Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    İlk olarak chovy tarafından gönderildi
    İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

TOLGA ÇOK ÇI,RKEF BIR KISILIGE sahip giresunludur kendisi ben giresunda okudugum sene tolgatyllan konsuurduk herhaftasonu bana devamli avrupaya gitmek istedigini bende ona abi burada rahat degilmisin ne güzel heemn 2 saatlikmesafedesin istedigin zaman gidip geliyorsun derdim oda yok avrupada oynamak istiyoum derdi hep yani kisiliksiz biri

arkadasim giresunludur demekle ne demek istiyosun bu takimi sadece trabzonlular mi destekliyor giresunlu olmasi kisiliksiz olmasi anlamina mi geliyo yazdiklarini biraz iyi dusunerek yaz unutma giresunlu olup trabzonsporlu olanlarda var aramizda

bence giresun la tek nerde onla konusdugunu söylemeye calisdi

eger oyle soylediyse kusura bakmasin ben yanlis anladim ozaman ozur dilerim arkadasim

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu cem denen usakta bence is var kaliteli bi cocuk ama lazo omer rizayi harcicak galiba herifi ortasaha oynatti yaa

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
          İlk olarak chovy tarafından gönderildi
          İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

TOLGA ÇOK ÇI,RKEF BIR KISILIGE sahip giresunludur kendisi ben giresunda okudugum sene tolgatyllan konsuurduk herhaftasonu bana devamli avrupaya gitmek istedigini bende ona abi burada rahat degilmisin ne güzel heemn 2 saatlikmesafedesin istedigin zaman gidip geliyorsun derdim oda yok avrupada oynamak istiyoum derdi hep yani kisiliksiz biri

arkadasim giresunludur demekle ne demek istiyosun bu takimi sadece trabzonlular mi destekliyor giresunlu olmasi kisiliksiz olmasi anlamina mi geliyo yazdiklarini biraz iyi dusunerek yaz unutma giresunlu olup trabzonsporlu olanlarda var aramizda

bence giresun la tek nerde onla konusdugunu söylemeye calisdi

eger oyle soylediyse kusura bakmasin ben yanlis anladim ozaman ozur dilerim arkadasim

sen korkma bende trabzonluyum ama hayatimda daha adam gibi adam olmayan giresunluyla bende daha tanismadim herkesin icinden negativ örnek cikar giresundanda tolga cikmis
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Hazirlik maçi yapiyoruz takimin eksiklerini görmek için. Takim bagiriyor sol kanatim yok diye. Sol kanata transfer yapmisiz oynatmiyoruz.

Anlamadim açikçasi.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
              bu cem denen usakta bence is var kaliteli bi cocuk ama lazo omer rizayi harcicak galiba herifi ortasaha oynatti yaa

birak su ömeri yaw bosa enerjisini harciyan adamlar ise yarasaydi jun ile djokay zidane maradona pele gibi isimlerle bi solukta anilirdi aynisi ömerle mehmet yilmaz icin gecerli eger elinde bir fatih tekke bir umut bulut bir ergin keles belki cem demirde düsündügümüzden iyidir ali güzeldal trabzonda ve sans bekleyen bir emrah kol gibi bi yetenegin daga varsa o mevkiide bir ömer rizayla bir mehmet yilmaz lüzümsüzdür fazlaliktir vs vs vs bence onlari yolliyalim bosuna para gidiyor bide ikiside bayaga pahali oyuncu

bide junun yüzünü görmek isterdim cemin golünü görünce

Ünal Karaman

Yorum

• bu hazirlik maçinin takima alisma sagladigi kaanatindeyim bence gercek hazirlik maçimiz avustria lustenau olacak avusturya 2.liginin lideri
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• 1860 münchen en zoru olacaktir kesinlikle avusturya 1. liginin sampiyonu austria wien son sezon türkiye liginde ilk 6 ya giremezdiEdited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

• takimda gecen seneden degisen pek bise yok arkadslar ayni takim cok durarak oynuyoruz bi kere yine top yattara ya gelince herkes izliyor topla bi oyuncu oynarken digerleri seyrediyor bundan kurtulmamiz lazim tek begendigim isim gokdeniz bu sene dedigi gibi onun yili olabilir

Yorum

• bu sezon sol kanatta sikinti çekecegiz.celaleddin orada oynayamaz(yaniliyorumdur ins.).hazirlik maçlarina göre çok yorum yapilmaz aslinda hiç birsey tutmaz birbirini cem in 2 sutu var biri gol biri çok güzel suttu direkte patladi ileriki günlerde ne yapar belli olmaz
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bu bordolar ne ole yaa

parlak parlak ne kumasi bu.

naptilar bulduklari ilk bordo kumasi formami yaptilar.bu beyazdan da kotu...

Yorum

• formalar gerçekten kötü

Yorum

• Beyle rummadik tas Cem bas yarmasin.Valla yillar sonra "Bu Cem ilk geldiginde kimsenin tanimadigi süpriz futbolcuydu simdi baksana milli takiminin degismez oyuncusu" deriz insallah.Ömer Riza yi silmis bence Lazaroni.Maçin basinda Melih in maçi anlattigi yeri gösterdi ya koptum orada[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• evt melih damda maç anlatiyo bende acaip güldüm[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• ESKI TAS ESKI HAMAM
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X