Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman -
Hami benim için bir efsane değil adamsa gitmelidir şenol hoca gelirse hayır demem!Bize adam lazım!
insanları suçlamanın bir manası yok göstermelik bir seçim hakkı verildi ama kim bilebilirdi ki iki adayında arkasında aynı siyası partinin olduğunu
sadece şunu söylemek istiyorum şu anda futbol dibine kadar siyasete batmış durumda ve trabzonun burdan karlı çıkma olasılığı yok oy potansiyeline göre hareket ediyolar bizim yükselmemiz onların işine gelmez o yüzden bence şu an hami kalmalı en azından sezon sonuna kadar küme düşmeyelim yeter. hergün farklı bir şey çıkıyor zaten belki şansımız döner bişiyler olurda başkanda gider
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Hocam yonetim istifa falan etmez
Son kursunu atana kadar kalirlar gorevde
Takim anca ilk 10'da. tvde hic bi hesap sorani goruyomusun?
Metin atasoy nerde?
Hakan kulacoglu nerde?
Muharrem usta nerde?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
Aslinda durum cok berbat
hoca buyuk ihtimal Karabuk macina tribunde olur, ve ilk maci Juve olur.
Mancini'nin kaderini yasiyacak yaniEn son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 04:54.
HEP DESTEK TAM DESTEKYorum
-
su ana kadar gecen isimler
di matteo: cok defansiv oynatiyor
rutten: trabzonda blackout yasar. eindhovende bilen baski yüzünden hasta oldu antrenmanlara cikamadi
trabzon bu adam icin cok saglikli olmaz
halilhodzic:defansiv futbol cift önlibero hastasi, hizli kontraatak disighn yapiyor , ama bizim forvetler bu adamin sisteminde oyniyamaz
magath: ilk basta ilac gibi gelir, cok maas istiyor bütün transfer haklarini isitiyor, takimi daha beter transfer cöplügüne cevirip gider
skibbe: oyuncularimiz ayiyi sirkde dans etirir gibi oynatir onu
vilas boas: parasl yönden alamayiz, kafasindakini sahaya yansitana dek küme düseriz
sota :bizi bilen ve oldugumuz gibi seven biri, tdlik karriyeri basarili, gittigi yerde uzun durmayi biliyor, her türlü basarili olacaktir ve yaz kampinda onlan görüsebildigimi yazmisdim, gercekden mümkün olursa gelmek istiyor, ts icin bizim icimizde olan idealleri var
bielsa: insan negatif yönünü göremiyor, istedigi transfer bütcesinide bu yaz karsiliyabilecek duruma gelmeliyiz, en azindan gittikden sonra senol günese sampiyonluga oyniyabilecek kadro birakir
lucescu: o rahatligi birakibda buraya gelecek adamdan hayir beklenmez, oda zaten birakmiyor, oranin fergusene olma yolunda ilerliyor
hiddink: artik bittigini düsünüyorum, arti cok pahaliya patlar
slomka: takimin elinde maymun olur, evirir cevirirler onu, dahanda kendini orta okul ögretmeni saniyor, bu adam kadin futbol takimi vereceksin, taktiksel cok iyi
co adriaanse: olmaz tutmaz, artik bu tür adamlarin zamani gecti, salzburgda adami takib ettim, böyle ego olmaz olsun, ligin acik ara en iyi takiminlan sen sampiyon olama ama burun 5 metre havada, bu adami bizim taraftar dövmeden yollamaz, en güzelide 1 bildigi taktigi var barcayada ayni balikesirede ayni oynatir, ist, takimlarindan kötü günümüzde tarihi fark yeriz
schaaf: biraz slomka gibi, ve dinlenmeye ihtiyac duyan birisi, inanilmaz bremen macerasi gecirdi, bulundugu durumda sanirim barcada bilen basarili olamaz
koeman: henüz bu isi becermedi , futbolcu karriyeri olmasaydi td hic olamazdi
hector cuper; yasiyormu daha , biraz ayip kacacak ama fosil
vural, aybaba, avci gibi isimler bize 1 günlügüne bilen yakismaz
Andrea Stramaccioni: genc dinamik, modern futbolu seven bir td, iyi portfolio su var, senol günes, ersun yanal, mancini karisimi biri, modern 3-5-2 oynatan ilk td lerden biri"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
yeni yönetimi baslar baslamaz zor durumda birakacak bir hoca kontrati yapmasinlar kafi, su takimi 3 ay 15 16 mac Hami Mami idare edemiyecekse defolsun gitsin oda atip tutmayi iyi beceriyorlar.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Uğur Uzunali @_mtrx ·8 sa.
@Futbalski @omrkck Fredericus Jacobus Rutten yönetime ismi verildi.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // MevlanaYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ama gündemde olduğunu bilmiyordum...sadece alınabilecek isimlerden biri olarak yazmıştım....

Yorum