Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz garip duracak ama şu ligde 15. haftaki fener maçına kadar kayıpsız gidelim şu ligde,ziyaya ve nuriye rağmen fener maçı şampiyonluk maçı olabilir
    çok garip bir ligdeyiz büyüklerin hepsi kötü. kötünün bi kademe iyisi ezikler işte..

tabi bu küçük bi hayalden ibaret olacak bişe deil
    kadıköye gidiyormuyuz o zaman beraber ama

Yorum

• Yayınlatmayalım

Arkadaşlar trt demin bir anons yaptı yıllar öncesine gidicez Trabzonlular kızmasın ama,çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzon Beşiktaş maçını vericez dedi,ben böyle işgüzarlık,böyle çekememezlik görmedim...
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak magurali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar trt demin bir anons yaptı yıllar öncesine gidicez Trabzonlular kızmasın ama,çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzon Beşiktaş maçını vericez dedi,ben böyle işgüzarlık,böyle çekememezlik görmedim...
        Yayınlasınlar yayınlasınlar hepsi çatlıyo

Yorum

• Yazıklar olsun trtye başka bir şey demiyorum
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• trt ye yuh!!antalya ya dua!!
            sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• trtye mail atıyorum şu anda madem geçmiş olaylardan açtınız konuyu beşiktaşın stadındaki adam öldürmeyi de yayınlayın diye

stadyum@trt.net.tr
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yani bu taraftarı da anlamak güç daha bikaç haftaya kadar küme diyenler vardı ki ben böyle bişeyi hiç bi zaman kabul etmedim şimdi ufaktan şampiyonluktan bahsedenler var maç böyle biterse bile tam 14 puan varki ciddi bi fark bu mucize gerek 7 maçlık malum serinin 4 maçını kazansaydık şimdi nerdeydik siz yapın hesabını hep biyerlerde hata yapıp keşke diyoruz 2. olup şampiyonlar ligine gitmek ciddi bi başarı olur bence
                En son champions tarafından düzenlendi; 25.02.2007, 20:51.

Yorum

• İzlemeyenler için TRABZONSPOR -bjk maçı Az sonra TRT Stadyumda
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Haberler

Hüseyin cezalı
                    Kaptanımız Hüseyin Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Buna göre 4 sarı karta ulaşan oyuncumuz, takımımızın ligde önümüzdeki hafta Konyaspor'la oynayacağı müsabakada forma giyemeyecek.

26.02.2007 00:20:00

hüso antep maçında var konya da yok

Yorum

• Kartal'dan dev takas!

Beşiktaş, Trabzonspor'dan Chelsea'nin de transfer listesinde yer alan Stepanov'u istedi. Bordo-mavililer de Stepanov'a karşılık Kartal'dan İbrahim Akın'ı talep etti.

Yedekler takası

Trabzon; İbrahim Akın'ı, Beşiktaş ise Stepanov'u istiyor. Sezon sonunda oyuncuların takasına her iki kulüp de sıcak bakıyor.

PRENSİPTE 'EVET'
                      Beşiktaş ve Trabzon sezon sonunda takas için prensip anlaşmasına vardı. Ziya Doğan'ın şans vermediği Stepanov ile Tigana'yla ters düşen İbrahim Akın'ın takas edileceği öğrenildi. Önceki günkü maçtan sonra yapılan görüşmede, "Hocamız isterse neden olmasın" kararı çıktı.

TİGANA İSTEMİŞTİ
                      Tigana'nın, "Stepanov'u isterim" demesinden sonra harekete geçen yöneticiler, Trabzonsporlu yöneticilerle görüştü. Görüşmede, bordo-mavili yöneticiler de İbrahim Akın'ı istedi. Takımlarında şans bulamayan iki oyuncu için son kararları hocaları verecek.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zaferin şifresi Devre bitti, 2-0 Beşiktaş öndeydi. Ziya Doğan soyunma odasına girdi, takımına söylediği sözlerle hava tamamen değişti. 26.02.2007
                        Devre bitti, 2-0 Beşiktaş öndeydi. Ziya Doğan soyunma odasına girdi, bu sözlerle hava tamamen değişti: Büyük takımda oynuyorsunuz, büyük oyuncularsınız. Üzerinizdeki Trabzonspor forması. Çıkın hakkını verin. 2. yarıda rakipten daha kaliteli daha iyi olduğunuzu gösterin. Topu 5 saniyeden fazla tutmalarına izin vermeyin. Maçı çevireceğinize ben inanıyorum, tribünler de. Buradan kimseyi boynu bükük yollamayın. Siz de inanın.

