SHOTA ÇOK İYİ VE ZEKİ BİR TEKNİK DİREKTÖR AMA BENCE DAHA İYİ ŞARTLAR ALTINDA BU TAKIMDA ANTRENÖRLÜK YAPMAK İSTEYCEKTİR.ŞİMDİ GELİRSE HEM TARAFTARIN GÖZÜNDE DEĞERİ DÜŞECEK HEMDE TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ AÇISINDAN BÜYÜK EKSİLER HANESİNE YAZILACAK.SHOTA DÜŞÜNDÜĞÜM KADAR ZEKİYSE ŞU ANDA GELMEZ ÇÜNKÜ BU YÖNETİMLE BAŞARILI OLMA ŞANSI SIFIr
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Ziyayı getirirler inşallah. Fena tekme yerler. Yiyosa seçime gitmesinler o zaman.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Ben anlaşma ya da anlaşmazlık var demedim
Şota'nın şahsi fikirlerinden kaynaklı olarak böyle bir kararı var...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
-
İyi akşamlar arkadaşlar
ya kafama takılan bir şey var
kendinize teknik direktör olarak düşünün aklınıza kim gelir bilmem ama yılmaz vural olmazda artık yani kariyerli biri olsun
ts gelmek istermisiniz bir td neden gelsin şu takımın başına
sene sonu olur reçeteyi yazar yaparsanız gelirim ona eyvallah
ama şimdi gelip neden sicilini karartsın
anca yılmaz vurallar isterYorum
-
-
başkan tam yetkiyi aldı demiş haberde.. başkan tam yetkiyi nerden alıyor merak etttim.. zaten tam yetki kendisinde değil miydi? istediği an kafasına göre istediği şeyi yapan bu yüzden en yakınındaki yöneticileri bile istifa eden iho kimden ne yetki alacak ki?Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum