanovic), Zidan
Tore: 0:1 Zidan (21., Foulelfmeter), 1:1 Klimowicz (41.), 1:2 Zidan (79.), 2:2 Marcelinho (80.), 3:2 Marcelinho (87.)
Yorum
-
Süper Lig Maçlarını buradan takip ediyoruzİlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener 1-0 kayseri
Gol tuncay
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
kayseri gol attı.
ilk yarı 1-1 sona erdi...
Yorum
-
Marcelinho Wolfsburg'u sırtladı!
Trabzonspor'un eski futbolcusu Marcelinho'nun takımı Wolfsburg Mainz'ı konuk etti. Mainz 21. dakikada Mohamed Zidan ile 1-0'yı yakaladı. Zidan'a cevap 41. dakikada Klimovicz'den geldi. İlk yarısı 1-1 tamamlanam maçın ikinci yarısında Mainz'ın ilk golünü kaydeden Zidan yine sahneye çıktı ve 79'ta takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Bu golün 1 dakika ardından Marcelinho önce Wolfsburg'u maça ortak etti ve 84'te de takımına 3 puanı kazandıran golü kaydetti. Marcelinho böylece bu sezon Wolfsburg formasıyla toplamda dördüncü gole imza atmış oldu.
Yorum
-
Doğan: "Çok önemli bir galibiyet"
Turkcell Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 4-3 yenerek önemli bir galibiyete imza atan Trabzonspor'da maçtan sonra büyük sevinç yaşandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Gençlerbirliği maçını kazanmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, "Kazandık ama zor oldu. Zor olacağını da biliyorduk. Karşımızda iyi bir takım vardı. Takım oynunu iyi oynayan, fizik gücü yüksek bir Gençlerbirliği' ne karşı mücadele ettik. Üzüldüğüm tek nokta o kadar gol atıp, 3 gol yemek. Bu tabiki iyi değil. Gerçi pozisyolara bakıyorum, biz kendimiz yarattık. Aslında 3 - 1 öne geçtiğimiz zaman Trabzonspor futbolcusunun oyunu çok daha rahat koparıp, topu alıp istediği şekilde yön vermesi gerekir. Bunu başaramadık. Sonuçta galip geldik. Galip gelmek önemliydi. Tabi eksikliklerimiz var. Çok basit sarı kartlar görüyoruz. Hakemle ilgili pozisyonlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Pozisyonlarla ilgili penaltıları verebilir, kartları vermiştir ama benim bir şey dikkatimi çekiyor. Tercih haklarını hep rakipten yana kullanıyor. 4 dakika uzatacak hiç bir şey yoktu.
Yani bir bakıyorsun, bu anlamda tercih haklarını kullanırken, faullerde sarı kartlarda hep Trabzonspor' un aleyhinde oluyor. Bu anlamda sinirlendim. Ben hakeme gittiğimde amacım aslında futbolcuları hakemin yanına yaklaştırmamak. Çünkü önümüzdeki günlerde zor maçlarımız var. Kart görmesinler. Zaten sıkıntılarımız var. Bu anlamda hakemin yanına yaklaşırken, konuşmak istedim. Hiç bir şey de söylemedim. Konuşmama müsade etmedi biz de döndük.
Tabi ki sinirlendim. Bugün maçı kazanmak çok önemli en azından bir basamak daha yukarı çıktık. Bugünden itibaren kupa maçını düşünmemiz gerek. Kupayla ilgili eksikliklerimiz var. Şimdi stoperde zaten sakatımız fazla bir de Erdinç' in kart görmesi bizi sıkıntıya soktu. Bu kartta hakem doğru karar verdi. Çünkü penaltı pozisyonu verdikten sonra, hakeme "Adaleti gördün mü' demiş. Onu dememesi lazımdı. Ama biz sıkıntıya düşüyoruz. Elimizde mevcut kadromuz var. Biz hiç bir zaman mazeretlere sığınmıyoruz. Önce Erciyes sonrada Rize maçına hazırlanacağız" diye konuştu.
Doğan, futbolun 90 dakika olduğunu ifade ederek, "90. Dakikada da penaltı verilir, 95 dakikada penaltı verilir. Ama o pozisyonları yaratan biziz. O anlamda ben kızgınım. 3-1 den sonra Trabzonspor daha sakin rakibin üzerine gelmesinden faydalanması gerekirdi. O anlamda başaramadık. Burdan üç puanla ayrılmamızdan dolayı mutluyum" dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum