Sevdiğim bir isim gelmesin aslında. Biraz önce bir yorumumda Abdullah Avcı gelirse araklı sporu tutarm demiştim ama gelsin anasını satayim, bu yönetim varken herşey müstehakdır bize.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Basliga anket eklensin
Nurullah Saglam
Guvenc Kurtar
Riza Calimbay
Briegel
HEP DESTEK TAM DESTEKYorum
-
iyide renkdaş bu yönetim bir seçim daha kaldıramaz orası kesin yeni gelen yönetim gelen teknik adamı yollarsa nolacak ?lafım sadece sana değil.
bu arada sene sonuna kadar hoca gelsin mantığı da nedir?
ne yani sene sonu süper bi kadro kurulacakta hocası mı eksik kaldı?
şimdiden iyi bir hoca getirilir. şayet 2. yarıyı iyi değerlendirirse olur ya gelecek yeni yönetimde onunla devam eder.
sene sonuna kadar hoca gelsinde, sonra o gitsin başkası gelsinde.
dön baba dönelim...
6 ay futbolda uzun bir süre. iyi bir hocayla bu süreçte yarınlar için sağlam temeller oluşturulabilir.Yorum
-
Hollanda'dan gelecek en iyi isim Co Adriaanse'dir. Adam bosta, futbol felsefesinin altina imzami atarim. Yasi 66 ve Türkiyede calisirmi, bilmiyorum. Kendisinin ögretmen meslegine sahib olmasida pedagojik anlamda oyunculara cok sey katabilecegi asikar. Muazzam disiplini var. Yalniz futbolcu kadrosu 4-3-3 oynamak icin yetersiz. Trabzonspor'da ki bekler ingilizce tabiri ile tanilan fullback'ler. Defansta cakili kaliyorlar ve hucüma katkilari cok az. Zaman zaman Aykut'un solbek'te oynamasi bir cok seyi anlatiyor zaten. Bu forumda Janko'ya cok yüklenen oluyor, fakat sen alirken Janko nasil bir oyuncu oldugunu analiz etmessen, adamdan calim attip oyuncu eksiltmesi gibi seyler beklersen sonu suanki gibi hüsran olur. Bu adam ne derece besleniyor? Kanattan kac orta geliyor, ne kadari isabetli? Kanat oyunculari sürekli iceri kat ederlerse Janko'da cakili kalir. Son cizgiye inip kac orta geldi? Adamin son vuruslari gayet iyi ve ceza sahasinda pozisyon almasida iyi sayilir. Adami besleyecek oyunu sergilemessen onun en iyi yaptigi seylerden verim almanda düsük olur. Bu gibi seyleri düsünmek lazim, bu böyle uzar gider.En son Cangele tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 16:03."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"Yorum
-
türk futbol tarihinin kesin değil hatta ts tarihinin bile tartışılır
ligde gol atma sayısı bakımından tekkeyi geçmiştir belki
ama bana göre tekke daha iyidir
tabi tartışılabilir bu
ama dediğim gibi türk futbol tarihi hakan şükür gibi bir kazmaya sahip
ve bütünm istatistikler o diyorEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 15:56.Yorum
-
o zamanlar istanbul kulupleri ile ekonomşk olarak makas bu kadar açık değildi
seneler geçtikçe ekonomik olarak onlar büyüdü
biz yerimizde saydıkBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Zaten bu sezon futboldan soğuduk bir de adı geçen teknik adamları duyunca özellikle de Abdullah Avcı ismi beni hayattan soğuttu iki dakikada. Adam gibi ya hepsi istifa etsin ya da kaliteli bir teknik adam getirsinler yerli yabancı fark etmez. Yeter ki bize yakışsın. Korkak futbol oynatmasın ve adam gibi transferler yaptırsın.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.Yorum
-
şikeciler ilk yarı 4 attığımız maçın sabahında ÖSS sınavı vardı. Şota bu maçı anlatır. Soyunma odasında matem havası varmış. Bende maçı kaybetmişiz gibi üzülmüştüm.Yorum
-
Abi keskeler bizde de var yani bu yonetim niye secildi, bir yilda bir forvet alamayan yonetim sekli mi olur, sike surecini eline yuzune bulastirma ah ki aahhhNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
-
Sadi Tekelioğlu da değilmiş Ali Kemal Denizci de değilmiş Yılmaz Vural hiç değilmiş....
06 Nisan 1997 de bizim Hoca kimdi la?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
ya şenol güneşi getireceksin tekrar yada hocan yabancı olacak , yılmaz abdullah vs anılması bile ayıptır..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Dogri deyisun 

Yorum