Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Futbalski @Futbalski 27 dk.
@trapezuss Sadece transferde ipleri eline almak ister o konuda basarılı Strootman,Lens,Mertens,Wijnaldum onun doneminde alındı.
Fred Ruttens den bahsediyor
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Aynen dediğin gibi olur hocam.Sonuna kadar katılıyorum yalnız Hami Hoca'nın Pro Lisans'ı olmadığı için maç önü ve maç sonu röportajlarıyla basın toplantılarına katılamıyor. Ama kendisi medyada yer almayı çok sevdiği için mutlaka mixzone'lara gider ya da TV/Radyo'lara katılıp konuşur...
Mustafa hocanın demeçleri zaten gergin olan taraftarın nabzını arttırıyordu.
Hami hocanın durumunda neler olur düşünmek bile istemiyorum
Yorum
-
Henriqueyi oynatmayacak adam gelsin yeter.Su olsun bu olmasin diyorsunuz,forvette henrique oynarsa senin hic sansin yok basarisiz olacaksin.
Önce Henrique kovulmali,havaalaninda yuhalanmali.Ardindan 1461den gelen cöpler ve adrian gönderilmeli.
Muharrem Usta ve Sota gelmeli.Tekkede olabiilir,Adam Tsnin büyüklügünü biliyor,bize yakisir transferler yapacakti iho izin vermedi.
Gazetedede henriqueyi elestiriyordu.Bunlar olmayacagina göre tsyi izlemiyorum , sizde eziyet cekmeyin,3 senedir cekiyoruz.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
-
Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Tek Care Sezon sonu icin Louis Van Gaal ile 5 yilik Sözlesme imzalanmali ve sezon sonuna kadar ekibinden birilerini yolayip genc takimlarimizi takip etdirmeli. En az iki tane genc futbolcu monte eder takima adamim Van Gaal.Yorum
-
asıl istifa etmesi gereken bu çapsız yönetimdir şimdi mustafa hocanın kellesini alarak taraftarın gazını almaya çalışıyolarki kısmen başardılar ama eyyy TRabzonsporlu unutma bizim şu anda en büyük düşmanımız bu çapsız yönetimdir gerçi ne yönetimi yönetim mi kaldı hepsi istifa etti ama başı olan eleman hala orada oda gidecek inşYorum
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yönetim istifa edecek yeni t.d. gelse neye yararkiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
-
Yine sözümün arkasındayım trabzonspor'un adı zedelenecekse stadı da geliride yerin dibine batsın o yönetimi seçen yalakaların elleri kırılsın reza zarrab iddaaları ağaoğlu ......................................... bu biz bu adamı siyaset yapsın diyemi seçtik yeter ben akpartiyede düşman değilim başkasınada derdim trabzonspor muharrem ustayı akpartiliyide seçmeyenler şimdi utanmalıdır!En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 02:57.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
-
Mustafa Resit Akcy hayal kirikligi sonrasi temkinli yaklasmak gerek bu gibi hatalar tekrarlanmamali. Ancak yabanci bir td ile son senelerde hic istikrarli calsimamiz olmadi yerli olarak akla cok az isim geliyor Ertugrul Saglam olabilir, Hamza Hamzaoglu olabilir ama ikisi de takim calistiriyor.Gerci bu yönetim ile basari gelmez sezonu kurtaracak birisi gelsin sonrasina bakariz.Yorum
-
insanları suçlamanın bir manası yok göstermelik bir seçim hakkı verildi ama kim bilebilirdi ki iki adayında arkasında aynı siyası partinin olduğunuYine sözümün arkasındayım trabzonspor'un adı zedelenecekse stadı da geliride yerin dibine batsın o yönetimi seçen yalakaların elleri kırılsın reza zarrab iddaaları ağaoğlu ......................................... bu biz bu adamı siyaset yapsın diyemi seçtik yeter ben akpartiyede düşman değilim başkasınada derdim trabzonspor muharrem ustayı akpartiliyide seçmeyenler şimdi utanmalıdır!
sadece şunu söylemek istiyorum şu anda futbol dibine kadar siyasete batmış durumda ve trabzonun burdan karlı çıkma olasılığı yok oy potansiyeline göre hareket ediyolar bizim yükselmemiz onların işine gelmez o yüzden bence şu an hami kalmalı en azından sezon sonuna kadar küme düşmeyelim yeter. hergün farklı bir şey çıkıyor zaten belki şansımız döner bişiyler olurda başkanda gider
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum