Tansu Onur Arkadaşım, kimse senin gibi düşünmek zorunda değil taraftarı saygısızca nitelemek yakışık almaz.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Özkan bey çok istiyormuş. Çalışıyormuş bunun için gece gündüz...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
kocaeli gs ye 5 attığında kocaeli gazetesinin manşeti ÇOKTA SKIBBE !
bir başka gazete SKIB BIRAKTI
gelmesin aman bielsa derim geçerim zicoda iyidir aslında
buarada gerets neoldu ?Yorum
-
Yorum
-
Ya şu taraftara sebep bulma ucuzluğundan vazgeçelimmmşu an td. tolunay hoca olsaydı ve şu an istifa etmiş olsaydı taraftarın %95'inin hoca adayı tartışmasız mustafa hoca idi.
benim elimde olsaydı eğer en az 5 yıl şenol hoca ile devam ederdim.istifasını kabul etmezdim.
şu an akıllı başlı planı programı olan bir hoca ile anlaşılmalı ve en az 5 yıl iyi veya kötü gidişte kendisiyle devam edilmeli.
mustafa hoca takımın başına geçtiği ilk günden beri forvet dedi alan yok.sonra kabak onun başına patladı.
bence mustafa hocayada uzun vadeli bir şans verilmeliydi ama bu taraftar yapısıyla 6 ayda bir hoca değiştirmeye devam
Dünyanın her yerinde taraftar başarısızlıkte tepki gösterir...
En küçük misalde,her türlü başarıyı tatmış M.United taraftarının simdiki tepkisi...
Bence bizim taraftar az bile tepki gösteriyor. ..Bir umursamazlık hali var...
Ha bu cahil başkana oy verenlere söz bulamıyorum. ..Yorum
-
Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Özer'in performansından dolayı ıslıklandığını sanmıyorum.. Geçmişinden dolayı ıslıklanmıştır.http://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...zer-isliklandi
Konuyla alakasız ama bu kadar saçma bir haber olabilir mi?Dün takımın en iyisi vasat bile değilmiş!Yorum
-
ya bi gitsin buda anca boş laf ya...kendisinin getireceği adamda ertuğrul sağlamdı...
boş boş twit atsın anca Trabzonspor'uma uzak olsun..Yorum
-
Parası olan başkan istiyorsak kimse kusura bakmasın ali ağaoğlu dur son olaylar dolayı şehir sıcak bakarmı?En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 21:47.Yorum
-
-
İnsan ister istemez şu hoca olsun, bu hoca olsun diye düşünüyor.. İyi de böyle bir kazma başkanla kim çalışmayı kabul eder ki ???▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
inşallah hocayı Malouda ayarlar kendiside yardımcı teknik direktör olur...R.Carlosun Anzide olduğu gibi...Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum