Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Baştan hata yaptık bu teknik adamla defalarca dedik bu Teknik adam anca PTT 1.lige uygundur başka türlü hangi süper lig takımına giderse gitsin başaramaz..Ertuğrul Sağlamla başlayacaktık yada Tolunay kalacaktı hata yaptık.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..Yorum
-
nette bulamıyorum yahu işyerinden açılmıyor siteler bmn arşiv de yok mudur acep merak ettim o maçı ve hocayı...t.akyildizYorum
-
Medyada ismi geçen isimler ayrı rezillik, taraftarın önerileri ayrı rezillik...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Abdullah Avcı nın Trabzonspor un başına geçtiği gün buraya yazıyorum şampiyonluk maçı dahi olsa açıp izlemem kendi çapımda klübe desteğim olur ürün alırım falan çöp bile almam. O adamın Trabzon da yapacağı en iyi iş Nihat Usta köfte yiyip geldiği uçakla dönmesi olmalıdır.
Şenol Hoca diyenlere şuan bu takımın bu halde olmasının baş mimarıdır kendisi.
Tolunay asla gelmez tekrar keşke hiç gitmeseydi...
Çok alternatifte yok ortada agresif ve de çok disiplinli bir hoca lazım bizimkilere.
Keşke Bill Shankly, Brian Clough ve hiç sevmesem de Fatih Terim tarzı bir hocamız olabilse.
liverpool şehrinde iki büyük takım var: liverpool ve liverpool yedekleri diyen
ve
Liverpool stadına This is Anfield yazdıran kişi Bill Shankly dir.
Böyle bir adam olsun gerekirse önce küme düşelim.Yorum
-
yapmayın Allah aşkına türk futbol tarihinin en büyük futbolcusu da yaptınız ya helal olsun
ne kadar seviyoruz büyütmeyi
avcı öyle bir şey demişse kendi çalışma şartı olarak öne sunmuştur ve hakkıdır
teklif götürdüysen şartlarla karşılaşırsınYorum
-
Avcı adı azımdan cıkmadı Trabzonsporun şuandaki kimyası ile Vural uyuşur diyorum şurada 16 maçmı kaldı kaç maç kaldı yönetsin takımı 10 galibiyete razıyız.Yorum
-
Yorum
-
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
Bu istifa bizi şimdikinden daha kötü duruma sürükleyecek. İlk önce yönetimin değişmesi lazımdı. Şimdi yok yere iş alıyoruz başımıza. Yine bir dönem boşa geçmiş olacak. Yönetimin değişip, şimdiden geleceğe yönelik planlama yapması gerekiyordu. Ama MRA gitti, şimdi onun yerine gelen hoca zaten öyle çok fazla bir fark getirmeyecektir takıma. Üstüne de 2-3 maç peş peşe galibiyet alırsa yönetimin değişmesi falan tamamen unutulur. Lütfen BMN bildiri falan yayınlasın, yönetimi istifaya davet etsin. MRA'dan daha çok suçlu yönetimdir takımın mevcut durumunda. Ve isterse Mourinho gelsin, bu takım düzelmez.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum