aykut kocaman gelsin...2010-11 şampiyonu tsdir.başkanımızın yaptıklarını bizde basından okuduk der....
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hiç sorma bende bilmediğimden tanımadığımdan hayalini kurduğum kişi bu diye nasıl umutluydum!!! neyse yapılacak tek şey her oyuncuyu normal yerinde oynatalım yeter; forvete emre güral stoperee mustafa aykut sürekli oynasın fark edeceğine eminim...abi herkes daha iyi olur bu adamdan ya...
Özkan Sümer harbi Trabzonspor'luymuş bak helal olsun bir kere daha tebrik ettim kendisini...Bu adamdan bi halt olmayacağını adam yıllar önce görmüş klübe uzak olması için elinden geleni yaptı...Bir yere kadar engel olabildi...Yorum
-
Yorum
-
abi kadro yeterli değil eyw. ama 2 maçta akhisardan 7 yicek takımda değil ya....
dün onur-bosi-yumlu-aykut-kadir-zokora-bourcenau-özer-olcan-janko-emre çıksak maça bu maç böyle bitmezdi...
Ya onu geçtim 2.yarı başında henriqieyi çıkarsa yemin ediyorum biz bu maçı yine kaybetmezdik ya...Yorum
-
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
arkadaşlar acele etmeyin bu kadar..ortalama 10 yılda bir iyi kadro yapıyoruz...muhtemelen 2020 de oynarız şampiyonluğa...onuda çalarlar her zamanki gibi yine dağılırız...2030ları bekleriz derken kimimiz o günlere eremez,kimimiz bakar yaş gitmiş falan filan işte...Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....Yorum
-
Hami Hoca 2 haftada bir Radyospor'a, arada da NTV Spor ve TRT'ye bağlanıp takımımız çok iyi gidiyor, hârika sezon geçiriyoruz diye masallar anlattığında benim için Hoca'lık kariyeri bitmişti. Mustafa Hoca'nın da arada benzer yorumları vardı ama hiç değilse kötü oynadığımızı kabul ediyordu. En sonunda da zaten bu taraftar hücum futbol istedi alın size diyerek noktayı koydu. Bana göre veda konuşmasında özellikle 3 oyuncunun ismini vermesi bile başlı başına bir skandaldır. Zaten dün bazı oyuncularımız iyi niyetli değil diyordu. İş işten geçti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
kotu defansin sorumlusu kim, nadia komeneci mi ?
kotu defansi olan bir takimin iyi futbol oynamasi nasil birsey?Yorum
-
kesinlikleTrabzonspor sike ile bursasporun elinden kupasini aldi bile dedi,
buyukten saymis saymamis ne ki ?
ama boyle kolpa uyduruk bir adami sabahtan beri kurtarici ilan ettiler.
Trabzonspor camiasinda toplumsal hafiza sifir..
dogru tepkiler gosteremeyen ve her olayi iki gunde unutan bir topluluguz ama yok sayilinca kiziyoruz,.
adama Trabzonspor kulubu siteden kinama yayinlamis attigi iftara icin ve boyle ucuz bir saklabani takiminda hoca olarak gormek isteyenden gecilmiyor. sonra yok bizi niye sallamiyorlar da niye hakkimizi vermiyorlar..
hafizan bu kadar cunku,,, adamlar her turlu adiligi yarin unutacagini biliyor cunku.. bu yuzden elde var birsin cunku...
TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYONYorum
-
Yarin bjk paşa maçı var galiba paşa kaybederse Şota bırakabilir 8 mactır galip gelemiyorlar galiba belki bi umut Şota gelir
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZONSPOR
@yvzbkts61Yorum
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Çilingir sofralarında kendisine üç beş lira atılmadığı için gencecik çocukların futbol hayatını daha başlamadan bitiren moruğu kahraman yaptınızya. Helal olsun size.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
e berkecim okadar iyi hoca okadar çok oyuncu izliyor felan vs. hadi sene başı yapamadı devre arasıdamı defansa yönelik oyuncu aldıramadı...
ben inanmıyorum açıkcası babeli scarioneyi şotanın getirttiğine...Ciner anlaşmıştır bir yabancı menajerlik şirketiyle getirtmiştir...Şotada ben izledim diye üste çıkıyor...
Van gaal şotaylada mra ilede iyi dalga geçmiş staja geldiklerinde
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum