Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaragücü, Vugrinec ile anlasti...

30 Mayis 2006 11:10

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen A.Gücü, bir dönem Trabzonspor formasi da giyen Hirvat golcü Davor Vugrinec ile prensip anlasmasina vardi.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Ankaragücü, bir dönem Trabzonspor formasi da giyen Hirvat golcü Davor Vugrinec ile prensip anlasmasina vardi.

Umut Bulut'un takimdan ayrilma ihtimaline karsin golcü oyuncu arayislarini sürdüren Ankaragücü, Hirvat golcü Davor Vugrinec ile anlasmaya vardi.

Bir dönem Trabzonspor formasi giyen ve burada oynadigi futbolla begeni toplayan Vugrinec ile bir görüsme yapan sari-lacivertli yöneticiler, golcü oyuncuyla prensip anlasmasina vardi.

Trabzonspor'dan sonra Italya 1. Ligi Serie A'da Lecce ve Atalanta formalari giyen 31 yasindaki Hirvat golcü, son olarak ülkesinin takimi Rijeka'da forma giyiyordu. Trabzonspor'da forma giydigi dönemde 78 maçta 31 gol atma basarisi gösteren Vugrinec, 21 defa formasini giydigi Hirvatistan Milli Takimi'nda ise 7 gole imzasini atti.

ne diyelim hayirli olsun!!

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

Trabzon'da hasret gideren Arçil, Iashvili için "Çok kaliteli bir futbolcu. Faydasi olur, alin" dedi.

Dosttan Öneri

Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil, Trabzon'da hasret giderirken, yöneticilere de Gürcü futbolcu Iashvili için uyari yapmayi ihmal etmedi. Arçil "Almanya'nin Freiburg takiminin kaptani olan Alexander Iashvili'yi mutlaka alin. Çok basarili bir futbolcu" diye konustu.

300 Bin Euro'ya

28 yasindaki Iashvili'nin Freiburg takimi ile 1 yillik daha sözlesmesi var. Arçil bu konuda "300 bin euro'ya alinabilir. Milli Takimimizin hocasi Toppmöller de onu çok begeniyor. Trabzon alirsa pisman olmaz. Freiburg da seneye serbest kalacagi için satacak" ifadesini kullandi.

gercekten iyi bir oyuncu

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi
        Transferde sok gelisme... Besiktasli Tümer dün gece Aziz Yildirim'in evinde Fenerbahçe ile 3 yillik sözlesme imzaladi. Sabah haberin duyulmasi üzerine Tümer, transfer haberini kendisinden duymalari için Ümraniye'nin yolunu tuttu.

Askerlik sorunu nedeniyle yurt disinda oynamak isteyen ancak kendisine kulüp bulamayan Tümer?in son olarak Ajax ve ondan önce de Borussia Dortmund kulüpleri ile temasa geçtigi ancak transferinin gerçeklesmemesi nedeniyle yeniden Türkiye?ye yönelip, Besiktas Kulübü ile görüsmeler yaptigi sirada Fenerbahçe yönetiminin kendisi ile temasa geçmesi, Tümer için yeni bir umut oldu.

Nihat Özdemir?in, Tümer?e "Aziz Bey senin askerlik sorununu çözer" diyerek garanti verirken, Tümer de kariyeri için Sari-Lacivertlilere prensipte evet dedi.

ayrica, Besiktas yönetiminin takimda kalmasi halinde yillik 1 milyon 750 bin YTL önerdigi ögrenilirken, Fenerbahçe?den kendisine 3 milyon YTL
        teklif geldi.

Kaynak: Milliyet

bu satilmis heriflere bi tepki göstermek lazimda nasil.aziz bey kimdir la askerlikle ilgili sorunu çözecek.kaldi ki haber de yalantartismak bile yersiz,asagilik herifler.

Yorum

• offf bize cok iyi transferler lazim!!
          <font color=BLUE>TraBzon$poRlu</font> DogDum <font color=BROWN>TraBzon$opRlu</font> ÖlüRüm!!!

Yorum

• ahhhhhhhhhhhhhhhh

ben bu vugrineçe bayiliyordum ya.

uzaktan ne füzeleri vardi

hey gidi günler...
            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

ahhhhhhhhhhhhhhhh

hey gidi günler...

Birak onu ben uzaktan gol atan bordo mavi forma altinda bi futbolcuya hasret kaldim.

Uzaktan gol atacak adam yok ya.HErsey gibi onada hasretim.

Nerdesin HAMI[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Benim merak ettigim bir konu var ? bu febe 'nin dönek baskani nasil tümerin askerlik sorununu çözecek? bu adam devlet mi ? sampiyonluklari satin aldigina nasil inanmayayim bu adamin ?

Yorum

• çözerler merak etmeyin ama tümerde bence fenere gitmez. keske bize gelse ama nerde. valla besiktasta iki adam var bence biri tümer digeri ibrahim akin. ama heralde ikisinide alamayiz.

bu arada kanaatimce ligde transfer olmuyosa bu demekki fener ve trabzon transferleri bagladi teknik adam sorununu çözmeye çalisiyolar.

ben teknik drektörümüz belli olduktan sonra transferlerin tek tek patliyacagina inaniyorum.

baskana hermanki gibi katiliyorum. bende onun gibi düsünüyorum. artik trabzonun basina yillarca hizmet edebilecek birisini istiyorum. oda kolay bulunmuyo. ama bulamiyosam baskanim zorlama burda ziya beklemede.oda olur. biçok insan biliyoki ziya gitmeseydi biz geçen sene sampiyonduk.
                  "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi
                    İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

ahhhhhhhhhhhhhhhh

hey gidi günler...

Birak onu ben uzaktan gol atan bordo mavi forma altinda bi futbolcuya hasret kaldim.

Uzaktan gol atacak adam yok ya.HErsey gibi onada hasretim.

Nerdesin HAMI[img]smileys/smiley19.gif[/img]

evet 18 in disindan sut çekebilen....

ne bileyim serbest vurus olunca rakibi korkuya bogan.....

bi adamimimz yok 5 yildir....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hami zamaninda frikik oldumu penalti olmus gibi sevinirdik hey gidi günler.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kulüplere kati kurallar geliyor
                        Futbol Federasyonu, kulüplerle futbolcular arasinda yapilan özel sözlesmeleri kesinlikle tanimayacak. Borcu olan kulübün tescili yapilmayacak.
                        30 Mayis 200610:29

Federasyon yönetiminin, 2006-2007 sezonu ile ilgili olarak talimatlarda yaptigi degisiklikler Resmi Gazete'de yayimlanarak yürürlüge girerken, Profesyonel Futbol Transfer Talimati'nin 25. maddesinde yapilan degisiklikle, kulüp ile futbolcu arasinda Futbol Federasyonu tarafindan belirlenen tek tip sözlesmenin imzalanmasinin sart oldugu kurali getirildi.

Talimatin yürürlüge girmesinden sonra, Federasyonca tescil edilen
                        tip sözlesme disinda, taraflar baskaca yazili bir anlasma imzaladiklarinda, bu sözlesmelerin Federasyon ve vergi mevzuatlarina aykiri davranmak veya ilgili makamlardan bilgi gizlemek amaciyla düzenlendiginin tespit edilmesi halinde, bu tür sözlesmelere dayali taleplerin reddedilecegi hükmü getirildi.

Ayrica, bu sözlesmeye taraf olan kulüp ve futbolcunun Profesyonel
                        Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilecegi belirtilirken, böyle bir
                        durumda kulübe 100 bin YTL ile 500 bin YTL arasinda para cezasi
                        verilecegi, futbolcularin da 4 ile 6 ay arasinda müsabakalardan men
                        cezasina çarptirilacagi karari uygulamaya konuldu.

-BORCU OLAN KULÜP TESCIL EDILMEYECEK-

Profesyonel Futbol Transfer Talimati'na göre, borcu bulunan
                        kulübün tescili yapilmayacak.
                        Karara göre, ''kulüplerin, Futbol Federasyonu'na, diger kulüplere,
                        futbolcularina ve antrenörlerine, lisansli futbolcu temsilcilerine,
                        ayrica FIFA kararlari dogrultusunda futbolculara, baska federasyonlara
                        bagli kulüplere, lisansli futbolcu temsilcilerine, lisansli maç
                        organizatörlerine ve antrenörlere olan kesinlesmis borçlarinin
                        tamaminin ödendigine dair belgenin Futbol Federasyonu'na verilmesi
                        gerekir''
                        seklinde düzenleme yapildi.

-YABANCILAR IÇIN ALINAN ALT YAPI FONUNUN YARISI HAVUZA-

Süper Lig kulüplerinin gerçeklestirdikleri yabanci oyuncu
                        transferinden alt yapi fonu için alinan paranin yüzde 50'sinin bir
                        havuzda biriktirilmesine ve kulüplerin istenen kosullari yerine
                        getirmesi halinde bu paranin dagitilmasina karar verildi.
                        Yabanci uyruklu futbolcu transfer edecek kulüplerin ödeyecekleri
                        alt yapi fonu ücreti ise söyle:
                        Birinci yabanci uyruklu futbolcu için: 22 bin YTL
                        Ikinci yabanci uyruklu futbolcu için: 27 bin 500 YTL
                        Üçüncü yabanci uyruklu futbolcu için: 33 bin YTL
                        Dördüncü yabanci uyruklu futbolcu için: 38 bin 500 YTL
                        Besinci yabanci uyruklu futbolcu için: 44 bin YTL
                        Altinci yabanci uyruklu futbolcu için: 55 bin YTL
                        Yabanci oyunculardan birisinin kaleci olmasi durumunda ise
                        transfer edilis sirasina bakilmaksizin alt yapi fonu için 77 bin YTL
                        alinmasina karar verilirken, havuzda toplanan bedelin yüzde 50'sinin
                        kulüplerin gençlik gelistirme programina uygun olarak tesvik amaciyla
                        ödenmesine karar verildi.

AA

Federasyonda bu kurallari uygulayacak cesaret var mi acaba? Üstelik futbolcularina parasini ödeyemeyen gs taraftari olan Haluk Ulusoy bunlari uygulayacak mi çok merak ediyorum dogrusu...
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tümer Metin 3 yilligina Fenerbahçeyle anlasti.

Kaynak : NTV spor haberleri & FB TV
                          BORDO MAVİ

Yorum

• Tekke: "Fenerbahçe ile anlaştım"[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha
                            cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin
                            verirse Fener'e gideceğim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den
                            Trabzonspor'un
                            süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile
                            anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da
                            transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den
                            öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul
                            ederdi. Ben de F.Bahçe
                            ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık
                            daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse,
                            yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi.

Albayrak da sıcak bakıyor
                            Fatih
                            Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın
                            çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını
                            söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı
                            açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih
                            konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim
                            kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek
                            isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.

yani rüyamda görsem inanmazdim! adam aurupa da oynamak istiyorum diyor! fener de mi oynicak aurupa! fener nezaman basarali oldu ki aurupa.
                            Kalsin trabzon da burda aurupa oynasin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• tümer bu adamin askerligi ne olacak aziz nasil haledecek ? Edited by: saaalih

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

HELE SÜKÜR IYI BI HABER GELDI

Kafkas, Trabzonlular'a müjdeyi verdi

30 Mayis 2006 11:08

Trabzon'un sözcüsü Kafkas, teknik direktör sorununu 48 saat içinde çözeceklerini ve ardindan da arka arkaya transfer bombalarini patlatacaklarini söyledi...

Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik direktör sorununu 48 saat içinde çözeceklerini ve ardindan da arka arkaya transfer bombalarini patlatacaklarini söyledi.

Trabzonspor'un transferde yavas davrandigi seklindeki yorumlarin dogru olmadigini ifade eden Kafkas, henüz hiçbir seyde geç kalinmadigini ve çalismalarin sürdürüldügünü kaydetti. Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün 48 saat içinde belirlenecegini belirten Kafkas, bu ismi yönetim kurulunda alinan karar geregi Kulüp Baskani Nuri Albayrak'in açiklayacaginin altini çizdi.

Yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardindan siranin futbolcu transferlerine gelecegini belirten Kafkas, "Transferde geç kalmis degiliz. Ön protokol yaptigimiz futbolcular var. Arka arkaya transferde bombalari patlatacagiz. Bu yönde taraftarimiz rahat olsun. Hiçbir seyde geç kalmis degiliz" diye konustu.

Besiktasli futbolcu Ibrahim Akin'in transfer edilmesinin de Teknik Direktör Jean Tigana'nin bu oyuncuyla ilgili kararina bagli oldugunu dile getiren Kafkas, Ibrahim Akin'in serbest birakilmasi durumunda mutlaka Trabzonspor formasi giyecegini vurguladi.

Besiktas'in Kolombiyali eski kalecisi Cordoba ile ilgilenmediklerini kaydeden Kafkas, "Aksine Cordoba bize mesaj gönderdi. Türkiye'de çok haksizliga ugradigini, hirsli oldugunu ve Trabzonspor'da oynamak istedigini bize iletti. Ancak biz Cordoba'yi düsünmüyoruz" diye konustu.

Yine basladik biz bu masali her zaman duyuyoruz ve nedense hep yiyoruz en geçcuma hoca isi hallolacakti transfere hiz verilecekti 48 saat daha istiyolar simdi alin size 48000 saat bizden bir halt olmayacak belli ne yazikki benim umudum yok artik basariya dair içimde kalan tek sey Trabzonspor sevgisi umut ve basariya dair beklentilerimizi dizginlememiz gerkiyor artik bizim baska türlü izdirap devam edecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X