Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya doğan derki: nekadar yaşlı, okadar tecrübeli...
    adam genç futbolcuyu ve yıldız futbolcuyu sevmiyor.anlamadınızmı hala..
    hastalık buda işte naapcaan!

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Akyel'i Gb'ye veriyorsak aynı mevki Erkan'ı alabiliriz mi demek oluyor? Bir de 33 yaşına gelmiş Jevric, Jefferson'dan ve Tolga'dan çok daha iyi bir kaleci mi?
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Trabzonspor'da JEVRİÇ Sürprizi

01 Şubat 2007 10:13

Ziya Doğan'ın 'Bize kaleci de gerekli' demesinin ardından gizli olarak anlaşma sağlanan jevriç'le anlaşma imzalanması bekleniyor.

Yorum

• Ne jevric'i ya?
        Amacımız ne?
        Adam gibi kalecilerimiz var başta Tolga.
        Koy oyuncuyu oynasın işte. Gelecek 10 yıl kaleyi düşünme...
        AMA NERDEEE?
        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne jevric'i ya?
          Amacımız ne?
          Adam gibi kalecilerimiz var başta Tolga.
          Koy oyuncuyu oynasın işte. Gelecek 10 yıl kaleyi düşünme...
          AMA NERDEEE?
          Tolga da ısrar edilmeli bence de ama Ziya garanticidir...Öyle pek sevmez gençleri falan...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne verildi
            Sporcularımızdan Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Buna göre Fatih Akyel’in fesihnamesi ilgili mercilere gönderildi. Yunanistan’ın PAOK takımıyla sözleşmesini feshettikten sonra 2 Ocak 2006 tarihinde kulübümüze transfer olan Fatih Akyel bu sezon 11 maçta toplam 968 dakika forma giydi ve 1 sarı kart gördü.

Yorum

• Buda haberin linki olsun.
              Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne verildi
                Sporcularımızdan Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Buna göre Fatih Akyel’in fesihnamesi ilgili mercilere gönderildi. Yunanistan’ın PAOK takımıyla sözleşmesini feshettikten sonra 2 Ocak 2006 tarihinde kulübümüze transfer olan Fatih Akyel bu sezon 11 maçta toplam 968 dakika forma giydi ve 1 sarı kart gördü.
                iyi ya da kötü hizmetleri oldu...hayırlı uğurlu olsun...yolu açık olsun...

Yorum

• heryerden sorunlu ayrılan ilginç bir arkadaş fatih akyel
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Transferin son gününde Trabzonspor'dan alınan milli futbolcu Fatih Akyel Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzalarken eski hocasını topa tuttu

Transferin son gününde Trabzonspor'dan alınan milli futbolcu Fatih Akyel Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Akyel, noter huzurunda kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamadan önce kulüpte AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kendisine talip olduklarını belirterek, ''Ancak ben Gençlerbirliği'ni tercih ettim. Çünkü futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmayı düşünüyorum'' dedi.

Milli futbolcu, Trabzonspor'dan, teknik direktör Ziya Doğan'ın baskılı tutumu nedeniyle ayrıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: ''Trabzonspor'dan ayrılmama Ziya Doğan sebep oldu. Ziya hocayla anlaşamamamızın sebebi askeri eğitim gibi baskıcı yöntem izlemesiydi. Bu tutum bana ağır geldi. Özel hayatla ilgili birtakım yasaklar getiriyordu. Ben de kendisine (sizinle çalışamayacağım) dedim. Zaten kendisi de beni kadro dışı bıraktmıştı. Ziya hoca yüzünden Trabzonspor ile sözleşmemi karşılıklı olarak feshetmek zorunda kaldım'' Akyel, bir gün Ziya Doğan'ın Gençlerbirliği'nin başına gelmesi durumunda buradan da ayrılacağını bildirdi.

-GENÇLERBİRLİĞİ'NDEKİ HEDEFLERİ-

Futbolu 5 yıl daha oynamayı düşündüğünü dile getiren Akyel, büyük bir aksilik olmadığı takdirde futbol yaşamını Gençlerbirliği forması altında tamamlamayı düşündüğünü söyledi.
                    Akyel, Gençlerbirliği'ndeki hedeflerini ise şöyle anlattı:
                    ''Gençlerbirliği'nde iyi futbol oynayıp, başarılı olmak istiyorum. Gençlerbirliği'ni en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Her futbolcunun hayali gibi benim de tekrar milli takım formasını giyme hayalim var. İnşallah bu hayalimi de bu takımda gerçekleştireceğim.''

Yorum

• Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut, bordo-mavili kulübe transfer olarak hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirdiğini, önündeki tek hedefin ne olduğunu açıkladı

Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut, bordo-mavili kulübe transfer olarak hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirdiğini, önündeki tek hedefin (A) Milli Takım formasını giymek olduğunu söyledi.

Umut, Futbol Federasyonu’nun aylık yayın organı "TamSaha"da yer alan röportajında, Türkiye’de düşlerini süsleyen 4 kulüpten biri olan Trabzonspor’da forma giydiği için çok mutlu olduğunu, burada kalıcılığını sağlayıp, Fatih ve Şota gibi takımın tarihine geçen golcülerden biri olmak istediğini kaydetti.

En kısa zamanda (A) Milli Takım formasını giymek için çalışacağını ifade eden Umut, "(A) Milli Takım formasını giymek istiyorum. Trabzonspor’da gol krallığı ve şampiyonluk yaşamayı çok arzuluyorum. Bu başarıları elde ettikten sonra Avrupa’da oynamayı amaçlıyorum. Türkiye’de hedeflediğim noktaya geldim.

Trabzonspor forması giydikten sonra ulaşabileceğim daha yüksek bir hedef yok önümde. Bundan sonrası için tek yol Avrupa" dedi.
                      Tuttuğunu koparan bir yapıya sahip bulunduğunu, bu nedenle, Avrupa’ya giderse kolay kolay geri dönmeyeceğini ve orada tutunmak için elinden geleni yapacağını dile getiren Umut, şunları söyledi:

"Tercihim İspanya, İngiltere veya İtalya. Hangisi olsa olur, ama ben İspanya ligini kendim için daha uygun görüyorum. Oradaki iklimin daha yumuşak olmasını avantaj olarak değerlendiriyorum. Sıcak havada futbol oynamayı daha fazla seviyorum."

"KENDİMİ GELİŞTİRMEM GEREK"
                      Umut, kendisini her yönden geliştirmesi gerektiğini belirtirken, "Her geçen gün gol vuruşlarımı geliştiriyorum. Pas alışverişini daha iyi yapmam gerekiyor.
                      Topla daha fazla haşir neşir olmam lazım, bunun farkındayım. Rakip defansı oyalamayı biraz daha öğrenmeliyim. Kapasitemi de biliyorum ve her maçta bu eksiklerimi gidermeye çalışıyorum" dedi.
                      Önde pres yapan bir oyuncu olduğu için, tek santrfor oynarken zorlandığını anlatan Umut, "Bunu tek başıma uyguladığım zaman, hemen ardından gelen pozisyonda güçsüz kalıyorum. Yanımdaki santrfor pres yapıp, benim dinç kaldığım pozisyonlarda ise daha başarılı oluyorum. Çift santrfor oynadığmız zaman kendimi çok daha rahat hissediyorum" diye konuştu.

"KENDİMİZİ ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI GÖRÜYORDUM"
                      Umut Bulut, sezon başında şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendilerini gördüğünü, ancak ligin ilk yarısında işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi.
                      Umut, "Trabzonspor’un şampiyonluk iddiasının, Fenerbahçe’den daha fazla olacağını düşünüyordum. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyordum, çünkü takımda bir kadro zenginliği var. Kulüpteki maddi manevi tüm şartlar mükemmel, taraftarlarımız da şampiyonluğa aç ama sezonun ilk yarısında işler istediğimiz gibi gitmedi" dedi.
                      Sezon başında iyi sonuçlar alamadıklarını, kötü başlayıp, kötü devam ettiklerini, maç yitirdikçe motivasyonlarını da yitirdiklerini ve üzerlerinde bir baskı oluştuğunu anlatan Umut, bu duruma çok üzüldüklerini, daha da kötüsü, maçlara yine puan yitirecekleri endişesi ve baskısıyla çıktıklarını dile getirdi.

Umut, kadro olarak bir eksikleri bulunmadığına inandığını vurgulayarak, "Trabzonspor’un en kötü hali, bu ligi 4., 5. sırada bitirir. Bizim amacımız, bu sıraların üzeerine çıkabilmek" diye görüş bildirdi.

Yorum

• Bu bir Işık mı?

Bugünki maç bir daha gösterdi ki bu takımın kadrosu iyi olmasına rağmen takdik olarak bir şeyler eksik kalıyor nedense. Ilk yarıda kaçırılan pozisyonlar gol yapılabilse kesin fark olurdu fakat biraz saha şartları birazda forvetlerin beceriksizliği bunu engelledi. Golün olduğu pozisyonda bile karşı karşıya kalınan bir pozisyonda Ersen’in nasıl gol kaçırdığını gördük. Allah’tan top Gökdeniz’in ayağına geldi de golü yaptı yoksa işimiz bayağı zordu.

Sayın Zıya Doğan kademe kademe düzeltiyor takımı ama tam düzelmeden liglerin bitmesinden çok korkuyorum. Önce defansı toparladı sonra ortasahayı ama forvette hesapları tutmadı. Ersen ve Umut birlikte üretmeye çalışmıyorlar ve pozisyonlarda kendileri gol arıyorlar. Ikisininde geç Cem Demir’den çok ögrenecekleri var. Cem’in oyunu Lazaroni’nin haklılığının bir göstergesiydi. Bu çocuğa yeterli şans verilmiş olsa belkide ikinci Fatih Tekke olacaktı. Uzun boyuna rağmen bilekleri mükemmel. Maç eksiği yüzünden son vuruşları zayıf kaldı ama topa yükselmesi ve gol atmayı ve attırmayı her saniye düşünmesi mükemmel. Bir de utanmadan bu çocuğu kiralık olarak yollayacaklardı. Ben iddia ediyorum ortasahasaki Enis’e de şans verilsin çok iyi sonuç alınır. Takımdaki bütün gençleri kiralık verirsen onları zamanla kaybedersin.

Neticede bu maç Trabzonspor’un yedeklerinin aslarından daha hazır olduğunu gösterdi. Burada bir sorun var demektir. Ya sayın Ziya Doğan ilk 11’e koyduğu futbolculara çok şans veriyor yada bu futbolcular zaten yedeğiz diye idmanlarda bir şey yapmıyor. Her iki durumda da tabiki suç sayın Ziya Doğan’ın oluyor.

Cem’in yanında Celaleddin ve Ufukhan’da hiç sırıtmadılar. Daha takıma dün gelen Erdinç bile Risp ile çok iyi uyum sağladı. Her zaman dediğimiz gibi bu takımda yeterli futbolcu var önemli olan hepsini hazır tutabilmek. Öyle görünüyor ki sayın Ziya Doğan takımdaki bütün futbolcuları forma sokmaya başlamış. Yiğidi öldürsekte hakkını vermemiz lazım takım iyi çalışmış kondisyon olarak. Yanlız kendisininde kabul ettiği gibi takdik çalışmanın yeterince yapılamadığı çok bariz görülüyor. Inşaallah takım daha çok yara almadan takdik çalışmalarda yapılırsa bu takım ligin dibinden rahat kurtulur. Eğer kurtulamazsa bunun tek sorumlusu sayın Ziya Doğan olur çünki beğenmediğimiz yönetim bile hangi mevkiye futbolcu istediyse aldı. Artık helva yapmak ona düşüyor.

Şimdi gelelim Ceyhun’un nasıl takıma alınacağına. Ziya hoca bugün açık vermedi ama benim tahminim onu ön libero’da oynatacak olması. Böylece geleceğin sistemi dediği sistemi oynatabilir. Yani Hüseyin, Ayman, ve Ceyhun önliberoda oynayacaklar. Zaten bizim eleştirimizde sistemine değil eldeki futbolcuların bu sistema kaldıracak yetenekte olmadığı idi. Şimdi Ceyhun ve Ayman’ı Hüseyin’in yanında oynatmak ile Hasan ve Ferhat’ı oynatmak bir mi? Sistem diyerek yetersiz oyuncuları takımda tutmak en ufağından takımın alacağı sonuçlara ipotek koydurmaktır. Elinde kaliteli ön libero olduktan sonra 4 ön libero ilede oynarsın sorun çıkmaz çünki bu oyuncular hem defans hemde ofans yapabilirler. Ayman’ın gelişi Hüseyin’in performansının yükselmesine sebep oldu. Daha az yoruluyor ve artık çalımlarını atıp topu adam gibi oyuna sokabiliyor.

Bu sistemde defansta dört kişi olduğuna göre, geriye üç kişi kalıyor. Bu üç kişilik posizyon için elde olan futbolcular şöyle: Gökdeniz, Yattara, Kiki, Ersen, Umut, Cem, Ömer Rıza. Yani seç beğen al. Bu kadar alternatifli kadro ligdeki çoğu takımda yok. Eğer bu kadrodan da başarı çıkarılamaz ise pek yapacak bir şey kalmıyor geriye. Ben olsam Yattara, Gökdeniz, ve Cem ile başlarım ileri üçlüde. Böylece sistemde 4-3-2-1 olur çünki 3 liberolu sistemde iki forvetle oynamak forvet arkasındaki kişinin çok yük altına girmesi demektir.

Eğer Ziya hoca üç ön liberolu sistemden vaz geçerse o zaman takım daha üretken olur ve iki forvetli sisteme rahatlıkla geçilebilir. O zaman Gökdeniz ve Ceyhun’u hemen ön liberoların önüne yerleştirip Yattara’yı forvet hattına bile kaydırabilir. Yattara’nın oynadığı yere göre sistem 4-2-3-1 yada 4-2-2-2 olarak uygulanabilir. Hatta 4-4-2 bile rahatlıkla oynatılabilir ama o zaman ya Yattara ya da Ceyhun forvet oynamak zorunda kalır. Aksi takdirde ya Gökdeniz ya da Yattara kesik yer Ceyhun’un oynayabilmesi için. Aslına bakarsanız kadroda o kadar çok oyuncu varki hangi sistemi uygulamak istesen malzeme mevcut artık. Bundan sonra sıra futbolcuların kalitelerinin artırılmasında.

Birde unutmadan söyleyeyim. Fatih Tekke bu takımın herşeyiymiş. Bugünki 6-7 gol pozisyonunun en az dördünü atardı Fatih Tekke. Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi futbolda 2+2 = 4 kuralı işlemez. Belki bugün sayı olarak 3-4 forvet vardı sahada bir ara ama tek Fatih Tekke olsaydı en az 2-0 olurdu ilk yarı. Tam 4 defa kaleci ile karşı karşıya kalmalarına rağmen hiç birisini gol yapamadılar. Herhalde Ziya hocanın bir mevkiye daha oyuncu alabiliriz dediği yer forvet olsa gerek.

Olumsuz hava koşullarına rağmen Trabzonspor’un yedeklerinin verdiği mücadele gerçekten takdir edilecek seviyede idi. Bu takım yavaş yavaş kendine inanmaya başlamış. Bir kaç iyi sonuçta işler biraz düzelir ama tam düzelebilmek için forvet hattında kaliteli bir golcüye ihtiyaç var malesef. Bugünki Cem Demir’den ileriki haftalarda yararlanılmaz ise çok büyük haksızlık yapmış olur Ziya hoca. Her zaman adil olduğundan bahseden bir kişi için çok kötü bir örnek olur. Sayın hocam ne Ufukhan’ı ne de Cem Demir’i küçük görme. Her ikiside belli dönemlerde hep ilk 11’de oynadılar ve başarılı oldular. Artık inadı bırak ve bu kadro zenginliği içinde en iyilerini oynat.

Dediğim gibi sanki biraz ışık gördüm takımda ama havalara girmenin hiç lüzumu yok. Eğer futbolcular sahadaki inançlı oyunlarını devam ettirir ise bu takım yavaşda olsa düzelir yeterki dısarıdan karıştırılmasın.

En son olarak Mustafa Keçeli kardeşimize bir hatırlatma. Unutmaki sen bir profesyonel futbolcusun ve son maçlarda pek iyi performansında yok. Oyundan çıkarken yaptığın hareket gerçekten sana yakışmadı. Murat Ocak gitti takıma rahat girerim diyorsan bence yanılırsın. Senin yerinde oynayabilecek o kadar çok futbolcu varki senin takımda kalabilmen için çok iyi olman lazım. Umarım aklını başına toplarsın.

Sevgiyle kalın.

Yorum

• Helal olsun Umut'a. Çok güzel konuşmuş. Bu adamda ışık var. Yeter ki kendini geliştirsin. Kişilik olarak mükemmel bir insan...
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• 18:04 İBB'li Fikret Bolsupor'a imza attı
                            18:00 'Fadime Hala bunlardan iyi hakem'
                            17:47 PFDK'dan üç kulübe ağır ceza
                            17:30 Yıldırım: Alex'le pazarlık yapmadık
                            17:26 Yozgatspor'dan son gün bombaları
                            17:15 Ribery ve Anelka'ya milli davet
                            17:15 Yalovaspor'un transfer bombası
                            17:10 Beşiktaş'ta Nobre'nin durumu kritik
                            17:00 FATİH AKYEL'den Doğan'a ağır eleştiri
                            17:00 Trabzon'a Umut saçan açıklama
                            16:45 Aykut Kocaman'dan şok sözler
                            16:30 Beşiktaş'ın yükselen değeri: Bobo
                            16:18 Akçaabat Sebatspor'a üç takviye
                            16:15 Fener-G. Birliği maçına geniş önlem
                            16:00 Vestel Manisa kupaya havlu attı
                            15:45 Lig A'da haftanın hakemleri atandı
                            15:45 Trabzon'da yüzler sonunda güldü
                            15:30 Beşiktaş'a bahar erken geldi
                            15:25 Ara transfere R.Madrid damga vurdu
                            15:20 Sabri başarısının sırrını açıkladı
                            15:14 Eczacı Dicle'ye reçete vermedi
                            15:10 Ankaragücü'nden Gökçek'e tepki
                            15:00 NBA maçında topun inadı tutunca...
                            14:58 Fenerbahçe İzmir'e gitti...
                            14:55 Liverpool ara transferin hızlısı oldu
                            14:50 Ankara, Macar golcü transfer etti
                            14:15 Antalya Kartal'ın eski yıldızını kaptı
                            14:00 FİFA, gelişmelere el koydu...
                            13:58 Potada derbi maçın biletleri satışta
                            13:30 Canaydın'dan çok iddialı açıklamalar

BU KADAR OLMAZ BU HABER AJANSINDA FATİH AKYELİN OLUMSUZ ACIKLAMALARI VARKEN NEDEN CEYHUN TRANSFERİNDEN BİR TEK KELİMA YOK ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. BU MEDYAYI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL, TSTV CIKSA DA SADECE ONU TAKİP ETSEK YADA TS GAZETESİ

Yorum

• FLAŞ GELİŞME!... BAKAN MEHMET ALİ ŞAHİN VE HALUK ULUSOY ARASINDA YAŞANAN ÇEKİŞMENİN ARDINDAN FIFA TÜRK FUTBOLUNA EL KOYDU!...

m sahin futbolu kaosa itti cekildi ne adam yaaa hemen istifa etsinn
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Haberler
                                Minikler iki maçı kazandı
                                Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün organize ettiği "Geleceğin Yıldızları Minikler Futbol Turnuvası"na katılan minik takımımız grubunda oynadığı ilk iki karşılaşmayı kazandı.
                                Turnuvanın 1.Grubunda Ankaragücü, Beşiktaş, Gençleribrliği ve Denizlispor’la eşleşen ekibimiz Beşiktaş’ı 3-1, Ankaragücü’nü de 2-1’lik skorlarla mağlup etti. Miniklerimiz Denizlispor ve Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakalarda alacakları sonuçlara göre ikinci tura yükselecekler.

1994 doğumlu sporcularımızın katıldığı turnuvanın 2. Grubunda ise Fenerbahçe, Bursaspor, İzmir Karması, Marmaris Belediyesi ve Früt (Almanya) takımları mücadele ediyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X