Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuanki yabancılarımız

1: Jefferson
    2: Risp
    3: Milan
    4: Yattara
    5: Musampa
    6:

Yani 1 yabancı transferi yapabilecek durumdayız
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• evet

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eller idmanda galiba en soldaki eller değil mi?

adam kaçtı diyorlar gelip idmana çıkıyor resmi siteden hiçbir bilgilendirme yok
      Ayman, Risp ve Eller İdmanda18 Ocak 2007 18:33Trabzonspor'un yeni transferleri Ayman ve Risp, Bordo-mavili formayla ilk idmanına çıktı.
      Trabzonspor'un yeni transferleri Ayman ve Risp, Bordo-mavili formayla ilk idmanına çıktı. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, transfer defterinin kapanmadığını ve ihtiyaç duyulan mevkilere yeni transferler yapabileceklerini söyledi.
      Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan antrenmanda yeni transferler Ayman ve Risp de takımla birlikte çalışırken, Brezilyalı futbolcu Eller takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı süren Hasan Üçüncü ile hafif sakatlığı bulunan Yattara da takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı idman, çift kale maçla sona erdi.
      Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, yeni transferlerin ardından takımdaki yabancı futbolcu sayısının 7'ye ulaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun kulüplerin problemli yabancı futbolcularla ilgili ortaya çıkan mağduriyetin giderilmesi yönünde bugün bir karar aldığını hatırlattı. Bu karar uyarınca takımda 7 yabancı futbolcunun bulunmasında bir sakınca olmadığını kaydeden Sayitoğlu, ancak bu futbolcuların hepsinin oynatılamayacağını söyledi.
      Brezilyalı futbolcu Eller ile bugün bir görüşme yaptıklarını açıklayan Sayitoğlu, bu futbolcunun gitmek istediğini, kendilerinin Eller'e kulüpten ayrılmanın belli bir prosedürü olduğunu hatırlattıklarını dile getirdi.
      Futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak ile ilgili hakların kulüpte saklı olduğunun altını çizen Sayitoğlu, Symkowiak ile ilgili bütün maddi vecibelerin yerine getirildiğini, ancak bunun da belli bir müddet devam edeceğini ifade etti. Sakaryaspor ile kiralık sözleşmesi feshedilen Erdinç Yavuz'un da TFF'den alınan izinle idmana çıktığını belirten Sayitoğlu, yeni transferlerden İsveçli defans oyuncusu Risp'in de Konyaspor ile yapılacak kupa maçında oynamamasıyla ilgili hiçbir nedenin bulunmadığını ifade etti. Transfer defterini kapatmadıklarına da dikkat çeken Sayitoğlu, şu anda mevcut futbolcularla yollarına devam ettiklerini, ancak ihtiyaç duyulması halinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda yeni transferlerin de yapılabileceğini söyledi.

Bu Haber Toplam 372 Defa

Yorum

• (Trabzonsporun tarihindeki en yürekten oynayan orta saha oyuncusu)

Szymkowiak ın geçmişteki açıklamaları keşke sana istediğin ortamı yaratacak zihniyette yöneticilere sahip olabilseydik.Ne yazık ki sokağa atacak beş paramız yok deyip milyon dolarları görmeyen amotör yönetimlerin tutsağı olduk.
        16.03.2006 - 11:08:00 |

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Miroslaw Szymkowiak, transfer söylentilerinden, Trabzonspor' un şampiyonluk şansına kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
        Szymkowiak, sezon başında büyük problemler karşılaştıklarını, Fatih, Hüseyin, Gökdeniz gibi oyuncuların çeşitli nedenlerle takımdan uzak kalmasının oyunlarını büyük ölçüde etkilediğini belirterek, "Benim de sakatlığım vardı. Bazı maçlarda A takımda oynaması gereken 6 - 7 kişi oynamadı. Takım kadrosunda da bazı problemler vardı. Şu anda sakatımız yok. En iyi kadromuzu sahaya sürme şansına sahibiz. Bu nedenle oyunumuz da, sonuçlar da iyileşti. Gökdeniz' in dönüşü tabii ki takıma büyük katkı sağlayacak. Galatasaray maçında zaten bu görüldü. Benim oyunumu rahatlatıp rahatlatmayacağına gelince, bunu bekleyip göreceğiz. Çünkü birlikte oynamayalı neredeyse bir yıl oldu. Aynı performansı gösterip gösteremeyeceğimizi şu anda bilmiyorum" dedi. Szymkowiak, forma giyen her futbolcunun kendini yüzde 100 sahaya koyması gerektiğini de vurgulayarak, "Herkes bu şekilde oynarsa, tüm arkadaşlarının işini kolaylaştırır. Ben kendimi yüzde 100 sahaya koymaya çalışıyorum. Takımın içinde eğer birkaç oyuncu bile mücadele yönünden eksik kalırsa takım kötü gözükür" diye konuştu.

SABRİ AYAĞIMI KIRMAK İÇİN VURDU
        Ligin 5. haftasında oynanan Gaziantepspor maçının son dakikasında sol ayak bileğinde kırık meydana gelen ve yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalan Szymkowiak, sakatlığının psikolojik ve fizyolojik etkilerini atlattığını vurgulayarak, "Ama en büyük rahatsızlığım rakiplerimin sakatlığımı biliyor ve bunu kullanıyor olması. Faullerin yüzde 90' ı sakatlık geçirdiğim ayağıma yapılıyor. Ben psikolojik olarak rahatım ancak rakiplerimin beni yeniden sakatlamak için büyük çabası var. Son Galatasaray maçında da Sabri' nin bana yaptığı faul, ayağımı kırmak içindi. Doğrusu o faulden çok korktum. Bilerek ayağımı kırmak istedi" diye konuştu.

PERFORMANSIM DÜŞMEDİ
        Szymkowiak, performansının düştüğü eleştirilerine katılmadığını da ifade ederek, "30 yaşına giriyorum. Bugüne kadar hocanın ve benim kendi kendime yaptığım eleştirilerimin haricindeki hiçbir eleştiriyi dikkate almadım. Geçen sene geldiğimde sürpriz oyuncuydum ve futbol hayatımda yapmadığım bir şekilde yarım sezonda 9 gol attım. Daha önce bir sezonda iki golden fazla atmamıştım. Yeniydim, iyi bir kadromuz vardı. Bu sene sakatlıklar, büyük problemler oldu. Bu sene artık bize karşı oynayan takımlar da beni oynatmıyorlar. Her maçta yanımda bir oyuncu görüyorum. Benim uzun pasları verebileceğim adamları da kapatıyorlar. Artık benim oyun stilimi biliyorlar ve bu sezon oynamak daha zor. Bütün maçlarda görüyorsunuz takımın en iyi oyuncusu benim üstümde. Gazeteciler çok görsel şeylere ilgi gösteriyorlar. Ben oyunun yüzde 70 - 80' inde zorluk çekiyorum, kapatılıyorum. Ama atılan gollerin bazıları benim ara paslarımla atılmış goller. Gol atmam veya gösterişli oynamam değil, benim için önemli olan takıma verdiğim gol katkısı. Son 11 haftada çok sıkı maçlar yaptık, boşluklarda da milli takıma gittik. Bu kadar maçı oynayan oyuncuların performans düşüklüğü bence gündeme gelmemeli. Sadece 3 - 4 adamın iyi oynamasıyla birşey yapılamaz. Takım iyi oynadığında sen de boş kalırsın, ileri gidersin, geri gelirsin, pas yaparsın" dedi.
        Szymkowiak, şu anda takımın sıralamadaki yerine bakarak iyi oynadığını söylemenin mümkün olmadığını ifade ederek, "Son haftalarda iyi sonuçlar alıyor olabiliriz. Ama son iki sezonu ikinci bitiren bir takımın şu anda ligde bulunduğu sıralama itibarıyla çok başarılı olduğu söylenemez. Devre arasında gelen adamlarla takım daha iyi oldu tabii ki. Ama sezon sonuna ve sezon sonunda sıralamadaki yerimize bakmamız lazım" diye konuştu.

BENDEN BAŞKA HERKES TRANSFERİMİ KONUŞUYOR
        Szymkowiak, son dönemlerde özellikle Lazio ve Juventus' a transfer olacağı yönündeki iddiaları da değerlendirirken, "Benden başka herkes duyuyor bu transfer haberlerini. Herkes beni bir yerlere tranfser ediyor. Babam ve annem bile, 'Şu takıma transfer oluyormuşsun' diye telefon açıyorlar. Onlar Polonya gazetelerinden okuyor, siz de buradaki gazetelerden böyle haberleri veriyorsunuz. Ben oranın gazetelerini görmüyorum, buradakileri de okumuyor. Bana gelecek olan ilk teklifi size söyleyeceğim. Ama şunu söyleyebilirim ki, beni büyük ihtimalle sadece Celtic ister. Ben buraya geldiğimde Zurawski' yi çağırdım, o da beni çağırır tabii ki oraya. Ama böyle futbolcuların birbirini çağırması ile olacak bir şey değil bu. Hatta menacerlerin görüşmesiyle de olacak bir şey değil. Eğer iki kulüp başkanı oturur ve tranfseri konuşursa o zaman ciddi bir olay olarak değerlendiririm ben durumu" dedi.

JUVENTUS İÇİN DİZ BİLE ÇÖKERİM
        Szymkowiak, her futbolcunun hayalinde Avrupa' nın ünlü kulüplerine transfer olmanın yattığını da vurgulayarak, "Türkiye' de gidin sorun futbolculara, hangi oyuncu yarın Juventus onu almak için gelirse, 'hayır ben gitmiyorum' diyebilir. Böyle bir oyuncu ismi veremezsiniz bana. Eğer Juventus gelip, 'Seni almak istiyoruz' derse, gitmek için Başkan' ın önünde gerekirse diz çökerim. Futbol kariyerimin sonuna geldim ve böyle büyük bir kulüpte oynamak çocukluktan bu yana en büyük hayalim. Büyük bir kulübe, dünya kulübüne gitmek istemeyen bir oyuncu olduğuna inanmıyorum" dedi.

Szymkowiak, Türkiye' de üç takımın zengin olduğunu, bunlardan birinin diğerlerine göre çok daha zengin olduğunu ifade ederek, "Zengin kulüp büyük kadro kurar, istediği oyuncuyu getirir. Şampiyonluğu kulüp değil, süper futbolcular alır. İyi oyuncular alırsanız, şampiyon da olursunuz. Kayseri takımı bize bu sene ders verdi. Orta oyuncularla lider takımların içine girdi. Bu olur. Biz de iki yıl ikinci olduk. Ama şampiyon olmak farklı bir şey. Başkan devre arasındaki açıklamalarında iyi oyuncular alacağımızı söyledi. Yaz dönemi gelsin bakacağız. İyi oyuncular alırsak bizim de şampiyonuk şansımız tabii ki olur" diye konuştu.
        Szymkowiak, aldığı ücret konusunda bir rahatsızlığı olmadığını da ifade ederek, "Profesyonel futbolda attığın imzayı bilerek atarsın. Hiç kimse başkasının aldığı parayı bilmemelidir. Bu çok gizli olmalıdır. İmzayı atmışsan oynamalısın. Bir futbolcu patlama yaptıysa, Başkan' la oturur artırma konusunu konuşur. Ama 'o çok alıyor ben niye almıyorum' demek olmaz. Çünkü imza atarken düşünüyorsun, karar veriyorsun öyle atıyorsun" dedi.

Trabzon'da fazla arkadaşı olmadığın ve bu nedenle canının sıkıldığını da vurgulayan Szymkowiak, "Polonya'da da içine kapalı bir insandım. Evde oturuyordum, çok az sokağa çıkardım. Burda çıkman zaten mümkün değil. Halkın büyük ilgisi var. Dikkat merkezinde olduğum için çıkmak istemiyorum. Fazla gittiğim bir yer yok. Arkadaşlarımın olmaması, tek olmam sıkıcı geliyor bana" ifadelerini kullandı.

Szymkowiak son olarak, Celtic'de oynayan Zurawski' nin performansını çok başarılı bulduğunu ifade ederek, "Oynuyor, gol atıyor, attırıyor. Bir maçta 4 gol attı geçenlerde. O adamlar gelseydi zamanında şimdi zirvede olacağımıza inanıyorum. Eğer beni dinleseydiler ve o adamlar alınsaydı şimdi çok farklı yerlerde, zirvede olacaktık. Bundan öyle eminim ki, onlar gelseydi ve başarılı olamasaydık sağ kolumu bile verirdim" ifadesini kullandı.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bahsi geçen derneğin adı ''trabzonlu iş adamları derneği''..o derneğe üye olan trabzonlu iş adamları ergundan rahatsız değilse,derneğe üye olmayan iş adamları da rahatsız değilse bize ne,bana ne..rahatsız olan üye olur derneğe alır ergunu görevden.

büyük kralın dediği gibi bu kadar basit.
          Trabzonlu İş adamları Derneği ile Ergun Gürsoy'un alakası yok.
          http://www.tiad.net/member/member_de...19897974597992#

Onun başkanı olduğu dernek Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği.
          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 18.01.2007, 22:10.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonlu İş adamları Derneği ile Ergun Gürsoy'un alakası yok.
            http://www.tiad.net/member/member_de...9897974597992#
            hangi dernekle alakası var?yani konusu geçen dernek hangisi?

ben TİAD başkanı olduğunu biliyordum.

artı neticede demek istediğim yine aynı şey..ergundan rahatsız olan başkan olduğu derneğe üye olur,devirir onu..

trabzonspor taraftarının bu konuyla ilgili özellikle organize olması mantıklı gelmiyor bana

Yorum

• Gürsoy Trabzonlular Derneği başkanı galiba.

Yorum

• Nuri Albayak'la Haluk Ulsoy el ele

Ulusoy ile Bakan Mehmet Ali Şahin arasında yaşanan gerginlik gündeme damgasını vururken, Ulusoy'un Başbakan'a yakınlığı ile bilinen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'la bir araya gelmesi dikkat çekti.

Haluk Ulusoy Albayrak'la neden bir araya geldi?

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak Trabzonspor'un 2006-2007 Futbol Gecesi nedeniyle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u ziyaret etti. Ulusoy kendisini ziyarete gelen heyete teşekkür ederken, geceye gereken tüm desteği vereceğinin altını çizdi. Ulusoy'un gece için 300 milyar YTL değerinde 150 bilet aldığı belirtildi. Albayrak ve Ulusoy'un Federasyon seçimleriyle ilgili de görüştüğüde öğrenildi.

Spordabugun.com

Ulan bir de müslümanız diye geçiniyorsunuz sizin içiniz dışınız fesat yalan ve sadece fenere yalakalık başka hiçbir şey yok

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hangi dernekle alakası var?yani konusu geçen dernek hangisi?

ben TİAD başkanı olduğunu biliyordum.

artı neticede demek istediğim yine aynı şey..ergundan rahatsız olan başkan olduğu derneğe üye olur,devirir onu..

trabzonspor taraftarının bu konuyla ilgili özellikle organize olması mantıklı gelmiyor bana
                  Ben de öle bişey demedim ki. Ergun'dan önemli işler var tabi... Yine de benim şehrimi temsil eden bir derneğin başkanının gs'liliği ön planda olan bi adamda olması çok şık değil. Yapılacak bir şey var mı bilmiyorum. Adında Trabzon geçen en az 30 dernek var. Bir tane de o kurup başkan olur pekala. Belki ben pek hazmedemiyorum. Allah gönlüne göre versin de, Trabzonspor'la gs aynı cümlede bile iyi durmuyor.

Yorum

• bildiğim kadarıyla istanbulda trabzonla alakalı 42 adet dernek var..bu dernekler arasında gerçekten söz sahibi olan,ismini duyuran dernekler (xxxx ilçe trabzonlular derneği) arasında hiçbirinde ergun gürsoyun başkanlık yaptığını duymadım..dernekler birliği federasyonu başkanı olmadığını da biliyorum..ben önceden tiad başkanı olduğunu duymuştum,onun da doğru olmadığı görüldü..tutup da xxx köyü derneği başkanıysa ergun ona zaten hiçbişey yapmamak gerekir bence..onun etrafındaki yalaka trabzonlular düşünsün..

şahsen beni hiç rahatsız etmiyo,yani ediyo da bunun için endişelenecek değilim..

konu son dakika haberleri,çok meşgul etmeyeyim buraları..

Yorum

• başkan değil galiba yönetiminde.

alıntı
                      .....Kendisiyle 20 yıldır başkanı olduğu İstanbul’daki Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde buluştuk.
                      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 18.01.2007, 22:44.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan değil galiba yönetiminde.

alıntı
                        .....Kendisiyle 20 yıldır başkanı olduğu İstanbul’daki Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde buluştuk.
                        Bende Ergun Gürsoy'u Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olarak biliyorum. Hatta, İstanbul'da ve Almanya'da geleneksel şenlikler düzenlediğini Yaşar Miraç'tan duymuştum. Almanya'ya da bikaç kez beraber gitmişlerdi.

Yorum

• Trabzonlular'ın unutamadıkları maç!18 Ocak 2007 22:30

Trabzonspor'un eski futbolcuları, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu ve Abdullah Ercan futbol yaşamlarında unutamadıkları maçı açıkladılar. İşte o maç:
                          Bordo-mavili takımın unutulmaz isimlerinden Hami, "F.Bahçe maçı bizi 15-20 yıl geriye attı" dedi.

Trabzonspor camiasının önemli isimleri, Abdullah Ercan'ın eşi Nazan Ercan"a ait Utkumotor's Oto Galerisinin açılışında bir araya geldi. Abdullah'ın Trabzonspor'dan eski takım arkadaşları olan Ünal Karaman, Ogün Temizkanoğlu ve Hami Mandıralı, Ercan çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

HAMİ: FENERBAHÇE MAÇI BİZİ 15-20 YIL GERİYE ATTI

Hami Mandıralı, 1995-96 sezonunda Avni Aker Stadı'nda oynadıkları Fenerbahçe maçının ve daha sonra kaybedilen şampiyonluğun Trabzonspor'u 15- 20 sene geriye attığını belirterek, "Trabzonspor en büyük darbeyi orada aldı. Belki o sene başarılı olsak Galatasaray'ın yakaladığı büyük başarıları biz yakalayabilirdik. Bu olumsuzluk bizi 15-20 sene geriye attı" diye konuştu.

TRABZON BİRLİK BERABİRLİK İÇİNDE OLMALI

Bordo-mavili takımın bu sezonki performansına değinen Hami, "Trabzonspor sezon başındaki yanlışlıklardan dolayı istediği ortamı bulamadı. Giden önemli oyuncuların yerleri doldurulamadı. Trabzonspor alınan transferler ve galibiyetler ile tekrar zirvede oynayacaktır. Trabzon birlik beraberlik içinde olmalı ve bu birlik beraberlik takıma yansımalı" dedi.

TRABZONSPOR’DA GÖREV ALABİLİRİM

Hami, şartların oluşması halinde Trabzonspor'da görev alabileceğini ifade ederek, "Ben Trabzonluyum. Kendimizi hazırladığımız zaman Trabzonspor"da görev almaktan gurur duyarım" şeklinde konuştu.

AVRUPA’DA HEM FUTBOLCU HEM İNSAN OLDUĞUNU ANLIYORSUN

Futbolculuk döneminde Schalke 04'de 1 yıl top koşturan Hami Mandıralı, şu anda Schalke forması giyen Altıntop kardeşlerin Türkiye'ye transferiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı, "Zaten onlar Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorlar. Bir Türk'ün Avrupa'da oynaması muhtaşem olay. Almanya’da futbol oynama şansı buldum. Orada aldığım hazzı hiçbir yerde almadım. Hem futbolcu hem insan olduğunu anlıyorsun. Burada yerden yere vuruyorlar. Türk futbolcusu Avrupa'da oynasın. Oradaki oyuncuların buraya gelmemesini abartmak doğru değil" dedi.

