Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ee ziyaya da kına yakmak düşer...Buyrun kına gecesine..

kına gecesi yakındaymış

(UEFA)

Yorum

• Hayır Marce umrumda olabilir ama attığı goller umrumda değil.Çünkü çoğu kişi de aynı şeyi demiyo mu zaten .Gittiği takımda attı ......atacakta ..Bizi ilgilendirmez .Onu demek istemiştim söz Fatih'e kadar geldi.
      Neyse şimdi kızarsınız son dakika haberlerini katletmeyin diye.....Konuyu kapatalım
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Zanlının kimliği belirlendi
        Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısının Trabzon nüfusuna kayıtlı Ogün S. olduğu belirlendi.
        AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, zanlının fotoğrafının yayınlanmasının ardından yapılan ihbarları değerlendiren polis, katil zanlısının Trabzon nüfusuna kayıtlı Ogün S. olduğunu tespit etti.
        Trabzon'daki adresi belirlenen zanlının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı

Trabzonspor'un üzerine dönen oyunlara ilaveten Trabzon şehrinin üzerine de oyunlar dönmeye başladı...

Trabzon şehrini, Trabzonsporluları ve Trabzonlu insanları ülke genelinde "itici" gösterme faaliyetleri devam ediyor...

geçen seneki papaz cinayetinden sonra, bu sene de bu olayın içinde Trabzon adının geçmesi bence rastlantı olamaz...

elbette planlar Trabzon şehrinin üzerine kurulmayacak kadar küçük planlar değildir zannımca ama, maşaların Trabzon'dan seçilmesi ilginç...
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• marcelinyo gider gitmez golünü atmış adam .nasıl iş bu anlamıyorum
          BMN l TRABZON

Yorum

• bence anlasılması zor olması gerken.neden yerınde oynatılmadı ve neden satıldı.

Yorum

• İlk olarak celilmuhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              marcelinyo gider gitmez golünü atmış adam .nasıl iş bu anlamıyorum
              yahu mentalite farkı işte adamı koyarsan forvet arkasına hem atar hem attırır
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• TRABZONSPOR'um-Konyaspor
                Kupa maçı
                Yarın saat 16:00' da sanırım bu daha önemli bizim için dimi
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• KONU HAKKINDA YAPILACAK TÜM YORUMLAR SİLİNECEKTİR...

BAŞLIK AÇILMIŞTIR!..
                  En son Kaya tarafından düzenlendi; 21.01.2007, 00:11.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KONU HAKKINDA YAPILACAK TÜM YORUMLAR SİLİNECEKTİR...

BAŞLIK AÇILMIŞTIR!..

Basligin adi deyistirilmis, sadece trabzonspor hakkindami yorum yapilacak burada?
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basligin adi deyistirilmis, sadece trabzonspor hakkindami yorum yapilacak burada?
                      hayır, sadece son dakika haberleri yer alacak fakat haberler üzerine yorumlar yapılmayacak... aslında suan bu konuyu mesgul ediyoruz...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        celaleddin e hiç şaşırmam ki ... manevi oglu .... şimdi bir şey yazacagım ...hem yönetime hem burada bulunan bayan taraftarlara saygısızlık olacak ...............ah ahh ahhhh yanarım da yanarım bu ziya xxxxxxx bu FORUMDA % 85 OYLA GELDİGİNE YANARIM ..... FUTBOLDAN EN İYİ ANLAYAN TARAFTAR % 85 OYLA ZİYA YI GETİRDİ .....DEMEK Kİ FORUMA GİREN TARAFTAR İLE GİRMEYEN TARAFTAR ARASINDA FARK VAR ....
                        Keşke ceza almasaydınız da bunu tartışabilseydik.

Ben de diyorum ki bu forumda da, kongrede de ezici bir çoğunluk "Albayrak" da demişti.

Çoğunluk her zaman haklıdır ama gerçekten haklı olduğu için değil, güçlü olduğu için. %70 civarında bir oy da Albayrak için çıkmıştı. Ama daha geçen ay taraftar anketimizde, bu durumdan sorumlu olarak da ezici bir çoğunlukla "yönetim" çıktı.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Milan planı
                          Trabzonspor yönetiminin, Sırp oyuncunun gitme ihtimaline karşılık Risp'i aldığı ve Erdinç'i de geri çağırdığı iddia edildi.

Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hızlı takımı bordo-mavililer şimdi de Milan Stepanov'u veriyor. İddialara göre iki İspanyol ekibinin (biri Osasuna) yetkilileri Antalya kampına gelerek Sırp oyuncuyu, yönetimden resmen istedi. Görüşmelerin olumlu geçtiği de iddialar arasında.

6 MİLYON EURO
                          Daha önce Milan ve Chelsea gibi takımların da transfer listesine giren Milan Stepanov'a Osasuna'nın 6 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtiliyor. Hatta bordo-mavili yönetimin Stepanov'un gitme ihtimalini düşünerek Risp'i transfer ettiği, Sakarya'ya giden Erdinç'i de geri çağırdığı iddia ediliyor.

YÖNETİM BÖLÜNDÜ
                          Stepanov'un gitmesine teknik direktör Ziya Doğan ve bazı yöneticilerin karşı çıktığı da belirtiliyor. Bazı yöneticiler ise "Lig treni kaçtı. Kupada yolumuza devam edecek gücümüz var. Risp alındı, Erdinç döndü. Eksiği hissedilmez. Teklif edilen para da cazip. Verelim gitsin" diye görüş belirtiyor.
                          Yılmaz ŞENOL
                          www.akyuzkalip.com
                          www.facebook.com/akyuzkalip
                          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Eller kaçtı

Atletico Madrid ile görüşmeler sürerken Eller, Trabzon'dan ayrıldı. Bordomavili kulüpte oynamak istemediğini defalarca söyleyen Brezilyalı futbolcunun nereye gittiği bilinmiyor. Asbaşkan ve futbol şube sorumlusu Haşim Sayitoğlu, Atletico Madrid ile henüz anlaşma sağlanamadığını söyledi. İspanyol ekibi 1 milyon 100 bin euro veriyor, Trabzonspor ise iki katını istiyor.
                            www.akyuzkalip.com

Yorum

• Yeni sayfa umudu
                              Trabzonspor yenilenen kadrosuyla Konyaspor'u konuk ediyor. Kaplan'a beraberlik bile yetiyor.

Ligde istediğini bulamayan ve kötü günler yaşayan Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u ağırlıyor. Gruptan çıkmak isteyen bordomavili takımda yeni transferler Risp ve Ayman'ın oynamaları bekleniyor. Üç maçta 5 puanı olan Trabzonspor'a beraberlik yetiyor. Yenilgi halinde ise bugün aynı saatte oynanacak Ankaraspor- Vestel Manisa maçının sonucu beklenecek. Grupta maçlarını tamamlayan Eskişehirspor dışında tüm takımların ikinci tura çıkma şansı bugünkü maçların sonucuna bağlı.

TRABZON
                              TOLGA
                              MUSA
                              STEPANOV
                              RİSP
                              CELALEDDİN
                              HÜSEYİN
                              AYMAN
                              MUSAMPA
                              YATTARA
                              UMUT
                              GÖKDENİZ

KONYASPOR
                              ÖZDEN
                              OZAN
                              ÖMER
                              EL SAKA
                              DA SİLVA
                              SEDAT
                              MUSTAFA ER
                              ERMAN ÖZGÜR
                              ERMAN ERGİN
                              NECA
                              TAYFUN
                              www.akyuzkalip.com

Yorum

• Yattara'yı özlemiştik

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Yattara bugün özlem giderecek. Teknik direktör Ziya Doğan, ilk 11'de mi yoksa ilerleyen dakikalarda mı görev vereceğine henüz karar vermedi. Yattara, "Futbolu özledim. Oynamayı ben de istiyorum. Karar hocamın" diye konuştu.

fotomac
                                www.akyuzkalip.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X