an itibariyle karabüğe bilet aldım maça gitmek için.suç bizde ki henriqueyi izlemeye gidiyoruz suç bizde ki dk 61 de tabeladaki 3 5 sayılarını görmeye gidiyoruz suç bizde ki TRABZONSPOR'u bu hallere düşürseler de seviyoruz
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Mehmet Öztürk @oeztuerk_m61 10 saat @ulas_ugras TS maçında PSV'nin başında olan Fred Rutten TS'ye gelmeye sıcak bakıyor! Harika seçim olur. Ekibinde yer alacağım bu durumda!Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Mehmet abi ve Rutten iyidir. Modern futbolu iyi biliyorlar, insallah gerceklesir. Futbol bilgisi 80li yillarda kalmis fosillerle anilmamiz bile rahatsiz edici.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Trabzonspor A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından hem resmi sitemizden hem resmi yazı ile Tolunay KAFKAS'tan özür dilenip, takımın başına tam yetki ve 5 yıllık mukavele ile getirilmeli. Sonra da kongreye gidilip işin o idare kısmı düzene sokulmalı... Bence en akılcı çözüm yolu budur...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
Hala hoca belli degil mi, tolunay hocaya habersiz postalayip yerine hocayi sn.sinde bulanlarin hamlesi kalmadı miYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

amca hala gs lobisine aynen devam mi?
Yorum