OGÜN: FENERBAHÇE MAÇININ ACISI HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK

Trabzonspor'un bir diğer eski futbolcusu Ogün Temizkanoğlu ise bordo-mavili takımın başarısızlığını aytyapıdan futbolcu çıkmamasına bağlayarak, "Yapılan transferlerin ne kadar katkı sağladığı ortada. Gidenlerin yerine iyi takviye yapmak lazım" dedi.

Ogün de 1995-96 yılındaki Fenerbahçe maçına değinerek, "Acımız sürüyor. Fenerbahçe maçınını acısı hiçbir zaman bitmeyecek. Şampiyon alsaydık çok farklı olurdu" diye konuştu.

FATİH KALİTESİNDE BİRİNİ ALMANIZ GEREKİYOR

Ogün, Fatih Tekke'nin Rusya’ya transferiyle ilgili soruya, "Fatih'i gönderiyorsanız onun kalitesinde birini almanız gerekiyor. Bunu yapamıyorsanız göndermeyeceksiniz" yanıtını verdi.

ABDULLAH: TRABZONSPOR'A BU DURUM YAKIŞMIYOR

Trabzonspor'un eski sol kanat oyuncusu Abdullah Ercan, Trabzonspor'a içinde bulunduğu durumun yakışmadığını vurgulayarak, "Özgüven eksikliği var. Büyük camialarda böyle olaylar olabilir. Ama bunu kolay atlatmaları gerekir. Bu durum biraz uzun oldu" dedi.

Abdullah, şampiyonluk mücadelesinin Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçeceğini ifade ederek, "Beşiktaş ve Trabzonspor'un zirveyi zorlayacağını düşünmüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bu ogun ne yuzle Trabzonpordan bahsedıyoki.

Yorum

• Daha önce anlaşmaya varılmasına rağmen direkten dönen Mısırlı oyuncu Ayman ile birlikte Ziya Doğan’ın çok istediği Risp ile de dün 2,5 yıllık anlaşma imzalandı.Arap saçına dönen transfer sonunda tamamlandı ve Trabzonspor, Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman ve İsveçli defans oyuncusu Risp ile 2.5'ar yıllık sözleşme imzaladı. Uzun süredir Trabzonspor’un gündemini meşgul eden Gençlerbirliği’nin iki oyuncusu Ayman ve Risp, dün attıkları resmi imzalarla birlikte resmen Trabzonsporlu olurken, her iki oyuncu ile birlikte 2,5 yıllık sözleşme yapıldığı açıklandı. Sağlık kontrolünden geçmeyen her iki oyuncunun da ilerleyen günlerde bazı testlerden geçeceği açıklandı.

BUGÜNE NASİP
                              Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, imza töreninde yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Yaklaşık 15-20 gün önce İlhan Cavcav'ın açıklamaları üzerine bu transferler duyuldu. O dönemde sözleşmeyi imzalayacak ortam oluşmamıştı. Bugüne nasip oldu. Hocamızın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi. Bu arada Ayman 12, Risp ise 33 numaralı formayı giyecek.

HOCAM BENİ TANIR
                              Mısırlı futbolcu Ayman, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu söyleyerek, "Çok heyecanlıyım. Herkesin bizden beklentileri var. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ziya Hoca'nın eski öğrencisiyim. 4 sezon onunla çalıştım. Onunla birlikte Trabzonspor'da da çalışacak olmak gurur verici" ifadelerini kullandı.

BENİM İÇİN ŞANS
                              İsveçli defans oyuncusu Risp de, Trabzonspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "Trabzonspor Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Bu benim için çok büyük bir şans olacak. Takımın açığını kapatmak için çalışacağız. Trabzon'a geldiğim süre içinde buranın güzel bir kent olduğunu gördüm. Burada iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum" diye konuştu. :bayrak:

TRABZON - YENİMAHALLELİ
                              KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende Ergun Gürsoy'u Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olarak biliyorum. Hatta, İstanbul'da ve Almanya'da geleneksel şenlikler düzenlediğini Yaşar Miraç'tan duymuştum. Almanya'ya da bikaç kez beraber gitmişlerdi.
                                TİAD'ı veya diğer dernekleri bilmiyorum ama abi merkezi Beylerbeyi'nde boğaz manzaralı yeri olan Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğinin başkanı diye biliyorum ben de..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X