Rakip Beşiktaş’tı, Avni Aker tarihi anlarından birini yaşıyordu. Stada koşan herkes takımının galip geleceğine inanıyordu ama şüphesiz öyle bir geceyi de hayal etmiyordu. Ev sahibinin istediği gibi başladı maç, Trabzon bastırıyor, gol arıyordu. İstenen gibi oynuyordu ama dört gözle beklenen golü Beşiktaş buldu. Bobo ve Ricardinho’lu Samba keyifleri bir anda kaçırdı. Fakat ilginçtir, takımlarının kazandığı maçlarda dahi futbolu beğenmeyerek oyuncularını ıslıklayabilen Trabzonspor taraftarı, kısa sürede toparlandı, desteğe kaldığı yerden devam etti. Devre 2-0 bitip, takımlar soyunma odasına giderken tribünler, Trabzonspor’u zafere uğurluyordu sanki!

Destek hiç kesilmedi
                        Soyunma odası tüneli çabuk aşıldı, Ziya Doğan, takımı karşısına aldı... Taktik değişikliğe gidip oyunun kaderini değiştirmeden önce ilk olarak motivasyon silahını kullandı Ziya Doğan. “Trabzonspor büyük takım, siz de burada oynadığınıza göre büyük futbolcularsınız. Üzerinizde taşıdığınız Trabzonspor formasının hakkını verin” diyerek söze girdi başarılı hoca... Öne düşen başlar bir anda kalktı. Doğan devam etti: “Görüyorsunuz taraftarlar 2-0 yenik durumda olmamıza rağmen hala bize destek veriyor. İnanıyor. Ben de bu maçı çevirebileceğimize inanıyorum tıpkı onlar gibi. Geriye bir tek şey kalıyor; sizin de inanmanız. Beşiktaş’tan daha kaliteli bir takım olduğumuzu biliyorum. Sizlerin de bireysel olarak daha yetenekli olduğunuzdan kuşkum yok. İstediğiniz zaman her rakibi dize getirebiliriz. Ama şifre bu işte; istediğiniz zaman.”

Erken gol telkini
                        45 dakikada biten umutlar 15 dakikalık arada yerini inanca ve iddiaya bırakıyor, zaferin temelleri bu kısa sürede atılıyordu. Artık soyunma odasındaki herkes aynı dili konuşuyor, belki de kimse 2-0’lık motivasyon bozucu skoru düşünmüyordu. Süre azalmış, sahaya çıkma vakti yaklaşmıştı. Doğan son uyarıları yapmak zorundaydı; “Şimdi çıkın elinizden gelenin en iyisini yapın, mücadele edin. Beşiktaş’ın topla uzun süre oynayıp oyunu soğutmasına fırsat vermeyin, sahanın her yerinde pres yapın. Erken gol bulursak işin rengi değişir. Size inanan bu insanları stattan boynu bükük göndermeyin.”

‘Kurtuluş’ günü!
                        Doğan son sözlerini söyledi, Musa ve Mustafa’yı çıkarıp Ferhat ve Ersen’e forma verdi. Selçuk Dereli’nin ikinci yarıyı başlatan düdüğünün öncesinde herkes görevini biliyordu; Trabzonspor kazanacak. Öyle de oldu. Erken gelen ilk Trabzon golü Avni Aker’i şahlandırdı. Tribünler sanki Trabzonspor öne geçmişçesine bağırıyor, Bordo-Mavililer binlerce taraftarının desteğiyle adeta fazla oynuyormuş gibi mücadele ediyordu. Ve beklenen oldu, Trabzonspor 3 gol buldu. Kurtuluş gününde gelen çok anlamlı bu galibiyet Trabzonspor’u gelecek için daha da umutlandırdı.

Serhat DEMİRTAŞ / fanatik
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• stepanov gtmesi istemiyorum ziya hocada biraz akıl varsa stepanovu gondermez .......
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bence İstanbul Medyasının masa başı yaptığı haberlerden biridir. Chelsa nin milyon euro verdiği bir futbolcuyu neden takasta kullansın ki. Saçma bir haber. Akıllarınca haber yapıyorlar işte. Türkeyinin en iyi defans oyuncusu nu kim verirki
                            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Puan tablosuna baktım da, liderle fark 14 puan. Ha bu diğer ezikler hala iddiamız var diyorlarsa, biz de onlardan aşağı kalmayız da! Haydi Trabzon'um her maçı sen kazan, sonrasının ne olacağı hiç belli olmaz.

Yorum

• TÜRKİYE'NİN YURT DIŞINDA TANITIMINI SİZCE EN İYİ KİM YAPIYOR?
                                MİLLİ TAKIM
                                BEŞİKTAŞ
                                FENERBAHÇE
                                GALATASARAY
                                TRABZONSPOR
                                EFES PİLSEN
                                ÜLKER EMRE
                                TUGAY
                                HALİL
                                HAMİT
                                YILDIRAY
                                MEHMET
                                OKUR HİDAYET
                                hayde trabzonspora destek http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=23856
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X