Oyle birsey demedi buyuk takim sansimi bana yanlis kullandirdilar dedi.Trabzonsporu biraktiginda Trabzonspor liderin 2 puan gerisinde lig ikincisi olarak devreyi kapatti.basbakanlikbkupasini besiktasi yenip aldi.Hic yoktan yere ozkan sumer denilen zati muhterem sadiyet tarafindan ayagi kaydirildi.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hocayı malouda bulacak sözlerinden sonra bugün attığım twit geldi aklıma
Kısaca FD @FurkanDundarFD 9h
Takımın basına hoca olarak maloudayı koyalım yardımcısı da bosingwa olsun mra dan iyi yönetmezse birşey bilmiyorum .. Mra istifa etmedi mi??
ExpandYorum
-
Yorum
-
Trabzonspor sike ile bursasporun elinden kupasini aldi bile dedi,
buyukten saymis saymamis ne ki ?
ama boyle kolpa uyduruk bir adami sabahtan beri kurtarici ilan ettiler.
Trabzonspor camiasinda toplumsal hafiza sifir..
dogru tepkiler gosteremeyen ve her olayi iki gunde unutan bir topluluguz ama yok sayilinca kiziyoruz,.
adama Trabzonspor kulubu siteden kinama yayinlamis attigi iftara icin ve boyle ucuz bir saklabani takiminda hoca olarak gormek isteyenden gecilmiyor. sonra yok bizi niye sallamiyorlar da niye hakkimizi vermiyorlar..
hafizan bu kadar cunku,,, adamlar her turlu adiligi yarin unutacagini biliyor cunku.. bu yuzden elde var birsin cunku...Yorum
-
abi herkes daha iyi olur bu adamdan ya...
Özkan Sümer harbi Trabzonspor'luymuş bak helal olsun bir kere daha tebrik ettim kendisini...Bu adamdan bi halt olmayacağını adam yıllar önce görmüş klübe uzak olması için elinden geleni yaptı...Bir yere kadar engel olabildi...Yorum
-
öncelikle takıma getirilecek hocanın ismi oyuncuların isminden büyük olması lazım oyundan çıkan herkes posta koyuyodu hocaya geçtiğimiz haftalarda aykut akgün bile çok büyük top oynuyomuş gibi antalya maçında su şişesini yere vurdu oyuncu bu hareketleri yapamamalı maalesef mustafa hocanın hiç disiplini yoktu takım üzerinde(bunda başkanın da payı büyük)Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum